Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag ska jag gå på Dagens Industris Gasellgala och det gav mig lusten att se över min årsredovisning och ta ett snack med min revisor. Det visar sig att det går citat "skitbra" för mitt företag Kanal 0 AB som är detsamma som @cleaneating.se Det senaste året har vi ökat omsättningen med 37% och resultatet med 105%. Lasse skrattade och sa att han inte kunde skriva "skitbra" i rapporten för så uttrycker man sig inte i Sverige, men "bra" kunde han skriva. Jag nöjer mig med bra. Fast det känns skitbra. Louisa, Cecilia, Ken, Nellie, Agnes, Emelie, Emilia, Patrik, Ewelina. Det hade aldrig varit skitbra utan er. Stor eloge till mina anställda som kämpar på och sköter sina jobb som de allra bästa anställda man kan önska sig. Heja er! #detgårbranu #cleaneating

You Might Also Like

  • Karin
    30 november, 2015 at 13:21

    Ett tips å önskemål från mig är att du startar en lchf-matkasse.
    Jag å sambon börjar med lchf nu men är lite lata och har dåligt med tid så började googla runt om det finns lchf matkasse i vårt område, men nej… det finns inte.
    Finns ev i Stockholms området men inte i Västsverige.