Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men det är väl klart att vi hakar på och kör erbjudande på Black Friday såklart! 20 % får ni på hela vårt sortiment. Sjukt bra erbjudande! Ni hittar shopen @cleaneating.se eller direktlänk i min profil. Gäller till 23.59 idag. #cleaneating

You Might Also Like

 • jag
  27 november, 2015 at 13:49

  Sjukt dåligt erbjudande skulle jag vilja säga, 20% är ju som ett hån, ”Black Friday” ska vara under halva priset..
  hoppas det inte kommer en endaste kund, lurendrejare!

 • kim
  27 november, 2015 at 14:30

  SNÅLJUDE !!

 • anonym
  27 november, 2015 at 16:22

  Skämtar du eller? Det ska vara MINST halva priset om det ska gå som Black Friday !

 • skärp till er!
  27 november, 2015 at 16:48

  Jag har en seriös fundering. Varje gång jag går in och läser kommentarerna blir jag förvånad och besviken. Jag undrar bara, varför läser ni bloggen? Alls ni som bara säger diverse elakheter om Katrin, VARFÖR LÄSER NI BLOGGEN?! Tycker själv ni borde swicha henne pengar för att ni använder henne som slagsäck! Katrin är ingen ängel ingen är människa är de. Men ta er förgudsskull samman och sluta upp med alla sjukt otrevliga och hemska kommentarer. Ni klagar ofta hur hon gör och inte gör med sina barn, vilken dålig förebild hon är för dem men jag kan bara känna att ni vilka förebilder är ni för era!? Pinsamma ”vuxna” människor. / ts 21

 • Brgr001
  27 november, 2015 at 18:38

  Finns inte på kartan att jag skulle handla av en mobbare och dessutom inte till ett så dåligt erbjudande! Du kan ju prova i USA där Black Friday kommer ifrån?!

 • marta
  27 november, 2015 at 19:45

  Den tråkigaste bloggen någonsin!

 • Anna
  27 november, 2015 at 21:05

  Brgr001 – Men gå in på denna ”värdelösa blogg hos denna dåliga människa” och kommentera, DET kan du göra! Fattar inte hur folk orkar, skaffa sig ett eget liv. Å vart faaan är Aschberg?? Här skulle han kunna göra minst 15 program med trollen!

 • Jennie
  27 november, 2015 at 21:09

  Till Skärp till er!
  Ja- verkligen! Jag har läst denna blogg ganska länge, och även kommentarerna. Man blir ju mörkrädd. Jag läser de bloggar jag gillar. Och struntar i de jag inte gillar. Varför slösa tid på något man inte gillar? Min tid är alldeles för värdefull för att läsa sådant jag inte tycker är bra.
  Det vore intressant att höra från någon av alla er som verkar hata K och hennes blogg- men ändå lägger ner tid på att läsa och kommentera. Varför??

 • Jävla beundrande nazistpack
  27 november, 2015 at 22:06

  Alla som skriker på Aschberg!
  FATTA! att den karln har moral och etik. Han kommer inte befatta sig med en elak fan som Katrin som får skylla sej själv.
  Hon är ett elakt troll som hånar stora grupper i samhället. Och skyller sen sin idioti på en diagnos.
  Hon FÖRTJÄNAR varenda elak kommentar.
  Precis som Hitler skulle ha gjort.

  NI som hejar på och försvarar en mobbare och trakasserare är inte ett dugg bättre än Hitlers hantlangare. Det var DEM som gjorde judeutrotningen möjlig, inte Hitler själv.

  Civilkurage kallas det för. Att kritisera uppenbart ONDA människor. Och Katrin är OND OND OND

 • kz=fascist
  27 november, 2015 at 22:07

  Jennie, varför läser du när du inte gillar kommentarerna?
  Din argumentation faller platt som en pannkaka.

 • marta
  27 november, 2015 at 22:20

  Har läst bloggen från Ringo föddes…då var den personlig och Katrin skrev fint om vardagslivet med barn och familj. Nu har det gått överstyr och blivit platt och tråkigt att läsa. Det handlar om att få in pengar till varje pris samt om hennes träning och kroppsfixering.Vem f-n bryr sig om hennes pengar och kroppshysteri?
  Bingo uttalade sig i ett nyligen sänt tv program om att Katrin värderar allt i pengar. Så sant! Svår att leva med tydligen.

 • Jennie
  27 november, 2015 at 22:39

  Kz=fascist.
  Jag argumenterar inte. Jag ställer en nyfiken fråga.
  Men jag håller med- varför läser jag kommentarerna? Jag vet faktiskt inte. Fascination? Som när man läser rubriken i Expressen: ’Du anar inte vad som kröp ut ur hans öra. Varning för äckliga bilder. Klicka här’.
  Men ändå klickar jag….

 • var femte muslimsk invandrare IS-terror
  27 november, 2015 at 22:41

  Stor brittisk undersökning av muslimers åsikter visar: Var femte muslimsk invandrare stödjer IS-terror

  En stor brittisk undersökning av åsikterna bland muslimer i Storbritannien visar uppseendeväckande siffror om inställningen till religiös radikalitet, terrorism och hat mot icke-muslimer.

  Blan annat stödjer var femte muslimsk invandrare IS-terror.

  Svensk vänstermedia bedriver i dagarna en kampanj mot att svenska muslimers motsvarande åsikter ska få undersökas, och driver samtidigt tesen att Jimmie Åkesson är nazist för att han tycker att det skulle kunna vara en bra idé att ta fram sådana statistiska siffror även i Sverige, precis som har gjorts i många undersökningar i övriga Europa.

 • Bryssel en liten skitstad fyllt med islamister
  27 november, 2015 at 22:42

  Hade Eu varit en demokrati så skulle de utlysa en europeisk folk omröstning i frågan om vi vill bli islamiserede eller inte. Men…. EUs ” hjärta” Bryssel som är en liten skitstad och fyllt med islamister skulle aldrig komma på tanken att vara demokratiska.

 • lyssna på SD...de vill Sverige bara väl
  27 november, 2015 at 22:45

  det har jag förstått att många muslimer gör så…

  lyssna på SD…de vill Sverige bara väl.

  Är det någon som inte vill förstå?

  jo det är sd motståndarna som inte begriper.

  Man behöver inte vara sd för att fatta men synd att sd-motståndarna stänger öronen.

  Hur många vill ha Sverige åter tryggheten?

 • lyssna på SD...de vill Sverige bara väl
  27 november, 2015 at 22:47

  De enda muslimerna jag kan tänka mig inte stödjer IS, är första-generations-shiiter. Alla andra lär tycka IS är jättebra, bara det att vissa vill gömma den åsikten för värdlandet än så länge.

 • Det är Sverigedemokraterna som visar vägen
  27 november, 2015 at 22:54

  Jag förstår varför media inte vill göra opinionsundersökningar bland muslimer som Åkesson föreslog. Det skulle helt i kullkasta den bild som media ger av islam och muslimer i Sverige.

  Jag vill inte ha islam här i landet, jag vill förpassa den där den trivs bäst !!
  Det finns inget gott i det, bara söndriga samhällen och elände.

  En stor Holländsk undersökning av åsikterna bland muslimer i flera Europeiska länder visar uppseendeväckande siffror om inställningen till religiös radikalitet, terrorism och hat mot icke-muslimer.

  Svensk vänstermedia bedriver i dagarna en kampanj mot att svenska muslimers motsvarande åsikter ska få undersökas, och driver samtidigt tesen att Jimmie Åkesson är nazist för att han tycker att det skulle kunna vara en bra idé att ta fram sådana statistiska siffror även i Sverige, precis som har gjorts i många undersökningar i övriga Europa.

  alla muslimer som regelbundet besöker moskeer överallt i världen är för radikal islam. Tycker man kan sluta kalla det för radikalt att inom islam förespråka en tolkning av islam(67%) eller sharia i det västerländska samhället(52%). Snarare är det radikalt att inom islam tycka tvärtom, inga sharia eller jobba för ett sekulärt islam, fast de muslimer som tycker så får ju inte tycka det så länge om de inte vill att deras liv ska bli ett helvete. Eftersom muslimer inte får tycka något annat(speciellt inte i alla moskeer som drivs av radikala muslimer) så är ju självklart muslimerna som går dit också så kallat radikala. Varför kan man inte ta bladet från munnen och prata som det är.

 • sexuella preferenser
  27 november, 2015 at 23:00

  Jonas Gardell publicerade nyligen en egen kartläggning av muslimers sexuella preferenser, i tidningen Expressen.

  Detta samtidigt som svensk vänstermedia i dagarna bedriver en kampanj mot att svenska muslimers motsvarande åsikter om religiös radikalitet, terrorism och hat mot icke-muslimer ska få undersökas, och samtidigt driver tesen att Jimmie Åkesson är nazist för att han tycker att det skulle kunna vara en bra idé att ta fram sådana statistiska siffror även i Sverige, precis som har gjorts i många undersökningar i övriga Europa.

 • sexuella preferenser
  27 november, 2015 at 23:03

  Att inte tro att en människor kan ha olika sexuella läggningar och samtidigt kan ha en annan religon än kristendomen är lika trångsynt som att tro att gud skapade jorden på 6 dagar och kollade på netflix den 7de.

  http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/homofobisk-du-kanske-ar-gay/

  Preferenserna är: Småpojkar, getter, får, åsnor, kameler och märkligt nog småflickor och kvinnor i sista hand.

 • Sweden: Rape Capital of the West
  27 november, 2015 at 23:05

  http://www.gatestoneinstitute.org/5195/sweden-rape

 • SD är det minst rasistiska partiet i Riksdagen.
  27 november, 2015 at 23:17

  ”I alla homosociala miljöer som för sin legitimitets skull måste ta avstånd från homosexualitet, frodas sexualiteten under ytan, där den jäser, bubblar och kokar.”

  På samma sätt är det med den låtsade godheten i Sverige. Som har sin grund i den egenvinning de svenskar har, som lever gott på låtsasjobb eller övervinster kopplade till migranter.

  I alla ”antirasistiska” miljöer i Sverige, som för sin legitimitets skull måste ta avstånd från rasism, frodas rasismen under ytan, där den jäser, bubblar och kokar.

  Det verkar faktiskt som om SD är det minst rasistiska partiet i Riksdagen.

 • coco loco
  27 november, 2015 at 23:24

  Att tro om att moskéer kommer att predika acceptans för homoförhållanden, är som att mena att björnar kommer att sluta skita i skogen. Kommer inte att ske…

 • Jättebra att hålla koll på de som avviker!
  27 november, 2015 at 23:27

  En nationalsocialist är en människa som vill utveckla en nation tillsammans med andra från sin egen ras eller etnicitet.

 • TERRORISTER OCH ANTIDEMOKRATER
  27 november, 2015 at 23:32

  TERRORISTER OCH ANTIDEMOKRATER Sverigedemokraternas landsdagar inleddes på fredagen och hålls denna gång på ett större hotell i Lund. Polisnärvaron runt hotellet är mycket stor och området har spärrats av med taggtråd och kravallstängsel.
  Under lördagen kommer även utegångsförbud för samtliga på hotellet att införas.

  Orsakerna till åtgärderna är dels den förhöjda terrorhotnivån efter de muslimska attackerna i Paris för två veckor sedan och dels att antidemokratiska vänsterextremister under lördagen planerar en våldsam demonstration vid hotellet under parollen “Stoppa SD:s landsdagar”.

  Situationen bekräftar vad Säpo länge har sagt – att det största hotet mot demokratin kommer från muslimskt håll och det näst största från vänsterpolitiskt håll. Gruppen som vill stoppa SD:s lansdagar kallar sig “Lundabor mot rasism” men borde kanske snarare titulera sig “lundabor mot demokrati”.

  Att en enorm polisinsats och utegångsförbud bedöms behövas för att ingen ska råka illa ut under demonstrationen illustrerar med all önskvärd tydlighet att det inte är fråga om någon fredlig åsiktsyttring utan en av de allt vanligare aktionerna från den våldsbejakande gatuvänstern.

 • Svensk
  27 november, 2015 at 23:34

  Ja, i dagens Sverige så behöver vi Svenskar bli skyddade.

 • revolt
  27 november, 2015 at 23:35

  Det 7klövern, vänsteraktivisterna, rödstrumporna, miljötalibanerna, DDR media och andra av 87:orna inte förstår är att om muslimer skulle få statsmakt (jag blir inte förvånad om man en dag har ett eget parti i riksdagen med tanke på deras invasion) så kommer alla icke muslimer ligga pyrt till. 87:orna är sådana åsnor att man röstar på partier som gräver deras egen undergång, både demokratiskt, ekonomiskt och frihetsmässigt. Endast en åsna är så dum!

 • ansvarslösa
  27 november, 2015 at 23:37

  Löfven har genom sina lögner om att SD är ett neofascistiskt parti underblåst vänsterns antidemokratiska våldsaktioner mot SD, han har dock fått hjälp av Reinfeldt som 2010 basunerade ut att SD:s medlemmer får räkna med att få hakkorset inristat i pannan med kniv. Med två sådana ansvarslösa och omdömeslösa statsministar de senaste nio åren är det inte konstigt att Sverige har utvecklats till en skurkstat präglad av upplopp och politiskt våld.

 • Är less på hela skiten
  27 november, 2015 at 23:43

  Tids nog kommer sanningen om Reinfeldt fram. Nog verkar människan vara en skurk alltid.

  Sverige kommer att tacka Jimmie Åkesson, som i princip tvingade Reinfeldt att lämna politiken.

  Man behöver bara läsa Reinfeldts ”Det sovande folket” för att förstå att han bara går sina egna intressens vägar.
  Folket bryr han sig inte ett skit om, vare sig då nu eller i framtiden.

 • : Frustrerade män
  27 november, 2015 at 23:55

  Invandrarkvinna hade ingen man – då försökte asylpöbel våldta henne.

  -Trettio män försökte att tränga sig in i hos en asylsökande kvinna på ett asylboende i Nora i Kramfors kommun och våldta henne då de menade att hon ”begår en brottslig handling” eftersom hon är ensamstående och inte har någon man, skriver Allehanda.
  – Alla bråk och hot på asylboenden i området tar upp mycket av våra resurser, säger Kenneth Magnusson på polisen i Kramfors till tidningen.

  Männen lyckades dock inte bryta sig in i hennes låsta rum och personalen på asylboendet tillkallade polis.

  Allehanda skriver att polisen uppger att bakgrunden till händelsen är att ”männen anser att den ensamstående kvinnan begår en brottslig handling då hon uppehåller sig i Sverige utan man och ska därför straffas”.

  Överskott av unga män leder till våldsamt samhälle

  Kvinnans tonåriga son ska också ha hotats till livet. Händelsen rubriceras som olaga hot.

  På asylboendet, som tidigare var bostäder för svenska pensionärer, bor det 160 asylsökare. Boendet drivs av Bert Karlsson.

  Kommunen uppgav i ett uttalande förra veckan att läget i Kramfors är ansträngt. Händelsen på asylboendet utspelade sig i onsdags vid 22-tiden.

  Kvinnans tonåriga son ska också ha hotats till livet. Händelsen rubriceras som olaga hot.

  På asylboendet, som tidigare var bostäder för svenska pensionärer, bor det 160 asylsökare. Boendet drivs av Bert Karlsson.

  Kommunen uppgav i ett uttalande förra veckan att läget i Kramfors är ansträngt. Händelsen på asylboendet utspelade sig i onsdags vid 22-tiden.

 • nattåg mellan Umeå och Sundsvall
  28 november, 2015 at 00:01

  Den 28-årige irakiern var så missnöjd med asyl­standarden i Finland att han valde att åka tillbaka till Sverige och våldta en svensk kvinna på nattåget.
  Kvinnan ville först inte anmäla mannen på grund av hans flyktingsituation.
  Men nu döms våldtäktsmannen till fängelse och utvisning av tingsrätten, som konstaterar att han inte alls är någon flykting.

  Våldtäkten ägde rum natten till den 10 oktober på ett av SJ:s nattåg mellan Umeå och Sundsvall..
  Kvinnan hade bokat en liggvagnsplats och hamnade i en kupé tillsammans med tre arabiska män, som vaknade när hon klev in. Hon ville visa sympati med männen eftersom de var asylsökare och köpte bland annat smörgåsar åt dem.

  Sällskapet drack vodka och sjöng, men efter ett tag började 28-åringen tafsa på kvinnan, som två gånger fick säga åt honom att sluta.
  Efter ett tag gick kvinnan och lade sig men vaknade en tid senare av att araben var i färd med att våldta henne.

  Kvinnan slet sig loss, sprang från hytten och tog kontakt med en tågvärd.

  ”Tågvärden frågade om han skulle ringa till polis. Till en början ville hon inte det, eftersom hon inte ville sätta N.N., som är asylsökande, i en jobbig situation.
  Hon tyckte synd om honom […] och var rädd att han då skulle utvisas till Irak”, står det i domen.

  Men till slut lät hon sig övertalas och 28-åringen greps av polis när tåget stannade i Hudiksvall. Idag dömdes han av Sundsvalls tingsrätt till ett års fängelse.
  Han ska också betala 85.000 kronor i skadestånd till kvinnan.

  Dessutom visade det sig att den våldtagna kvinnans farhågor besannas – mannen utvisas hem till Irak med återreseförbud till Sverige i fem år.

  Tingsrätten kunde nämligen konstatera att han inte löpte någon som helst risk att fara illa i Irak utan bara rest till Norden och sökt asyl av ekonomiska skäl.

 • Glöm inte det hycklande moderata skitpartiet
  28 november, 2015 at 00:08

  Glöm inte det hycklande moderata skitpartiet som inte varit ett smack bättre än övriga landsförädare i 7k-partiet. Rejnfält; tvi vale.

 • Jodå
  28 november, 2015 at 00:09

  Jennie
  Du beskriver en mänsklig fascination över det äckliga. Sen begår du kardinalfelet att lägga över ansvaret över ditt läsande på skribenterna.
  Skärp dig!

 • politiskt rävspel
  28 november, 2015 at 00:11

  Det var nämligen så att allt var ett politiskt rävspel, Reinfeldt ville låsa in S i den onda cirkeln av större strömmar av flyktingar, som tidigare S hade gjort och anspelat på ”snällhet”, såsom de har försökt länge nu, problemet är verkligheten.

  Där finns även FP, och Nya M som har lekt med landets resurser för att behålla makten.
  Och främst media, det är dom som skapar politikerna, tills SD dök upp, då fick hela bunten på moppo he he.

 • Odd
  28 november, 2015 at 00:16

  Her i Danmark er vi MEGET trætte af høre: ”øvriga Europa måste ta sitt ansvar”!

  Det er svenske (og tyske) politikere i særdeleshed som har sat Europa i denne situation. Det er svenske og tyske politikere som har inviteret det halve af verden til Europa!

  Og så skal vi andre lande, som IKKE har ønsket denne situation, tage ANSVAR for forfejlet svensk (og tysk) politik ??? No way! Aldrig i livet!

 • EU förödande politik
  28 november, 2015 at 00:18

  Sverige och Tyskland borde straffas av EU för att ha bedrivit en för hela EU förödande politik.
  För övrigt, då Sverige nyktrat till och gjort sig av med alla stollepolitiker (lär väl dröja, om det någonsin sker) så borde Sverige lämna EU.

 • Heja Finland !!!
  28 november, 2015 at 00:30

  SEXUALBROTT / FINLAND För bara några dagar sedan våldtogs en 14-årig flicka av två asylsökande ynglingar i Kempele i nordvästra Finland. På fredagen rapporterades ännu en likartad våldtäkt i finska medier. En 14-årig flicka i Reso, strax utanför Åbo, tros ha våldtagits av en 19-årig asylsökande somalier.

  Alltid dessa somalier! Scum of the earth!

 • Hotell öppnar för asylboende
  28 november, 2015 at 00:33

  På fredagen kallade Luleå kommun till presskonferens för att berätta om satsningen.

  Kommunen har tecknat ett avtal om att placera minst 80 ensamkommande barn på Nordkalotten Hotell & konferensanläggning på Bergnäset. I avtalet ingår att antalet kan utökas med ytterligare 40 platser.

  Överenskommelsen sträcker sig i första hand över sex månader, men kan förlängas.

  Hotellets nye ägare Tobias Lindfors valde i höstas att göra om anläggningen till bland annat ett studentboende. Från januari 2016 beräknas närmare 200 LTU-studenter bo på anläggningen intill Bergnäsets industriområde.

  Boendet för ensamkommande barn medför att det kommer att finnas få tillgängliga rum för övriga hotellgäster på Nordkalotten.

  Det oroar inte Tobias Lindfors, som avslöjade under fredagens presskonferens att han avser att skapa ett integrationscenter i Luleå.

  Avtalet innebär att Luleå kommun betalar 1.150 kronor per barn. I kostnaderna ingår logi och tre mål mat om dagen.

  Överensskommelsen innebär att Luleå kommun kan kalla tillbaka de barn som placerats på andra orter runt om i Sverige.

 • Money talks.
  28 november, 2015 at 00:36

  Vilken deal men det är ju Black Friday . 1150:-/dag ger ju ett billigt boende.

  Men snälla Luleå,låt bostadslösa Svenskar få flytta in.

 • Money talks.
  28 november, 2015 at 00:38

  25 miljoner för sex månader,finns ingen hejd på hur mycket pengar det finns i denna bransch.

  Det ligger stora pengar i det här. Visserligen blir det inga platser för turister och andra. Men Lindfors har säkrat sin framtid.

  -kommunen uppbär ersättning för dessa EB i två år från Migverket…Därefter blir det en Kommunal angelägenhet…

 • Är det 1150 per dygn?
  28 november, 2015 at 00:39

  Va??? Är det 1150 per dygn? Det låter ju helt osannolikt. Nästan lika mycket som en sjukhussäng. Hur är det möjligt att samhället tillåter denna dränering av skattebetalarnas pengar?

  Och folk blir förvånade att vi måste stänga skolor för att spara pengar…

  Politikerna har begränsat med pengar att röra sig med och måste prioritera vad dom tycker är viktigast.

 • GRANSKA MAKTEN!
  28 november, 2015 at 00:41

  Nu måste journalisterna visa lite ryggrad och göra sitt jobb, GRANSKA MAKTEN!
  Jag vill inte höra om några fler NAIVA politiker som inte kunde förutse vad som komma skall…
  Bara detta ”lilla”projekt kostar 1150kr/dygn*180dygn*120st= 24 840 000kr. Oavsett vilken myndighet som betalar är det med skattemedel!

  Det är inte gratis ”bara” för att Migrationsverket står för kalaset i två år.

  Men, om bara login kostar 25mkr, vad kostar då det övriga!??
  Då dessa unga män är extremt resurskrävande när det gäller personal.

  Här är anledningen till SDs framväxt, journalister som inte granskar och presenterar fakta ovinklat!!!

 • Finländare
  28 november, 2015 at 00:46

  Som finländare kan jag beträtta att det kokar i hela landet nu. Finland har tagit emot ung. 30 000 invandrare i år, 10 ggr mera än normalt och praktiskt taget alla från Sverige inom den senaste par månaderna.

  Asylboenden har i snabb takt slagits upp på flera orter vilket lett till mängder med problem. Polisen kör i skytteltrafik och ortsbefolkningen låser in sig och sina barn i stugorna.

  Opinionen mot invandringen har snabbt blivit ännu kritiskare och regeringen är under press att ta tag i problemet omedelbart om den överhuvudtaget tänker överleva.

  Hur detta skall sluta vet jag inte men jag befarar att det kommer att bli blodspillan om inte något görs omedelbart.

 • Pekka
  28 november, 2015 at 00:47

  Jag hoppas att ingen finne råkar illa ut. Vad som händer med invaderarna gör mig detsamma bara Finland klarar sig.

 • säkert en av Filip Hammars pojkar
  28 november, 2015 at 00:50

  Jag hoppas och tror att det finska folket inte är lika mjäkigt politiskt korrekta som det svenska,utan straffar och utvisar de som inte är anpassningsbara.

 • Sigge
  28 november, 2015 at 00:50

  På gång Anna, på gång.

 • Petterri Orrpo
  28 november, 2015 at 00:52

  FINLAND I Finland vill regeringen att asylboenden som ligger för långt bort från närmaste polisstation ska stängas, detta med hänvisning till säkerheten då många bråk uppstår på förläggningarna.

  Enligt justitie- och arbetsminister Jari Lindström utgör de asylsökande migranterna en säkerhetsrisk för det finska samhället och hänvisar till att ett tiotal fall av misstänkta våldtäkter där asylsökande är inblandade just nu utreds av polisen.

 • Vad gör man i swerabia?
  28 november, 2015 at 00:54

  Dessutom har nu även justitieminister Jari Lindström sagt att denna massinvandring är ett hot mot Finlands säkerhet och finländare….

  Vad gör man i swerabia? Jo, gråter i tv för att man inte kan ta in fler bidragsturister

 • Svennar är för fega
  28 november, 2015 at 00:59

  Svennar är för fega.dom vågar inte släppa morsans klänning när det blir mörkt…det krävs finnar för att agera resolut..det visste redan karl den tolfte..finnarna stod längst fram i ledet när karolinerna gick till anfall

 • behöva bygga ett par hundra fängelser till
  28 november, 2015 at 01:01

  Varför inte placera alla asylboenden i Mellanöstern och Afrika?
  Vore vi Svenskar intelligenta så borde vi lägga asylboendena i fängelserna.

 • AJGLU
  28 november, 2015 at 01:02

  Asylboenden borde bestå i fängelselokaler inget annat.

 • Chippa dom och följ dom med GPS.
  28 november, 2015 at 01:05

  Chippa dom och följ dom med GPS.

  Vad inbillar vi nordbor oss vi ska lösa med hjälp den extremt dyra och destruktiva asyl och bidragsinvandring vi idkar, någon som vet?

  Jag har ännu inte hört någon ledande nordisk politiker yttra iden om att helt avsluta asyl och bidragsinvandringen som medel för att lösa andra länders problem. Något jag personligen finner som den enda riktigt humana och långsiktigt gångbara iden.

  Att inbilla sig man kan lösa andra länders problem genom massiva folkomflyttningar är ju nu beprövat och befunnet mycket dåligt. Man löser inget utan skapar bara mängder av nya problem. Detta vet vi nu med säkerhet, ändå handlar allt fortsatt om åldersbestämmande, volymer och nu då placering av boende. Varför?

  Humanism är att all hjälp utgår till närområdet. Inga undantag.

 • utvisning om dom inte uppför sig?
  28 november, 2015 at 01:08

  Miljömupparna, kommunisterna och centeridioterna tycker inte att det är nog med hitillsvarande invasion utan tycker att ännu flera ska invadera så att välfärden utplånas, kaoset blir värre och att inbördeskriget kommer närmare. Det finns svenskar som röster på dessa landsförädarpartier.

 • utvisning om dom inte uppför sig?
  28 november, 2015 at 01:10

  et vore ju bra med STATISTIK till framtiden..om den då finns? ..för kommande generationer om hur huvudlöst allt blev…med alla på en och samma gång i massor…
  INTE kunde hålla sams på liten kvadratmeter i kostnad till ????
  Så gick det till när Sverige blev skuldslavar till evigheten utan någon välfärd alls!
  Och vilka som var SKULD till detta huvudlösa!

 • djup sinnessvaghet
  28 november, 2015 at 01:11

  Århundraden av intimt umgänge inom den närmsta familjen leder till djup sinnessvaghet och en hel del andra skador.Smutsfolket från MENA är svårt påverkade av dessa skador,både psykiska och fysiska och beter sig därefter.

 • uslingar som protesterade mot dålig mat härom veckan.
  28 november, 2015 at 01:13

  Jaha, samma uslingar som protesterade mot dålig mat härom veckan.

  https://www.youtube.com/watch?…

 • En av dem var säkert flyktingsmugglare som nu ville ha betalt!
  28 november, 2015 at 01:16

  de små ensamkommande barnen är minsann hetlevrade! Saknar de sin napp och nalle månntro?

 • Inget konstigt
  28 november, 2015 at 01:17

  Alltid ?
  Det finns religiösa motsättningar , etniska motsättnimgar , klanfejder eller fylleslagsmål mellan två som inte är vana med alkohol ellet bara simpelt tjafs som urartat mellan två känslomässigt styrda menaiter !

 • Mia
  28 november, 2015 at 04:39

  Ja du först och främst ska man inte lägga tid på en så IQ befriad varelse som dig. Men känner mig tvungen att svara för att stödja oskyldiga människor från skit som dig. Gå och skaffa dig en utbildning och jobb så slipper vi betala skatt för ditt uppehälle. Där du har så jäkla mycket fritid att du har tid att skriva en hel jävla bok om ditt hat i en blogg. Och innan du säger nåt så läste jag INTE alla dina kommentarer.
  Men lev vidare i din fantasi värld om muslimer ….din patetiska samhällsparasit.
  Du det är ingen ide att du svarar för jag kommer inte läsa mer skitkommentarer från dig iallafall.
  God natt och adjö.

 • Manne
  28 november, 2015 at 07:41

  Människan saknar hjärta, förnuft o intellekt! Tar sig rätten att vikterna andra men sitter själv uppe o gråter om någon viktmobbar henne själv. För hon är ju så mycket bättre o så perfekt så hennes kropp ska ingen få kommentera!

  https://katrinz.se/ibland-maste-man-ventilera

 • EMI
  28 november, 2015 at 09:22

  KATRIN är mycket snäll!!!!
  För en gångs skull tycker jag att hon bör anmälla alla mobbare och dom som konstant förolämpar henne!
  Jobbiga, gnälliga ,avskyvärda människor.
  Se er i spegeln så ska ni se bittra elaka masker besvikna på sig själv.
  Någon som har självrespekt skulle aldrig förolämpa den andre. FY SKÄMS!

 • Kristna som inte vågar julpynta
  28 november, 2015 at 09:43

  Kristna som inte vågar julpynta, kurder som inte fritt kan gå i ”Av Sakine Madon Peshmerga”-tröjor och muslimer som känner sig övervakade. När jag tidigare i år skrev om hur Islamiska statens, Daesh, anhängare trakasserar och hotar människor i svenska förorter hörde snart fler läsare av sig.
  Bland annat fick jag kontakt med en person som arbetar med förskoleverksamhet i en Stockholmsförort. Hon berättar att det kommer extremister till förskolorna som frågar om det finns “shia-barn” där och som försöker rekrytera männen i personalen.
  Det har snart gått ett år sedan SVT rapporterade om hot och om kristna familjer som inte vågar julpynta i Vivalla i Örebro. Lyssnar makthavarna?

  Dra in stöd till föreningar och moskéer som bjuder in, eller har bjudit in, islamistiska hatpredikanter eller på annat sätt visar sig ha koppling till IS-aktivism. Låt detta ingå i kommunernas strategier: bort med bidrag till antidemokrater.

  Inrätta en telefonlinje för dem som trakasseras av IS-extremister. Uppmana förortsbor att våga ringa. På så sätt kan viktig information om jihadistisk verksamhet samlas in.
  När makthavare hoppfullt pratar om kunskapshus tvingas förortsbor vara rädda för att lämna barn på förskolan eller ens sätta upp en julstjärna i fönstret. Hur länge till?
  Byt kurs och kavla upp ärmarna.
  Av Sakine Madon

 • Tara
  28 november, 2015 at 09:45

  Manne är det Bingos fel att Katrin lider av ätstörning ??

 • Abze
  28 november, 2015 at 10:11

  Ja herregud vilka omogna fåntrattar som skriver skitkommentarer här. Eller är det kanske frågan om EN OCH SAMMA MÄNNISKA?! Skulle inte förvåna mig alls. Katrin har en galen stalker. Jag skulle polisanmäla dessa kommentarer eftersom man aldrig vet vad dylika galningar kan ta sig till härnäst. Och jag skulle sluta lägga upp bilder på alla privata saker (hem, barn, kompisar etc). Så det så.

 • KL
  28 november, 2015 at 10:45

  KATRIN!

  Jag har följt dig i många år, men nu har din blogg helt urartat, tyvärr.

  VARFÖR är det personliga, det roliga, det provocerande – borta. Det som gjorde din blogg känd och välbesökt.

  OCH – varför tillåter du alla rasistiska kommentarer.
  Du är inte rasist men ändå tillåts detta vidriga skrivas i DIN BLOGG.

  Du måste skaffa en moderator, snabbt.
  Eller är det så illa att du släpper på nassar och rassar för att det ökar trafiken på bloggen och därmed genererar pengar. DÅ tappar du all den lilla respekt som finns kvar för dig.

 • sida vid sida
  28 november, 2015 at 11:36

  IS-sympatisör med danskt medborgarskap häktad för terrorhot…
  **

  Förr eller senare kommer även de mest pk inse vilket oerhört misstag som begåtts. Undrar hur reaktionerna då blir.

  För den som vill få en inblick i vår framtid rekommenderar jag att man ser vice news dokumentär om livet i den libanesiska staden Tripoli. Där lever sedan länge dom grupper, som i dag väller in i Sverige, etniskt och kulturellt segregerade, sida vid sida, i kvarter vaktade av krypskyttar och beväpnade medborgargarden. Gå in i fel kvarter och dö. Sunni, shia och alawiter.
  https://m.youtube.com/watch?v=

 • Affärer
  28 november, 2015 at 13:59

  Ja utan moderator här kan alla skriva vad som helst?! Det kan kanske Katrin tjäna bra på! Vilka möjligheter?! Men vad fan gör något åt spammandet från rasister här!!

 • isis
  28 november, 2015 at 14:30

  Katrin förnekar sig inte. Allt för pengar. Hon röstar väl på SD, därför allt svammel frän rasister här. Annars är det obegripligt att hon tillåter det. Vilken oseriös blogg hon har !!!!

 • Vet
  28 november, 2015 at 16:27

  @EMI
  Har du alltid otur när du tänker? Kan du aldrig någonsin ta eget ansvar?
  Till vem ska Katrin anmäla och vad? Till soc? Polisen? Aschberg? Tankepolis? Åsiktspolis? Sig själv? Ska hon anmäla sina egna trakasserier? Att folk inte tycker lika som dig?

  KL
  Förutom det att trafik genererar pengar betalar hon för att få ”följare och trafik”.
  Som många sagt förut gör hon ALLT för pengar.
  http://www.mediakungen.se/

 • Adam30
  28 november, 2015 at 16:36

  Shiiiit… så resterande 364 dagar om året när ni inte har black friday blåser ni rakt av kunderna på dessa 20%??? Oh my loord 🙂

 • Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp"
  28 november, 2015 at 18:34

  Du som gillar Questbars, har du provat deras proteinchips?
  Jag var inte så imponerad men vill ni läsa hela recensionen så går det bra här:
  http://chocochock.se

  ”En blogg med smaktester”

 • Serpentine
  28 november, 2015 at 21:00

  SKÅL !!

 • jagesmalast
  28 november, 2015 at 22:14

  Efter att ha skrollat mig ner sida efter sida full med propaganda som inte har ett dugg med bloggen att göra så kan jag bara instämma med ”Serpentine”: SKÅL, ta mig faan!

 • Magdalena
  3 december, 2015 at 14:06

  Jag är förvånad över en del folks språkbruk i kommentarerna. Vad går det ut på att ex skriva snåljude? Är du mobbad på ex ditt jobb, om du ens har något jobb, och vill trycka ner någon annan som hämd för ditt dåliga liv? Eller är ni psykiskt sjuka och inte förstår hur tokigt, otrevligt ni vräker ur.