Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Alla ni som bor i Stockholm passa på nu det är först till kvarn som gäller. @philiplailani har möjlighet att ta emot två nya kunder. Om man vill komma i sitt livs form och samtidigt ha kul på gymet utan en PT som gormar på en utan som bara höjer på brynen och snällt säger "Fyra till", tills man är klar. Kör! @philiplailani I love you man! #philiplailani #deltagym

You Might Also Like

 • likasinnad
  26 november, 2015 at 17:20

  Läste att du lider av bipolär sjukdom.Hur går det att träna när du är inne i en depressiv episod ??

 • smilla
  27 november, 2015 at 00:51

  Vad tror du? http://www.sciencedaily.com/releases/2015/11/151123203118.htm

 • Bu
  27 november, 2015 at 09:44

  ’Likasinnad’ – människor som du får mig att vilja flytta ut till en liten stuga på Grönland, ensam. Hur menar lilla du när du hånar någon för att hen är deprimerad? Hur menar ditt fula lilla tryne då? Ungefär som att håna någon för att de har ont i magen.

  Men du har ändå lett till någorlunda intressant reflektion. Om vi förutsätter att karma existerar – fungerar denna då annorlunda med riktigt bombade människor som liksom inte är riktigt tillförlitliga. Jag menar, är du riktigt korkad är det möjligt att du klarar dig eftersom du helt enkelt inte förstår bättre. Good news 4U (yay)

 • flyktingkris
  27 november, 2015 at 11:08

  Nyhetsmorgon TV4:
  Alexandra P har återuppstått o levererar följande intelligenta uttalanden:
  – Det finns ingen flyktingkris
  – Det är inte någon systemkollaps
  Lägg till det vanliga ältandet om Grekland. Hon har inte förstått att det finns flera länder som garvar åt Sverige o knappast städar upp vår skit.

 • Alexandra P.en stor skandal
  27 november, 2015 at 11:09

  Att hon (hen) överhuvudtaget får vara med och yttra sig offentligt är ju bara det en stor skandal ! Efter allt som har uppdagats angående henne med allt bluff och båg som hon har varit involverad i borde alla larmklockor ringa högt hos alla berörda medier!
  Bevare oss väl för denna människan !

 • EU-ledarna i Brüssel
  27 november, 2015 at 11:11

  Enligt ungerska regeringen så har det framkommit att EU-ledarna i Brüssel med Angela Merkel i spetsen vill att det skall tas emot ytterligare 1 miljon flyktingar under sk. ordnade förhållanden. Deras plan är att avlasta Turkiet genom att ta emot 1 miljon från dom och sedan fördela dessa mellan EU-länderna genom sk. kvotsystem. Den ungerska regeringen har å det bestämdaste avvisat detta och kommer att blankt neka till denna åtgärd. Ungerns utrikesminister Sijártó Péter sa igår att Ungern kommer att motverka detta med alla medel.

  *Det är bra Ungern!!!Låt inte Merkel kärringen diktera villkoren!!!!!!!!!!!*

 • Eva
  27 november, 2015 at 11:12

  Det hade aldrig ägt rum någon massinvandring till EU om det inte varit för den onda makteliten som i det fördolda drar i trådarna.
  Dessa gangstrar vill förinta 90% av jordens människor och förslava återstående 10%. Sjupartisterna dansar efter denna maktelits pipa, vilket gör att vår tillvaro blir en mardröm.

  Stefan Löfven har sagt att han inte kommer att tillåta att det svenska folket folkomröstar om massinvandringen. Denne antidemokrat till statsminister kan förmodligen inte stava till ordet demokrati, än mindre förstå dess innebörd som är folkstyre.

  ”Elite’s Reign Of Terror Ends When People Have Had Enough, Benjamin Fulford”:

  https://m.youtube.com/watch?v=

 • SD:s politik sprider sig
  27 november, 2015 at 11:14

  Otroligt vad fort SD:s politik sprider sig.
  T o m hardcore-socialister i Frankrike försöker nu triumfa Marie Le Pen!

 • svenska skattebetalare
  27 november, 2015 at 11:16

  Det pågår även svåra religiösa förföljelser av religiösa minoriter i Rinkeby.

  http://www.nyatider.nu/detta-ar-inte-sverige-ak-hem/

  -Asylrätten måste omdefinieras.
  Det kan aldrig vara en rättighet att allt o alla ska ha rätt söka asyl eftersom processen kostar mycket pengar, pengar inbetalade av svenska skattebetalare.
  Ett bättre system vore i så fall att den asylsökande fick betala sin egen ansökan, eller vad säger ni andra?
  Bara ett inresevisum i vissa länder kostar tusenlappen, även om det inte riktigt är samma sak.

 • svenska skattebetalare
  27 november, 2015 at 11:26

  Vad ska man säga?
  Vi hade rätt hela tiden, SD hade rätt, men det folket lyssnade inte utan lät sig vaggas till sömns av de självgoda tokdårarna i Sjuklövern.
  Nu börjar en del vakna, men det är väldigt sen, kanske för sent för att rädda vårt Europa.

 • Titta på denna video
  27 november, 2015 at 11:28

  Titta på denna video. Det är en lastbil som för två dagar sedan närmar sig tunneln mellan Storbritanien och Frankrike ifrån Calais på den franska sidan.

  Jihadister attackerar lastbilar helt öppet och utan skam. Inga ingripanden ifrån samhället står att finna. De kommer hit och attackerar oss, och vi tvingas att accepterar och lyda jihadisternas vilja. Inga ifrågasättanden, inga polisinsatser, inget.

  En civilisationsåterställning behövs. Samtidigt sitter några tanter och gafflar i något marxistiskt pratprogram i SVT – surrealistiskt.

  https://www.youtube.com/watch?…

 • utopi?
  27 november, 2015 at 11:32

  Oavsett om man flyr från krig eller är en infödd svensk så måste man fixa sin egen försörjning, eller är det en rasistisk utopi?

  Svensken som inte lyckas med detta omfattas av socialförsäkringssystemet, medan den asylsökande får lov att prova lyckan i ett annat land.

 • hallah
  27 november, 2015 at 11:35

  Man skickar familjens unga killar för att de ska bana väg för resten av klanen. Kvinnorna är nog nedtryckta (islam) och får/törs inte dra.
  Dessa yngre män blir också itutade av smugglarna att vita västerländska kvinnor står o väntar på dem, vilket iof är sant med några tokbrudar, men stora flertalet mena-snubbar som inte lyckas importera en kvinna lär få problem. Det problemet blir allas problem då våldtäkter, upplopp mm kommer eskalera pga dessa frustrerade aggressiva killar utan flickvän.
  Bra jobbat för en feministisk regering med jämställdhet högst på agendan..
  Tack så in i hel…!!

 • VEM som betalar in all skatt till alla analfabeter?
  27 november, 2015 at 11:36

  Kan EN enda journalist i detta land göra en objektiv bedömning av VEM som betalar in all skatt till alla analfabeter? Det går ju inte; alla journalister ungår ämnen att kritisera att sverige tar emot 30% av alla fattiga som kommer till Europa.
  Sen 30 år efter – betalar de skatt eller? Nej, sådant får man inte fråga. Det är rasism…

 • blåögd utan att vara rasist
  27 november, 2015 at 11:40

  =Precis innan Aktuellt 21 så gör SVT 2 reklam för Soran Ismails rasistprogram på SVT 1=

  Ja, jag håller med, lång reklam för en lång plåga för oss som är svenskar och säga att vi inte får: 1. Vara blonda och ha blå ögon; 2. vi får inte vara kristna; 3. vi får inte tala om vår historia för då är det bättre vi tar bombbälte och spränger oss själva. Kort sagt är allt bättre i Sverige att vara allt annat än att vara 150 cm lång är bättre än att vara stor stark och blåögd – det får man inte vara! Om man är för blåögd och för lång, och dessutom tjänar pengar, då måste man utvandra snarast till Ryssland, Ukraina, Ungern och andra länder där man fortfarande får vara stor, kristen och blåögd utan att vara rasist.

 • Rolf Malm
  27 november, 2015 at 11:43

  82% av ensamkommande flyktingbarn är manliga. De är ofta äldre än de påstår. Men Migrationsverket anger att alla som inte direkt kan bedömas vara över 40 år ska betraktas som barn! Det är ju fullständigt vansinne! De är inte heller ensamkommande. I många fall kommer de tillsammans med någon släkting – som dock inte är vårdnadshavare. Då räknas de som ensamkommande.

  Dessa unga män kommer i huvudsak från Afghanistan, Syrien, Eritrea och Somalia. Alltfler kommer. Förra året kom 7.000. I år har det kommit 27.000. Men enligt m-verket så är det lika många som inte registreras som asylsökare. De bara försvinner! Hur är det möjligt att så många människor kan leva i limbo i vårt land? Polisen räknar dessutom med att hundratals marockanska barn lever som gatubarn i Stockholm. Ingen vet hur många som totalt finns i Sverige. Men överlägset flest av dessa unga asylsökare kommer från Afghanistan. Där har det varit krig i 30 år. Att unga män vill slippa delta som soldat i dessa krig är inte konstigt. Men varför flyr så många just nu?

  De förmånliga villkor som Sverige erbjuder utgör en stark attraktionskraft på unga män från tredje världen. I synnerhet om de kan göra gällande att de är under 18 år. Då gäller speciella regler. Man har rätt till boende, mat, TV, internet, kläder etc. För varje barn ska det finnas en anställd vårdare. Vidare har man rätt till tandvård, sjukvård, skola och svenskundervisning, tolkhjälp och rätt att återförenas med familjen.

  De kallas för ankarbarn beroende på rättigheten att efter uppehållstillstånd få hämta hit sina familjer. Det är förmodligen också skälet till att släkten är beredd att satsa förmögenheter på att betala människosmugglare för resan.

  Detta kostar förstås mycket skattepengar. Det finns exempel på att staten betalar 15.000 kr per dygn och barn! Den årliga kostnaden per flyktingbarn varierar mellan 1 – 10 miljoner kronor! Kan jämföras med vad svenska barn årligen kostar föräldrarna – mellan 60.000 och 100.000 kr beroende på ålder.

  Samtidigt förs en politik som leder till att en svensk mjölkbonde om dagen slås ut. De skulle behöva få en krona mer per liter mjölk eller motsvarande kostnadslättnader, men det går inte politiskt och ekonomiskt att lösa säger ansvarig minister. År 2005 fanns det 8.500 mjölkbönder. Nu finns det 4.200! Det finns alltså olika skäl att mjölka skattebetalarna på pengar. Någon brist på mjölk lär det inte bli – den kan importeras. Men det svenska öppna landskapet med betande kor lär snart vara ett minne blott.

 • Rolf Malm
  27 november, 2015 at 11:44

  Men liksom alla andra frågor om svensk kultur, svenska traditioner och det svenska folkhemmet underordnas de pk-fascisternas falska godhetsreligion och drömmen om det utopiska, mångkulturella paradiset. Enligt dem finns inte Sverige, svenskar och deras arv från tidigare generationer. Då prioriteras inte inhemska problem. Då gödslas det inte med pengar till svenska bönder. Det är ett rent quislingbeteende.

  I det längsta har regeringen förnekat att den stora folkvandringen orsakar väldiga problem. Varje antydan till kritik har avfärdats med beskyllningar om rasism. Allt har handlat om att demonisera Sverigedemokraterna. Alla andra för svenska medborgare viktiga frågor kommer i bakgrunden. Det har lett till en närmast masspsykotisk, naiv hysteri där minsta detalj – som t.ex ord som negerboll eller att Pippi Långstrumps pappa kallades negerkung – blivit löpsedelsrubriker.

  Nu, när folkvandringens katastrof är uppenbar för varje tänkande människa, känns detta lika dumt och obildat som medeltidens häxbränningar. Tänk att vi en gång kunde tro att… Den tid kommer när pk-maffians förnekande av hotet från islam kommer att framstå som lika politiskt trögtänkt och idiotiskt.

  Islam kan aldrig förenas med demokrati. Det är två samhällssystem som är som eld och vatten. Tänk att vi inte förstod de grymma signalerna om… Det lär inte ske något uppvaknande innan IS påtagligt demonstrerat sin makt även i Sverige. Omvärlden tar sig för pannan och beskriver alltmer svenskarna som indoktrinerade vettvillingar. Berövade varje begrepp om verkligheten genom en totalt korrumperad mediaverksamhet i samspel med maktfullkomlig och cynisk politikerelit med gigantiska skygglappar inför verkligheten.

  Det har gått så långt att akuta varningar redan i mars från polis, migrationsverk, färjeföretag och UNHCR om enorma flyktingströmmar till Sverige doldes för ansvariga politiker av Miljöpartiets gruppledare Maria Ferm. Hon borde ställas till ansvar för åsidosättande av landets säkerhet. Det är landsförräderi! Hon är folkvald för att bevaka svenska folkets säkerhet och intressen. Hon har grovt missbrukat sin ställning. Det FÅR inte passera oförmärkt.

 • Rolf Malm
  27 november, 2015 at 11:45

  Man pratar och pratar, sviker varje löfte och är uppenbart fullständigt handlingsförlamad och förskräckt inför den pågående flodvåg som de med alla tänkbara medel förnekat risken för.
  Hur djupt kan de sjunka?
  Det blåser till storm i folkhavet! Rädde sig den som kan.

 • Jag är hellre utan jobb än betalar skatt till hennes försörjning
  27 november, 2015 at 11:48

  https://twitter.com/Per_Laber/status/573423590814687232/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

 • Nadja
  27 november, 2015 at 11:49

  Ja, det stämmer. Det demokratiska och fredliga Sverige håller på att utplånas. Det kan alla som har ögon och öron öppna och kunnig i konsten att läsa och räkna konstatera!

 • Sverige: Fristad för folkmördare
  27 november, 2015 at 11:50

  http://sv.gatestoneinstitute.org/6741/sverige-folkmordare

 • Så var det förr
  27 november, 2015 at 11:52

  Så var det förr. Nu bryr man sig inte om folket utom vart fjärde år då det är
  allmänna val, och då gäller det att ljuga så mycket man kan och lova hit och dit.
  Sedan är det som vanligt igen med svekdebatter och ett totalt utplånande av
  demokratin. Så går det fyra år igen och samma lustspel återkommer osv osv osv.
  Bluff, båg och bedrägeri kallar jag alltsammans, men röstar det gör jag trots allt än.

 • Ad that makes fun of German accents and encourages you to learn a foreign language. Hilarious!
  27 november, 2015 at 11:54

  https://www.youtube.com/watch?v=gmOTpIVxji8&app=desktop

 • With Open Gates
  27 november, 2015 at 11:55

  ”With Open Gates: The forced collective suicide of European nations
  Death of Nations”:

 • Inga
  27 november, 2015 at 11:56

  Alltså, tonåringar och vuxna män ska ha 1 vårdare per ”barn” dygnet runt! Var har myndigheterna fått det ifrån?!
  Våra hjälplösa små på dagis får vara glada om det finns 1 vårdare på 5 riktiga barn och i småskolan kanske det finns 2 st. personal (1 lärare och 1 assistent) per klass med 30 elever! För att inte tala om hjälplösa gamla som kanske får besök av 1 person någon timme per dag och får inte plats på äldreboende för där ska ”ensamkommande barn” bo! De äldreboenden som finns är ofta så underbemannade att dessa gamla aldrig kommer ut, en del får sova hela natten i bajsiga blöjor med åtföljande hudirritationer och att hinna borsta deras tänder är önsketänkande!

 • Väldigt enkelt
  27 november, 2015 at 11:56

  Frågan är:que bono? Knappast de sk barnen.
  Sverige är väldigt korrupt men svensken är väldigt feg och tränger bort det uppenbara.

 • tvi!
  27 november, 2015 at 12:50

  OMG Vilket jävla rasistspammande det är här! Är det någon som verkligen orkar och vill läsa skiten?!

 • Carrie
  27 november, 2015 at 13:22

  Eva du har fattat vad som händer i världen. Grattis! Du är en av få. Den nya världsordningen är på starkt intågande. Allt planerat in i minsta detalj med satan själv i spetsen.