Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har skrivit en text på Katrinz.se där jag undrar hur vi ska berätta för Ringo att vi inte längre är ihop. Jag och Bingo. Kan ni läsa den och sen ge mig råd tack. Jag skulle uppskatta det. #novastar

You Might Also Like

 • Ann o Nym
  20 november, 2015 at 11:24

  Så jävla slött att bara köra cut n paste.

 • Lotte
  20 november, 2015 at 11:24

  Så fina killar 🙂 Det går säkert jättebra när du berättar att ni inte lever tillsammans längre, fasen va jag tycker ni sköter det snyggt! Fler borde va som ni.
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

 • Sara
  20 november, 2015 at 13:00

  Såå sööta!! Vilka gullungar du har!! 🙂

 • Katarina
  20 november, 2015 at 14:17

  Om inte nån av er har träffat nån annan så tycker jag inte att det brinner i knutarna, särskilt inte om Bingo nattar flera gånger i veckan.

 • Anna
  20 november, 2015 at 16:45

  Bingo är en toppen pappa medan Katrin är toppen på att festa och resa.

 • fy fan va äckligt
  20 november, 2015 at 18:28

  Herreguuuu va äckliga tänder snorungen till höger har. Fy fan. Du kan aldrig borsta hans tänder.
  Ruttna tänder och blattehoror som KÅZÄTA är mer vanligt än ovanligt.

 • Barbro
  20 november, 2015 at 19:44

  Gör inte värsta grejen av att förklara varför ni lever på ett nytt sätt, svara ärligt om dom frågar, mår barnen bra finns det väl ingen anledning. Fokusera på att hålla sams och skapa god atmosfär, det är sånt barn märker. Heja er och skit i alla negativa galningar där ute

 • Cecilia holmblad
  20 november, 2015 at 20:26

  Förstår om det är svårt, men främst är det viktigt att man inte gör det mer komplicerat än vad det är utan förklarar att mamma & pappa inte kommer att bo tillsammans men att båda mår fantastiskt bra & är glada, & att det absolut inte beror på dem – Barn är liksom barn. För dom är nu:et här & sålänge ni är respektfulla & vidhåller en god relation mot varanda så är jag övertygad om att dom varken far illa eller mår dåligt Av sanningen. Jag tror vi vuxna tenderar att komplicera detta genom alla de normer som finns. Ärlighet, uppriktigthet kam barn ta betydligt bättre än vi vuxna som är indoktrinerade i alla andras åsikter & inlärda beteendemönster.
  Lycka till!

 • Emma
  20 november, 2015 at 21:13

  Berätta det positiva med det ”Mamma och pappa blir mycket gladare av att bo på olika ställen”. Sedan finns det väldigt bra barnböcker utifrån barnets perspektiv som ni kan läsa för han.