Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Hon föder om tre månader det är helt sjukt! Världens snyggaste gravida människa. Och så lycklig och harmonisk också. @graafmagdalena säger att det är härligare att vara gravid när man är 40 än när man är ung. Skönt att höra tycker jag. Hade förväntat mig att det skulle vara värre med kroppen men icke!

You Might Also Like

 • BM
  19 november, 2015 at 15:38

  Den som har en uns av logiskt tänkande inser att, huruvida att det är värre eller inte att vara en överåldrig blivande mamma, är högst personligt.

 • Julia
  19 november, 2015 at 16:05

  Åh vad vacker och oförskämt fräsch hon är! Grattis Maggan <3

 • mlf
  19 november, 2015 at 17:39

  Katrin kan inte tänka logiskt med sin alkoholskadade hjärna.Tragiskt !!

 • buuuu
  19 november, 2015 at 19:32

  trist att du använder ett tre år gammalt foto…

 • nöff nöff
  19 november, 2015 at 19:40

  ”Här får alla skriva utan censur”.
  Ett uttalande från KZ.

  ”katrinzytom[email protected] Du är inte välkommen på min instagram.”
  Ett annat uttalande, ett av många liknande.

  Censur? Hmpfffff

 • Öresundsbron
  19 november, 2015 at 22:57

  Körde från Danmark till Sverige över Öresundsbron inatt. Inte en människa vid gränsen. Varken polis eller tull.

 • antonio
  19 november, 2015 at 23:01

  Positivt att terroristerna härbärgerar på asylboenden. Utmattning efter interna slagsmål & hungerstrejkande innebär lugna gripanden

 • Anna W
  19 november, 2015 at 23:02

  Säga vad man vill om terroristen på asylboendet i Boliden, men han klev av bussen i alla fall.

 • security
  19 november, 2015 at 23:06

  Kapitalt talande för Sveriges monumentalt misslyckade massinvandringspolitik att den misstänkta terroristen greps på ett asylboende?

 • Migrationskatastrofverket
  19 november, 2015 at 23:12

  Migrationskatastrofverket ska gå igenom alla sina beviljade ansökningar där identitet varit okänd. Dessa ska letas upp och föras ur landet.
  Tidigare anställda som brutit mot ev. Lagar skall åtalas, inkl tjänstemän oavsett hur högt det går.

 • svensson
  19 november, 2015 at 23:14

  Radio och riksmedia förbigår detta välunderbyggda förslag med tysthet. Stödjer de terroristerna? SD är det enda trygga parti som svenskarna kan lita på

 • blattunga
  19 november, 2015 at 23:16

  Satt med hunden i knät, han har ett litet chip inmonterat så att ingen otäcking skall kunna sno honom. Det kunde ju vara en fungerande metod, vi vet ju vilka vi behöver chippa.

 • Mihran
  19 november, 2015 at 23:17

  Fy faan vilka ynkliga förslag!
  Vad sägs om Dessa?
  1- avskaffa Alla bidrag till alla former av organisationer och trossamfund. Muslimer är experter på att söka och få dessa bidrag.
  2-förbjud alla slags statsfinansierade dagis, skolor, äldreboende mm som är baserade på religion.
  3-gör om barnbidraget så att man får det för upp till 2 barn och inget för tredje samt straffavgift för varje barn därutöver.
  4-ingen särbehandling vad religion beträffar tex hallalmat i skolor. Alla myndighetsinformation skall endast vara på svenska och engelska. Återuppta de gamla fina traditionerna i skolorna, tex avslutning i kyrkor.
  5- försörjningsstöd skall ses över rejält. Kopiera Kanadas koncept rakt upp och ner.Pension är något man själv arbetat ihop och inget man ska bara ha rätt till.
  6-ändra lagen så att både medborgarskap och uppehållstillstånd kan dras in om man bevisligen uppträder illojalt mot landet eller om man på annat sätt uppträder eller agerar hotfullt mot landet eller dess kultur. detta skall även gälla eventuella barn, föräldrar mfl.
  7-medborgarskap ska man förtjäna och det skall vara svårt att få det men lätt att bli av med det!
  8- PU skall också ges restriktivt och selektivt där man måste tänka på landets bästa och om den sökande kan försörja sig och vill integrera sig i landet.
  9-stärk den svenska identiteten och kulturen på alla sätt. De som invandrat hit ska vara tacksamma för att de får vara här. Det är de som skall anpassa sig och inte svenskarna. Passar det inte så är det bara att sticka!
  10-inför andra mekanismer snabbt allteftersom behovet uppstår för att islam inte skall växa.När de väl har majoritet så vet vi vad som händer.

  Jag kan göra listan ännu längre!
  Är detta rasistiskt?
  Tja-inte vet jag men trots att jag inte är etnisk svensk så älskar jag detta land och dessa åtgärder är nödvändiga om det ska överleva.

 • Stäng terrorcentralerna och utvisa mord-predikanterna
  19 november, 2015 at 23:19

  Totalsåga allt som har med islam att göra. Följer man sådan doktrin finns andra länder att bosatta sig i. Norden inkl Japan skiter i vilket, fler länder lär haka på.
  We owe them nothing!

 • eu- landet
  19 november, 2015 at 23:25

  Brittiska medborgare som åker till Syrien för att göra jihad kan gott stanna kvar i Arabvärlden när de har krigat och dödat färdigt.
  Det ansåg EU-landet Storbritanniens regering redan 2013, som redan då drog in medborgarskapet för ett stort antal jihadister. Regeringen skrev i ett uttalande att man kommer att ”vidta alla nödvändiga åtgärder för att skydda befolkningen”.
  http://news.sky.com/story/1186

 • eu- landet
  19 november, 2015 at 23:27

  Förbjud islam och stäng alla moskèer….

 • du&jag
  19 november, 2015 at 23:29

  Alla muslimer begår inte terrorattacker, men alla terrorattacker begås av muslimer

 • nina
  19 november, 2015 at 23:39

  Vad har flyktingpolitiken med inlägget att göra?

 • nina
  19 november, 2015 at 23:41

  Är det gammal foto?

 • ridå
  19 november, 2015 at 23:46

  Sverigedemokraterna är numera i särklass Sveriges största parti enligt den senaste genomförda opinionsundersökningen, trots att statliga public service och licensfinansierade SVT inte tillät att Jimmie Åkesson, som den enda partiledaren, uttala sig efter de fruktansvärda terrorattentaten i Paris.

 • patti
  19 november, 2015 at 23:48

  nina den 19 november, 2015 kl. 23:39 skrev:
  Vad har flyktingpolitiken med inlägget att göra?

  Katrin åkte till Ungern för att hjälpa migranter..

 • Vladimir Putinovsij
  19 november, 2015 at 23:49

  Som väntat får inte SD:s ca 2.600.000 sympatisörer representeras i diskussionerna om terrorn heller inte mycke till demokrati i Sverige

 • Volodja Puszkinovski
  19 november, 2015 at 23:51

  I rapportsändningen fick man se att SD var i färd med att ha någon presskonferens, men det var allt vad man visade, där klippte diktaturmedian av. En korridor intervju med Mattias Karlsson var allt. Så uppträder SVT. För närvarande arbetar SR/SVT att inte släppa fram sanningen för svenska folket. De fortsätter frenetiskt att bekämpa Sveriges största parti att få delta i det som sker i Sverige och övriga Europa. Ynkedomen från SR/SVT är oförsvarligt!

 • Volodja Puszkinovski
  19 november, 2015 at 23:53

  NINA 23:39—
  Har du gott och lagt dig? I och för sig inget ont i det, det måste finnas svenskar som måste få sin nattsömn för att arbeta och dra ihop pengar till ”flyktingkatastrofen”.

 • Volodja Puszkinuvski
  19 november, 2015 at 23:56

  Breaking News ! USA stoppar inresa för alla från Syrien.
  PS Fransk polis har hittat många ampuller med Atropin hos terroristerna
  som ska ges dom till dom själva vid t ex en Nervgasattack.

 • Österrike överväger att riva 300 moskéer
  19 november, 2015 at 23:58

  Katrin,Österrike överväger att riva 300 moskéer och att förbjuda utländsk finansiering till byggande/ drift av moskéer.
  Åtgärder som även vi borde införa.

 • core
  19 november, 2015 at 23:59

  Jag har den absolut bästa lösningen. Ut med den falske profetens anhängare+politisk korrekta politiker, massmedia och dito andra makthavare!

 • JBM
  20 november, 2015 at 00:01

  Det är märkligt att det är just islam som lyckas skapa självmordskandidater som är beredda att dö för sin religion. Förutom alla sekter som begår massjälvmord.

 • motylek
  20 november, 2015 at 00:02

  Inte märkligt när döden är själva livet för dem.

 • kalla mig
  20 november, 2015 at 00:09

  Kalla mig konspiratorisk, men med tanke på hur ”sakliga och opartiska” SVT/SR agerar numera så har jag svårt att se följande som en slump, utan snarare som tecken i tiden: I det lilla glapp som uppstår mellan programmen brukar SVT lägga in en kort bild med sin logga medan en programpresentatör informerar om kommande program. Före kvällens ”Vem vet mest” kl. 19 så föreställde bilden i fråga sanddyner med en arabisk by/stad i bakgrunden, där man tydligt kunde se moskén och minareten.

  Ett slumpmässigt val av bild?

  I själva frågetävlingen var två av dagens åtta deltagare muslimer.

  En slump?
  Knappast, programmet verkar söka med ljus och lykta efter just muslimer, och har även gett plats åt kvinnor iförda nästintill heltäckande klädedräkt.

  Hur gick det för dem, då?
  Som vanligt, riktigt dåligt (framför allt frågor förknippade med svensk kultur och historia brukar orsaka problem för de inkvoterade).
  De åkte ut direkt, men de var heller knappast där för att de var allmänbildade utan för att de hade ”rätt” ursprung, utseende, namn och religion.

  En liten sak i det stora hela, men ändå rätt talande för vår tid.

 • bullshit
  20 november, 2015 at 00:13

  SVT har lyckats att tysta ned problemen av inflödet av ”krigströtta invandrare”, man fokuserar till 110% på den stakars utpekade terroristen som ligger och lurar i Sverige. Bullshit……. Man höjer säkerheten om hotet mot Sverige, IGEN, för att lura den blåögda svenskens fokus från den havererade importen av krigströtta…..Sverige vakna upp, upp till kamp mot våra hycklande politiker och den massiva kampen som SVT har starta för att stödja en till synes och bevisad inkompetent regering.
  SD har varnat och vädjat att sedan långt tid att vår import av Islam och dess anhängare kommer att ge oss problem, där är vi nu…..
  Jag kan inte vara tyst längre……

 • karlson
  20 november, 2015 at 00:22

  Enda sättet att stoppa terrorismen är att förbjuda den förbannade religionen ISLAM. Hylla en pedofil profet som förgrep sig på en 9 åring,

 • Telefonhora
  20 november, 2015 at 00:59

  Riktigt snygg är hon!

 • Carina
  20 november, 2015 at 05:38

  Finns väl andra forum för denna diskussionen….?

 • Dessa ska ut ur Europa när vi får en riktig regering
  20 november, 2015 at 10:02

  Ut med alla som läser Koranen omedelbart.ut ut

 • ensamkommande "barn"?
  20 november, 2015 at 10:07

  till Carina-här kan alla skriva om allt!

  *
  Sen skal vi inte glömma att män från Afghanistan, Norra Pakistan Och Norra Indien tillhör sk. Parthans, världens duktigaste och mest hårdföra krigare, inte ens ryska spetsnaz kunna slå dom under de tio åren de fick stryk. Det är inte troligt att post traumatiskt stress syndrom finns i deras vokabulär.

 • vansinne
  20 november, 2015 at 10:11

  Sverige är bortom all räddning.

 • hotfull stämning på grund av missnöje
  20 november, 2015 at 10:14

  http://www.bt.se/mark/flyktingar-ville-inte-dela-rum-med-fyra-polis-tillkallades/

 • Här är anledningen till att inget händer med IS mördarna.
  20 november, 2015 at 10:16

  http://www.aftonbladet.se/debatt/article21794711.ab

 • eulalia
  20 november, 2015 at 10:26

  Terroristerna var varken syrier eller flyktingar. Men de tog sig in i Europa som “syriska flyktingar”.

  Here we go again:( Islamister håller 170 personer gisslan på Radisson-hotellet i Malis huvudstad Bamako,

 • Kalle
  20 november, 2015 at 10:29

  Köpa en Red Bull på ICA kräver bevisad identitet.

  Komma in i vårt land gör det inte. Lite konstigt kan tyckas.

 • absolut Sverige
  20 november, 2015 at 10:32

  Att få stopp på dessa terrorister o självmordsbombare är ganska enkelt, hur då, jo man begraver dom i hop med grisar, skriver på arabiska, här ligger Achmed med galten Baltzar, han går nu till evigheten som grisskötare, inte till den himmelska bordellen som han kanske trodde, hade dom gjort det vid attentatet i våras på skämtblaskan hade det senaste absolut inte hänt……..

 • Polens regering
  20 november, 2015 at 10:33

  Den polske utrikesministern sa i veckan i polsk TV att alla dessa hundratusentals unga män som väller in i Europa ska organiseras till en armé och skickas tillbaka till Syrien.

  ”Det är oacceptabelt att våra soldater ska kriga i Syrien medan hundratusentals syrier ska sitta och dricka kaffe på Unter den Linden”, sa han.
  Man kan bara hålla med!

  Källa: http://www.zeit.de/politik/aus

 • Björn
  20 november, 2015 at 10:36

  Nu vill jag inte såra någon men faktum är att många äldre svenska damer får en hel del lammkött. Dessa mycket testeronstinna unga män ser allt mellan 8 och 80 som lovligt byte. Detta både för ålder och vikt. Många av dessa damer sitter i beslutande ställning och är allt annat än objektiva.

 • Varför ska de ha asyl?
  20 november, 2015 at 10:37

  75% av migranter är unga friska män i vapenför ålder. De är desertörer.
  Varför ska de ha asyl?

  Varför ska vi försörja unga friska män som är för fega för att försvara sina länder?

 • ägg till frukost
  20 november, 2015 at 10:39

  Fick en liten ”insider” idag; När maten inte passar de asylsökande på våra
  asylboende trycker man igång brandlarmet. Ofta flera gånger i veckan!
  Företrädesvis folk från MENA länder! Och det handlar inte om ett halvt
  ägg till frukost!

 • ANTI MÅNGKULTUR
  20 november, 2015 at 10:40

  Är det svenska folkets problem om en terrorist blir stadslös ? Jag vill inte ha dom hjärntvättade idioterna i Sverige, regeringen måste vara stenhårda mot våra fiender.

 • Europè
  20 november, 2015 at 10:43

  Lyssna noga :
  Detta är mitt land.
  Mitt släkt kan spåras 500 år tillbaka här i Skåne.

  Jag har svurit trohet till min konung, precis som mina föräldrar och förfäder.

  Eftersom jag varit duktig och betalt skatt hela mitt vuxna liv, ca 30 år, har jag inte mycket att ge mina barn och barnbarn.

  Det enda jag i princip kan ge dem är en framtid i det land de är födda i, detta land som varit tryggt och framgångsrikt fram tills för några år sedan.

  Du och dina skenheliga kolleger har förstört detta och för det blir ni aldrig förlåtna. Aldrig!!

 • SD = Sveriges Dummaste
  20 november, 2015 at 11:33

  Räckte inte flashback och dom andra jävla rövhålsajterna till, för eran efterblivna rasistiska propaganda?!!

 • FB
  20 november, 2015 at 12:29

  @SD = Sveriges Dummaste den
  Du kan bara ha kollat in i forumdelen MGB (Mondo, gore och bizarre).
  Att kalla Sveriges största forum för rövhålsajt säger mer om dig än om forumet som sådant.

  Sanningen är att flashback är ett trevligt och bra modererat forum där det inte tillåts med personliga vendettor på sandlådenivå, tvärtemot andra mer ”familjevänliga” forum som i praktiken är mobbarsajter.

  Men visst, jag inser att det övergår din förmåga att diskutera där eftersom forumet samtidigt kräver att inlägg innehåller substans. Och det i sig kräver oftast tankeförmåga, något du verkar sakna helt.

 • SD = Sveriges Demoner
  20 november, 2015 at 13:24

  FB
  Det är rasismen och det perversa onda som tillåts dominera på flashbajs! Du kan lägga ned din löjliga reklam för denna sajt – Då det är ett faktum att det är en SKITsajt!! Hur stor den än tycks vara i en liten rassehjärna! Så många som har flera olika alias per skalle, så är det inte så många medlemmar egentligen!
  Men din lille nizzenazze stick hem till helvetet – Där hör ni hemma!

 • FB
  20 november, 2015 at 13:28

  @SD = Sveriges Dummaste

  Som jag sa säger det där mer om dig än om forumet som sådant.
  Att du inte klarar av diskussionsnivån där förstår jag eftersom det kräver mer än vad din reptilhjärna lyckas förmå dig till att klottra ner.
  🙂

 • SD = Sveriges Demoner
  20 november, 2015 at 13:38

  FB
  Nu talar du om dig själv igen din lilla psykopat!! Som sagt – Stick hem till helvetet!! Vi klarar oss ypperligt utan hatande rasistiska energitjuvar på den här planeten!! Bye Bye! Tänker inte lägga mer tid på dig nu!

 • FB
  20 november, 2015 at 14:13

  @SD = Sveriges Dummaste

  Du bara måste vara Katrin själv. INGEN annan är sådär korkad och blandar in rasism så fort det inte passar. Jag förstår att du inte klarar av flashback, det kräver som sagt viss intelligens för att klara av att diskutera där. 🙂