Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Eftersom jag bipolär (tror jag) är jag överlycklig idag. Jag är så glad och bekymmerfri så jag dansar runt i butiken i Sturegallerian, kom förbi vettja! Och så får jag den här bilden och känner genast för att påminna er alla som slutar umgås med era vänner för att ni träffar nån snubbe att inte göra det. Kära vänner är det viktigaste vi har. Delad första plats med familjen. Så jävla fina @sarasommerfeld och @jessicaabril ️

You Might Also Like

 • Från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma
  19 november, 2015 at 14:00

  Härlig bild 😀
  Mvh Camilla
  http://www.minstorafamilj.se

 • kajsa
  19 november, 2015 at 14:08

  Finns medicin, så du slipper åka berg och dalbana. Påfrestande för kroppen !

 • anonym
  19 november, 2015 at 14:36

  Det har dina bloggläsare sagt i flera år att du är, men då har du förnekat det starkt! Men nu när så många kändisar går ut med att de är bipolära då blev du också det helt plötsligt ???? Narcissistisk som få är du! Kolla snarast upp dina barn eftersom det är ärftligt och de kan få hjälp i ett tidigt stadium i så fall .

 • anonym
  19 november, 2015 at 14:40

  Men du har väl räknat ut att du kan använda den diagnosen som ursäkt för idioti du sysslar med!

 • Men ellerhur...
  19 november, 2015 at 14:44

  Du är inte bipolär. Du tror att man är deprimerad i en dag eller två.

  Däremot har du troligen en dissociativ personlighetsstörning. Att du försöker utnyttja diverse diagnoser för att vinna fördelar, att du är starkt narcissistisk, saknar empati talar för detta.

  Men av någon anledning tror jag inte att du kommer att skryta med denna diagnos eftersom den inte är ”cool”…

 • Jessica
  19 november, 2015 at 14:59

  Bipolär, en sjukdom från HELVETET !! …..

 • anonym
  19 november, 2015 at 15:17

  Du såg uppenbarligen inte programmet Malou efter tio idag, där just bipoläritet diskuterades.

 • anonym
  19 november, 2015 at 15:18

  Hade du verkligen såå feta lår på den tiden?

 • Men ellerhur...
  19 november, 2015 at 15:34

  Anonym
  Nej det gjorde jag inte men jag är utbildad inom psykiatrin så jag vet vad jag pratar om.

 • anonym
  19 november, 2015 at 16:46

  Är det modernt i Stockholm att bara ha tröja? Gissar att ni vill reta folk… provokativt. Krisaktigt. Eller hungrande efter blickar på era kroppar. (välkommen i klubben) Alla är vi med, mer eller mindre. Ni mer. Less is more. En liten flört. Som att en knapp gått upp. Nipplarna syns igenom. Eller rumpans två skinkor är tydliga o puta omedvetet samtidigt. Kittat. Män ser nog igenom. Men de tycker nog det är småsött med oss kvinnor.

 • LOT
  19 november, 2015 at 19:22

  Åhh va gulligt den där Jessica Abril har samma lilla balettkjol som min femåriga tös har på sig när hon vill vara fin… Även om jag är smal skulle jag aldrig sätta på mig något liknande- patetiskt var ordet- grow up du är ingen flicka utan en kvinna och det är inte sexigt att leka babydoll, i synnerhet inte efter fyllda 30

 • Katrin = idiot
  19 november, 2015 at 19:30

  Det här är så korkat så det finns inte.

  ”Eftersom jag bipolär (tror jag) är jag överlycklig idag. ”
  Men är INTE överlycklig EFTERSOM man är bipolär. En bipolär är inte speciellt lycklig. De är maniska (ej ekvivalent med ”överlycklig”) eller deprimerade eller både och (dock ej samtidigt).

  ”Jag är så glad och bekymmerfri så jag dansar runt ”
  En bipolär är ALDRIG bekymmersfri, inte ens under mani.

  Katrin, seriöst!
  Du brukar skryta om hur lyckad du är och vilken smart affärskvinna du är men du framstår som mer och mer enfaldig.
  Det är kanske ditt nästa ”smarta” pr-knep? Du måste ju komma på något nytt eftersom det inte kommer att löna sig i längden det du idag strävar efter med negativ uppmärksamhet.

 • Sussus
  19 november, 2015 at 22:07

  Min son är bipolär. Han är inte överlycklig en dag. I hans maniska perioder, kan han vara vaken i 3 dygn, skicka 200 mail, skriva 5 låtar, boka en turne. Allt i ett rasande och för både honom och oss ganska obehagligt tempo. I sina deppiga perioder är han så dålig att vi ett par gånger fått åka till akutpsyk. För att han inte ska ta sitt liv. Att vara låg, deppig, glad eller överlycklig är inte bipoläritet, det är vanliga känslor. Kan du inte tänka en liten stund längre, innan du skriver dina inlägg?

 • Ricky
  19 november, 2015 at 22:31

  Det är ett HÅN mot alla som lider av bipolär sjukdom att skriva så. Men så är du ju också totalt KÄNSLOKALL.!
  Det är en helvetessjukdom, som man inte önskar sin värsta fiende !!!!!
  Inget att skämta om !

 • Dajmkrysset
  19 november, 2015 at 22:56

  Katrins hjul snurrar men hamstern är död. Det är inte så många muminar i dalen.
  Hon kan inte tänka på annat än sig och sitt uppblåsta ego.

 • Skötare
  19 november, 2015 at 23:47

  Bipolaritet finns i flera varianter, bl.a i ett tillstånd som kallas ”rapid cykling”. Hänvisar till DSM-5 eller helt enkelt googla adekvata sidor. (Diagnostiserad eller ej, det har jag ingen aning om.) Däremot kan jag informera om att jo, det finns varianter där sinnesstämningen åker berg o dalbana.

 • Överläkare
  20 november, 2015 at 00:58

  Du skötare, du behöver byta jobb. Alla pratar om svängningarna, INTE frekvens.
  Det funkar inte att citera wikipedia när du inte fattat vad det betyder.

  Katrn hånar först feta och nu ger hon sig på psykiskt sjuka. Det är så jävla lågt.

 • skötare
  20 november, 2015 at 10:47

  Till ”överläkare”: Jag är själv bipolär typ 2 diagnostiserad sedan 20 år tillbaka.
  Angående ditt påstående om Wikipedia som källhänvisning så skulle jag aldrig använda mig av den för att leta fakta.
  DSMV är givetvis bäst, du kan även läsa om olika bipolära tillstånd via många av de forum och hjälpgrupper som finns för bipolära och deras anhöriga t.ex.

  Att påstå att Öveläkaren skulle byta yrke vore alldeles för mycket begärt av mig som bara är en simpel skötare sedan 17 år tillbaka.
  Mvh. Signaturen ” skötare ”

 • Överläkare
  20 november, 2015 at 11:32

  Din egen självdiagnos är snarare en nackdel än en fördel i sammanhanget. Du tar din egen diagnos, läser lite texter som du inte begriper annat än spridda ord av och sätter ihop alltsammans till ett substanslöst sammelsurium.
  Forum i all ära men det är INTE en källa för adekvat fakta men jag inser att det är där du hämtat dina ”kunskaper”. Du verkar inte veta att det finns utmärkt vetenskaplig litteratur inom ämnet? Testa att läsa en bok så kanske, kanske du blir lite klokare. Jag tror till och med att det finns lättlästa varianter, något som borde passa dig. 🙂

  Förutom att du behöver byta jobb måste du jobba på din läsförståelse eftersom det inte blir många rätt när du läser.

  Jag repeterar:
  Alla pratar om svängningarna, INTE frekvens.

  Kan du nu förklara den sista meningen med dina egna ord?
  Jag tror inte det men du kan alltid försöka överbevisa. 🙂

 • e-kritisira
  20 november, 2015 at 12:46

  Du skriver ”eftersom jag är bipolär (tror jag)” det är skitsnack, lägg av med det.
  Du är rationell, därför framstår du ibland som mindre empatisk , men du kan säkert ändra på det liksom du förändrar din kropp.

 • Skötare
  20 november, 2015 at 13:47

  Kära ” överläkare”!
  1: Jag är inte självdiagnostiserad och om Katrin är det eller inte, det vet vi egentligen ingenting om, eller hur? Det här är en blogg och inget vetenskapligt forum baserat på Karolinska Institutets genetiska forskning av bipolär ärftlighet.
  2: Läs gärna kriterierna för ”cyklotymt temperament”.

  För övrigt önskar jag alla bipolära och deras anhöriga här på bloggen en trevlig helg och en lugn jul och nyårshelg. // Skötare

 • Överläkare
  20 november, 2015 at 14:20

  Kära lilla ”vårdare”
  Du bara måste arbeta med din läsförståelse för den är skrämmande dålig.

  1.1 Självdiagnos innebär mer saker än att diagnostisera sig själv. Det kan även användas i betydelsen att man applicerar sin egen diagnos på andra på olika sätt.

  1.2 Jo, det vet vi. Om du läser inlägget långsamt ger Katrin svaret på din undran. Klarar du det?

  1.3 Jag kommenterade hur man inhämtar vetenskapligt baserad fakta som respons på ditt förslag att göra likaledes via olika forum. Med andra ord virrar du till det för dig här.

  2. Irrelevant då diskussionen handlar om att du har missuppfattat vad folk skriver. Diskussionen handlar inte om mina expertkunskaper inom ämnet.

  3. Du bör verkligen byta jobb och du bör verkligen studera det svenska språket för att få bättre läsförståelse. Du kan inte ha höga studieskulder.

 • Skötare
  21 november, 2015 at 11:33

  @ Överläkare =)
  ”Skötare” är inte detsamma som ”vårdare”. Skötare är den som är specialutbildad till att arbeta på en psykiatrisk avdelning. Den tidigare benämningen ”mentalskötare” är borttagen sedan en längre tid. En yrkestitel som inte klingar särskilt väl i det moderna samhället. Skötare kommer att bli en skyddad yrkestitel, förmodligen redan 2016 / 2017.
  Mina studielån kan omöjligt vara av intresse för dig.
  Som slutord till dig kan jag krasst konstatera : Du har ingen som helst inblick i hur det är att arbeta på en akutpsykiatrisk och låst avdelning med människor i sitt mest utsatta skede. OM du haft den s.k. kunskap du svammlar om ( är du påtänd på amfetamin eller ordbajsar du alltid sånt här nonsens? ) så hade du vetat exakt vad jag talar om, inte ifrågasatt min kunskap eller yrkestitel genom att förvirra dig in i ditt minst sagt verklighetsfrånvända upprepande av bokstäver som ingen vettig människa kan utläsa vad du försöker skriva, än mindre försöka hitta en röd tråd i det.
  Din personlighet är inte helt ovanlig. En läkare, en sjuksköterska och ett team med skötare hade knäckt den koden på 20 minuter.
  Kom ihåg att ta din medicin så ska du se att du får ordning och reda på dina tankar igen. Lycka till ;*

 • Överläkare
  21 november, 2015 at 12:27

  @”Skötare”
  Vad beträffar en titel säger det ingenting om din kompetens och det är den sistnämnda jag har diskuterat i denna tråd. Att jag skrev fel är uppenbart, även för dig, så det fungerar inte att försöka skifta fokus.

  Det torde framgå som tämligen klart för alla och envar som har den minsta läsförståelse. Att du inte uppfattar ens mycket tydliga budskap i texter har framgått tydligt i alla dina inlägg så det är föga förvånande att du fått mycket kända uttryck som ”inte ha höga studielån” om bakfoten.

  Jag konstaterar även denna gång att du snarast behöver byta arbete samt ta några kurser i det svenska språket. På din fritid kan du försöka bättra på din argumentation eftersom du gång efter annan bygger halmgubbar, något som inte ger dig mer rätt utan tvärtom.
  Som en ledtråd vad detta uttryck betyder berättar jag att du omöjligen VET vad jag har erfarenhet av.

  Självklart ifrågasätter jag ditt svammel eftersom du, som jag hela tiden tryckt på, missuppfattar vad folk skriver.

  Att du blir oförskämd då du inte får rätt är ett mycket vanligt beteende hos människor som ”inte har så höga studieskulder”. Detta säger allt om dig men inget om mig. För att kunna vara oförskämd måste man känna personen en anings. Jag bryr mig således inte om dina okvädingsord utan konstaterar krasst att du projicerar dina egna svagheter på mig.

  Lycka till med ditt nya jobb.