Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Sju år sen. Och här går jag runt och tror att jag inte tillåter mig själv att förändras? Jag tror på riktigt att jag är samma roliga partybrutta som jag alltid varit. Helt fel. När fan dansade jag på soffor och bord senast…? Just det, i somras var det. På både Rose och Wall. Okej skitbra I still got it. Men du @sarasommerfeld det var länge sen du var med mig?! 11december vill jag ha såna här bilder igen! Så jag kan göra kollage. Nästa blir när vi är 45. De bästa blir när vi är 75! #partypeople4ever

You Might Also Like

 • Bha
  19 november, 2015 at 10:40

  Juvenilt fjortisbeteende som man förväntar sig av någon som inte lärt sig kissa själv.
  Att en gammal kärring som gör samma sak är bara otroligt pinsamt. Bara någon med alkoholförkrymp hjärna tycker att det är ballt och satsar på att göra ort sig igen.

 • Göteborgsmamman
  19 november, 2015 at 11:12

  Sån himla fin blogg 🙂
  Love it!
  Kram
  http://nouw.com/goteborgsmamman

 • Jeppe
  19 november, 2015 at 11:40

  Sexy sexy milf! Och barfota mmm

 • Diana
  19 november, 2015 at 11:45

  haha roligt juh!

 • mojjan
  19 november, 2015 at 11:54

  Men såååå pinsam du är morsan hade min tonårsdotter sagt, om jag lagt ut en sådan bild och text på min blogg.
  Men Ringo kommer säkert tycka att du är en coool morsa.
  SKÅL !!!

 • Jolanta
  19 november, 2015 at 12:02

  Varför åker du inte på semester med dina barn?
  Men det är ju klart då kan du inte supa skallen av dig.
  Party party party. Tjoheeej !!!

 • Sara
  19 november, 2015 at 12:04

  Så jävla åldersfixerade vissa är här och försöker diktera och styra över hur andra ska vara – skäms på er! Ingen går med det att göra! Att ha kul släppa loss och roa sig är inte enbart priviligierat tonåringar! Är man äldre förväntas man ha tråkigt och ska göra som alla andra äldre?? Vi är alla olika unika individer som upplever olika vad som är kul osv, bara att lära sig acceptera! Och gillar man vissa typ av kläder som av någon anledning även gillas av tonåringar ( förmodligen för att dom är snygga) ja då går dessa kläder under betäckning ” tonårskläder” och alla äldre som har på sig det eller allt som är färgglatt och inte bara grått eller svart, tycks då bli anklagade för att ” leka tonåring” när sanningen är att man kanske alltid gillat en viss typ av kläder och det kanske man ej slutar med för att man blir äldre! Finns ingen anledning bara för vissa ska lägga sig hur man klär sig. Sedan har väl de flesta något barnsligt i sig som man kan bejaka, det unga i sig och ha kul!

 • O som i ove
  19 november, 2015 at 12:28

  Som om ni alla tyckare hade något med detta att göra?
  Avis?
  Hur fan kan ni vara så tråkiga?
  Jag kommer dansa tills jag stupar med ett brett leende över läpparna.
  Börja ni med, livet är härligt!
  Sluta klaga!

 • Lillian
  19 november, 2015 at 12:44

  Sara
  Rätt!!!
  Jag är fd läkare, snart 60 år 🙂
  Jag är välutbildad, skild, vuxna barn och jag lever livet!
  Yes, jag minns och var med under de glada åren då livet lekte, på både gott och av ondo, men vid en jämförelse med idag så var det (för min del) ”oskyldigt”.
  60-70-talen var enorma, både politiskt, mycket vänster, Maos lilla röda 🙂
  (tyvärr) mycket drogliberalt (men samhället visste DÅ inte det alla vet om droger idag)
  DÅ drogades alltså en hel del, INTE jag, skulle ju bli läkare 🙂
  Idag är vår värld trasig, sönderslagen. Många, de flesta är rädda, osäkra, men vi ska och vi måste fortsätta leva – här och nu!
  Inte vika undan för vare sig rasister, terrorister eller de med gamla trista fördomar om hur människor ska leva.
  Stå på er – Katrin och även du Sara. Vi kvinnor måste tillåta oss LEVA.

 • Va fan
  19 november, 2015 at 12:49

  Sara mfl
  Det handlar inte om ålder utan om mognad. Det är oftast bara tonåringar som tycker att det är kul att supa skallen i bitar och uppträda totalt hämningslöst. Mycket av detta beror på deras brist på empati och hänsyn till omvärlden. Alla uppskattar inte att det dansas på borden, men det bryr sig inte den egofixerade om utan där gäller bara JAG JAG JAG.

  Att visa att man är egofixerad, saknar empati, omdöme och allmänt hyfs och vett ÄR jävligt pinsamt oavsett ålder. Att tonåringar lider av detta är naturligt eftersom det ingår i utvecklingen. Men därefter förväntas man ha mognat om man inte är begåvningshandikappad.

  Det går att ha kul utan alkohol och utan att tvingas uppträda hämningslöst.

 • Nina
  19 november, 2015 at 12:50

  Ove.
  Varför lägger kz då ut detta om inte för att få provocera och få massa kommentarer?

 • Davve
  19 november, 2015 at 14:22

  Nina, det är mest underligt att det provocerar…. Att ni som läser är såna enorma offerkoftor.

 • Jean
  19 november, 2015 at 14:41

  Davve.
  Du vet inte vad ”offerkoftor” betyder eller hur man använder begreppet. Använd inte ord du inte förstår, du framstår bara som en illitterat idiot…

  Om du hade förstått innebörden av inläggen inser du att det inte är provocerande. Det som provocerar är att en del inte höjer Katrin till skyarna.

 • Davve
  19 november, 2015 at 15:20

  Jean säg inte så om min älskade Katrin. Jag kan inte leva utan henne. Hon är mitt vatten hon är min luft hon är min energi hon är mitt ALLT. Ni är bara offerkoftor ( att jag inte vet vad det betyder det spelar ingen roll)

 • SD har haft rätt hela tiden
  19 november, 2015 at 15:42

  Nu får Sverige betala för en skitpolitik som förts och noll koll över människor som vällt in över gränsen.

 • SD har haft rätt hela tiden
  19 november, 2015 at 15:55

  DEN ILLEGALA PASSHANDELN Anders Jörle, tidigare presschef på Utrikesdepartementet, riktar i en debattartikel i Svenska Dagbladet skarp kritik mot svenska myndigheter som under många år medverkat till att invandrare från MENA som fått svenskt medborgarskap kvitterat ut och sålt sina pass i syfte att tjäna grova pengar och att medverka till illegal invandring. I ett fall tilläts en man från Mellanöstern hämta ut inte mindre än 18 pass under några års tid. I flera fall återkom samma personer med nya passansökningar ett tiotal gånger.

  Avpixlat har vid flera tillfällen tidigare uppmärksammat och kritiserat den illegala kommers med svenska pass som lägen pågått med de svenska myndigheternas goda minne. Ett stort antal asylinvandrare från Mellanöstern och Nordafrika som fått den stora förmånen att bli svenska medborgare har demonstrerat sin tacksamhet över medborgarskapet genom att systematiskt sälja sina svenska pass till människosmugglarligor. Detta har kunnat pågå utan några som helst konsekvenser trots att det varit uppenbart att personerna ifråga inte tappat bort eller bestulits på sina pass utan brottsligt sålt dem, ofta inte bara en utan flera gånger. I ett fall sålde en man från Mellanöstern som fått svensk medborgarskap sitt pass 18 gånger.

  Anders Jörle skriver att han under sin tid på Utrikesdepartementet att det för honom liksom för alla som arbetade på UD var en allmänt känt att den här systematiska illegala handeln med svenska pass pågick bland MENA-invandrare som fått svenskt medborgarskap. Samma personer återkom också gång på gång med förlustanmälningar av sina pass, ofta i samband med att de besökt sina gamla hemländer som de sökt asyl i Sverige för att de inte kunnat återvända till pga livsfara.

 • SD har haft rätt hela tiden
  19 november, 2015 at 15:57

  Jörle berättar att de här personerna sällan brydde sig om att förklara varför de återigen behövde ett nytt pass eller hur det kom sig att de blivit av med det gamla så många gånger och de svenska myndigheterna frågade inte heller utan delade bara ut nya pass i parti och minut. En utredning visar att 56 personer med asylinvandrarbakgrund under perioden 2009-2013 kvitterade ut åtta pass vardera. En person hämtade ut hela arton pass under perioden. Många andra var också stamgäster hos passmyndigheter.

  Jörle skriver också att det var locket på som gällde på UD om detta missbruk. Många var måna om att inte genera ansvarig minister och äventyra sin anställning genom att slå larm om den här sortens obekväma uppgifter. Det förhärskande påbudet var att ge en så positiv bild som möjligt av den svenska massinvandringen. Att då visa upp hur personer som fått en fristad i Sverige, bidragsförsörjning i många år på de svenska skattebetalarnas bekostnad och sedan också ett svensk medborgarskap, återgäldar svenskarna gästfrihet och generositet genom att sälja sina svenska pass, det var en verklighet som vare sig politiker och andra ansvariga UD eller den vänsterliberala journalistkåren ville visa upp.

  Inställningen att det skulle handla om en “utsatt grupp” har sannolikt också bidragit till att den illegala handeln kunna fortsätta i många år utan att några åtgärder vidtagits. Man har från ansvarigt håll varit rädd för att få rasistanklagelser riktade mot sig från mediehåll om man skulle föreslå repressiva åtgärder, exempelvis vägra utfärda nya pass till kriminella passäljare. Man har förstått att det skulle resultera i stora rubriker i media om “brott mot mänskliga rättigheter” om någon MENA-invandrare genom att inte få ett nytt pass skulle förhindras att semestra i sitt forna hemland som vederbörande nyligen sagt sig ha flytt från hals över huvud pga att det varit livsfarligt att befinna sig där.

 • SD har haft rätt hela tiden
  19 november, 2015 at 15:57

  Jörle är starkt kritisk till den förra Alliansregeringen som lät detta passmissbruk pågå år efter år utan att agera. Han är även kritisk till den nuvarande regeringen som visserligen lagt fram ett förslag om skärpning av kraven för att få ut nya pass men som inte kan få detta på plats förrän tidigast om ett drygt halvår. Passmissbruket fortsätter alltså tillsvidare. Jörle anser också att förslaget inte är tillräckligt långtgående för att vara effektivt. “För lite för sent” och en “häpnadsväckande eftergivenhet” skriver Jörle.

  Jörle menar att den här sortens flathet riskerar att undergräva medborgarnas förtroende för politiker, myndigheter och byråkrati, något som är förödande för ett samhälle som gör anspråk på att vara ordnat och välfungerande. Jörle anser också att den illegala passkommersen bara är ett av många exempel på undermålig hantering av invandringsrelaterade problem. Jörle skriver:

  Ju mer som migrationspolitiken, i synnerhet flyktingpolitiken, framstår som ett oorganiserat misch-masch utan rimliga prioriteringar så undergrävs medborgarnas förtroende för politiker och i förlängningen myndigheterna. Slappheten i passfrågan är bara ett av flera exem­pel inom migrationsområdet där summan av bristerna på beslut och ledning hotar hela det politiska systemet som vi nu känner det, och tilliten till samhället. För sent och för lite är kännetecknande för allt som händer i Sverige nu.

  Det kan tilläggas att sålda svenska pass tillhör de absolut vanligaste som påträffas bland illegala invandrare. Detta har medfört bekymmer också för många hederliga svenska resenärer som får utstå omfattande personkontroller med förseningar i resandet som följd pga att andra länder numera inte litar på en svensk passhandling. Att stävja passmissbruket i princip helt vore dessutom en smal sak genom att a) kraftigt begränsa det antal pass någon kan kvittera ut, b) införa mycket kännbara straff för denna sorts verksamhet och c) vid upprepade brott göra det möjligt att upphäva ett förvärvat medborgarskap.

 • SD har haft rätt hela tiden
  19 november, 2015 at 15:58

  Sverige måste vara det landet där enklast ger bort medborgarskapet. Man ställer inga krav på språk eller seder. Det kryllar av ”svensk medborgare som inte kan svenska fast de har bott flera år i Sverige. Senast jag åkte till utlandet såg jag en del ”svenskor” med burkor som fattade nada på frågor av gränstullen

  Faan.. hur lätt ges bort nationalitet, identitet. ”Svenska” terrorister som åker i väg med svenskpass dödar en del kristna kvinnor och barn och sedan kommer de tillbaka och får vård! efter sina skador och ingen korkade svensk vågar att ifrågasätta systemet.

  I andra länder t ex i Uruguay en syriansk familj hade missköt sig, hamnat i bråk inom familjen och mot den uruguayanska myndigheterna. Som ”straff” fick den inga månadspengar som syrianer där annars får. I Uruguay tillämpar man ”Rättigheter och skyldigheter för flyktingar”. I Sverige skulle man bli kallat för rasist medan kräsna flyktingar kräver och kräver i den korkade Sverige.

  Här länken till nyheten (på spanska, använd google översättare eller liknande)

  http://www.eluniverso.com/noti

 • jag såg
  19 november, 2015 at 16:00

  Där ser man den kriminella faktorn och hur islam förstör, att de kan glida in överallt och lura folk. Ja, det är inget ovanligt att de hotar med anmälan ang rasism, diskriminering för de använder allt de kan som vapen för att driva igenom sina mål.

 • att bevilja främlingspass
  19 november, 2015 at 16:04

  Har jobbat på MIV med att bevilja främlingspass. Samma kvinna kom och sökte nytt pass för det förra hade försvunnit i sambands de en flytt (trodde jag inte på men kunde inte göra något). Jag frågade hur hon på sitt förra foto/pass var så annorlunda med utsläppt hår, stora örhängen, sminkad mm men inte nu då hon kom med täckt kropp och huvud? Hon hade blivit aktiv som muslim och klädde sig därefter. Jag krävde att hon drog bak sin skyddsklädsel runt ansiktet så det gick att se öron och hårfäste. Hon var inte glad. Hon skämdes för sitt hår så det ville hon inte visa utan frågade om hon kunde få en annan handläggare? Hon skulle anmäla mig för rasism och negativ särbehandling. Hon hämtade sitt pass och kom tillbaka tre veckor senare och sökte ett nytt främlingspass, ett tredje, alla inom sex månader. Även den andra passet hade försvunnit. Nu var hon inte täckt längre utan sminkad, lårhöga stövlar och iskall i blicken när hon hamnade hos mig igen. Jag gick ifrån och diskuterade med två chefer. Vi kunde inte neka henne ett nytt pass men däremot begränsa hur handlingen kunde användas. Jag tog alla uppgifter, foto m m och hon gick glatt iväg. (Jag var väl rädd efter vad hon hade sagt förra gången, trodde hon). Så kom hon för att hämta passet och kunde läsa att det stod med stort tryck ”går inte att resa på gäller endast som legitimation”. Jag trodde hon skulle svimma. Hon skrek och gormade, grät och frågade hur hon skulle kunna resa nu? Jag svarade att hon får vänta med att resa tills det gått fem år så hon kan söka ett nytt pass. Ja, jag log i mjugg!

 • anja
  19 november, 2015 at 16:05

  Ett syriskt pass är en värdehandling, ett skuldebrev i handen på innehavaren. Vid uppvisandet måste svenska staten ge vederbörande livslång försörjning. Att uppvisa ett falskt syriskt pass är försök till grovt bedrägeri. Syftet är endast att få ut förmåner.

 • så enkelt
  19 november, 2015 at 16:08

  Allt är egentligen så enkelt! När det gäller pass,hur man kan godkänna upp till 10-18 nya pass! I en normalt stat så ifrågasätter man denna mängd av förlorade pass? Men Sverige är tyvärr inte en normal stat!

 • Ulla
  19 november, 2015 at 16:09

  Myndigheterna har fullt upp med att utreda om den som har kört 5 km for fort skall fa behalla körkortet .

 • "nysvenskar"
  19 november, 2015 at 16:10

  Märkvärdigt med dessa passförluster som i huvudsak drabbar våra ”nysvenskar”. Jag har aldrig förlorat mitt pass.
  En annan fundering i sammanhanget är förlusten av olika ID-handlingar som många av de asylsökande blivit av med under flykten – men mobilen har de kvar?????

 • LOT
  19 november, 2015 at 19:31

  Är inte rasist men är tveksam till att ta emot unga män som flyktingar. En som ”flydde” till Frankrike från Syrien och blev registrerad på Grekland i oktober är en av de män som begick attentaten i Paris…

  Ok för att ta emot äldre, kvinnor och barn men unga män- nej tack av ren självbevarelsedrift….

 • v
  19 november, 2015 at 22:40

  @LOT, och den unga kvinna som var självmordssprängare?