Okategoriserade

Bästa masken!

Katrins Snapshots

Den här flytten håller på att ta kål på mig. En gång i livet gör man en sån här sak. En gång. Igår kväll bultade hela min kropp så till slut la jag mig och gjorde en mask.Jag kan tänka mig att ni kanske undrar om jag överdriver när jag säger att den här masken är den bästa jag stött på i mitt liv men det är faktiskt helt sant. Ingen ansiktsbehandling eller annan mask jag gjort är så effektfull som den här. Ja, det gör ont att dra av den men det är värt det och tar några sekunder om man tar ett djupt andetag och sen drar. Efter jag fått bort masken är jag så len och ren att jag sen resten av kvällen inte kan sluta smeka mitt ansikte det är helt sant. Prova själva ni kommer att fatta! Om ni anger rabattkod katrinface så får ni 30% rabatt. Direktlänk har ni i min profil. ps. Gör masken på era killar. På allvar. Lita på mig. Direktlänk här!

You Might Also Like

 • thelady
  15 november, 2015 at 14:31

  Jag har provat och jag blevbesviken !!
  Reklam reklam reklam !

 • Bu
  15 november, 2015 at 14:31

  Bra tips är att efter en sådan mask, lägga på det typ bästa serum man har – blir otroligt stor effekt eftersom huden är fri från alla lager av döda hudceller, olja etc

 • Sara
  15 november, 2015 at 14:36

  Länken är: https://maybeauty.se/katrinface

 • ilona
  15 november, 2015 at 14:36

  Finansierar du lägenheten genom reklam ?
  Passar dig, du är ju bra på at ljuga !!

 • davve
  15 november, 2015 at 15:22

  Ilona, vi vet att du är avundsjuk på Katrin.

 • jag
  15 november, 2015 at 15:54

  Hej Katrin, kan förstå känslan såväl, har själv upplevt det.
  Ta hand om dig/er och vila mellan varven, flyttlådorna ”springer inte ifrån dig” ju.

 • Davve
  15 november, 2015 at 16:12

  Ilona,jag menade inte det jag skrev. Sanningen är den att det är jag som är avundsjuk på alla som skriver på Katrins blogg. Jag vill ni lämnar mig och Katrin ifred.

 • Tigertass
  15 november, 2015 at 16:16

  @”davve” med litet d.
  Det är en berättigad fråga eftersom kz inte skriver ett enda inlägg utan reklam.
  Rätt ironiskt eftersom hon skrev i det första inlägg et ”välkommen till min nya logg där du slipper reklam”

 • Jenny
  15 november, 2015 at 17:01

  Skitsamma om nu Katrin är sponsrad. Jag är inte sponsrad och ÄLSKAR masken! Den är grym och håller med om allt Katrin skrivit om i ovanstående inlägg angående masken.

 • isabell
  15 november, 2015 at 17:26

  Din blogg har blivit sååå tråkig. Inga läsvärda inlägg längre. Bara reklam !
  Och Davve, jag skall klippa mig imorgon.!
  Hej då !!!

 • IQ
  15 november, 2015 at 17:38

  Jenny
  Om du inte förstår skillnaden mellan ”jag älskar den” och ”köp den och ge mig sponsorpengar” så ja…
  Då kan du inte fatta mycket över huvud taget…

 • davve
  15 november, 2015 at 17:51

  Isabell, bliv min.

 • kim
  15 november, 2015 at 17:54

  Men Davve, hon skrattar nog hela vägen till banken. Tror du inte ??
  Hahaha

 • davve
  15 november, 2015 at 18:30

  Ja jag erkänner jag är så avundsjuk.

 • Venny
  15 november, 2015 at 20:02

  Sponsrad lägenhet? Katrin bor fortsatt i hyreslägenhet. Hon har bytt sin mot en lite större. Renoveringen önskar hon självklart få så mycket tillbaka på genom all reklam då det ej är bostadsrätt. Trodde ni hon skaffat bostadsrätt i stockholm??? Så mycket pengar vill hon bara att ni ska tro hon har. Det har hon INTE!!!!

 • Kicki
  15 november, 2015 at 20:11

  Det vi får se från lägenheten ser helt fantastiskt ut! Verkligen hemtrevligt och supersnyggt. Golvet är underbart. Vet att du inte brukar svara på frågor men jag undrar om stolarna är sköna att sitta på länge? funderar på dom men de är ruskigt dyra:(

 • pepita
  15 november, 2015 at 20:41

  Ja Katrin är ju en eko brottsling som är skyldig staten pengar. Så det kan kanske vara svårt för henne att låna pengar till en bostadsrätt !!

 • anonym
  16 november, 2015 at 00:10

  Ojojoj vad jobbigt du måste ha ! Kanske överväga att byta situation med nån hemlös uteliggare kanske? Har städhjälpen, barnflickan, matleverantören och de som hämtar och levererar tvätten tagit semester eller gått i strejk kanske ?????

 • davve
  16 november, 2015 at 01:24

  Prova min sperma-mask, Katrin!

 • Sara - Från 117kg till 59kg
  16 november, 2015 at 08:00

  Har också den masken, jösses, den gör inte lite ont att dra av 😛 Haha! Mig har den tyvärr inte hjälpt så mycket men alla är ju olika!

  Personligt rekord, är nu 126 cm runt magen.
  2016 kommer bli hälsans år för mig!
  Ta gärna en titt:
  http://hajnal.se

 • Susan
  16 november, 2015 at 10:53

  Man kan förstå henne. Hon tjänar ju över 300 000 i månaden bara på REKLAM !!!!

 • Herkulesgatan
  16 november, 2015 at 17:08

  Katrin hjälper du inte syrianer?hur fan kan du bara ligga och tänka på ansktsmask? din lägenhet är gammal vind.den är ok.

 • Amette
  16 november, 2015 at 18:00

  Det finns inte

 • Amette
  16 november, 2015 at 18:07

  Det finns inte EN ENDA blogg utan reklam! Det är det som de stora bloggarna tjänar sina pengar på. Vad trodde ni? Att människorna sitter och skriver ( många på heltid ) av ren barmärtighet eller för att folk inte har något bättre för sig i väntan på den statliga bidragschecken? Den här bloggen har minimalt med reklam jämfört med andra! Kolla t.ex Nio till Fem, Kissie, Elsa Billgren you name it. Det förekommer även i hotellövernattningar, sneakers, ölmärken, restauranger. ”Välkomna hot bara ni skriver om oss”
  Begåvningsreserven håller inte till här i alla fall…

 • Amette
  16 november, 2015 at 18:07

  …HIT, givetvis…

 • Ina
  16 november, 2015 at 18:16

  I samarbete med ……

 • och beviset...
  16 november, 2015 at 18:18

  Anette du är beviset på din tes om begåvningsreserven.
  Trodde att alla skulle förstå vilken sorts reklam det handlade om men det finns iallafall ett undantag. För att uttrycka mig på ett språk du förstår – du är den mest korkade som skrivit här.

  Sen är det en viss skillnad på de bloggar du nämnder och den här. Nämligen innehållet, eller rättare sagt att kz bara producerar substanslös reklam vilket så gott som ingen annan gör eftersom de inte tjänar pengar på det i slutänden. Men det är uppenbart för svårt för dig att förstå det enkla resonemanget.

  Herregud Anette, kan du gå och tänka på samma gång? Jag tror inte det…

 • Hanna
  16 november, 2015 at 18:23

  Fy fan vilka skitiga strumpor du har. Du bor i en svinstia…

 • Phil
  16 november, 2015 at 18:45

  Hela hon är sunkig !!!

 • davve
  16 november, 2015 at 20:40

  Lutande golv, minsann.

 • Bodil
  16 november, 2015 at 21:47

  Jag får skylla mig själv som lägger tid på att läsa diverse bloggar.
  Men jag undrade hur många som skulle kommentera terrordåden i Paris (JA, jag vet att terror sker i hela världen, hela tiden, tyvärr).
  Martine Melin har nämnt något, övriga har fortsatt med sina vardagliga inlägg.
  Det är säkert bra, vardagen fortsätter ju, vad som än händer.
  Ändå ville jag tro att någon av ”mina” bloggare skulle säga någonting om verkligheten.
  Det gjorde de inte.
  Tyvärr.
  (Varför jag läser dem? För att få en inblick i olika människors liv)

 • Minna
  16 november, 2015 at 22:04

  Bodil
  Varför ska man bry sig?
  Så har det blivit i samhället i stort så jag fattar faktiskt inte varför du är upprörd.

 • anna
  16 november, 2015 at 22:17

  Bingo pappan till barnen har med nämnt terrordåden i Paris läs hans blogg istället den innehåller mer empati och medmänsklighet.

 • Davve
  17 november, 2015 at 01:01

  Anna, vad gör du här då? Gå till Bingos blogg och fjäska där istället.

 • Glader
  17 november, 2015 at 07:08

  Den här Davve…? Du rackar ner på alla!! Ditt språk är knappast friskt…?

 • Amette
  17 november, 2015 at 07:50

  @ …och beviset
  Håller fullständigt med om ” i samarbete med…”
  Anser du dig att vara liiite mer begåvad än andra så förstår jag verkligen inte vad du gör på den här ”substanslösa” bloggen =)
  Du anser uppenbarligen att öppet göra reklam för något är betydligt mer osmakligt än att skriva ”i samarbete med”? I slutändan handlar båda exemplen om att tjäna pengar på sina sponsorer, om än att de mer etablerade bloggarna inte alltid skriver ut i klartext vad deras inlägg egentligen handlar om. Därför dessa återkommande razzior mot kända bloggerskor/bloggare.
  För övrigt undrar jag om du ens är kapabel till att knyta dina skor själv? Din ton och ditt substanslösa svammel ger inte ett intryck av det.
  Puss!

 • och beviset...
  17 november, 2015 at 08:20

  @ Anette
  Vad jag anser om mig eller reklam överlag har inget med saken att göra.

  Jag konstaterade att du inte förstått kritiken samt att du satte dig på dina höga hästar och, om än i förtäckta ordalag, kallat folk för idioter.

  Ditt senaste inlägg bevisar bara än mer att du är en korkad idiot. För du förstår att försöka projicera dina åsikter på mig och sen anklaga mg för diverse saker slår tillbaka på dig själv.

  Razzior… ROFLMAO.
  Tja, en av Skatteverkets uppgifter är att hindra folk att begå skattebrott. Det trodde jag att alla visste, även du. Förstår du vad skatter används till? Tror inte det…

 • Keno
  17 november, 2015 at 09:29

  Ja de kom ju på Katrins skattefusk !!

 • Davve
  17 november, 2015 at 10:22

  Ledsen Anna jag mår inte så bra. Jag bär på så mycket aggressivitet därför är jag så otrevlig. Jag hatar då ni är så elaka mot min Katrin hon är mitt ALLT och jag fullkomligt avgudar henne.

 • Parsnippity
  17 november, 2015 at 16:00

  fina lårmuskler !!!!