Okategoriserade

Yes, fan va proffsigt!

Jag älskar när man kan göra små specialgrejor till sina gäster bara för att man är påhittig och öppen för roliga saker! En gång när jag hade fest tryckte jag upp karameller med budskap på till alla gäster. Det var kul. Det måste jag göra igen. På fredag är det midsommar och då har vi ett gäng vänner på landet som vi firar med. Jag beställde hem myggarmband men var inte säker på att de skulle hinna till mig i tid men det gjorde dem! Hur trevligt att att sitta vid vattnet och grilla och slippa slå på sig själv hela tiden?! Åhhhh jag älskar såna här saker. Har någon av er testat såna här armband?

Här har ni dem för 20 kronor styck i några dagar till!

Katrins Snapshots

 

You Might Also Like

 • Agnetha
  18 juni, 2013 at 10:34

  Katrin ,du är medveten om att de inte ska användas om man är gravid ! Iallafall de som jag sett ! Ha en skön midsommar

 • Linnea
  18 juni, 2013 at 11:08

  Givetvis innehåller de något kemiskt ämne som inte enbart skrämmer myggen. Vad går in i ditt eget blod via huden och pulsådern?

 • anonym
  18 juni, 2013 at 11:12

  Rekommenderas ej till gravida, barn under tre år, allergiker samt astmatiker. Skall även hållas borta från husdjur!

 • Veronica
  18 juni, 2013 at 12:36

  Jag kör med parakito.se de funkar för alla, helt fria ifrån giftiga ämnen, kan användas av både gravida och bebisar. Rekommenderas! Trevlig midsommar!

 • Johanna
  18 juni, 2013 at 13:40

  Det står ju på hemsidan att de är giftfria och helt naturliga. Nån som provat och vet om dom fungerar?Går de att använda om man är gravid eller till barn?

 • Carrie
  18 juni, 2013 at 14:13

  Himla smidigt med ett liter färgglatt band, men vad exakt innehåller dom? Ska gå in och kika. Själv brukar jag droppa i 100% eterisk citrongräsolja i mandelolja och smörja in mig i. En del hävdar att citronella kan påverka hormonbalansen. Myggen tvärvänder i.a.f Ha en skön midsommar 🙂

 • anonym
  18 juni, 2013 at 14:36

  Köpte förra året ett armband i en hälsokostbutik. Garanterat giftfritt, skulle enbart innehålla naturprodukter. Kostade nästan 200 kronor, men hjälpte föga.

 • Camilla
  18 juni, 2013 at 15:32

  Den som vill får jättegärna klicka på denna länk! Det tar bara någon sekund, och det innebär en röst för mig i en tävling jag är med i och jag skulle verkligen uppskatta det! http://bodystore.bloggportalen.se/vote?contestant_id=1

 • mygghatare
  18 juni, 2013 at 17:07

  Varför skulle dessa armband vara skadliga för människar oavsett åldern,ön eler tillstånd?
  Ni som skriver massa tras ta reda på fakta först. Ni har sett på marknaden biliga armband från Kina eller något annat land – det här är kvalitetsvaran från ett stort företag som tillverkar myggmedel på naturliga preparater.
  Detta innehåller ett armband:

  Antimyggarmbanden stöter bort myggen genom att täppa till insektens fuktreceptorer som styr luktregistrering. Det gör att de inte hittar rätt. Det hela görs med hjälp av naturliga ämnen som geraniol, rosenalkohol och linalol. Geraniol och rosenalkohol används ofta i citrusdofter och blomparfymer. Linalol förekommer naturligt i frukter, fruktskal och fruktsafter och många eteriska oljor. Armbanden innehåller inga insektsdödande medel, de tål vatten och kan bäras när du badar. Varje armband har en effekt som varar i 3 – 4 veckor. Armbanden kan bäras runt handled eller fotled, de kan justeras till olika storlekar vilket gör att de passar de flesta.

 • Linda
  18 juni, 2013 at 17:49

  Fina armband. En liten kommentar bara:
  Tror du menar ”men det gjorde de”. Det har skett något konstigt i Sverige de senaste tio åren, folk vet inte när de ska skriva ”de” eller ”dem” längre. Retar mig tusen gånger mer på det än ordet ”hen” som jag inte alls har något problem med. Folk måste verkligen börja läsa böcker igen.

 • Hyrestanten
  18 juni, 2013 at 18:45

  Tack för tipset!
  Har nu beställt dessa och hoppas de ska rädda sommaren för mig 🙂

 • Sofia
  18 juni, 2013 at 19:13

  Fick hem dessa häromdagen och satte runt handleden på 9-åringen och runt vristen på 5-åringen. På båda barnen tog det max 2min till det började svida och göra ont, fick bada 5-åringen ganska länge innan svedan försvann. Kan alltså inte använda dessa vilket är väldigt synd då 5-åringen är väldigt allergisk mot myggstick. Dessutom luktar dom jättestarkt, inte särskilt trevligt om man är ett gäng runt ett bord. Hoppas de funkar för er andra 🙂

 • Ulrika
  18 juni, 2013 at 22:11

  Vi hade såna förra sommaren men tyvärr funkade de inte alls.

 • sofi
  25 juni, 2013 at 14:44

  dom funkar super dåligt myggen attackerade direkt!

 • Julie
  25 juni, 2013 at 18:01

  Be careful, because we had these last summer, and my son accidentally rubbed his eye when he had touched the bracelet. His eyelid swelled up until he could not open his eye. We had to get drops from vårdcentral for the allergic reaction. It was hideous and we have been too scared to use them since.

 • Anna
  28 juni, 2013 at 04:48

  Jag köpte också ett par stycken från http://www.myggarmband.se och de funkar prima! Rekommenderas verkligen.

 • long black dresses with sleeves
  12 december, 2013 at 15:31

  Spot on with this write-up, I really suppose this website wants way more consideration. I’ll probably be once more to learn far more, thanks for that info.