Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Måndagar kör vi alltid gemensam middag. Idag åt vi @nybrogatan38 och min pappa var med också. Det stora samtalsämnet var @bingorimer hår. Kan ni som håller med mig gå till @bingorimer och förklara för honom att han ser mycket coolare ut i sin vanliga färg och att han inte ska blondera sig? Vore skönt om han kunde sluta med det där tramset nu när han är en vuxen man.

You Might Also Like

 • anna
  9 november, 2015 at 19:20

  Katrin varför bryr du dig om hans frisyr då ni inte är ihop?

 • vanilla
  9 november, 2015 at 19:35

  Vad trist det ser ut.!
  Påklistrade leenden!

 • Bodil
  9 november, 2015 at 19:43

  Absolut, instämmer.
  Sluta färga håret, Bingo!

 • Sandra
  9 november, 2015 at 19:53

  Klart man bryr sig om sina vänner! Instämmer helt sluta blek håret!

 • Katinka
  9 november, 2015 at 20:20

  Det var i maj i år som 51-åringen med en kökskniv berövade sin hustru livet i parets gemensamma bostad i Solna. Både gärningsmannen och hans fru hade invandrat till Sverige från Eritrea i mitten av 80-talet.

  Maken menade att han den aktuella dagen haft en ”upprörd argumentation” med sin hustru men tvekade om han också knivdödat henne. Solna tingsrätt tvekade dock inte utan dömde honom till livstids fängelse för mord. Domstolen tyckte att brottet var särskilt hänsynslöst med ett stort antal knivhugg och ett relativt utdraget händelseförlopp.

  Den 51-årige invandraren överklagade domen och vann i veckan en delseger i hovrätten – livstidsdomen ändras till ett långt tidsbestämt straff istället.

  Hovrätten menar visserligen att det inte finns några förmildrande omständigheter att ta hänsyn till vid bedömningen av straffvärdet. Men domstolen anser inte att utredningsunderlaget är tillräckligt för att man ska kunna dra slutsatsen att det dödliga knivvåldet vållat mordoffret stor smärta eller dödsångest.

  De osäkerhetsmoment som finns i målet gör att rätten dömer till 51-åringens fördel och bestämmer fängelsestraffet till 16 års fängelse.

  Hustrumördaren är svensk medborgare och kan därför inte utvisas till sitt hemland.

 • Sara
  9 november, 2015 at 20:40

  Att gå från 57 kg upp till 117kg och sedan ner till 59kg för att nu ligga på 107 kg har inte varit någon rolig eller lätt resa. 2016 kommer bli hälsans år för mig och jag behöver verkligen motivation och tips. Om du vet om någon ”hälsoblogg” du tycker väldigt mycket om eller har några egna tips när det gäller hälsan ta en titt hos mig och tipsa!
  http://hajnal.se

 • ilona
  9 november, 2015 at 20:42

  Ja FY FAN för invandrare, jävla mördare !!!

 • Diana
  9 november, 2015 at 20:45

  hahaha japp bättre utan det där tramset. Bra inlägg. Kul inlägg. 😀 Tummen upp bruden, tror jag såg dig på SuperCharlies event i Leos lekland i helgen, men med barn är man snurrig och har fullt upp ändå. 😀

  Stor kram och ha det bäst.

 • pepita
  9 november, 2015 at 20:49

  Vem fan bryr sig om hur Bingo ser ut. Finns viktigare saker här i livet !!!

 • tess
  9 november, 2015 at 21:03

  Haha men om du bara ska ägna dig åt viktiga saker 24/7 så sluta va inne på bloggar. Eller går du aktivt in bra för att uppfostra andra människor? Förmodligen inte så effektivt..

  Håller med, snyggare sådär!

 • S
  9 november, 2015 at 23:48

  Hmm, jag är osäker. Med den naturliga nyansen blir Bingo VÄLDIGT lik Lasse Anrell. Inget fel i det, i och för sig.

 • O som i ove
  10 november, 2015 at 13:26

  Jag tycker han e cool oavsett hårfärg, cool kille, bra pappa… Han ska göra det han själv gillar…