Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har blivit lurad av bolagsupplysningen. Hela förklaringen har ni på min blogg katrinz.se. Finns det någon som kan hjälpa mig med det här? En vass advokat som gillar media kanske?

You Might Also Like

 • Lin
  4 november, 2015 at 10:15

  Ring Konsumentverket eller ARN?

 • Också Lurad
  4 november, 2015 at 11:17

  Hej.
  Jag driver en väldigt liten rörelse där jag gör bröllopsblommor. Jag hade beställt papper från Bolagsverket för att lägga till en rörelse i mitt företag. Några dagar senare dök papperna upp och jag fyllde i dom för jag trodde det var från Bolagsverket. Detta gör ju en lite misstänksam, att upplysnings

 • Brottscentralen
  4 november, 2015 at 11:28

  Hej Katrin!

  Vi har bedrägeripolisen i programmet i kväll och vi vill gärna ta upp händelsen, kontakta oss så snart du kan på 0763217068 eller [email protected]! / Hanna Aler Sjöqvist

 • Också lurad
  4 november, 2015 at 11:36

  råkade skicka iväg.
  fort. att bolagsupplysningen har koll på vad man mailar om kanske. Iallafall så fyllde jag i papperna från bolagsupplysningen och fick senare en faktura. Jag kontaktade då en advokat och fick som tips att leta upp en mailadress till företaget och skrev ungefär såhär att blivit vilseledd och att blanketten var utformad på ett sådant sätt så den lätt kan förväxlas med myndigheten bolagsverket, att en polisanmälan ska ske.
  Sen föreslog jag att dom lämnade in en stämningsansökan och att vi sågs i tingsrätten och att domstolen får avgöra vilken uppfattning som är korrekt.
  Min tanke nu är att det verkar vara många drabbade och att vi borde ha en tex facebookgrupp eller liknande där vi kan alliera oss. Mvh Johanna Hallström

 • davve
  4 november, 2015 at 11:46

  Vilken sexig faktura…..mmmmmmm….

 • Vera Vaginos
  4 november, 2015 at 12:07

  @davve

  Du får fantisera i din ensamhet samtidigt som du rycker i den lilla korven för att slutligen prestera några prepubertala skvättar på din datorskärm, din imbecilla och töntiga lilla runknisse.

 • ullis
  4 november, 2015 at 12:46

  Har råkat ut för samma lurendrejeri. Kolla på Svensk Handels hemsida. Där får du tips om hur göra. Jag har bestridit, polisanmält mmm Just nu ingen påminnelse. Det är en olaglig verksamhet. Har tom. diskuterats i radio och olika medier. Lycka till! http://www.svenskhandel.se/verksam-i-handeln/sakerhetscenter/varningslistan/varningslistan/bolagsupplysningen/

 • Annica
  4 november, 2015 at 15:01

  Gör så här: Ta en kopia. Skriv på fakturan; BESTRIDES skicka tillbaka till avsändaren. Då kan de ej gå till inkasso. Ni är det upp till dem att vidta rättsliga åtgärder för att få dig att betala.

 • Linda
  4 november, 2015 at 15:49

  Hej, har hjälpt en annan med precis samma sak. Du ska inte betala, bara bestrida och polisanmäla! Hör av dig om du behöver hjälp.

  Med vänliga hälsningar Linda Bergstrand (jurist)

 • A
  4 november, 2015 at 21:06

  Googla Varningslistan å följ deras instruktioner

 • Janne
  4 november, 2015 at 23:11

  Nästa gång du får något sådant kuvert så gör som jag, portot är ju betalt så då brukar jag lägga i något ur soporna som jag vill bli av med och sedan lägga på lådan till dem, det känns ju bra att de lägger tid på att öppna för att sedan finna någon gammal bläckpatron eller liknande 🙂

 • davve
  4 november, 2015 at 23:40

  Vera, ditt intresse för mig är smickrande.. dock borde du lägga ned mer tid på att bete dig som en vuxen än att gnugga geniknölarna med att fundera ut snusk att skriva.

  men visst.. du har inget liv och är mycket intresserad av mitt. så ok.

 • tjena
  5 november, 2015 at 09:46

  Hahaha sexig faktura hahaha 😀

 • lambo
  5 november, 2015 at 10:10

  Du är ju själv en bedragare. En ekobrottsling…..

 • KZ=idiot&ekobrottsling
  5 november, 2015 at 16:40

  Du ar de facto ingått ett avtal, att det sen inte är som du trott ”för att du inte orkar läsa det finstilta” spelar ingen som helst roll.
  Beklämmande att du försöker slingra dig undan avtal men fortsätt vägra betala du, de går garanterat till KF och HAR rätten på sin sida.

 • Vera Vaginos
  5 november, 2015 at 17:22

  @davve

  Du hovrar här som en tonårsförälskad liten fjunläpp. Du kommer ändå inte få doppa din lilla ostpinne i polackgrottan. Men du kan ju t.ex. köpa lampskärmen av Katrin så kan du ha den på huvudet när du sitter och runkar framför datorn.

  Du är här varje dag och kommenterar precis allting, så jag undrar vem som inte har ett eget liv. Du är en tönt, ett stort skämt och precis alla skrattar åt dig. Fattar du inte det? Du är bara en liten skrattretande stalker.

 • davve
  5 november, 2015 at 23:17

  Vera, och du är ju också här och funderar under långa stunder hur du ska kunna skriva så knasiga inlägg som möjligt. vad säger det om dig? 😀

  Du är verkligen en förstörd människa 🙂

 • Japp
  5 november, 2015 at 23:17

  @Vera Vaginos
  Det är Katrin själv som skriver under nicket davve…
  Hon skriver också med nicket Zingostar1986 på insta.
  Hon avslöjar sig genom språket och fraser. 😉

  Med andra ord kan man fundera hur framgångsrik hon är. Nåväl, snart kommer det en ny årsredovisning. 😛

 • Polly
  8 november, 2015 at 22:59

  Helt sjukt ju. Sorgligt om inget annat. Kämpa på, jag diggar dig ska du veta =)