Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

"Jag ska bara borra lite först, sen kan jag komma och sova, mamma", säger Ringo när jag kommer ut för att hämta honom halv nio. "Jag gjort en uträkning på att han inte kan skada sig om han faller", säger Bingo. #världenslyckligastekille

You Might Also Like

 • Bettina Johansson
  16 juni, 2013 at 22:28

  Hejsan Katrin!
  Imorgon ska jag börja min nya livstil med LCHF efter att ha blivit inspirerad av dig. De sista kilona ska bort vilket inte är det lättaste efter 2 graviditeter. Kan man på något sätt gå tillbaka i din blogg och läsa när du började din resa? Jag hittar äldre inlägg knappen längst ner men det kommer ta alldeles för mkt tid att gå tillbaka flera år.

  Tack för all insop, imorrn dimper dina böcker ner i brevlådan!!

 • e.
  16 juni, 2013 at 23:54

  Hej Katrin

  Vilken duktig karl du har!! Härligt med män som inte har tummen mitt i näven, sådana kallas riktiga karlar. Tänk på de här trista kostymnissarna, skrivbordsnissarna som inte ens vet vad en scartsladd är, finns inget värre än töntiga nissar som tror de är något men sedan inte kan annat än använda en dator och vända papper bakom ett skrivbord.

 • Hyrestanten
  17 juni, 2013 at 01:25

  Tror du på fullt allvar att akademiker inte ”kan” nåt? Det finns en mängd yrken som tar många studieår att lära sig och som verkligen kräver sin man. Alla yrken behövs i samhället, både praktiska och teoretiska och inget är bättre eller sämre.

 • .
  17 juni, 2013 at 01:59

  ”e”
  Att använda ordet ”nissar” fyra gånger i en så kort text vittnar om en rätt liten vokabulär. Testa gärna använda synonymer. För er utan utbildning finns förslag på sådana att finna i böcker och på nätet.

 • charlotte
  17 juni, 2013 at 08:58

  3

 • Kristina
  17 juni, 2013 at 10:49

  Intressant teori!
  Är en Universitetsutbildad kvinna som byggt massa saker;)
  Det handlar om vilja och intresse!!!

 • Johanna
  17 juni, 2013 at 12:47

  Kolla Katrin’s tidigare blogg. Där skrev hon när hon började. Kanske är det lättare att söka/bläddra hos dom. http://finest.se/katrin

 • e.
  17 juni, 2013 at 13:41

  Jag tror ingenting, jag VET. Jag känner många akademiker som själva erkänner att de absolut inte är händiga, och de säger detta utan att skämmas, beklagar istället att de inte kan göra något själva utan alltid behöva anlita dyra hantverkare. Oj oj, detta var känsligt. Men faktum är, det är väldigt osexigt med skrivbordsnissar, de flesta kvinnor gillar händiga karlar så enkelt är det.. Gilla det eller ej. En kombination är naturligtvis önskvärt, men jag säger att i många fall är det inte så. Jag har min uppfattning och andra som detta var känsligt för får naturligtvid ha sin.

 • .
  17 juni, 2013 at 14:31

  Nej ”e”, så är det för DIG och så försöker du rättfärdiga dina egna behov och åsikter genom att generalisera. Vilka statistiska uppgifter utgår du ifrån? Eller pratar du om dina kompisar som jobbar på samma mack eller Ica butik som du? I så fall speglar inte de hela samhället.
  Enligt din teori skulle sedan detta, dvs vårt samhälle, bestå av en mängd ensamstående ”kontorsnissar” då kvinnorna står på kö för att fånga sig en gruvarbetare? Skämtar du?
  Du har inte tänkt på att ”nissarna” hellre anlitar en rörmokare än försöker plocka isär toaletten själv pga att de har råd eller för att de har viktigare saker för sig? Eller så kanske de hellre vill göra något trevligt på sin fritid som att gå ut och äta eller helt enkelt läsa en bok?
  Tro mig det är många som finner intelligens och kunskap sexigare än ett smutsigt blåställ.

 • Kristina
  17 juni, 2013 at 15:14

  Huvudet på spiken, intelligens är sexigt;)

 • Cattis
  17 juni, 2013 at 15:57

  Haha vilken fruktansvärt insnöad kommentar.. Tacka vet jag i så fall karlar som både har hjärna och handkraft….

 • Cattis
  17 juni, 2013 at 15:58

  Menat till e.

 • Cattis
  17 juni, 2013 at 16:00

  Och måste man välja så föredrar jag alla 365 dagarna på året en hjärna…resten kan man anlita. 😉

 • Carrie
  17 juni, 2013 at 16:37

  Håller med, intelligens är sjukt sexigt. För mig är en intelligent person någon som behandlar andra människor väl. Som inte vill skada någon annan människa och känner kärlek till universum. För allt vi skickar ut i universum kommer att komma tillbaka till oss, som på beställning. Skicka ut kärlek och du kommer känna kärlek. Intelligens enligt min definition går inte enbart att uppnå genom insamlade universitetspoäng.
  Vi är alla bara människor på samma jord men vi är mentalt på vitt skilda platser.

 • Emma
  17 juni, 2013 at 18:56

  oj då ska du tala om generalisera? ”vilken ica butik jobbar du i”?

 • fian
  17 juni, 2013 at 20:39

  läs 56 kilos bloggen istället… schyssta gratis recept å massor av inspiration

 • Bittan
  17 juni, 2013 at 22:05

  Jaha, så var vi inne på händiga män igen……..

 • e.
  18 juni, 2013 at 23:56

  Oj oj oj vad känsligt ämne det här var med händiga män.
  Tror ni att händiga män inte har en hjärna? Att de inte skulle vara intelligenta? Det var tydligen väldigt känsligt att säga att det är kul för Katrin att ha en karl som Bingo som också utöver hans intelligens även är väldigt händig.

  Jisses vad ni kan elda upp er bara för ett litet inlägg.

  Nu är det slutkommenterat för min del i denna tråden! Glad midsommar på er alla! Hälsningen gäller även till er som inte alltid är så glada!