Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är en fröjd att komma in till jobbet nu för tiden. Nellie som jobbar i Sturegallerian är en riktig stjärna. Jag har nog aldrig haft en anställd som är så renlig, påhittig och engagerad. Jag uppskattar det. Det är en helt sjuk ordning och reda när jag kommer hit. Grymma låtlistor, polerat golv, snyggt uppställda varor, grym exponering, fräscha blommor @blomstercompagniet. En drömanställd. Kom förbi mig idag vettja. Jag står här. I Sturegallerian alltså!

You Might Also Like

 • bb
  29 oktober, 2015 at 10:20

  Handlar inte dina produkter längre sedan bilden lades upp på ditt festande och uttrycket ”porra runt i många år till”. Inget seriöst företag lägger ut något sådant. Sedan hjälper det inte att locka folk till butiken bara för att du står där, folk handlar inte varor av sådana skäl.

 • Davve
  29 oktober, 2015 at 11:09

  Bb, att du är avundsjuk på Katrin är inte heller speciellt seriöst eller moget. Jag tror Katrin bryr sig cirka 0% om din lilla åsikt.

 • Sandra
  29 oktober, 2015 at 11:24

  Själv blir jag sugen på handla då katrin är sig själv, tänk om fler vågade det ist för lägga bittra kommentarer här.

 • h hj j k
  30 oktober, 2015 at 09:02

  Duktig är du/ni! Prova nu att ta en stor korg och släng i en massa olika produkter där huller om buller och skriv en slarvig skylt att det är fynd så kommer dom stå där och rota..alla gillar inte att komma in i mataffärer som ser ut som ett uppslag i ett magasin. More mess!! 🙂

 • C
  30 oktober, 2015 at 13:25

  Så naturligt vacker du är här!

 • Mambo
  30 oktober, 2015 at 17:19

  Du ser inte frisk ut. Alldeles askgrå i ansiktet!

 • Davve
  31 oktober, 2015 at 02:08

  Mambo bry dig mindre om Katrins välbefinande och mer om ditt eget. Tips…