Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Fan jag har verkligen varit slarvig och oseriös med min menscykel. Först glömde jag min termometer i USA så då var jag utan en vecka. Sen har Rambo väckt mig mycket på nätterna så jag har inte sovit bra alls. Dessutom har jag festat och krökat jag skäms. Bara en massa röda dagar i min @naturalcyclesnc. Nu fick jag veta att det är bättre att inte skriva in en temp i appen om man inte sovit normalt för då sejfar den upp och då får man fler röda dagar än nödvändigt. Så från och med nu ska jag bara skriva in då jag sovit en normal natt och sen återkommer jag. Hur går det för er? Sköter ni er cykel? Rabattkort KATRIN2NC ger er 50% rabatt på det första ÅRET och så får ni en termometer på köpet. Skippa hormonerna nu och ta chansen!
REGGA DIG HÄR!

You Might Also Like

 • Ellinor
  28 oktober, 2015 at 10:01

  Jag använder hormonfri spiral. Kanon!!

 • Shannon
  28 oktober, 2015 at 10:07

  Jag arbetar oregelbundna tider. Stiger upp 04.15. Sedan är jag ledig som alla andra. Skall jag då vakna 04.15för att ta tempen? Nej det passar inte alla!!

 • ilona
  28 oktober, 2015 at 10:23

  Står klart och tydligt att manskall ha 8 timmars sömn, för att man skall använda NC.
  Nej den passar inte alla !

 • unni
  28 oktober, 2015 at 10:25

  Varför inte använda kondom de röda dagarna?

 • tom
  28 oktober, 2015 at 10:29

  Är det i samarbete med Natural Cycle ??

 • Sue
  28 oktober, 2015 at 10:32

  Är en graviditet otänkbar, skulle jag aldrig använda denna metod !!!

 • lilly
  28 oktober, 2015 at 10:35

  Är inte du hemlös. Har Rambo bott med dig på gatan. Stackars barn!

 • Cornelis fan
  28 oktober, 2015 at 10:35

  hej ,kan ni vara så snälla och tala om för mig var ligger Cornelis Vreeswijk grav ?vet bara att jag ska till Katarina Kyrkogården,men hur hittar jag hans grav där?tack för hjälpen

 • Diana
  28 oktober, 2015 at 12:50

  Tycker den där är jättesvår, speciellt om man absolut inte vill blir gravid och är småbarnsförälder. Det är inte alltid man sover bra timmar liksom!

 • Irene
  28 oktober, 2015 at 16:29

  Spiral och alla bloggare gör reklam för nc!

 • Malvina
  29 oktober, 2015 at 12:45

  Använt NC i 7 månader nu och kunde inte vara mer än nöjd! Denna månaden hade jag bara en vecka med röda dagar. Sköter man de klockrent fungerar de klockrent! Både jag och min sambo är mycket nöjda. Gått på p-piller i 8 år och när jag gick över till NC kändes de som att jag kom ur en”bubbla”. Har inte ångrat mig en dag. Rekommenderar starkt!