Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Nu ska bojen läggas på plats så att mamma kan lägga till utan allt för stor ansträngning. Det här teamet har idag borrat och lagt cement i bojen, installerat ny blandare i gästhuset, klippt gräset och nu ska alltså bojen i. Det bästa jag gjort mot mig själv och min lycka är att jag valt att leva med en handyman. Lätt mitt bästa beslut i mitt liv @bingorimer

You Might Also Like

 • Honungsfittan
  15 juni, 2013 at 17:30

  På detta foto var @bingorimer snyggare och ruffare än nånsin………

 • Kjelles Näsa
  15 juni, 2013 at 18:06

  Bra o ha en händig farmor !

 • Kjerstin
  15 juni, 2013 at 18:21

  Min händiga farmor dog för längesen …..:(….. Men tycker mig se henne i din vitkrulliga farmor Katrin , det får mig o sakna henne men jag får glädjetårar nu vet hon har det bra.

 • Rövknull AB
  15 juni, 2013 at 18:23

  Det ägg jag åt i morse kom upp

 • Maja
  15 juni, 2013 at 18:48

  High five sister. Handyman is da shiet =)

  Ha en skön helg!
  Min ”handyman” skalar fn färskkokta räkor, sen rökta räkor-grillen är på G och där skall läggas marinerad färsk tonfisk- fucking mumsfillibabba!
  I Falkan har det regnat varannan timme hela dan, så simhud mellan tårna är ett faktum. Tur vi är född i fiskarna båda två då…och på SAMMA dag =))

 • ninca
  15 juni, 2013 at 19:43

  Gulligt foto!
  Handyman? Äsch, jag fixar det mesta själv men jag blir aldrig en så bra entreprenör som du är Katrin. För jag tror verkligen att du är det.

 • Anna
  15 juni, 2013 at 21:37

  Instämmer verkligen med dig Katrin, jag har oxå en handyman och det, det är alldeles underbart! Aldrig någonsin att jag skulle kunna leva med en man som hade tummen mitt i handen!

 • Lina
  15 juni, 2013 at 22:25

  En handyman som inte klararar av att tvätta kläder är lite lustigt. Men han kanske förstod hur tvättmaskinen fungerade men valde bort det ändå.

  Om det fanns en ”monstertvättmaskin” som var dyr, maskulin till sitt utseende, hade rätt märke och dessutom krävde en enorm muskelstyrka för att fungera, så skulle kanske även tvätt av familjens kläder vara en uppgift för en handyman.

 • Carrie
  15 juni, 2013 at 22:41

  En handyman ska det va annars går det inte. Sexism råder åt båda håll i vårat förhållande jag menar han vill inte ha en tjock och ful tjej och jag vill inte ha nån som inte kan laga bilen och skruva ihop rejjer. Så är det hos oss.

 • M
  16 juni, 2013 at 00:16

  Och vad klarar du skälv av?! Verkar inte vara mycket mer än att snacka skit!

 • Camilla
  16 juni, 2013 at 01:11

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • anonym
  16 juni, 2013 at 07:33

  Min man tvättar inte kläder eller dammsuger hemma men han byggde själv dubbelgarage, byte all el i huset, byggde friggebod och massa andra saker. du blandar begrepp och det är din förlust. Se lite viddare så blir livet mindre surt!

 • Pelle
  16 juni, 2013 at 08:52

  Vad är det som får dig att tro att en tjock tjej per automatik även är ful. Jag känner flera tjocka OCH vackra kvinnor samt flera smala OCH fula kvinnor. Många verkar tro att bara man är smal så är man i andras ögon vacker, så är det naturligtvis inte.

 • HJag
  16 juni, 2013 at 09:04

  Vem vill ha en kvinna som inte har råd att lämna in bilen på verkstaden om saker går sönder? Laga bilen? Ha, ha….

 • Carrie
  16 juni, 2013 at 11:06

  Pelle läs om och läs rätt innan du anklagar mig för du vet inte ett skit om vad jag tycker om tjocka kvinnor. Jag skrev att min kille inte vill ha en tjock och ful tjej. Det är allstå vad han inte vill ha. Förstår du skillnaden. Han tänder inte på överviktiga det är en smaksak och det är helt okey. Man behöver inte attraheras av feta kroppar. Och jag tog laga bilen som ett exempel eftersom att han är bilmekaniker. Har fött fyra barn och vägt en hel del men lyckats få tillbaka min kropp varje gång och det är jag glad för och min kille med :D.

 • Pelle
  16 juni, 2013 at 12:09

  Så bara för att du lyckats gått ner i vikt så är du numera vacker? Kul för dig att din kille tänder på dig igen, men för den skull så är det ju inte säkert att ngn annan gör det. Och bara för att just din kille inte tänder på tjocka tjejer så innebär ju inte det att det gäller för alla killar. Och jag undrar fortfarande vad det är som får dig att tro att en tjock tjej per automatik även är ful? Sen förstår jag inte vad bilar har med saken att göra, jag har inte nämnt nåt om bilar?

 • Carrie
  16 juni, 2013 at 12:45

  Ok, Pelle! Vi tar det från början. Vi pratar långsamt, vi pratar tydligt, vi pratar vänligt. Jag skrev en personlig kommentar i kommentarsfältet. Jag skrev att min kille inte vill ha en tjock och ful tjej för det vill han inte. Vi känner varandra väl vid det här laget och han tycker fetma är avtändande och det är han i sin fulla rätt att tycka. Alla har olika tycke och smak. Jag talar för vad HAN tycker. Har aldrig någonstans skrivit att någon annan behöver tända på mig. Jag är fullt tillfreds med att min partner gör det. Sen vet jag inte varför du tror att jag tycker att tjocka tjejer är fula? Däremot blir jag galet ful när jag lägger på mig kilon. Jag blir klotrund i ansiktet minsta lilla drag försvinner. Ruggigt ful blir jag. Personligen tycker jag många blir vackrare i ansiktet när de går upp några kilon men detta gäller definitivt inte mig. Tro mig jag ser grotesk ut som tjock. Sen dehär med bilar var någon annan bokstav som kommenterade om. Så det var riktat till H. Ber om ursäkt att jag är så otydlig ibland. Hoppas du förstår att det var en personlig kommentar. Ha en trevlig söndag Pelle.

 • A
  16 juni, 2013 at 12:46

  Men tjocka och snygga tjejer tänder han på?? Eller? Håller med dig Pelle!

 • Carrie
  16 juni, 2013 at 13:00

  Folk som vill missförstå kommer alltid att göra det :D.

 • Honungsfittan
  16 juni, 2013 at 13:09

  Vet du, jag tycker att såna enkelriktade killar som din kille är avtändande. Att bara uttala sig på det viset som han gör, att han inte vill ha en tjock-ful tjej, är oerhört avtändande. Antagligen så tycker HAN att han själv är sexig och attraktiv hur han än ser ut. Såna killar som din kille brukar ha höga krav på sina tjejer men själva oftast se för jävliga ut. White thrash kallas de också för i mina kretsar.

 • Lina
  16 juni, 2013 at 13:13

  Ojoj. Det var endast en reflektion kring vad det är som gör att vissa uppgifter är mer lockande för en handyman.

  Dvs. att det ofta ska vara fysiskt tungt att utföra, gärna skitigt, kanske med en viss risk för fara, avancerade verktyg/maskiner, något som inte alla ger sig på osv.

  Jag tycker också det är jättebra att vara praktiskt lagd och är van vid att inte behöva anlita hantverkare. Men jag bryr mig inte om vem i familjen som gör vad eller om man tar in experthjälp.

 • Carrie
  16 juni, 2013 at 13:30

  Honungsfittan vad tur att ni inte är ett par då :D. Kan säga såhär han är världens finaste underbaraste snällaste människa. Jag vet vilket patrask du syftar på och jag hade aldrig accepterat något sådant. Däremot accepterar jag att han inte får ribba av att kolla på fettvalkar. Fine with me.

 • Emma
  16 juni, 2013 at 13:40

  haha men alltså…. honungsfittan?

 • A
  16 juni, 2013 at 13:52

  Det får han!!

 • Cattis
  16 juni, 2013 at 14:09

  Klart man fattar vad du menade och håller helt med dig. Själv föredrar jag en karl som helt enkelt hjälper till där det behövs, oavsett arbetsuppgift.

 • Cattis
  16 juni, 2013 at 14:11

  Ja självklart finns fula och vackra människor i alla storlekar .

 • Cattis
  16 juni, 2013 at 14:12

  Haha bra svarat. 😀

 • Cattis
  16 juni, 2013 at 14:14

  …och du menar att en skitig bilmekaniker per automatik skulle vara attraktiv då? Haha, not really…

 • Carrie
  16 juni, 2013 at 14:34

  Det verkar som om ni per automatik missförstår allt jag skriver men det är ok. Fortsätt roa mig. Kommer bara ligga här i solen ett bra tag till medans min handyman fixar och donar. Skitig som fan är han också. Kan få kåtslag för mindre :D.

 • Honungsfittan
  16 juni, 2013 at 14:39

  ock……..

 • Doris
  16 juni, 2013 at 14:52

  Min kille, han tänder på allt han. Tjocka, smala, korta, långa, fula, snygga tjejer. Han är en verklig handyman med kvinnor. Och jag är den lyckligt lottade som han tänder allra mest. Min kille får mig att känna mig vacker alla dagar i veckan, hur min dagsform än är.

 • Bu
  16 juni, 2013 at 14:56

  Själv tycker jag det känns tragiskt att hennes killes första prioriteringar och instinktivt högsta krav är att hon ska vara ”snygg och smal” och inte tex rolig, ärlig, intelligent, snäll, spännande, impulsiv…etc etc Men men. Den här typen av människa behövs också. Annars hade mänskligheten dött ut.

 • Bu
  16 juni, 2013 at 15:09

  Jag tror Emma menar att det låter lite lustigt att höra någon som kallar sig själv för Honungsfittan, tala nedlåtande om white trash..
  Liksom ”i Honungsfittans kretsar rynkar man på näsan åt trashiga människor..”
  Ha ha..

 • Irene
  16 juni, 2013 at 16:22

  hahahahhahahah väl talat och sipprar det honung ut ur musen då eller hahhahaha?

 • Rövknull AB
  16 juni, 2013 at 17:45

  Men din kille tänder tydligen på en korkad brud som inte lärt sig stava. Jag gissar att det är grottstadenivå på din man !

 • Rövknull AB
  16 juni, 2013 at 17:48

  Grottstadienivå för helvete !

 • Honungskuken
  16 juni, 2013 at 17:51

  Mmmmmmmm

 • Malinka
  16 juni, 2013 at 18:23

  Hahaha, hur var det nu med att kasta sten i glashus?
  Skämt åsido, jag håller med dig.

 • Carrie
  16 juni, 2013 at 18:44

  ASom vi har skrattat idag jag och min handyman, ni vet han som inte vet vad tvål och vatten är och det värsta av allt tänder på vältränade tjejer hahahaha..borde sådana killar ens få leva?! Ni har i.a.f väldigt härliga kommentarer och honungsfittan i de fina salongerna :D. Är inte det humor då vet inte jag. Nä, nu ska jag gå och bryta sönder lite muskelfibrer. Har legat och slappat hela dan. Men kul var det. Tack för nu.

 • Rövknull AB
  16 juni, 2013 at 19:18

  Ja ja, jag är iaf singel och påstår inte något annat ;). . . . . . . Men denna so called ”Carrie” verkar inte ha alla hästarna i stallet 😛

 • Rövknull AB
  16 juni, 2013 at 19:19

  Ja, jag tror hennes kille går igång på lite kött 😉 och inte bara revben 😛

 • Rövknull AB
  16 juni, 2013 at 19:23

  Det mest snygga och sexiga som finns är tjejer med självförtroende som inte bryr sig om det finns en valk eller två…det värsta som finns är självupptagna och utseendefixerade tjejer som dömer andra. Man går igång på personen ifråga, och om min blivande tjej går upp ett par kilo under vårt förhållande så skulle jag aldrig bry mig, ribban står lika bra ändå !! Och jag lovar, de flesta killar och män vill ha en tjej som älskar sig själv o sin kropp o inte synar den dagarna i ända 🙁

 • HonungsPitten
  16 juni, 2013 at 19:26

  Jag vill ha sex med ett fetto, vad är det för fel i det!? Jag gillar att landa mjukt mellan jucken 😛

 • My
  16 juni, 2013 at 20:00

  Det är helt ok, ni får leva hur ni vill. Du är smal och han är händig. Det är bara att ni verkar fullkomligt blåsta båda två och det är nog det som irriterar folk. Hela er existens verkar cirkulera kring er sexuella, fullkomligt iq-befriade, attraktion och att föröka er (5 barn var det hittills va?).

 • Berit
  16 juni, 2013 at 20:04

  Men är du inte rädd att du ska bli tjock igen när du ligger och slappar hela dagarna. Då rymmer väl din lille känslige candyman sin kos….HAHA HAHA

 • Karina
  16 juni, 2013 at 20:05

  Du är en riktig man du….

 • Cattis
  16 juni, 2013 at 20:07

  Haha kåtslag på en skitig trångsynt bilmekaniker???? Låter extremt antändande måste jag säga… 😀

 • Honungsfittan
  16 juni, 2013 at 20:18

  Men hörrödu, så trevligt att man har varit med och roat er idag, det bjuder jag så gärna på. Ni verkar ju vara väldigt uttråkade. Så ifall man har varit med och piggat upp er dag idag, då får man vara stolt. By by.

 • Carrie
  16 juni, 2013 at 21:08

  Nu är jag tillbaka efter ett stenhårt pass på stadens mest utseendefixerade gym. Don efter person. Nä skoja bara, jag tränar hemma i garaget. Vill passa på att kora en vinnare i en hemlig tävling och vinnaren för dagens roligaste kommentar är My! HAHAHAHA :D. Kan säga att det var tokjämt mellan dig och Bu men det var din kommentar som fick mig att spruta ut kaffet. Du verkar vara en kul person och det gillar jag även om du och många med dig tycker jag är blåst. Men en person som får mig att skratta så mycket som du nyss fick mig att göra, kan jag inte annat än gilla. Har inte bestämt pris ännu. Kan en dejt med en skitig bilmekaniker vara något? Asså inte min, han lånar jag inte ut även om han är hett byte här på byn :D. Kärlek, ljus & frid vare med er. Nu ska vi gå & föröka oss. Bara en sista grej. Jag dömer aldrig någon annan än mig själv och försöker gilla dom flesta. Därav sover jag väldigt gott om natten. Stor Kram.

 • Bittan
  16 juni, 2013 at 21:21

  Tror inte ett ögonblick på att din bilmekaniker är ett hett byte på byn. Människor har bättre smak än så. Möjligtvis så är han väl byns s k byfåne. ha ha ha ha

 • Malinka
  16 juni, 2013 at 21:22

  Haha 😉

 • Cattis
  16 juni, 2013 at 23:37

  Haha…

 • Johanna
  17 juni, 2013 at 12:52

  Hon menar kanske att hon vill hålla sig smal då hon tycker att hon är ful så hon inte behöver vara både tjock OCH ful. 😉

 • Katarina Samuelsson
  18 juni, 2013 at 11:34

  Men helt allvarligt, du har fyra barn med en ”man” som inte vill att du ska vara tjock och du tycker själv att du blir ful vid viktuppgång? Hur ser din självkänsla ut eg? Jag tycker synd om dig och ditt äktenskap verkar sannerligen inte vara byggt på någon ömsesidig respekt. Fy vilken inställning din man har, han borde skämmas. Man har absolut all rätt i världen att tända på vad man vill (nästan) men att få sin partner till att öppet uttrycka det som du gör här, det borde vara straffbart.

 • Carrie
  18 juni, 2013 at 21:40

  Katarina Samuelsson: Tack för omtanken men du behöver inte alls tycka synd om mig för det är det verkligen inte. Är otroligt lyckligt lottad i livet. Gått igenom svåra förluster och stora sorger som gjort mig oerhört rik och stark som person. Jag tycker det tyder på självinsikt att se hur man faktiskt ser ut och göra något åt det om man inte trivs med det. I mitt fall genom träning och bra kost. Det är bara ett faktum att jag ser förjävlig ut som tjock och mår dåligt av det. Varför är det något konstigt eller upprörande med det? Jag har såklart sett jättevackra kvinnor modell större men det har inget med mig att göra. Jag talar för mig själv och min relation. Övervikt är inte klädsamt på mig. Varför skulle jag gå omkring och se ut som en jordglob resten av livet när jag inte behöver liksom. Verkar ibland som att omgivningen skulle vara nöjdare med mig då. Men jag lever inte för att behaga någon annan. Jag har mina sanna vänner och min underbara familj. Ingen kan göra mig illa eller till ett offer utan mitt godkännande. Och att få negativ respons på detta forum får man ju faktiskt se som något väldigt positivt och ta med en rejäl grävskopa salt. Ha de gott.

 • Py
  21 juni, 2013 at 01:56

  Men stackars Carrie, du lever ju med en man som inte älskar dig! Vad händer om du blir tjock trots allt? Kanske pga någon medicin som du måste äta, eller en sjukdom som gör att du går upp i vikt…? Lämnar han dig då? Är det inte DIG han älskar? Är det bara din smala kropp?
  Det låter som ett extremt otryggt förhållande.

 • Boo
  21 juni, 2013 at 02:00

  Ja eller hur, tills du få en valk eller två, och han går vidare till ”smalare snyggare” objekt.
  Om han har den inställningen så tycker jag synd om dig

 • Carrie
  21 juni, 2013 at 05:55

  Godmorgon Py! Jag fick pcos efter min senaste graviditet. Vilket gjorde att jag gick upp 30 kilo. Tappade håret och blev infertil men tack vare att jag återvände till vad jag vet är rätt sätt att äta för mig, dvs lågkolhydratkost, så har jag lyckats gå ner i vikt och är återigen i barnafödande skick. När jag träffade min man så vägde jag 20 kilo mer än jag gör idag så man kan säga att jag har lite svängrum vad gäller vikten. Tog 10 år för honom att snärja mig. Jag var så vild och rastlös av mig i mina early tventies :D. Så av den anledningen skulle han knappast lämna mig. Vet inte hur du definierar ett tryggt förhållande om det nu finns något sådant. Tycker många människor byter partner av olika anledningar idag. Men min handyman har stått vid min sida och stöttat mig genom allt vi gått igenom och det vill inte säga lite. Går inte en dag utan att han visar hur mycket han älskar mig och våran familj, både i ord och i handling. Om du tycker att det är ett otryggt förhållande. So be it. Huvudsaken är väl att du Py är lycklig i ditt liv och jag är lycklig i mitt. Att behaga mig själv och någon jag älskar är en sak att behaga människor jag inte känner är något annat. Även om det också kan vara underbart. Om inte jag tycker att övervikt är hälsosamt eller klädsamt på mig så kan inte jag då bara få tycka det. Fixar jag att gå ner i vikt då kan ingen som vill misslyckas. Finns det en vilja så finns det en alltid en väg. Nu ska vi äta sillfrukost :D. Lowcarb of course. Glad midsommar önskar jag dig Py.