Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Lämnade ungarna lite tidigare för att hinna springa innan jobbet. Hör hur syrrans fyraåring kommer springandes in i parken. "Mamma har glömt matsäck!", skriker hon. Hon skriker som om parkleken brann. Jag vänder mig om och ser syrran komma strykandes längs väggen med nedböjt huvud. Hon ser skamset på alla som nu vänt sig om för att stirra ut henne. "Du skämtar?! Har du glömt matsäck?!", utbrister jag som en fullkomlig idiot. Hon ler med sammanbiten mun och nickar. "Men det är ju helt sjukt vad är det med dig?!", fortsätter jag och gapar med utsträckta armar. Vad har hänt med mig? Har jag blivit galen? Jag kommer på mig själv när jag sätter mig i bilen. Vad är det för fel på mig? Jag har tappat det. #detsomärviktigt #matsäck

You Might Also Like

 • Tara
  27 oktober, 2015 at 12:24

  Fy vad elak du ser ut !!!

 • LiS
  27 oktober, 2015 at 12:25

  Ingen livsfara 🙂
  Gör ert och åk sedan till förskolan med matsäck.
  Inte en unge (i Sverige) svälter, de fixar det och det gör du och din syrra också.
  Ha en bra dag – alla överlever ska du se och inget är ”tappat” 🙂

 • Olivia
  27 oktober, 2015 at 12:30

  Skall de på utflykt. Vad kul för dem!!

 • Pete
  27 oktober, 2015 at 12:52

  Du ser härjad ut efter att ha porrart runt i London !!!

 • Isa
  27 oktober, 2015 at 13:42

  Ja du se faktiskt helt tom ut. Hahahaha

 • emma
  27 oktober, 2015 at 23:21

  Funkar det så i Stockholm? Att folk lämnar sina barn på förskolan tidigare för att träna? Är det tillåtet? Även om det inte är tillåtet…vem gör så? Varför gör man så?

 • Davve
  28 oktober, 2015 at 10:04

  Emma, om du lade ner mer tid på ditt eget liv…. Så vore det bra!