Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

För att läsa krönikan: http://touch.metro.se/metro-debatt/katrin-zytomierska-koppla-era-barn-sa-slipper-jag-koppla-min-hund/EVHojp!BgmKOQlSmzZCM/Länk i profilen också! #metro

You Might Also Like

 • Elena
  19 oktober, 2015 at 10:34

  Du gör precis ALLT för att få uppmärksamhet. Du måste vara desperat. Sök vård !!!!!!!!!

 • Dingo
  19 oktober, 2015 at 10:53

  Dålig humor. Inte kul alls. Eller ett dåligt försök att provocera ? Eller är det satir ??

 • kia
  19 oktober, 2015 at 10:56

  Du är passe !!

 • Anna
  19 oktober, 2015 at 11:35

  Du vet uppenbarligen inte någonting om hundar och hur hundar fungerar. Det finns väluppfostrade hundar javisst men det finns desto fler som inte är det. Och Inter du tex vilken trafikfara en hund kan utgöra om denna hund som alltid går så fint utan koppel plötsligt får syn på en fågel och jaktinstinkten slår in och den börjar rusa kors och tvärs i trafiken. Och där kommer du körande med dina barn och bilen framför tvärnitar och ni kör rakt in i den bakifrån. Och ännuvärre det hände mitt i en korsning och från andra hållet kommer en långtradare som drämmer rakt in i sidan där lilla Rambo sitter.

  DET FINNS EN ANLEDNING TILL ATT DET FINNS EN LAG PÅ ATT KOPPLA HUNDAR OCH DEN HAR INTE ATT GÖRA MED HUNDRÄDDA BARN UTAN MYCKET STÖRRE SAKER ÄN SÅ.

  Så snälla bara sluta….

 • Jolanta
  19 oktober, 2015 at 11:37

  Vem är KZ ?
  Hon som mobbar tjockisar!
  Hon är ju inte klok !
  Den allmänna uppfattningen om dig.
  Bra marknadsföring eller …..

 • Jocke
  19 oktober, 2015 at 12:23

  Herregud vad FUL du är din stackare

 • Faith
  19 oktober, 2015 at 12:55

  Ett tappert försök. Men neeej !!

 • meli
  19 oktober, 2015 at 16:24

  trots att jag inte sympatiserar med Katryn tvärtom hennes inte genomtänkta uttalande stör mig in i helvete måste jag säga att hennes sätt att tillåta att kommentera saker är väldigt bra…….jag vet inte vem den här Blåndinbella är …som har aldrig studerat som är hur dum som helst ändå får plats i tidningarna att uttala sig. Din jävla lila flicka ägna dig om dina bar och inte om politik det passar inte dig din idiot. Ta hem några tiggare minst tio då kan du ytra dig …så länge mina skattepengar används för att inhysa flyktingarna och erbjuda dem vår och tandvård som jag inte har råd med ska du hålla käften. Vill du bekostamin tandvård då kan du höra av dig då är jag i akut behov av det…jag har ständigt värk i magen på grund av att jag kan inte tugga ordentligt och tro mig jag har jobbat häcken av mig i 30 år och betalat skatt för att hamna här. jag skriver här för hon vågar inte ta konflikt den här lila blonda duma flickan. Vem fan bryr sig om du byter parti …kom med ngt nytt och visa hur många du har hjälpt din jävla idiot.. Jag ber om ursäkt att jag skrev på din sida Katryn men jag är säkert att hon läser det

 • meli
  19 oktober, 2015 at 16:28

  uppskattar om ngn kan föra över meddelandet till henne

 • meli
  19 oktober, 2015 at 16:30

  kan du anställa mig som barnvakt då kanske jag kan bekosta min tandvård min lila blonda till idiot

 • Ninni
  19 oktober, 2015 at 17:37

  Bra ide att koppla vuxna människor! KZ står själv först i kön till en tvångströja o ett koppel. Vissa bör inte släppas fria helt enkelt!

 • Ellen
  19 oktober, 2015 at 18:13

  Intressant stavning, meli.

 • lina
  19 oktober, 2015 at 20:04

  Men du har ju ingen hund Katrin så vad är det här för pseudodebatt du för? Dina försök att provocera och väcka uppmärksamhet blir allt mer desperata och patetiska…

 • fy fan
  19 oktober, 2015 at 20:18

  det enda man ser är en stor ful jävla näsa

 • Lise
  20 oktober, 2015 at 03:24

  ju mer uppmärksamhet krönikan får, desto mer betalt kan Katrin förhandla sig till av Metro.

 • !!
  20 oktober, 2015 at 08:52

  Nej, Katrin är väldigt fin på den här bilden! Allt annat är skitsnack!

 • joje
  20 oktober, 2015 at 09:37

  Klockrena synpunkter du har vad gäller ohälsosam övervikt och problemen med alla tygellösa barn som nästan är som kungar i Sveriges familjer, kungar och drottningar som föräldrarna bugar sej ner för och följer minsta order.. Folk tar åt sej för att deras barn eller ohälsa omotiverat anses helig. Obekymrade om omvärlden så vägrar man förstå att det finns orsak och verkan, att alla inte är lika förtjusta över fria tyglar till höger och vänster. Vill dock påpeka att en väluppfostrad hund som reflexmässigt biter ett sprattligt barn i självförsvar gör betydligt mer skada än vad ett barn lär åstadkomma. Koppla båda i värsta fall.

 • Julia
  20 oktober, 2015 at 10:00

  Alla ni som skriver så fruktansvärt hemska kommentarer här borde skämmas. Alla har rätt till sin egen åsikt, man kan hålla med eller inte hålla med. Man har rätt att uttrycka vad man tycker, men det ni uttrycker är personangrepp! Om ni tycker Katrin är så ful och idiotisk kan ni sluta läsa och spendera er tid åt något annat, hon är faktiskt en person med känslor precis som ni. Förstår inte varför man orkar slösa sin egen tid åt att klanka ner på folk när man kan spendera den på ett bra mycket bättre sätt.. Stå upp för yttrandefriheten i Sverige och sluta hata varandra för att alla tycker olika!

 • emma
  20 oktober, 2015 at 10:18

  Du är ju bara så klockren! 😉

 • Linda
  21 oktober, 2015 at 16:36

  Ta inte illa upp, men du tycks ha missat att alla faktiskt inte är hundmänniskor. Jag gillar inte när hundar hoppar eller skäller på mig och hundägaren inte verkar bry sig!

 • Gedda
  21 oktober, 2015 at 19:56

  Eftersom du tydligen har ett väldigt stort behov av uppmärksamhet och av att verka så förbannat överlägsen gissar jag att du hade en taskig uppväxt, typ cement i sandlådan o.dyl. men, ärligt, vad ger dig rätten att vara så jävla nedlåtande mot andra som inte e ”perfekta” enligt din sneda definition? Lev ditt, tydligen, tragiska liv och låt andra leva sitt! Genom att offentliggöra dina löjliga åsikter så har du, utan tvekan, stört fler än någon överviktig (tjock/fet för dig) eller någon hundägare överhuvudtaget kommer göra någonsin! Hoppas att jag aldrig blir så jävla bitter å elak och jag lider med dina barn och förstår att inte ens en fjant som Bingo, (Bingo, bara namnet…) stod ut med dig. FU BIG TIME!

 • Zoran
  22 oktober, 2015 at 12:54

  Bimbo har talat !

 • Caroline
  10 november, 2015 at 14:58

  Bästa jag läst på länge!