Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Underbart med måndag! Jag känner mig väldigt taggad, glad och förväntansfull inför vad livet har planerat för mig. Är inte det en underbar känsla?! Jag tycker det. Och imorgon kommer Louisa hem från Kanada med rapport om hur det går för våra produkter där. Så väldigt spännande! #cleaneating

You Might Also Like

 • P
  12 oktober, 2015 at 12:04

  Guuu så söt du är! 😀

 • kz=fascist
  12 oktober, 2015 at 12:09

  ”Jag vill sprida kärlek och inte hat.”
  Jag tror faktiskt att Katrin själv tror på att hon sprider kärlek. Byter man ut _ett_ enda ord i hennes citat så inser man att det har funnits en person som också drevs av samma

  ”kärleksbudskap”. Det är exakt samma hat, skillnaden är bara att det ena är brottsligt.

  – Du får inte hälsa på mig på gatan för du är en jude.

  – … så har man rätt att klanka ner på dig. För judar är dumma i huvudet …

  – Judendom är något som folk skrattar åt och hånar. Det är ingenting som kan vara positivt för någon.

  – Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara judar.

  – Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man är jude så gör man inte det.

  – En människa som är jude, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.

  – Men hey nazister står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.

  Katrin skriver på Instagram ”Vet man att man har rätt så har man inget problem med att argumentera för sin sak”, ytterligare en gemensam egenskap: den bergfasta tron på att de har rätt och rätten att definiera vad som är rätt och fel.

  Vad värre är att för 80 år sedan var det många gjorde allt för att följa med strömmen och berika sig själva. Andra sa eller gjorde ingenting trots att de såg vad som hände. De få som vågade ”försvann” spårlöst. De allierade visste men agerade inte.

  Nu tror jag inte att Katrin kommer att få särskild stor betydelse, hon är och förblir en parentes. Men vi har en medmänsklig skyldighet att identifiera och motverka de som sprider ett hatfullt budskap, speciellt när det lindas in i omtanke och kärlek.

  Det Katrin sprider är inte kärlek. Det är hat och ondska.

 • haha
  12 oktober, 2015 at 12:12

  Varför gick Judarna 40 år i öknen?
  För att en av dem tappade en femtioöring

 • ;-)
  12 oktober, 2015 at 12:16

  Mycket napoleonkomplex här. ingen annan skulle komma på att ta på de där pjucken

 • Katarina
  12 oktober, 2015 at 12:36

  Du med nick kz=fascist, vet du att ingen orkar läsa din skit? Go Katrin!

 • Davve
  12 oktober, 2015 at 13:06

  Kz=facist har inget liv 😀 på vartenda inlägg spammar han samma inlägg. Offerkoftan sitter på bra… Tydligen

 • d
  12 oktober, 2015 at 13:09

  KatrinDavve
  Ont om kunder? 😀

 • dingo
  12 oktober, 2015 at 13:11

  Såååå fin du är i håret !
  Din jävla mobbare !!

 • River
  12 oktober, 2015 at 13:13

  Du ser ut som en tonåring. Wow!!

 • x
  12 oktober, 2015 at 13:18

  Nej Katrin/River, ingen tänder på dej. Det är bara din våta fantasi. Du är så otroligt patetisk…

 • Davve
  12 oktober, 2015 at 13:29

  X, du har verkligen inget eget liv va? Tom på insidan antar jag.

 • Diana
  12 oktober, 2015 at 13:31

  Vad glad du ser ut och vad härligt att du har det så bra. Lycka till med produkterna, tror nog att det måste ha gått jättebra.

 • x***+**¥X¥**+***x
  12 oktober, 2015 at 13:48

  (”- ” ){• ) £ – [+=+] / / \ \ cc 4585433333377265.0000000000001777441225888900075518192 x
  y ~ a g 16789373636222224.3000001623 ||| ——-> *********_¥ ———> vxXxv

  😀

 • space
  12 oktober, 2015 at 14:04

  Jo den där formeln ovan var rätt klurig, verkligen synd man inte fick ta del av hela!

  Jo du är snygg Kattan!

 • e
  12 oktober, 2015 at 14:33

  Så nu kommer ingen Davve, space etc till undsättning på en stund. Undrar varför.
  Hahahahaha 😀

 • lalei
  12 oktober, 2015 at 14:40

  Du är ful, du är tjock, du är kort, ditt hår är risigt, dina ögon är små, din näsa är stor. ??????
  HerreGud vad är ni för varelser här inne?
  Hur gamla är ni?
  Ni blir sårade av KZ provocerande om ”tjockisar”
  Varför?
  Varför bryr ni er? Är hon så viktig i era liv, så det hon tycker spelar så stor roll för er?
  Låt bli att gå in på hennes blogg så slipper ni se det hon skriver, och ni slipper bli ”sårade”
  Jag tror helt enkelt att ni är så störda så ni älskar att spy galla, spelar nog ingen roll vad det handlar om.

 • Julia
  12 oktober, 2015 at 14:53

  Varför klär du dig som en karl? Du är så liten och kvinnlig – framhäv det! Inga lagerarbetarkläder längre och fula stora kängor, snäällaaa…

 • Attraktion
  12 oktober, 2015 at 14:56

  lalei, vaför har vissa typer som du själv, sådan jävla problem med om man råkar ha annan smak eller andra åsikter?! Du och dina gelikar är snarare några som har problem! Lär er acceptera att alla inte delar samma åsikter, uppfattning och smak och att det är ok! Faktiskt väldigt bra att det är så hade ju varit olidligt annat! Och vill säga att jag delar inte din uppfattning vad gäller Katrins utseende! Väldigt många har stora näsor och betydlig större näsa än henne och ser ändå väldigt bra ut! Många har samma storlek på ögonen som henne och ser också bra ut!! Många har små ögon och är snygga för det! Att hon skulle vara tjock är ju en lögn! Och om hon hade varit det är ju inte det heller fel! Och inte heller fult att vara kortare och hon har fint hår! Det kommer alltid finnas folk som tycker Katrin ser bra ut, för vi har alla olika smak, försök att leva med det istället och se det positiva i det istället, att det finns någon för alla!

 • Leila
  12 oktober, 2015 at 15:50

  Katrin/Lalei gick träningen bra? 😉
  Du betyder absolut ingenting i mitt liv men du din feta åsna har förstört många liv med ditt hat.

 • Davve
  12 oktober, 2015 at 17:21

  Leila, du dumförklarar alltså andra människor. Tror du på allvar att folk inte kan ta egna beslut utan lysdnar blint på Katrin? Du är typ förälskad i henne.

 • Jeanette
  12 oktober, 2015 at 18:23

  Till alla idioter här. Era jävla nollor med patetiska liv och mobbing som största tidsfördriv : Kamma till er och skaffa er ett jobb. Annars tar ni endast upp syret för oss normala människor… Kan ni inte bara avlida? R.est I.n P.ieces!
  Så fort som möjligt tack!

 • hahaha
  12 oktober, 2015 at 18:51

  Hupp den elaka lilla dvärgen med grisögonen som lystrar till namnet Katrin och för tillfället nicket Jeanette har talat.
  😀 😀 😀

 • Leila
  12 oktober, 2015 at 18:52

  Katrin/Davve
  Nej det säger jag inte men du VILL tro det och uttrycker det ständigt ständigt.

 • Anton
  12 oktober, 2015 at 20:00

  Jeanette ingen av oss andra har sjunkit så lågt att vi bett varandra ta livet av sig. Du är den absolut lägsta varelsen på denna blogg.

 • Jeanette
  12 oktober, 2015 at 22:33

  @Anton
  Att du eller ni idioter här anser att jag är den ”lägsta varelsen här” tar jag som en komplimang =D
  Det måtte tammefan vara den största bedrift någon människa kunnat prestera! *stolt*
  I övrigt anser jag fortfarande att ni haters kan Rest In Pieses. Ring Ant***mex! Dom är ju experter på att utrota ohyra. Dom kanske har nån Uzi till utlåning?

 • Godag yxskaft!
  12 oktober, 2015 at 23:14

  Anton så du försvara alltså all annan form av mobbing här mot Katrin som ÄVEN drabbar andra??!
  Check kommentarerna ovan du.

 • Anton
  13 oktober, 2015 at 07:57

  Jeanette kan du visa oss hur man gör först? Vi är så dumma att vi inte förstår det. Vi behöver att just DU visar oss sedan så hoppas jag att du vilar ifrid.

 • Anton
  13 oktober, 2015 at 08:12

  Godag yxskaft!.Jag försvarar de protester som är emot Katrins mobbning mot överviktiga och hennes mordhot mot barnflickan. Sedan försvarar jag oss även från de som skriver rasistiska inlägg och det gäller både från ”haters” och från de som ”älskar” Katrin. Jag försvarar oss även från de som är så låga att de ber andra att ta livet av sig då anser jag att de ska visa vägen först!
  Det jag har sagt om att kvinnan ska stå och servera mannen har jag sagt för att mest reta upp er.

 • God morgon!
  13 oktober, 2015 at 09:02

  Anton, jag brukar dessvärre inte se dig protestera mot rasistiska påhopp eller generella påhopp som gäller många med vissa fysiska attribut och typ av utseende, här.Du kanske har gjort det någonstans, har för mig att jag en gång såg att du kritiserat ”davve” för främlingsfientliga åsikter någon gång, men annars har det väl mest handlat om att att kritisera Katrin?! Inte stå upp mot mobbingen som försiggår även här?! Det ena utesluter ju inte det andra. Mobbing är alltid fel!! Inte enbart när det kommer till övervikt!!

 • God morgon!
  13 oktober, 2015 at 09:25

  Anton, sedan ska du inte bry dig om vad hen ”Jeanette” sa, hen kanske har tagit illa upp och själv blivit sårad av något irl och mår dåligt av andra orsaker och därför skrev i affekt, av ren slump här.
  Är övertygas om att hen inte menade ordagrant det hen sa, utan skrev mest i ilska!
  Du verka ändå vara en empatisk och fin person och jag vet att du skrivit väldigt bra saker här;! – Du verkar bry dig väldigt mycket om andra och barn!!
  Bara det att jag vänder mig även mot mobbingen som jag upplever här, som riktas mot Katrin och även de som blir samtidigt påhoppade av det. Jag tycker illa om all slag mobbing. Och jag misstänker att det kan vara lätt att dras med. Vill be om ursäkt för om jag varit för hård mot dig, och har inte vetat tyvärr när du skämtar! Och glöm inte att du är är en fin människa!! Ta inte åt dig om någon skriver elakt till dig, de är deras egna problem de lägger över då, för de mår själva dåligt, det har egentligen absolut inte med dig att göra! – Glöm inte det!
  Och den där kommentaren var inte ens riktad till dig, för du skriver inte så elakt och mobbar inte!. Men ingen här ska ta åt sig, eller bry sig av vad ” Jeanette” skrev! Uppenbarligen är det en person som mår dåligt av andra orsaker!!

 • Jeanette
  13 oktober, 2015 at 12:59

  Jag menar varje ord och jag är vid mina sinnes fulla bruk. Puss på er alla fina människor <3

  ( alltså, kackel i hönsgården när trollen klampar in)

 • Anton
  13 oktober, 2015 at 13:57

  Jag har kanske varit för hård mot Katrin och det ber jag nu om ursäkt för. Jag står fast vid att jag fortfarande är emot hennes åsikter om överviktiga och hennes mobbarstil. Jag ber även om ursäkt om jag på något vis har skrivit illa om barnen ( jag hoppas verkligen inte det) däremot så tror jag fortfarande att barnen behöver Katrin lika mycket som de behöver Bingo och just nu verkar det som om Bingo tar mesta ansvaret. Jag kommer ALLTID att vara emot rasistiska åsikter och folk som sjunker så lågt att de ber andra ta livet av sig. Jag kommer inte att skriva mer här nu och jag önskar alla allt gott och fortsätt vara tuffa mot varandra men sjunk inte allt för lågt. De som har tagit mig på allvar då jag har skrivit om att mannen ska ha alla rättiheter osv snälla rara ni ni måste väl ha förstått att jag skämtat.

 • Svarar
  13 oktober, 2015 at 15:35

  Anton, usch nu blir jag faktiskt ledsen! 🙁 Har aldrig sett dig skriva något illa om barnen! Tvärtom har du ju visat väldigt mycket omtanke kring dom, och varit orolig för dom!! Förstår inte hur du kan tro att du skrivit något dumt?? Det har du inte iallafall!!
  Och jag håller med dig om att det är en del Katrin sagt och gjort som inte alls varit ok! Jag är inte hennes fan!
  Katrin har ju även sagt väl, att hon inte bryr sig?! Att hon tom kan gilla det??
  Men jag vill ändå försvara när några blir angripen för något man ej rår över, som tex utseende, etnicitet, handikapp och sjukdom etc. tex för andra kanske kan bli lite sårade, med samma typ av utseende osv. Men om hon gör något dumt ska man ju ha rätt att kritisera det! Och jag har inte sett dig gå för hårt mot Katrin!
  Däremot skriver vissa här lite för mycket illa om hennes utseende kanske, för det kan som sagt kanske såra andra lite. Och har för mig att någon även önskat henne illa.

  Men jag tycker du verkar bara vilja hennes barn väl, och det är helt sunt och empatiskt av dig!! Jag vet tyvärr inte hur mycket hon har barnen osv, jag känner inte henne. Men det kan ju verka som hon inte är så mycket med dom, när hon inte visar dom så mycket på bloggen reser, tränar osv, då är det inte så konstigt man kanske drar sådana slutsatser.

  Jag tycker du verkar för empatisk och hård mot dig själv nu. Och ta inte åt dig som sagt vad vissa skriver här, har själv skrivit lite grova skämt och sarkastiskt och lite elakt när jag blivit sur, som jag trott att du/ ni klarar – ingen är perfekt!

  Du borde kanske gå och prata med någon irl? För känner mig lite orolig för dig nu, jag hoppas det inte är befogat. Och jag hoppas du svarar att allt är ok med dig! Och fortsätter skriva här det du tycker och känner, för det har alla rätt till!! KRA

 • Svarar
  13 oktober, 2015 at 15:36

  *KRAM*

 • ....
  13 oktober, 2015 at 15:50

  @”Jeanette” men sluta nu! Du kan väl föregå med gott exempel då, och inte skriva idiotiska saker själv. Ett råd i all välmening.. En del verkar ha tagit illa vid sig…

 • Jeanette
  13 oktober, 2015 at 21:45

  @…den
  Ja, det hoppas jag verkligen. Om du inte förstår varför så tycker jag att du ska skrolla dig bakåt i den här bloggen… 1 månad eller så. Läs kommentarerna och må illa!

  Bra så,ok? Om huvudpersonen i detta drama i 100 i akter inte kan sprida kärlek : be the bigger person!