Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Härlig förmiddag med @tildefroling och @dasilvacarin som jag verkligen vill skryta om och visa för hela världen att jag haft, ha ha det och mycket mer i deras podd som kommer om tre veckor. Socialen, svenska morsor och min nya situation. Jag påminner om det sen.

You Might Also Like

 • h
  8 oktober, 2015 at 13:30

  ”Jag vill sprida kärlek och inte hat.”
  Det är ett citat från KZ. Visst låter det vackert? Men låt oss titta lite närmare på det, här följer några citat:

  ”Du får inte hälsa på mig på gatan för du är fet!”

  ” … så har man rätt att klanka ner på dig. För du är dum i huvudet …”

  ”Det här är något som folk skrattar åt och hånar. Det här är ingenting som jag tror kan vara positivt för någon.”

  ”Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara tjocka.”

  ”Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man ser ut sådär så gör man inte det.”

  ”En människa som är överviktig, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.”

  ”Men hey jag står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.”

  Jag tror faktiskt att Katrin själv tror på att hon sprider kärlek. Byter man ut _ett_ enda ord i hennes citat så inser man att det har funnits en person som också drevs av samma

  ”kärleksbudskap”. Det är exakt samma hat, skillnaden är bara att det ena är brottsligt.

  – Du får inte hälsa på mig på gatan för du är en jude.

  – … så har man rätt att klanka ner på dig. För judar är dumma i huvudet …

  – Judendom är något som folk skrattar åt och hånar. Det är ingenting som kan vara positivt för någon.

  – Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara judar.

  – Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man är jude så gör man inte det.

  – En människa som är jude, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.

  – Men hey nazister står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.

  Katrin skriver på Instagram ”Vet man att man har rätt så har man inget problem med att argumentera för sin sak”, ytterligare en gemensam egenskap: den bergfasta tron på att de har rätt och rätten att definiera vad som är rätt och fel.

  Vad värre är att för 80 år sedan var det många gjorde allt för att följa med strömmen och berika sig själva. Andra sa eller gjorde ingenting trots att de såg vad som hände. De få som vågade ”försvann” spårlöst. De allierade visste men agerade inte.

  Nu tror jag inte att Katrin kommer att få särskild stor betydelse, hon är och förblir en parentes. Men vi har en medmänsklig skyldighet att identifiera och motverka de som sprider ett hatfullt budskap, speciellt när det lindas in i omtanke och kärlek.

  Det Katrin sprider är inte kärlek. Det är hat och ondska.

 • fingal
  8 oktober, 2015 at 13:56

  Skryta om vadå. Att du känner kändisar. Helt fantastiskt !!
  Ja livet är fullkomligt, bara man kan fritera sig med kändisar !

 • lilly
  8 oktober, 2015 at 14:04

  Tycker att Tilde Fröding ser ut till väga lite för mycket. Har du påpekat det för henne.
  Har hört attdu bjuder in dig själv till många poddar. Det är riktigt, annars händer inget.!

 • Tabasha
  8 oktober, 2015 at 14:06

  Du är ta mig fan helt KÄNDISFIXERAD!!!

 • Anna
  8 oktober, 2015 at 14:06

  Dun vänner ser inte så hälsosamma ut…

 • Henke
  8 oktober, 2015 at 14:40

  DAMN Jääääävlar vad SNYGG du är Katrin !!!!!!!!! Du spelar definitivt i samma liga som kvinnorna som står bredvid dig !!!!!!!!!

 • null
  8 oktober, 2015 at 14:42

  trio i stora patteblaffar härligt….. 🙂

 • Ninni
  8 oktober, 2015 at 14:45

  Der går inte att förneka att Katrin ser väldigt bra ut på den här bilden och hon lyser! Sedan hur det ser ut på insidan kan inte jag svara på.

 • mobbad
  8 oktober, 2015 at 14:55

  ” Ni som undrar hur jag är som person? Jag är ganska precis som Celia i Weeds skulle jag säga. Jag känner igen mig väldigt mycket i henne och skrattar som fan åt henne. Hon mobbar sitt barn för att hon är fet det är typ det roligaste jag varit med om någonsin i en serie. Hon gör det på ett så jävla roligt sätt och jag tycker att det är så festligt och när jag hör henne säga det känns det så crazy banana men kul och ja menar min pappa mobbade mig så det är ganska så naturligt i min familj att mobbas om ni hajar… Kul som fan är det i alla fall.”

 • Misty
  8 oktober, 2015 at 15:12

  Skall du prata om din situation som ökänd mobbare ?

 • Emma
  8 oktober, 2015 at 16:04

  Var kan man köpa den gröna tröjan? Du är så fin i den!!

 • Lee
  8 oktober, 2015 at 16:37

  Misty
  Hon erkänner aldrig ett fel. Psykopater gör aldrig det.

 • LOT
  8 oktober, 2015 at 19:18

  Eh trodde du tyckte illa om fettosar och det är väl Tilde Fröling enligt din uppfattning (hon ser för övrigt ut som mig i kroppen och jag är väldigt nöjd). Håller du tyst när du frotterar dig med andra b-kändisar? Jag antar att du gör det för tror knappast en kommentar om kropp från dig skulle uppskattas…

 • Hasse
  9 oktober, 2015 at 09:09

  Katriiiiin du är så fiiiiiin !!!!!!

 • f
  9 oktober, 2015 at 10:18

  Tjockisar får hälsa om de är kända. Alla andra göre sig icke besvär. Hon hatar alltså sin egen kundkrets.