Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag ville bara som allra ödmjukast nämna att jag KROSSADE @viktoriawyckman 21 år och @bingorimer 40 i jägarvila. Jag hade som mål att bräcka Bingo men sen hände något med mig. Jag fick ett sånt där fokus som jag kan få ibland. Som jag fick när jag sprang milen på under 50, som när jag klarar saker som jag tror är omöjliga och så stod jag där och skakade i 7.14 minuter. Hos @philiplailani kan ni se de andras resultat om ni undrar. Som sagt. Ville bara nämna det. Godmorgon! #deltagym

You Might Also Like

 • Sandra
  8 oktober, 2015 at 09:46

  Imponerande! 🙂

 • förebild
  8 oktober, 2015 at 09:47

  ”Jag vill sprida kärlek och inte hat.”
  Det är ett citat från KZ. Visst låter det vackert? Men låt oss titta lite närmare på det, här följer några citat:

  ”Du får inte hälsa på mig på gatan för du är fet!”

  ” … så har man rätt att klanka ner på dig. För du är dum i huvudet …”

  ”Det här är något som folk skrattar åt och hånar. Det här är ingenting som jag tror kan vara positivt för någon.”

  ”Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara tjocka.”

  ”Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man ser ut sådär så gör man inte det.”

  ”En människa som är överviktig, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.”

  ”Men hey jag står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.”

  Jag tror faktiskt att Katrin själv tror på att hon sprider kärlek. Byter man ut _ett_ enda ord i hennes citat så inser man att det har funnits en person som också drevs av samma

  ”kärleksbudskap”. Det är exakt samma hat, skillnaden är bara att det ena är brottsligt.

  – Du får inte hälsa på mig på gatan för du är en jude.

  – … så har man rätt att klanka ner på dig. För judar är dumma i huvudet …

  – Judendom är något som folk skrattar åt och hånar. Det är ingenting som kan vara positivt för någon.

  – Vi är inte så olika att människor ska ha rätt att vara judar.

  – Jag förespråkar det supernormala. Jag strävar efter en stabilitet men om man är jude så gör man inte det.

  – En människa som är jude, man vet vad den människan gör för någonting. Det är osmakligt på alla sätt.

  – Men hey nazister står redo att ta emot dem när de faller. Som alltid.

  Katrin skriver på Instagram ”Vet man att man har rätt så har man inget problem med att argumentera för sin sak”, ytterligare en gemensam egenskap: den bergfasta tron på att de har rätt och rätten att definiera vad som är rätt och fel.

  Vad värre är att för 80 år sedan var det många gjorde allt för att följa med strömmen och berika sig själva. Andra sa eller gjorde ingenting trots att de såg vad som hände. De få som vågade ”försvann” spårlöst. De allierade visste men agerade inte.

  Nu tror jag inte att Katrin kommer att få särskild stor betydelse, hon är och förblir en parentes. Men vi har en medmänsklig skyldighet att identifiera och motverka de som sprider ett hatfullt budskap, speciellt när det lindas in i omtanke och kärlek.

  Det Katrin sprider är inte kärlek. Det är hat och ondska.

 • diana
  8 oktober, 2015 at 10:08

  Du ser trött ut. Ta det lugnt med träningen. Varför denna hets ?

 • €¥
  8 oktober, 2015 at 10:10

  Grattis your sexy thing!

 • kelly
  8 oktober, 2015 at 10:10

  Det är klart att du skall vara BÄST. Fattas bara !!

 • Lee
  8 oktober, 2015 at 10:12

  Tänk på att skaderisken ökar i din ålder!

 • kim
  8 oktober, 2015 at 10:23

  Snart kommer du att se ut som en smal och SENIG tant !!!

 • Diana
  8 oktober, 2015 at 10:38

  ha ha allra ödmjukas.. så härligt sagt. Du är allt annat än ödmjuk väl? Men det är det som är charmen med dig Katrin, du är som du är, antingen gillar man dig eller inte. JAG gillar dig, du är stark och kör på. Klart du krossade, du är asgrym. Bra gjort! 😉

 • Emelie
  8 oktober, 2015 at 10:50

  jäkla förebild kz är…. NOT
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/patriklundberg/article21545115.ab

 • Jeppe
  8 oktober, 2015 at 11:03

  mmm niice 😉

 • Linnéa
  8 oktober, 2015 at 11:35

  Sabla stålpanna. Jag kan också vara tjurig vad gäller fysiska prestationer. Älskar att röra mig. Är klumpig dock kan ex inte dansa eller köra träningsformer där man ska vara mjuk o smidig o avslappnat fysisk. Kan ändå tycka det är skönt att stretcha ut. Jag tycker det var elakt sagt av Isabell till Gunilla, ska du ha medalj för att du tar hand om din mamma? Jag tycker det är en sak Gunilla ska ha beröm för!

 • coco
  8 oktober, 2015 at 11:48

  ad skriver egentligen Sveriges största bloggare när de är riktig, riktigt arga på omgivningen? Exempelvis så spydde bloggaren Katrin Zytomierska nyligen galla över sin slav, ursäkta sin au pair, på sin blogg. Katrin gjorde t o m en gullig ”wanted dead or alive” affisch.

  Bakgrunden är att hennes polska au pair, Monika Rejczak, stuckit under en resa till USA. Det fick Zytomierska att vädra ut sina plantageägarinstinkter på sin blogg:
  (11 December 2011)

  Vår barnflicka har rymt! […] Om hon begår ett brott så ser myndigheter att det är jag som är ansvarig för henne. […] Hon är en enkel bondjänta från landsbygden i Polen som inte har haft det lättaste livet precis. […]

  Jag vet. Alla sa åt mig att jag skämde bort henne…[…]…trots att folk som ”kan” polska bönder hela tiden sa till mig att jag måste vara hård och proffsig mot henne. Vårt fel. […]

  Hon fick mer ledigt än de flesta barnflickor och au pairer och på hennes lediga tid bjöd jag henne på skönhetsbehandlingar och hon fick allt som hon pekade på.

  Glass, chips, godis, kakor, pizza, allt som hon ville ha fick hon. Jag sa aldrig nej till något. […] Hon är för ung och för dum för att förstå att hon har begått sitt livs största misstag.

  – Jag hade kunnat ge henne ett bra liv i Sverige. Jag hade planer på att skaffa en lägenhet till henne i Stockholm. Fixa städjobb och svenska eller engelskakurs till henne.

  […] Nu lämnar hon oss för att nån kusin i Chicago tutat i henne att hon kan få ett liv där? Som illegal invandrare i USA.

  Naturligtvis har jag angett henne hos polisen, INS och Homeland… […] Hon kommer att bli plockad och utkastad och får förmodligen ta sig till Polen med båt för hur ska hon ha råd att köpa en flygbiljett hem?

  – Jag skriver det här inläggetför att folk ska få veta vilket svin den här människan är.

  …Jag hoppas att hennes chef på kinakrogen tar tillbaka henne och att hon resten av sitt liv kommer att servera yakiniku för 1500 kronor i månaden.

  – Jag önskar henne allt ont och jag kommer aldrig tillåta henne ett liv i Sverige. Hör jag att hon kommit till Sverige för jobb så kommer jag att sätta stopp för det.

  …Jag har gjort det förr och jag gör det med lätthet igen.

  -Jag har mycket information om den här tjejen som gör henne till en opålitlig och ond människa.

  – Jag vet att hela hennes by i Polen läser min blogg och översätter den på Google translate.

  …En jävla skitunge som lyckades fånga mitt förtroende…

  / Katrin Zytomierska

  http://goo.gl/Th205u

 • V
  8 oktober, 2015 at 12:57

  Men jösses. Seriöst alla ni som sitter och skriver hatkommentarer och framförallt förebild och coco. Hur orkar ni leva med er själva? Sitta och dag för dag gå in här och länka samma kommentar det är jäkligt läskigt att ni ens orkar ta er tiden till att göra det.
  Ni är ju faktiskt sju resor värre än henne när ni håller på så där för erat beteende om något är sjukligt och ni borde verkligen se över era handlingar. En normal person som inte tycker om något dom hör/läser i media väljer istället att bara släppa det och gå vidare. Inte att gå in på någons blogg dag efter dag och sprida dynga.

 • Annika
  8 oktober, 2015 at 13:45

  Men grymma människa!!!
  Ska bli kul att se hur det går för dig på Hässelby-loppet. Blir det under 50 min igen?

 • nn
  8 oktober, 2015 at 19:11

  Ja GRYM är katrins mellannamn. Hennes själ är svart för hon är elak och GRYM!!!

  http://goo.gl/qU0BtL

 • viggo
  10 oktober, 2015 at 19:59

  vicken plufsig mage du har
  jag skulle hellre dö än å va sådär