Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så sägs det att trafiken är jobbig i LA. Har ni kört från stan till Nacka eller? Suttit 45 minuter och har inte kommit halvvägs. Livet, livet LIVET. Har ni hört att man kan få ångest av jetlag? Ni vet hur ni ofta säger att jag är bipolär? Jag tror jag är det. Diskmaskinen är urkopplad, kortslutning i huset så kylen är av. Och cinderellan också. Får käka rötter och bajsa under en gran. Fan. Depp depp.

You Might Also Like

 • Bella
  2 oktober, 2015 at 17:29

  På den här bilden är du fin, du strålar verkligen när du ler!

  Det är bra att du verkar inte känna pressen att ”posa” på varje bild, som någon modedocka. utan kan vara mer naturlig och visa det osminkade och mänskliga också Du kan grimasera och ta sämre bilder, men ändå lägger upp detta. Sunt.
  Jag tycker du är väldigt snygg o söt! 🙂

 • :(
  2 oktober, 2015 at 17:31

  Stackare..

 • LiS
  2 oktober, 2015 at 17:58

  Jag har aldrig åkt från Nacka till stan men av bild att döma var det inte SÅ fruktansvärt 🙂

  Ha en bra helg Katrin, din barnvecka som kommer eller hur.
  Då får du mysa med dina småkillar.

 • candy
  2 oktober, 2015 at 18:18

  Du är ju bara för söt när du ler 😀

 • kim
  2 oktober, 2015 at 18:22

  Du kan väl skriva ett inlägg om hur det är att leva som mobbare!

 • Lingo
  2 oktober, 2015 at 18:24

  Skäms du inte. Vilket falskt leende !!

 • Olivia
  2 oktober, 2015 at 18:40

  Söt på utsidan. Ful på insidan !

 • helena
  2 oktober, 2015 at 18:46

  Du är duktig på att DUPERA folk !
  Typiskt för psykopater !

 • Dingo
  2 oktober, 2015 at 18:57

  Som att hälla vatten på en gås. Kan du inte ge något tips om hur man blir så iskall ??!!

 • Åsa.J
  2 oktober, 2015 at 19:38

  Kort lång fet ful liten runt mm. Hur orkar ni hålla på och ösa ur er skit hela tiden? Fatta att det är eran avundsjuka och bitterhet Katrin tjänar pengar på! Sluta att hålla på med era gissningar och påhitt. Ni vet inte ett skit om hur hon har det osv. Ta en titt på era egna liv, om ni har några! Så kanske ni oxå får en liten klapp på axeln att ni är duktiga och lyckas med nått positivt!

 • Maja
  2 oktober, 2015 at 20:42

  Så feg! Att en människa som KZ som lever av att sprida ruttna årikter om människor är så feg att hon går in o blockerar människor som har en åsikt på hennes insta o blog. Så mycket för den åsiktsfriheten! Att själv kalla andras barn för tjocka grisar o hänga ut människor går an men lite kritik klarar hon inte av. Försöker släta ut situationen genom att upphöja sig själv till skyarna, köpa löjliga guldklockor o skryta om bekantskaper, påhittat smicker o framgång. Oerhört lågt o patetiskt! Du rensar bort allt som inte passar dig men gör gärna avtryck hos andra de får leva med lång tid framöver. Otroligt!

 • marta
  2 oktober, 2015 at 21:24

  Du har satt diagnos bipolär (manodeppresiv) på dig själv och det förklarar så jäkla mycket i ditt beteende! Upp el ner,svart el vitt, full gas utan realistiskt mål mm mm. Du har tur som kan landa i trygg ex sambo och barnen. Tanka där!

 • davve
  3 oktober, 2015 at 12:28

  Många viktigpetters här… herregud lev era egna liv istället.

  löjligt

 • puh
  3 oktober, 2015 at 15:41

  http://sv.tinypic.com/view.php?pic=5a00ed&s=8

 • Katja
  3 oktober, 2015 at 22:02

  snälla sluta le med dina tunna streck läppar du ser bara ännu fulare ut

  och fixa din stora näsa och gör något åt dina pyttesmå ögon din padda

 • Ann
  9 oktober, 2015 at 12:15

  Jag förstår poängen med att påpeka att övervikt och kurvor inte är hälsosamma på något sätt. Att kalla det för ”trivselkilon” eller ”kärlekshandtag” är att göra det accepterat att väga för mycket. För i slutändan bryr jag mig inte om hurudana folk ser ut, om det inte skulle leda till ohälsa i det långa loppet. Nu har var och varannan högt blodtryck, diabetes, får stroke, ryggproblem och andra viktrelaterade sjukdomar så man anser det att vara normalt när man blir äldre. Klart att knän och höfter slits ut om man väger för mycket, kroppen är inte gjort för att bära på för mycket vikt. Men man ser det som att det är normalt att få förslitningsskador när man blir äldre, just för att så många är överviktiga (anses höra åldern till och vara normalt).
  Själv är jag 50 år gammal, har samma klädstorlek som när jag var 20, har ändå fött tre barn och har inga bristningar mm. Har inte haft problem med någon av mina förlossningar. En helt normal förlossning finns knappt längre enligt vad många barnmorskor upplever. Kan även detta vara en effekt av övervikt? jag har haft getter och de ger man inte kraftfoder när de är dräktiga för då vet man att det kan bli problem med födslarna. Men gravida tycker att de nu kan äta vad de vill för de kommer ju ändå bli runda och behöver äta för två (bullshit!) och så är de förvånade att de har gravidkilon efter förlossningen och för att det är så många som frossar när de är gravida och går upp i vikt så anser man det för att vara normalt, vilket det inte är. Jag har aldrig ätit mer än normalt och har aldrig haft gravidkilon.
  Sedan finns det ju stackars barn som kommer helt fel redan i början av livet för att föräldrarna har dåliga kostvanor, för att man har blivit mobbad och inte har fått hjälp utan har tröstat sig med mat och godis.
  Som barn kan man inte göra så mycket åt det, men som vuxen kan man faktiskt ta ansvar för sitt liv och det går alltid att vända på skutan.
  Hur mycket kostar en magsäcksoperation skattebetalarna? Jag vet flera som skulle gå ner ett antal kilon för att kunna få sin magsäcksoperation. Och det lyckades de med, FAST de hade sagt innan att de hade provat allt, men inte lyckats gå ner. Stackarna! Kan man gå ner 10 kilon innan op så har man ju bevisat att man kan och man skulle kunna fortsätta på den vägen och slippa operation.
  Jag tänker även på de stackars människorna som får tillverka mediciner och får sitt dricksvatten förstörda så de blir sjuka och dör, bara för att vi ska få medicinera för att vi själva har gjort oss sjuka genom vällevnad och ”att njuta av det goda livet” på kort sikt utan att tänka på konsekvenserna för en själv i det längre loppet och för människorna i u-länderna som ska tillverka mediciner så att läkemedelsbolagen kan tjäna stora pengar och deras hälsa förstörs. Inte att tala om att läkemedelsrester hamnar även i vårt dricksvattnet och i slutändan i naturen för att de inte kan rensas bort i reningsverken. Våra barn födds redan med ca. 300 olika ämnen i sina små kroppar utan att ens tagit ett enda andetag.
  Jag är less på det där ”alla får se ut som de vill och alla kroppar är fina”. Som sagt, skulle det bara gälla utseendet skulle jag inte bry mig, men det innebär så otroligt mycket mer. Plus att vissa här på jordklotet inte ens kan äta sig mätta och vi äter mer än vid behöver. Det har även med miljöförstöring att göra. Allt som behöver produceras och processas tar energi och all energianvändning smutsar ner.
  Ingen blir tjock av så oprocessad naturlig mat i de mängderna som kroppen behöver för att kunna fungera. Energi in, energi ut, så enkelt är det.
  Sedan får man ju ändå inte kalla någon för gris och annat, men man måste kunna ha en avvikande uppfattning till den nuförtiden av vissa med flit propagerade åsikten som gör det normalt och accepterat att ha några kilon för mycket.
  Att vi ”unnar oss” gör att livsmedelsindustrin och läkemedelsbolagen kan håva in stora vinster, men det gör också att vi ”unnar oss” sjukdomar som vi i slutändan kommer att dö i.