Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Först i Sverige med @asics nya graffiti gel running shoe. Hur coolt?! Nu ska den testas. Jag lider av den vidrigaste jetlaggen jag varit med om så kämpar som ett as men tänkte att en liten löprunda skulle göra susen. @sippanhagerman Hässelbyloppet here we come! #asicsgel #hässelbyloppet

You Might Also Like

 • Run Female Forest, RUN
  2 oktober, 2015 at 13:19

  You can run but you cant hide….

 • Tjatigt ja
  2 oktober, 2015 at 14:01

  Har läst flera saker som hon skrivit nu, sedan tidigare och tänker inte förvara henne.. Tycker ändå ni borde sluta mobba henne och hennes utseende, just det träffar också andra än Katrin! När ni skriver tex saker som ej stämmer med hennes utseende tex att hennes näsa är så stor och vad hon liknar och hur fult det är osv ( ja jag tar tar upp detta exempel igen, för ni mobbar ofta om just detta), men den är inte stor, så därför tar hon kanske inte åt sig! Men det kanske andra gör som verkligen har större näsa, tex. Samma gäller andra saker ni tar upp kring hennes utseende.

  Förövrigt kommer det inte leda till något gott ändå om ni fortsätter mobba henne och andra oskyldiga. Det blir bara en ond cirkel.Det bästa är nog att försöka prata med henne personligen och annat som är mer konstruktivt, som inte skadar någon!

 • H
  2 oktober, 2015 at 14:09

  Snygga pjuck!!

 • Susan
  2 oktober, 2015 at 14:24

  Du ser ut som den tant du är !!!

 • Kingo
  2 oktober, 2015 at 14:31

  Försöker du springa ifrån ditt svartmålade rykte !!

 • robyn
  2 oktober, 2015 at 14:44

  Synd att du inte har ett vackert inre, Som kompenserar ditt fula nylle !

 • Lena
  2 oktober, 2015 at 15:12

  Riktigt snygga!! Men återstår att få din recension sen då hur bra dom va och springa i också! Men förmodligen mer än godkända, och med tanke på ditt hopp på asfaltet, men inte så bra för knäna. Undrar om dom funkar för Walking också.

 • Allan
  2 oktober, 2015 at 16:31

  Kliiin iiiting!

 • Ann
  2 oktober, 2015 at 16:51

  Vad har hänt?
  Varför är alla så elaka här?
  Varför struntar ni inte bara i den här bloggen om ni endå inte gillar den?
  Trevlig Helg!

 • lurge
  2 oktober, 2015 at 17:00

  För det första stor näsa är sexigt!
  För det andra de som mobbar här är förmodligen livrädda killar med taskiga egon!
  För det tredje brudar håller på brudar!

 • Diana
  2 oktober, 2015 at 17:17

  hehe så snygg bild!!

 • O som i Ove
  2 oktober, 2015 at 17:35

  Snygga dojjor!

 • en lång novell sorry
  2 oktober, 2015 at 18:09

  @lurge Kanske är en majoritet av de som går på om Katrins utseende ett par osäkra individer av kvinnligt kön, brukar vara så..eller så har de tagit illa vid sig vilket kanske inte är så konstigt, men deras ”pay back mobbing” har blivit för mycket, då det också kan träffa andra oskyldiga, någon hejd får det väl vara!

  Visst är det snyggt med större näsa, många vackra kvinnliga skådespelerskor som har just det. Men för många tycks ha komplex för detta ändå, då näsoperationer är bland det populäraste operationenerna.
  Ingen här bland mobbarna här som tänker på att det kan träffa minst lika hårt att bli retad och mobbad för sitt ansikte, som att bli mobbad för sin vikt. Det ena utesluter ej heller det andra.

  Problemet är ej heller aldrig någons utseende, utan problemet är ju mobbarens onda beteende och gärningar. Vem som helst kan bli mobbad oavsett om man anses vacker eller mindre vacker. Mobbaren kan ju mobba någon även som anses väldigt vacker, det är mobbaren själv som är problemet, ingen annan. Den som mobbar kanske märker att det tilltänkta mobbingoffret är någon som är väldigt snäll och kanske osäker, som mobbaren inte tror kommer göra något motstånd eller är i underläge fysiskt svagare. Det är ALDRIG den som blir mobbad fel att h*n blir mobbad det är alltid mobbarens FEL!!

 • Ladies
  2 oktober, 2015 at 18:21

  …men även en o annan kvinnoförtryckare verkar besöka den här bloggen…

 • Tess
  2 oktober, 2015 at 20:55

  Bra tryck i löpsteget Katrin och CRED för att du log tillbaka idag (du vet, man ler åt någon man känner…. Tror man tills man inser att man inte alls känner personen utan personen är ”känd från tv”….)