Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag har hunnit med mycket idag. Bingo kallar mig för hetsboll och får panik av mitt "jävla tajta schema" men jag trivs i stress och det är inget som jag får ont i magen av. Vi är olika. Så idag har jag varit i Hedemora fram och tillbaka för att hälsa på Amanda som är en ny tjej i produktionen. Sen lassade jag ut varor i butiken, sen möte med ett företag som jag ska designa en vagn för-skitkul projekt!! Sen fick Ringo sin andra TBE-spruta och sen treårskollen där jag satt och gapade i 40 minuter. Ringo fick liksom toppbetyg på allt. Jag visste såklart att jag har en begåvad son men så begåvad?! Visste jag inte. Sen hämtade vi Skutt och sen åkte vi ut till ön för att installera honom. Det har vi gjort nu och allt är väldigt bra. Ringo är jättefin med Skutt och Skutt gillar Ringo. Ja men nu är jag trött. Godnatt.

You Might Also Like

 • Kjelles Näsa
  13 juni, 2013 at 07:01

  Men asså Tjenare , garvar åt ditt skryt , med lite tur går han inte i pappas fotspår o blir fittfotograf 😛 , ni kanske får en AKADEMIKER i familjen 🙂

 • Cissi
  13 juni, 2013 at 07:12

  Fin bild

 • Anna
  13 juni, 2013 at 07:14

  Jättesöt liten Skutt. Ta väl hand om honom. 🙂

 • Angelina
  13 juni, 2013 at 07:49

  Hellre då fittfotograf än bitterfitta.

 • linn
  13 juni, 2013 at 08:31

  Bättre att pojken blir som Bingo gatsmart och med en viss empatisk förmåga än som sin mor akademisksmart men utan något EQ

 • Prillan
  13 juni, 2013 at 10:01

  Stick o brinn alla ni som spyr galla
  här!! Gör nåt åt ert bittra skitliv istället! Hur ynklig o patetisk får man bli som ger sig på någons barn dessutom!! Jag utmanar er att bara säga vänliga o omtänksamma ord i en vecka, känn sen efter hur mycket bättre ni mår. Eller blir den för tuff för er??

 • Åsa
  13 juni, 2013 at 10:20

  Jag håller helt med dig Prillan. Tänkt att det verkar vara lättare att vara elak och bitter än snäll. Nå, jag tror på karma så de här bittra människorna som graviterar till den här bloggen som spyflugor till skit får nog det de förtjänar förr eller senare.

 • Catrin
  13 juni, 2013 at 10:23

  Fy fan vilka kommentarer folk skriver på denna sida! Sitter ni framför datorn och flinar nöjt när ni skriver kommentarerna? Sök hjälp eller sluta iallafall besöka denna blogg.
  Jag håller inte alls med Katrin i allt hon skriver men om han har någon intelligens vet man att det är skit samma vad hon skriver. Läs – gilla, läs – ogilla eller sluta läs och lägg er tid på annat.
  Söt bild by the way!

 • linn
  13 juni, 2013 at 10:33

  Ja du Prillan verkar ju vara positiv som skriver Gör nåt åt ert bittra skitliv istället! Hur ynklig o patetisk får man bli. Fina positva vackra ord dujanvänder och vem har givit sig på barnet? Bara för att man önskar att han ska bli mer som sin far än sin mor? Du gav mig dagens skratt.

 • linn
  13 juni, 2013 at 10:34

  Varför bryr du dig om vad vi skriver då? ”Det är ju bara ord”.

 • linn
  13 juni, 2013 at 10:35

  Oj om du tror på karma så förmodar jag att du alltid är snäll:)

 • linn
  13 juni, 2013 at 10:39

  De som tror på karma brukar oftast vara väldigt snälla i sina egna ögon:)

 • Leila
  13 juni, 2013 at 10:45

  Jag kan inte se att någon skriver något illa om Ringo under detta inlägg? Prillan har blivit alldeles prillig verkar det som. Ser saker som inte finns. Sök hjälp!

 • Fröken Jenny
  13 juni, 2013 at 10:51

  Vad härligt att höra 🙂
  Jag ville bara tacka dig Katrin för att du är en stark kvinna som alltid står för det du säger och tål kritik. Avskyr svaga feminister som skriver saker tex Malin Wollin & Sanna Lundell som inte sen kan ta kritik. Patetiskt! Kram

 • Kalle
  13 juni, 2013 at 11:18

  Men hallå!
  Katrin tål inte kritik för fem öre!
  Har du inte läst hennes brandtal gällande hennes LCHF produkter mm som hon lade in för någon dag sedan. Det kallar inte jag att tåla kritik men du kanske har andra premisser vad vet jag…

 • Agnes
  13 juni, 2013 at 11:23

  Håller med dig,så många bittra människor det finns.

 • Bu
  13 juni, 2013 at 11:43

  LÄS INTE KOMMENTARERNA OM DU INTE GILLAR DEM!! Bitterfitta!

 • yvonn e i rynkeby
  13 juni, 2013 at 11:45

  söt Ringo och söt kanin

 • Anna
  13 juni, 2013 at 14:17

  Kanske dags för dig att tona ner lite också. Lite dumt att visa tydliga tendenser på ett otrevligt bemötande, när man gör klart för vederbörande att man tycker att hen är otrevlig.

 • Anna
  13 juni, 2013 at 14:19

  Och hon om någon skrev ett ganska otrevligt inlägg.

 • Prillan
  14 juni, 2013 at 09:11

  Tack Catrin! Precis vad jag tycker fast med andra ord : )

 • Prillan
  14 juni, 2013 at 15:11

  Att man säger att någons barn ska bli f-fotograf el få lika lågt EQ som sin mamma, är väl iaf inga snälla ord om en 3-åring…