Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Idag är det World Contraception day. Alla kvinnor ska ha rätt till att bestämma över sin kropp det måste vi sträva efter. Stöd @naturalcyclesnc kampanj där de skänker pengar till kampanjen. #lifechangingoptions #rättentillsinkropp #naturalcyclesnc

You Might Also Like

 • C
  26 september, 2015 at 21:42

  Jag tycker inte om dig.

 • S
  26 september, 2015 at 21:55

  Och häromdagen i nyhetsmorgon satt du och sa precis tvärtom?

 • laura
  26 september, 2015 at 21:55

  Haha. Inser du inte själv att du motsäger dig? ”alla kvinnors rätt att bestämma över sin kropp”- det stödjer du och Naturalcycles och samtidigt vill du diktera för alla kvinnor hur deras kroppar ska se ut.

  Jag trodde du var tillräckligt smart att åtminstone knipa käft om hur du ser på överviktiga men i tv säger du åt dem- dvs dina potentiella klienter- att de är äckliga och oattraktiva. Tror du de har lust att köpa dina produkter efter det? Det finns så många alternativ till dieter- för lchf är en diet som så många andra. Och du har ju själv sagt att du fastar, dricker smoothies och knappt äter för att hålla dig smal så det är ju knappast något hälsosamt leverne du promotar. Och clean eating- vilket bullshit då ska man ju inte handla dina processade produkter utan handla ekologiska grönsaker och frukt, eko-ägg etc allt naturligt utan tillsater- där har du clean eating.

  Ufff att se dig hos Malou fick mig verkligen att inse vilken liten ynklig och elak människa du är- du har ett så fint leende på dina bloggbilder att jag trodde du var snällare även om du uttrycker dig lite klumpigt- men istället var du avskyvärd och avbröt hela tiden Maja med kommentarer som påminde om en fjortonårig kickersbrud. Huamej väx upp mänska

 • nopp nej inte
  26 september, 2015 at 21:57

  KZ gör ALDRIG något hon inte tjänar pengar på!!!!

  Jag kommer inte att stödja dem eftersom du samarbetar med dem.
  Jag hjälper inte någon som hjälper någon som mobbar.

 • Robert Kramfors
  26 september, 2015 at 22:03

  Synd att inte din morsa anvande preventiv-medel.

 • Carrie
  26 september, 2015 at 22:06

  Tror Katrin är en raw vegan/ växtätare innerst inne, hon vet det bara inte ännu. Hon brukar hävda att hon är före sin tid i mångt och mycket men jag tror att vi så småningom kommer att få se en KZ som slår mynt av den växtbaserade vågen som fullständigt river ner världen nu. Lchf är sååååå gårdagens primitiva föda. Clean eating med ruttna djur i tarmarna?!?!. Give me a break. Tyvärr vet hon inte alltid vad hon snackar om.

 • T
  26 september, 2015 at 22:06

  Vad var det du, Katrin, var professor i nu igen? Anatomi? Fysiologi? Nej, visst ja! Du har ju ingen utbildning!

 • Bojkott
  26 september, 2015 at 22:13

  Bojkott! Bojkott! Bojkott!

 • karma
  26 september, 2015 at 22:23

  Det är härligt att se att Katrin råkar ut för samma sak som hon utsätter andra för. ROFLMAO

 • haha
  26 september, 2015 at 22:26

  HAHA
  Tusentals slutar följa KZs alla olika konton
  VARJE DAG
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 • SÅ GÅR DET NÄR MAN HAR SOM LIVSUPPGIFT ATT VARA ELAK
  26 september, 2015 at 22:29

  FUCK U KATRIN ZYTOMIERSKA

  DU ÄR EN FD OCH EN SÅN JÄVLA LOSER

 • Carro
  26 september, 2015 at 22:36

  Vad många patetiska människor som läser denna blogg! Gillar du inte Katrin och det hon står för så läs en annan blogg! Jag fattar inte hur man kan störa sig så mycket på någon man inte känner, har ni inte bättre för er???

 • KZ
  26 september, 2015 at 22:50

  Hej KatrinCarro! 😀
  Till alla som läser vill jag berätta att Katrin är en notorisk mobbare och hatare. Det finns många länkar här på hemsidan som visar vilken elak, kall och hemsk människa hon är.
  Hon skriver här under många olika alias för att få det som att se ut som att hon har många som gillar henne och hennes mobbingfasoner.

 • sarah andersson
  26 september, 2015 at 23:42

  Katrin, varför är du så bitter att du alltid måste spy galla över andra nänniskor? Det du säger om andra människor går över ”the edge”. Du borde gå till en terapeut och få den hjälp du behöver. Vad är det som hänt i din barndom som gör dej så bitter, att du endast kan känna dej ”stark” genom att trycka ner andra människor??? Ända sedan du blev ”känd” i media har din stil varit att förtrycka andra människor. Nu borde du för dina barns skull ta ”din hjärna ja handen” och fundera på hur du behandlar andra människor, dina barn kommer att bli mobbade och psykade när de blir lite äldre och folk förstår vem deras mamma är. Du har förlorat många kunder på grund av ditt psykande av kvinnor som inte ser ut som en mager ”mask” spm du, Tycker mycket synd om dem. Om du i framtiden vill psyka och förorätta folk så flytta till Polen, i Sverige är du redan black-listad!!!

 • sarah andersson
  26 september, 2015 at 23:44

  Korrigering: Katrin, ”ta din hjärna i handen”….

 • Lägg av!
  27 september, 2015 at 00:02

  Nej hon verkar aldrig skriva bland kommentarerna, däremot märker man 2,3 st som ständigt skriver under flera olika alias, hatiskt gentemot Katrin och alla som råkar ha liknande utseende! De mobbar alltå andra oskyldiga värre än de påstår att Katrin gör, varje dag här! 2 fel blir liksom inte 1 rätt, – ska det vara så svårt att förstå för alla primitiva mobbare?! Kritisera gärna hennes agerande och vad hon säger, om ni tycker det, men när ni ger er på hennes utseende drar ni in alla andra som har liknande! Alla med tex små ögon har inte uttalat sig negativt om överviktiga osv, varför ska alla dessa behöva ta att bli påhoppade av er, och sårade?! Ni sjunker minst lika djupt! Det är inte mer ok att mobba folk för hur de ser ut i ansiktet eller något annat, när ska ni fatta detta?!

 • Carrie
  27 september, 2015 at 00:12

  Sarah Andersson är du så pass efterbliven att du drar in någons barn i den här debatten???? Hoppas du hajar hur sjukligt störd du är som känner ett behov av att straffa hennes barn pga hennes åsikter. Lämna för i helvete barnen utanför, ditt jävla avskum!!!!! Sitter där och inbillar dig att du är så mycket bättre än Katrin och i nästa sekund ger dig på små oskyldiga barn? Såna vidriga, jävla äckel som dig blåser en gloria över Katrins huvudknopp. Och det säger en hel del. Håll barnen utanför!!!!!

 • Primale
  27 september, 2015 at 00:13

  Snacka om lynchmobbing, någon måtta får det vara på allt hat.. Så jävla fegt att gå samman så här mot en enskild person, man tappar ju tron på mänskligheten att vuxna människor ägnar sig åt sådan mobbing, fler mot en – Usch så elakt!

 • sarag andersson
  27 september, 2015 at 00:33

  Carrie, ditt inlägg är mycket omoget skrivet. Du går till personlig angrepp mot mej, är du katrin ;))
  Jag drar inte in hennes barn i något, jag vill endast få henne att inse att då hon psykar andra människor kan det vara till last mot hennes barn när de blir äldre, hon borde tänka på dem. (Dina grammatikfel visar att du inte har nån utbildning.)

 • Carrie
  27 september, 2015 at 00:54

  Snälla människa! Du ger sken av total avsaknad av självinsikt och oförmåga att läsa igenom dina egna kommentarer innan du kastar dig på någon annans grammatik. Ser du inte hur du själv skriver??? Både du och jag kan förmodligen vara glada över att det vi skriver här inte kommer att bedömas av någon viktig Petter med skryt papper från ett universitet. Det är väl så man räknar ut hur smart någon är??? Visst är det så Sarah? Man måste väl ha gått på universitetet i 10 år och fått berättat för sig hur man ska tänka och framförallt vad man ska tänka. Då är man intelligent. Yeeey! Våga för fan inte själv använda hjärnan och ha framförallt inga egna åsikter. Nej, bli skedmatad. Gapa och svälj, det är melodin i landet Sverige. Landet där vi måste ingå i en grupp för att känna att vi duger. Ahahaha…

 • sandra
  27 september, 2015 at 01:02

  Hej dig för du är så ärlig!! Tänk om alla överviktiga som sitter här och spyr galla tar sig i kragen och rör på sig och äter nyttigare, oj vad mycket mer pengar det skulle kunna gå till skolan och äldre istället!!!

 • Carrie
  27 september, 2015 at 02:19

  En sista fråga till Sarah. Hur tar man sin hjärna i handen och hur skulle det hjälpa? Upplys mig gärna om detta. Har lektorn på universitetet för de hjälplösa stackarna berättat för dig att då blir man ”illuminated”? Man tar alltså sin hjärna i handen? Du är uppenbarligen inte vid dina sinnens fulla bruk just nu. Get well soon.

 • KZ
  27 september, 2015 at 08:35

  Så här skrev Katrin i sin bok för flera år sedan:

  Men nu är du fet och behöver inte alls komma fram till mig om du råkar få syn på mig på gatan för fetton är inte min melodi och jag tycker uppriktigt sagt att du är osmaklig. Dels för att du ser äcklig ut och dels för att du stör mig hur du medvetet kan förkorta ditt liv och utsätta folk i din omgivning som älskar dig för risken att du dör tidigare än du behöver.

 • Carrie
  27 september, 2015 at 09:07

  Nej! Jag förstår inte hur jag kunde säga att det var sista frågan jag hade till denna Sarah? Jag har många frågor! Du är ett mysterium trimendus och jag söker svar. Jag har dock ett krav för att du och jag ska kunna ge oss in i denna diskussion. Du måste börja med att fästa hjärnan på plats. Du kan icke böka runt med hjärnan i armvecket och tro att vi kan få till en normal konversation. Nej. Det går ej. Sluta driva runt med hjärnan i handen och du ska se att allt faller på plats. Det är första steget. Jag uppmuntrar dig att ta det. Jump.

 • Vickie
  27 september, 2015 at 09:34

  Nästan alla inlägg som hejar på KatrinZ är skrivet av henne själv.
  Carrie, Lägg av mfl.

 • Vickie
  27 september, 2015 at 09:40

  En ledtråd: SQL Injection

  You so busted Katrin 😀 😀 😀

 • Carrie
  27 september, 2015 at 10:38

  Vicke! Skulle aldrig satsa på en karriär som psycic medium( vet ej hur det stavas) om jag var du. Dina teorier är inte så on point om vi säger så.

 • Vickie
  27 september, 2015 at 14:14

  KZ (Carrie)
  Du är för rolig du. Ditt torftiga språk avslöjar dig. 😀 😀 😀

 • Carrie
  27 september, 2015 at 14:47

  Aja, mitt språk må vara torftigt i dina öron, hans kraft är mitt allt. Jesus är min Gud. Vad betyder det att du försöker håna mig? När jag älskar honom? Han älskar dig med vicke.

 • Josephina K
  27 september, 2015 at 15:53

  Katrin Z, är du säker på att kvinnatillkvinna.se vill förknippas med dig? De vore bättre om du inte drog in deras namn på din blogg.

 • ss
  29 september, 2015 at 11:44

  http://i62.tinypic.com/5a00ed.jpg