Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Men jäklar vad jag får komplimanger för min nya jacka. Den är från pulzjeans. De har sjukt snygga kläder så värt ett besök.

You Might Also Like

 • kajsa
  12 juni, 2013 at 12:58

  Den är fin men den är för liten för dig.

 • hm?
  12 juni, 2013 at 13:40

  du ser ut som en valross….. vilken månad är du i? 7e? 🙂 grattis

 • wtf
  12 juni, 2013 at 13:50

  litet huvud du har, och gigantisk kropp. haha ser väldigt roligt ut.
  LCHF dieten som du kört i flera år nu den har ju verkligen inte hjälpt? visst nu är du tjock för du är gravid. men du har ju aldrig riktigt blivit smal efter du födde ringo.. aldrig sett dig vältränad o smal.
  föresten döpte bingos föräldrar han till bingo eller gjorde han ett namnbyte själv?

 • Kjelles Näsa
  12 juni, 2013 at 13:53

  Lite liiiiiten jacka……. Tjenare…..:P

 • Monika
  12 juni, 2013 at 14:04

  Men jösses !!!! hur orkar ni vara så elaka hela tiden. Vad är det för fel på er ???? Så sorgligt att ni mår så dåligt.

 • Linn
  12 juni, 2013 at 14:20

  Otroligt tråkiga kommentarer här inne! Mår ni bättre själva av att slänga ur er något elakt? Jag vet att du är en stark kvinna Katrin men jag blir så irriterad för det här handlar inte om dig – elakheterna visar bara hur dåligt dessa stackars individer mår… KARMA

 • Laila
  12 juni, 2013 at 14:25

  Att man lämnar elaka kommentarer behöver inte betyda att man mår dåligt. Men Linn och Monika går nog efter hur de själva mår. Vilket inte verkar vara något vidare. Dags att söka hjälp kanske för att inse att alla har vi våra sätt att agera för att vi ska må bra. Är ni alltid snälla och trevliga Linn och Monika? Nej, tänkte väl det.

 • Kjelles Näsa
  12 juni, 2013 at 14:31

  Fast Katrin är ju själv väldigt elak , tror inte att hon bara vill ha fjäskiga sliskiga kommentarer utan ärliga. Tjenare

 • Camilla
  12 juni, 2013 at 14:34

  Liten???
  Och vidriga elaka kommentarer från riktigt små och antagligen sjuka människor! Stackars er!

 • Camilla
  12 juni, 2013 at 14:37

  Om man tycker något och lämnar sakliga åsikter, fine! Låga elaka kommentarer, känns inte direkt friskt…

 • Camilla
  12 juni, 2013 at 14:39

  Du har nog aldrig sett en valross låter det som….

 • I.M
  12 juni, 2013 at 14:40

  Lägg ut en bild på dig själv så kan vi bedöma hur du ser ut!

 • Sandra
  12 juni, 2013 at 14:41

  Men det har visst du? Varje gång du ser dig i spegeln eller?

 • Camilla
  12 juni, 2013 at 14:48

  Snygg jacka! (Definitivt inte för liten, kolla in ärmarna så ser ni). Jag vill dock veta var dina byxor kommer ifrån? De ser ut som sådana jag har letat efter.

 • Datsun Corma
  12 juni, 2013 at 15:46

  Alltså you business woman you (man särskriver på engelska du vet) Du kanske är duktig på att göra affärer men Gud vilken dålig stil du har! 😀 Det är komiskt! Vad har du på dig? Det där är verkligen fult ihop och på dig. Väskan passar inte alls ihop med den ”rockiga” jackan ha,ha och de andra kläderna hänger som soppåsar på dig Katten.
  Får man se ut så you business woman you? Det är fan tur att du har så dåligt öga för vad som passar ihop så man får skratta åt dig lite. Du är ju så otroligt självgod så då blir det extra kul! Och som någon skrev här uppe, du har liksom aldrig varit smal och vältränad, alltid lite bastant – så hur du kan få det till att du är en av Stockholms snyggaste tjejer Bozo – det är ju verkligen ännu mer komik.
  Lycka till – man får ju moderskänslor nästan stackare.

 • .
  12 juni, 2013 at 15:51

  När lilla Linn var liten gav hon sin elaka fröken i skolan en gyllene banan varje dag. Ibland kramade hon hennes ben hårt hårt hårt innan hon sprang ut på rast. Men läraren ville varken veta av lilla Linn eller hennes maskätna bananer och skrek till slut rakt ut: ”Försvinn din satans dumma jävla ap-unge!!” Och så sprang lilla Linn iväg och snorade och grät på en liten bänk. ”Uhu HUUUU hu…(hulkhulk)…(andningspaus)….UÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ…

  Tyvärr går det rykten om att lilla Linn fortfarande är lika dum och naiv som då och fjäskar på som aldrig förr. En vacker dag, hoppas lilla Linn, ska hon komma att hitta någon som uppskattar hennes fina, blanka bananer och som kanske ger henne en liten klapp på huvudet då och då…

 • .
  12 juni, 2013 at 15:55

  På vilket sätt är Katrin i så fall frisk? Elaborera gärna..

 • Kjelles Näsa
  12 juni, 2013 at 15:59

  Hm låter som att du är i behov av hjälp…….jösses !!

 • .
  12 juni, 2013 at 16:15

  Camilla, antingen är du vän till Katrin eller så är du kanske en kollega. Du försvarar Katrin som ett litet hondjur på våren. Tycker man inte hennes (fula) jacka är fin, blir du arg. Inte bara jackan är gudomlig, men du känner att du helt enkelt måste få reda på var hennes (högst oansenliga) byxor, kommer ifrån!

  Amen liksom ok…KATRIN det är fan inte rättvist att du lägger ut sådana här läckerbitar utan att berätta hur vi får tag i dem! Leker du med oss? Med våra känslor? Du är JÄTTEFIN!! Vill va! Vill ha! Vill bli!! VILL VILL VILL!!

 • .
  12 juni, 2013 at 16:18

  Det tar jag som en komplimang på den här sidan och det menar jag verkligen 😀

 • Anna
  12 juni, 2013 at 16:22

  Men alltså.. ska ni inte göra reklam för LCHF-klubben på bannerna här uppe på bättre sätt än ”alltid öppet” och ”betala med faktura”? Båda grejerna måste ju ha stämt med jordens allra allra första webbutik….?

 • Pernilla
  12 juni, 2013 at 16:28

  Kanske det, men hon kan också få göra ett hembesök hos mig. För här kan man snacka om valross 😉

  Det här med LCHF har heller aldrig funkat på mig. Har gjort precis som alla har sagt att man ska göra och yada, yada och ändå är jag alltid hungrig på den jävla dieten.

  Men efter att ha tryckt i mig en hel ost på 400 gram samt en hela jävla gris ja då är jag äntligen mätt. Fast ärligt talat kommer detta bli för dyrt i längden eftersom jag inte ens har 30 000 spänn i växelpengar att leva på i månaden.

  Sist men inte minst f-n vad tråkigt det blir med ätandet varje dag. Blir avundsjuk på jobbarkompisen som kommer med en smoothie som hon tror är supernyttig: banan, hallon, kiwi samt spirulina. Din looser tänker jag instinktivt. Det är ju inte LCHF!

 • fian
  12 juni, 2013 at 18:56

  ica tar hem lchf produkter som inte är era egna utan som ni packar om till era. så sjögräsnudlar och mycket annat har mitt ica nu tagit hem.. visa saker 15 kronor billigare på ica

 • Susan
  12 juni, 2013 at 19:15

  Det är nog Bingos brallor hon har på sig. Taskig passform i allafall. Men det har å andra sidan allt hon tar på sig. Fast det är nog kanske inte klädernas fel utan det är den som bär upp kläderna som kanske har fel passform 😉

 • Linnea
  12 juni, 2013 at 19:18

  Lycklig du ser ut. Söt är du 🙂

 • honungsblomma
  12 juni, 2013 at 20:35

  Att vara stark är inte
  att aldrig falla
  att alltid veta
  att alltid kunna.
  Att vara stark är inte
  att alltid orka skratta
  att hoppa högst eller vilja mest.
  Att vara stark är inte
  att lyfta tyngst
  att komma längst eller
  att alltid lyckas.
  Att vara stark är
  att se livet som det är
  att acceptera dess kraft
  och ta del av det
  att falla till botten,
  slå sig hårt och komma igen.
  Att vara stark är
  att våga hoppas
  när ens tro är som svagast.
  Att vara stark är
  att se ett ljus i mörkret
  och alltid kämpa för att nå dit.

 • ...
  12 juni, 2013 at 20:40

  Men snällla… katrin hoppar på folk med elaka grejer på sandlåde nivå hela tiden. hon har varit/är så fruktansvärt elak mot andra människor. se bara allt hon säger om folk i the voice hur hon hänger ut folk. hur hon mobbat kissie sen kisse var ett barn! 16-17 bast. sök på katrin linda rosing the voice. hur fan framställer katrin sig där? kan räkna upp hela alfabetet med vidriga saker denna vidriga människa håller på med. så helt ärligt. jag tror hon kan ta lite skit. jag tror hon förväntar sig skit. varför gör man sig annars känd på att håna mobba skvallra och kritisera andra människor?

 • ...
  12 juni, 2013 at 20:45

  kanske av samma anledning som katrin orkar vara så förjävligt elak mot andra människor hela tiden..
  en tanke bara

 • Annica
  12 juni, 2013 at 20:56

  Jag ser en skillnad på kommentarerna/inläggen som skrivs här. När Katrin skriver elaka saker om andra människor så vet alla att det är Katrin som tycker det och HON står för sina åsikter medans andra eller vi kan säga ALLA som ger elaka kommentarer om Katrin och hennes familj inte VÅGAR stå för sina åsikter utan gömmer sig bakom påhittade”alias” eller helt anonymt! …. FEGISAR!

 • Katrin
  12 juni, 2013 at 21:01

  Varför är du då själv anonym???

 • Macillan
  12 juni, 2013 at 21:14

  Hej Katrin!
  Har en liten fundering… Fick barn för 4 månader sen. lyckades gå upp nästan 30 kilo och har nu 10 kvar av dessa att kämpa med. Funderar på LCHF, men det är ju ganska mycket ost och mejeriprodukter med i bilden då, Nu till problemet: jag är allergisk mot mjölkprotein! Jag äter alltså havre och sojaprodukter istället för mejeri. Är det ens någon ide att köra med LCHF då ? Tacksam för tips!

 • Fredrika
  12 juni, 2013 at 21:23

  Haha du är på riktigt dum i huvudet 😛

 • Fredrika
  12 juni, 2013 at 21:26

  Ät ost för satan så går allergierna över efter ca en månad o fettet börjar flöda i dina ådror……….

 • Brister
  12 juni, 2013 at 22:14

  Hej! Jag skulle behöva lite av ditt skinn på näsan 🙂 Grym kvinna du är! Grattis till ditt andra lilla mirakel påväg. Kul att följa! Jag hoppas det blir min tur snart, titta gärna in på min nystartade blogg.

  Brister eller brister, det är de jag har eller snart gör. Jag skapade denna blogg då jag snart brister och måste få ut mina ord och tankar. Vi är ofrivilligt barnlös, jag och min man har försökt i 4 år. Inget händer. Hjärtat blöder.

  brister.spotlife.se

 • Smulan
  12 juni, 2013 at 22:47

  Om du fick barn för 4 månader sen så ska du ta det lite lugnt. Ammar du fortfarande så banta inte. Du går snart ner dina extra kilo. Ät varierat och rör dig mycket. Undvik socker och tomma kolhydrater. Lägga om kosten helt kan du vänta med till babyn är slutammad. LCHF är nog bra men det är inte svaret på att gå ner i vikt för alla utan konst. Att gå ner i vikt handlar till sist om mängden man stoppar i sig kontra hur mycket man rör sig. Det har Katrin själv medgett. Hon äter två gånger om dagen för att hålla sin smal. Visserligen mycket fett så hon håller sig mätt. Men kontentan är Tjock=mycket mat och lite motion. Smal=lite mat och lagom motion. Vilken diet man än väljer.

 • Camilla
  12 juni, 2013 at 23:13

  Jag har absolut sett en valross. Jag förmodar att du är tonåring så jag bemödar mig inte att diskutera mer med dig, du verkar inte ha mycket vettigt att säga….

 • Camilla
  12 juni, 2013 at 23:19

  Nu råkar det finnas fler Camilla som gjort inlägg på denna sida men den tanken slog dig nog aldrig….
  Sorgliga människor på riktigt som utför ren mobbing. Förstår inte riktigt vitsen av att följa en blogg man inte finner intressant. Har man inget bättre för sig???

 • Cattis
  12 juni, 2013 at 23:22

  Ska du söka medlemskap i The Jackson Five?

 • madde
  12 juni, 2013 at 23:36

  Man tål inte ost när man är allergisk mot mjölk protein!!!!

 • Py
  13 juni, 2013 at 00:06

  Om du beter dig så här när du har moderskänslor så hoppas jag verkligen att du inte har barn

 • O..kej?
  13 juni, 2013 at 00:20

  Märkligt.. Ni gillar inte att Katrin slänger ur sig elaka saker, men det är helt okej att ni själva skriver elaka saker till henne eftersom hon är ju så elak mot andra, anonymt dessutom. Lite dubbelmoral kanske? Puss på er, sorgliga bitterfittor.

 • Bu
  13 juni, 2013 at 02:10

  Begriper du skillnaden och relationen mellan aktion-reaktion? Och dra inte upp ditt könsorgan i den här diskussionen, ointelligenta ko.

 • sandra
  13 juni, 2013 at 02:56

  Ja och? Djursaker ät dyrare på djurafärrer än i vanliga afgärer inget kpbstigt med det!

 • sandra
  13 juni, 2013 at 02:58

  Sök hjälp!

 • B
  13 juni, 2013 at 09:15

  Fasen va låg nivå det är på många av kommentarerna här inne.

  Om man nu tycker att allt Katrin gör är så jäkla hemskt – varför lägger man då tid på att läsa hennes blogg? Eller kommentera hennes inlägg?

  Antagligen har man ett så bedrövligt innehållsfattigt liv själv att man hellre lägger tid på att hata i kommentars-fältet på en blogg man ogillar än att försöka göra något av sitt eget liv.

  Jag sitter inte och tycker att allt Katrin gör är perfekt, för vem är det lixom? Inte resten av världens befolkning i alla fall.
  Men det skulle aldrig falla mig in att sitta och vräka ur mig missunnsamhet, avundsjuka, personangrepp osv gentemot någon, vet ni varför? Jo jag är inte uppfostrad av djur helt enkelt.

  Jag hade skämts ihjäl om mitt eget barn hade haft ett behov av att sitta bakom en dator-skärm och kränka människor dagarna i ända.

  Man behöver inte vara 100 år för att fatta sånt här, jag är 31 år och anser att det jag skrivit endast är sunt förnuft.

  Mvh

 • rakel
  13 juni, 2013 at 09:15

  Jehova älskar er alla! Ta steget in i vår andliga värld och bli en del av gud, Jehova. Kom in i en gemenskap där du aldrig behöver känna dig ensam och övergiven. Kontakta närmsta rikets sal för ett gratis bibelstudium. Gud i all ära

 • Anette Andersson
  13 juni, 2013 at 09:58

  Jag tror byxorna kommer från mom2mom.se, har sett dem där tror jag!

 • Bu
  13 juni, 2013 at 11:53

  Om du tor att det är missunnsamhet och avundsjuka som genererar kritik här bland kommentarerna så är du tyvärr riktigt, riktigt, riktigt dum.