Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är otroligt hur LA bemöter mig! Alla älskar produkterna här tänk att det inte finns en enda granola utan socker här. De tror att de äter healthy när de äter maple syrop och honung så de blir eld och lågor över våra produkter. Så väldigt kul och inspirerande. En väldigt stor marknad här.. Och idag fick vi vår första kund. Overkligt. Måste nypa mig i armen. Så nu gäller det att steppa upp och fokusera. Hur producerar man för 300 miljoner pers tänker jag? Måste nog ta in en investerare. Ändå. Man kan inte göra allt själv. Kul i alla fall.

You Might Also Like

 • Katarina
  26 september, 2015 at 00:36

  Lycka till!! Kul att du har så många kommentarer på bloggen nu, även om en del är idiotiska så är det många som stötter dig och det gör mig glad. Gillar dig! Kram

 • nöff nöff
  26 september, 2015 at 00:39

  Jodå serrru såatt
  När du står med produkter för 300 milj pers kommer det att naturligt spridas vad du säger om dina kunder. Det som lagts upp på internet stannar på internet för evigt. USA är INTE så förlåtande som Sverige.

 • MLH
  26 september, 2015 at 00:51

  Ja, USA är en stor marknad men ”badwill” ät INTE bra. Och ditt mål, Oprah, som är fet – överviktig – tjock. You name it… Tror du gått vilse i dina ätströrningar i combo med affärsintresse. Inte bra. Tycker riktigt synn om dig KZ i din låtsasvärld. Hoppas du tillfrisknar och uppför dig som folk igen! Med vänlig hälsning, kvinna 47 med normal BMI och ca tre träningspass. Och – älskar pasta!

 • Sandra
  26 september, 2015 at 00:53

  Heja dig, underbart och uppfriskade med ärliga människor som inte lindar in allt i bomull och pk trams!!

 • hermelin
  26 september, 2015 at 00:54

  ”nöff nöff” sluta sno andras alias här, din gris!!

 • +1
  26 september, 2015 at 00:57

  SNYGGING!

 • Emma
  26 september, 2015 at 06:51

  Katrin ❤❤❤
  Jag håller med dej i det du säger, och jag tycker också synd om dej. På ett annat sätt än alla dessa idioter som hatar på dej nu dom här dagarna!
  Vi är många som står bakom dej och är på din sida, synd att vi inte hörs lika mycket!
  Jag har hängt med dej sen början av lchf-klubben ,och jag är en av många du verkligen hjälpt, så Tack!!

 • Andrea
  26 september, 2015 at 07:54

  I Sverige kommer däremot många butiker bojkotta dina produkter sägs det, då man inte vill sammankopplas med din vidriga människosyn..Precis som Erwik skriver…Sant eller ej men någon skrev om ICA att man skall ta ett beslut..

 • e
  26 september, 2015 at 08:41

  Tror inte 300 miljoner vill handla dina produkter. Speciellt inte efter att dina tankar om tjocka kommer fram. En lapp var uppsatt vid din musli i staden jag bor i. ”Mot mobbing? Handla ej” stod det.

 • Nina
  26 september, 2015 at 12:13

  Bra att någon vågar vara ärlig ang fetma. Sen att alla överviktiga är oattraktiva och äckliga håller jag väl inte med om… men det är en lathet att möla i sig massa onyttigt utan att ha karaktären att stå emot. Det är ju så ohälsosamt.

 • Anna Anon
  26 september, 2015 at 15:55

  Bad news travells equally fast as do good news. Go getters without morals and their barn filled with bad will, how’re you gonna win in the US of A? Diets are no longer a life style if the attitude sucks. And no granolas without sugar, come on – you need to improve your game KZ!

 • J
  26 september, 2015 at 19:52

  America: Don’t by Katrins products. She recently said on swedish television that fat people are ugly, lazy and stupid .She also said that a fat person must be eating 24 hours a day. Don’t support the way she looks at people.

 • Jonas
  26 september, 2015 at 21:27

  Snälla, ta det lugnt med orden, tar lite tid bara innan folk har fattat varför havregrynsbaserad musli är så billigt. Så ha tålamod, tiden kommer visa sig till oss som förstår det!

 • Jonas
  26 september, 2015 at 21:30

  OCH vi är faktiskt MÅNGA som INTE vill ha havregrynsbaserade musli! Tänk på det!

 • Smile
  26 september, 2015 at 23:02

  Ha alltid solglasögon på dig, ju mindre man ser av ditt tryne desto bättre ser du ut. Jag hoppas att du förstår att du har bitit dig själv i röven med din medverkan i Malous program. Vem är du , jo en slags ” jag mötte Lassie” alltså endast känd för att dina gubbs är B kändisar och för att suga dig fast i rampljuset så blir din grej att snacka skit. Du tycker och du tänker om missfall, föräldrar och övervikt och det får man göra men hemma i toaletten. Du har ingen fakta och du har dessutom fel i allt du säger , ovanligt korkad för att vara i medelåldern och jävligt otrevlig. Vi har så många fina kända vackra kvinnor, så vackra att du inte ens kan nämnas i samma mening men dom har också en sak till och det är stil, ödmjukhet och inget behov av att trycka ner andra så fort dom får en mikrofon framför sig, kort sagt dom har allt du saknar . Du är ouppfostrad, förmodligen har du ADHD som du aldrig lärt dig att hantera och du har ett utseende som borde få dig att tänka efter vad du säger till andra.
  Du är ett stort skämt och jag hoppas jag aldrig mer behöver se dig i tv eller höra dig i radio mer och det tror jag faktiskt att jag slipper för det finns ingen som vill ha dig i ett program efter detta. Gå nu och sök hjälp, det finns folk som kan hjälpa dig att koppla ihop hjärnan med din glappande käft

 • Emelie
  27 september, 2015 at 22:22

  Men nu har du storhetsvansinne.

  I USA bor det ca 300 miljoner, alla kommer inte köpa dina produkter. 1/3 räknas som feta. Ca 50 miljoner räknas som fattiga. Nu är det så att det är bland de fattiga fetman är som mest utbredd, orsakerna är många men två viktiga faktorer är
  * att hälsosam mat är mycket dyrt i USA
  * att skolorna är genom avtal tvingade att serverar skräpmat.

  I Sverige tar du 110 för vanlig musli, ett rån rent utsagt. Det kommer inte att bli billigare i USA. Din målgrupp är således välbeställda, har råd med ditt skräp. Du ger dig in i det segment där de redan är hälsomedvetna och övervikt är som minst utbredd. Du ger dig in i en stenhård marknad och med din badwill… Att du hånar och hatar din kundkrets sprider sig som en löpeld. Amerikanare är definitivt mer känsliga för sådant än de förlåtande svenskarna. Och nej, de kommer inte att acceptera förklaringen att du har dåligt ordförråd eller att du är misstolkad. De är lika hårda i sina omdömen som du själv är, och de kommer liksom du, inte att ändra uppfattning för ”de vet att de har rätt”.

  Du har ett perfekt recept på ett totalt misslyckande. Jag tror faktiskt att du vet det här och därför så förtvivlat pumpar ut foton på dina framgångar och hur lyckad du är. Du håller fasaden till vilket pris som helst.