Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det är otroligt här. Så väldigt inspirerande och härligt. Jag älskar att vara här. Positiva människor som har helt rätt tänk. Hälsa och bra mat är så mycket större här. Jag äter helt otroliga saker och känner hur jag mår bra och blir väldigt pigg. Av att äta gröna saker. Väldigt kul och lärorikt för mig! Nu ska jag sova. En spännande dag väntar imorgon. God natt!

You Might Also Like

 • Maria
  24 september, 2015 at 07:53

  Jag undrar hur många som du kommer vara stor bidragande orsak till, hamnar i matproblem och träningshysteri. Upplever dig som någon som vill står i centrum och tjäna pengar till vilket pris som helst. Känns både tragiskt och ledsamt.

 • Carina
  24 september, 2015 at 07:55

  Är det Usa du snackar om så är väl kanske merparten de som lever på skitmat…??

 • Jörgen
  24 september, 2015 at 08:02

  Du är ju riktigt patetisk……!
  Att säga att hälsa och bra mat är så mycket större i USA där skräpmaten är number one är bara patetiskt och påvisar bara hur stor din okunskap är…..!!!!

 • Wilma
  24 september, 2015 at 08:15

  Så vackert där är !!

 • Felicia
  24 september, 2015 at 08:19

  Det är förjävligt hur negligerad och avbruten du blev i Malou efter 10. Det finns INGET attraktivt med hjärt och kärlsjukdomar och diabetes. Och vad kostar inte de här människorna sjukhusen?! Ska min vård sidoprioriteras på grund av att folk älskar att proppa sina nyllen?
  Jag tror få vågar stå upp och stå bakom dig i det du säger, och tolkar dina ord som kränkningar när det är FAKTA du förmedlar! Jag ser UT som de som går på catwalken, jag är smal, snygg, och folk hatar det. Det måste ju ”vara fel på mig” ”du ser sjuk ut” med mera är saker man får höra JÄMT. Vem säger så till en tjockis?! Varför jobba så aktivt för att normalisera fetma?! Det gör mig så förbannad, och så får man inte säga det högt. Du är så jävla strong, fortsätt viga livet till att hjälpa. Folk fattar inte vad du gör för andra. Heja dig.

 • Cissi
  24 september, 2015 at 08:20

  Fanatiker finns väl i alla länder men att hälsa och bra mat är mycket större där……lyft blicken och kolla på vad ”vanligt folk” äter där.

 • räddabarnen
  24 september, 2015 at 08:29

  Åk hem och ta hand om din mobbare till son istället. Där gör du mer nytta. Barnen kommer först. !!!!

 • melissa
  24 september, 2015 at 08:49

  Skall du resa runt i USA och FRÄLSA alla från FETMA. HALLELUJA !!!!!!!
  Du lever i en bubbla !

 • vidar
  24 september, 2015 at 08:51

  Hånar överviktiga, skärpning. Hittade ingen annanstans att kontakta dig. Hur kan vuxna människor fortfarande mobbas?

 • Cutelittlethings
  24 september, 2015 at 08:55

  Haha härlig bild 🙂

  You go Katrin 😉 håller med dig.

  Cutelittlethings – 23 & ensamstående mamma

 • Elena
  24 september, 2015 at 08:56

  Ditt HÅNFULLA leende finns idag på bild i EXPRESSEN! En miss att du fick vara med !!!

 • Kingo
  24 september, 2015 at 09:01

  Stackars dina barn, som inta har någon fast tillvara utan slussas runt lite överallt !!!

 • Richard
  24 september, 2015 at 09:02

  man kan åtminstone banta bort övervikt, dumheten du lider av är mer svår bli av med

 • Anonym
  24 september, 2015 at 09:19

  Hälsa och mat är inte större i USA! I Usa är 62 procent av amerikanerna är överviktiga och hälften av dessa är feta. I Sverige ligger siffran endast på ca 14%!

 • Cutelittlethings
  24 september, 2015 at 09:22

  Detta borde ALLA som klagar på Katrins uttalande läsa:

  http://nyheter24.se/debatt/811140-om-du-hatar-dig-sjalv-ar-det-ditt-eget-fel-inte-katrin-zytomierskas

 • Diana
  24 september, 2015 at 09:45

  Jag vet inte om du ens tar åt dig, förmodar att du inte gör det men jag måste säga att jag ändå lider med dig, att du ska behöva ta emot så mycket skit. Jag menar, jag förstår hur du menar på Malou, jag förstår ditt sätt att tänka och vart du står. MEN jag tror bara att du uttrycker dig på ett icke diplomatiskt sätt, väldigt fritt och ärligt, vilket gör att det blir fel. Fel i det här samhället. Här tar man åt sig för allt, här är alla väldigt känsliga. Men hade du pratat i mitt land (Colombia) eller Usa tex, så hade alla förstått vad du menar. Det ÄR inte bra att vara överviktig men det är däremot bra att älska sig själv och sin kropp oavsett vad, samtidigt som man försöker sträva och jobba efter en hälsosam kropp. Men många missar vad du försöker säga, jag förstår, jag håller med, bara med andra ord.

  Ha en bra resa och bra dag.

 • Åsa
  24 september, 2015 at 09:51

  Har aldrig brytt mig det minsta om dig Katrin eller ens läst din blogg. Råkade höra det du sa på TV4 och jag håller med dig till punkt och pricka. Jag tycker inte ett dugg synd om tjockisarna, de ska inte skylla ifrån sig. ÄT och dö eller ÄT och rör på dig. Som jag skrev tidigare så är det stor skillnad på att jämföra en fet persons kundvagn på ICA med min egen och ingen kan inbilla mig att ”de behöver det”. Sätt dem alla på en öde ö där det inte finns korvkiosker och snabbmat och låt dem jobba för födan. Ingen kommer vara ledsen och ångra sin viktnedgång. Men ok, vill man bara skita i hälsa och vräka i sig skit så är det ju upp till dem. Jag bryr mig inte men klaga inte eller tro att jag tänker tycka synd om er som lever så.

 • Dingo
  24 september, 2015 at 09:53

  Det är tydligt att din hjärna tagit skada av allt ditt drickande. Du är totalt hämningslös. Resonerar som en tolväring bl a…….Jag jag jag jag är bäst. och alla andra har fel. Du lyssnar inte på nägon, är totalt innesluten av dig själv. Något fel är det !!!!

 • Inger Andersson
  24 september, 2015 at 10:08

  Jag fattar inte vad som gör att du tror du har mandat till att nervärdera andra människor. Du säger att du inte bantar. Alla vet väl att LCHF är en diet som du tjänar pengar på. Klart du förespråkar det som en sund livsstil. Du tillskriver andra karaktärsdrag som du inte har en aning om. Har du stannat upp och tittat på dig själv idag hur du uppfattas utifrån. För mig är det inte att trivas och vara nöjd med sig själv när man har dina bekräftelsebehov. Det du är ute efter är att höra från alla hur duktig och snygg du är,. Javisst det finns säkert som du sa om de överviktiga några som tycker det om dig med. Jag själv är i mina ögon normalviktig men säkert mullig i dina ögon. Jag har en man som älskar mig för den jag är så därför tycker jag det är konstigt att du själv inte har det när du nu är så perfekt. Jag arbetar med hälsa och träffar många överviktiga med ett rörligt liv och toppenvärden och jag träffar även smala rörliga människor med dåligt självförtroende och värden genom att gå på alla dessa dieter som finns idag. Ha en bra dag. MVH Inger

 • K
  24 september, 2015 at 10:46

  Det är en sak om du pratar om människor när det finns bilder på dom mm.
  Men att prata om en person som finns på bild el tv inslag el dyl. är oerhört kränkande för den människa du pratar om. Den/de personerna har inte bett dig att kommentera dom och skulle förmodligen aldrig göra det.

 • Loo
  24 september, 2015 at 11:13

  JAG är p gr av sjukdom kraftigt underviktig, inte kul som 57-åring få frågor om jag är anorektiker.
  Jag har en kronisk sjukdom!
  SÅ … min dotter 29 år är kraftigt överviktig, hon är vegetarian (ingen kost som ger viktnedgång, det är för henne mer en livsstil) Tro INTE på att grönt alltid är det rätta!!!
  SÅ vad göra – jag mixar LCHF och kolhydrater, men min sjukdom ”äter upp” allt = jag är lika underviktig.
  Bara köpa läget – vara nöjda med det livet ger oss – vi lever, vi mår (jaja, jag mår inte SÅ bra p gr av min sjukdom) och vad gäller dotter, jag vet inte, hon är högutbildad, mycket bra arbete – men är … överviktig!

  Ps – jag ser aldrig Morgon-TV … för mycket skit där.
  Ha en härlig resa i US Katrin och jag hoppas du hittar det du söker för dig och för din business!!!

 • normal
  24 september, 2015 at 11:17

  Undrar över bilden på din mamma.Varför hjälper du inte henne? Om jag inte misstar mig så är hon lat och korkad med tanke på hennes vikt. En god dotter hjälper sina föräldrar när de gör fel och om jag går på dina åsikter så måste hon vara riktigt lat och korkad…
  Vore kul att få ett svar från dig eftersom du anser att människor som inte svarar inte kan debattera för sin sak.

 • Davve
  24 september, 2015 at 11:47

  Haha folk blir upprörda för att Katrin säger sanningar. Buuhuuu … Get over it!

 • Anton
  24 september, 2015 at 12:10

  Jag är smal och sitter jämnt och slösurfar

  Min kompis är rund nästan tjock han går och cyklar överallt jobbar som murare och har ett aktivt umgängesliv så nu är min fråga till dig Katrin vem av oss är lata?

 • Klara
  24 september, 2015 at 12:16

  Kör Katrin!! Du är så jävla bäst och en nagel i ögat på alla tragiska jantelagare här och överallt i samhället. Lycka till!!

 • Imponerad
  24 september, 2015 at 12:27

  Den här bloggen tycks samla större delen av landets idioter. Klart Katrin har rätt vad gäller fetma. Ingen fet människa skulle tacka nej till att gå ner i vikt oavsett om man är glad ändå. Som hon kämpar med sitt företag så är det bara synd om dem som påstår att hon inte bryr sig om barnen. Självklart kommer barnen först även om man måste resa i arbetet. Oavsett om man är man eller kvinna.
  Fler Katrin är vad som behövs för att utrota bittra människor som läser bloggar som dom ändå bara mår dåligt av. Det finns tusentals andra bloggar, har ni tänkt på det?

 • Johanna
  24 september, 2015 at 13:17

  Man kan ju hjälpa överviktiga utan att ge dom skällsord. Ingen vill väl gå till en lärare och plugga matte när läraren gång på gång påpekar att du är dum i huvudet med ditt vidriga tänk, och undrar hur fan du får ihop matte talen !! Det är långt ifrån sunt att väga varken för lite eller för mycket, men ord skapar inte direkt fred, ord sätter sig och det resulterar i många fall till motsatsen..

 • Imponerad
  24 september, 2015 at 13:29

  Återigen.
  Läs en annan av alla tusen bloggar om det hon säger och tycker inte passar.

 • Gabriella
  24 september, 2015 at 13:35

  Heja dig! Så trött på alla som säger till överviktiga att det är inget att bry sig om. Förihelvete det är alla andra som får betala för det!! Usch egocentriska patrask. Övertygad om att du har fler som stödjer dig än tvärtom. Du är en förebild för många <3

 • Irene
  24 september, 2015 at 14:04

  Hur går dina affärer over there?

 • Eva
  24 september, 2015 at 14:06

  Ja inte har du många hästar kvar i stallet. Du måste vara helt interligens befriad

 • chillaren
  24 september, 2015 at 14:21

  hahahah någon dummare person än katrin får man leta efter.

 • rosalinda
  24 september, 2015 at 14:22

  Är du en robot. Du verkar inte ha några känslor i kroppen. Man hjälper ingen överviktig genom att trycka ner och mobba dem. Läs lite psykologi istället !!

 • kim
  24 september, 2015 at 14:26

  När skall du träjffa Ophra ???

 • rullstolen
  24 september, 2015 at 14:32

  Vad hade du gjort om du blivit fet p g av sjukdom eller mediciner. Kastat dig framför tåget. Men det hade inte varit rätt mot dina barn!!!!!!

 • Diva Carola
  24 september, 2015 at 14:42

  Hej.

  Skrivit en debattartikel på Nyheter24 om dig, du kanske vill ta del?

  http://nyheter24.se/debatt/811326-tv4-utsatter-sina-tittare-for-mobbning-nar-de-bjuder-in-katrin-zytomierska

  Love Diva

 • Schulis
  24 september, 2015 at 14:55

  Om det är skönhet du vill uppnå så kanske du ska överväga att kapa av örnnäbben till näsa som täcker halva ansiktet.

 • Charlotte
  24 september, 2015 at 15:09

  Men hörni. Sitta hemma i stugan och skriva sura mail till en blogg ni själva följer. Helt obegripligt att förstå. I Sverige ska alla vara samma lika.
  Relax människor. Stor eloge till Katrin som vågar utmana sig själv trots att hon har 2 små barn. Inte många som skulle våga göra hennes resa.

 • Eva Eriksson
  24 september, 2015 at 15:09

  Du kan banta och kämpa med din vikt hur mycket du vill. Men du är inte bara ful inuti, utan även utanpå, och det går ju inte att göra så mycket åt. Din självbild är något skev, har du tittat dig i spegeln någon gång? Dina ögon sitter så tätt att de nästan sitter på näsan, det arvet har gått vidare till dina stackars barn. Jag ska inte skriva vad jag önskar dig, men gott är det inte. Har sällan sett någon så liten människa som dig. Men sådana som dig, straffar gud så småningom. Du kommer få din beskärda del av livet, och jag kommer småle. Har slutat gå in här på din blogg, tål inte se din nuna längre. Men var bara tvungen nu, efterd ditt besök hos Malou. Avskyvärda människa. Och vi är många som delar den åsikten ska du veta.

 • Rebecca
  24 september, 2015 at 15:40

  Kan du inte passa på och operera den där stora häxnäsan när du ändå är där? Kanske kan du även på och släta ut hyn lite och göra något åt dom små hålen du kallar för ögon???

 • Rebecca
  24 september, 2015 at 15:42

  Glömde skriva att du inte bara har små ögon dom sitter ju för fan tätt ihop. Feta personer kan ju alltid banta men vad ska du göra åt ditt skitfula ansikte??

 • Karin Andersson
  24 september, 2015 at 15:44

  Min dotter lider av ätstörningar och har varit inlagd på sjukhus fler gånger än vad jag orkar räkna efter.
  Precis såna kommentarer som DU gav i Tv4 bidrar till att fler tjejer och killar kommer gå samma väg.
  Är du medveten om att det är förenat med livsfara? Tänk om dina kommentarer leder till att någon dör? Har du ens tänkt på det?
  Och vad grundar du din kommentar ”feta är lata” på? Min bror väger 130 kg och han är verkligen inte lat. Han tränar 6-7 gånger i veckan och rör sig aldrig mindre än 20 000 steg om dagen enligt aktivitetsarmbandet.
  Hade du varit elev i min skola och sagt som du gjorde hade du blivit anmäld för kränkande behandling!!!

  Karin Andersson rektor i en högstadieskola i mellansverige

 • musselini
  24 september, 2015 at 16:21

  Du påminner starkt om ADOLF HITLER. samma NARCISSISTISKA PERSONLIGHETSSTÖRNING. Men vänta du……

 • Jon
  24 september, 2015 at 16:24

  Du är en skam Katrin!

 • M
  24 september, 2015 at 16:37

  Ni som klagar på feta människor sköt er själva och va glada att ni är smala! Foresten är det inte bara feta som får hjärta å kärlsjukdomar. Det fanns ju en hälsoguru från expressen som fick en stroke kommer inte ihåg vad han heter. Vad har ni till försvar där? varför fick han en stroke som var extremt vältränad? Själv är jag fet snygg och jobbat hårt i hela mitt liv har inga sjukdomar är lycklig. Så kom inte å säg att jag är lat å oattraktiv NOT! kanske för vissa men det skiter jag blanka fan i jag älskar mina kurvor tjingeling!,

 • Sandra Gerlitz
  24 september, 2015 at 16:39

  Ja, herregud!, så snett det mesta är i samhället idag! Och det sista vi behöver är detta inslag i TV4!
  Jag tycker personligen att insidan och hjärtat hos en människa, är betydligt! viktigare än utseendet. Jag tycker enbart synd om de som gör sej till offer för samhällets osunda, sjuka kroppsideal.

  Jag ser, enligt många av mina vänner och bekanta, mycket ”bra” ut, och har otaliga gånger fått frågan varför jag inte satsat på en modellkarriär. Tack, för komplimangerna, men nej tack! Jag har istället valt att utbilda mej till läkare, och är specialist i allmänmedicin, och jobbar på en vårdcentral.
  Jag kan med mina medicinska kunskaper berätta att den sunda, friska och välmående kvinnokroppen ska ha ett extra lager fett på magen, rumpan och på låren. Denna kroppskonstitution uppkommer av en normal hormonbalans.
  Det har också gjorts vetenskapliga psykologiska studier på vad män generellt tycker är attraktivt beträffande en kvinnas kropp, och resultaten av dessa studier visar att de allra, allra flesta män föredrar en sådan sund, frisk och välmående kvinnokropp, dvs med lite extra fettdepåer.

  Att, för en vuxen, mogen kvinna, sträva efter att banta ner sej till en kropp, som ju enligt rådande samhällsideal, är i det närmaste lik ett barns, i stil med en 14-årings kropp. Det är ju helt BISARRT! och man kan ju fråga sej vilken typ av män man då attraherar, inte är det män med sunda värderingar iallafall, utan snarare män med en läggning åt pedofili. Män som är så osunda i sin sexualitet, att de inte attraheras av en normal, sund vuxen kvinnokropp, utan av ett barns.

  Nej, alla sunda kvinnor! Var stolta över era vackra kroppar!

  BACKA STINA!!!

 • bella
  24 september, 2015 at 16:40

  Men snälla Karin Andersson, det här handlar om hälsa och må bra!! Läs inte Katrins blogg om du tkr hon är så hemsk. Antar att du själv är överviktig och mår dåligt, ta tag idina egna bekym mer istället för att vara hackkyckling, katrin gör ett fantastiskt jobb!

 • P1
  24 september, 2015 at 16:49

  Kan ni inte svara mig på några saker, ni som läser och kommenterar KZ bogg?
  1: Varför läser ni bloggen?
  Ni vet ju hur KZ provocerar.
  Om ni inte tål det, varför går ni in här?
  (Mitt eget svar på det är ju förstås att det är en hobby ni har, att svara med så elaka kommentarer som möjligt.)
  2: Hur i hela friden kan ni tycka att det EN ENDA MÄNNISKA säger, är så viktigt så det blir ramaskri??
  Det är ju KZ som visar hur idiotiskt hon beter sig, låt det vara så!
  Varför ska du och jag må dåligt av hennes ord?
  Och framför allt, varför vara så omogen och fånig så man går in här och skriver om ”hennes stora näsa” och ”hur ful hon är”?
  Strunta i henne, gå inte in på bloggen, lägg er energi på er själva och ert eget liv
  Det KZ är inte en sanning!

 • pinnen
  24 september, 2015 at 17:00

  Akta så att du inte för över din ätstörning på dina stackars barn !!!!!

 • davve
  24 september, 2015 at 17:03

  Varför tar så många upp barnen. Hade Katrin hetat Kent och varit en man i samma situation så hade ingen gjort det. Så himla trist och 1950 tal…..

  I övrigt så är folk mest sura för att Katrin säger sanningar.. hårda sanningar men sanningar.

 • davve
  24 september, 2015 at 17:07

  Karin Andersson, du verkar ju direkt ovettig som rektor. Man anmäler inte ungdomar för förtal angående vikt…….. då talar man eleverna till rätta. Men du är väl en sån där människa som agerar först och tänker sen. Du låter inte vettig.

  och ledsen att behöva säga det men din bror ljuger om han väger 130 kg i fett……. att han tränar 6-7 ggr i veckan och 20.000 steg per dag. om han är vältränad är det en annan femma.

  Väx upp nu Karin och en rektor ska i övrigt inte kommentera på nätet…. om någon högre upp än dig skulle se ditt inlägg så skulle du antingen få en reprimand eller avsked.

 • banken
  24 september, 2015 at 17:07

  Du är iskall och lurar folk på pengar utan några som helst samvetskval. Du bara ler ditt hånfulla leende. Duär en riktig FULLBLODSEGOIST ! Psykopat !!!

 • carin
  24 september, 2015 at 17:26

  Katrin har en vidrig människosyn. Jag förstår inte hur någon vill köpa hennes produkter. Kan hennes uttalanden verkligen gynna hennes varumärke? Det är ju bl. a överviktiga människor som köper hennes produkter. Det bästa sättet är att bojkotta hennes produkter. Jag tror att det svider rejält om försäljningssiffrorna börjar dala!

 • Maxine
  24 september, 2015 at 17:30

  Är det inte bara helt enkelt så att :

  De som backar Katrin är OFFER! för det sjuka samhällsidealet!

  och

  De som INTE! backar Katrin! har en egen hjärna att tänka med, och har insett att insidan är viktigare än utsidan, och att det är hääärligt att njuta av livet, äta och dricka gott, motionera lite lagom och må BRA!, istället för att hålla på att späka sej, vara sjukligt fixerad vid kost och träning och ha hela hjärnan upptagen av detta.

  Tack, läkaren Sandra, för ditt kloka inlägg.

  Livet är förhållandevis kort, så det gäller att njuta och ha det så bra man kan!

  Jag tror INTE! att Katrin är en livsnjutande och lycklig människa, för då hade hon inte behövt trycka dit andra. Så gör människor med LÅG SJÄLVKÄNSLA!

 • Nettan
  24 september, 2015 at 17:58

  Kika gärna in hos mig idag. Uppdaterar ofta och bra, så det finns alltid något kul att läsa hos mig 🙂

  Välkommen in ——-> http://nouw.com/Nettan

 • Linda
  24 september, 2015 at 18:10

  Hoppas du får något vett i hjärnan där borta för du verkar ju vara helt inkompetent. Att påstå att överviktiga människor inte kan vara nöjda och lyckliga med sina kroppar må vara det mest skrattretande jag hört. Jag är inte fet, jag är inte överviktig, jag är ganska lik normen och är en hälsosam tjej men för det betyder det inte att jag är lycklig med min kropp. Det handlar om så mycket mer än bara kosten och motionen, bland annat gener. Du påstår att du är utbildad inom ämnet men då kan man ju fråga sig vart fan du pluggat. Du är en mamma och ska vara en bra förebild för dina barn så du borde verkligen ändra tankesätt och även synen på människan. Du skapar dina egna teorier utan belägg, de håller inte. Hoppas du lagt ner energi på att läsa.

 • Anton
  24 september, 2015 at 18:23

  Karin Andersson, tack för att du står upp mot mobbning och sjuka ideal. En sådan rektor som dig behövs i alla skolor. Fortsätt ditt goda jobb!

 • Veronica
  24 september, 2015 at 18:51

  *plockar fram popcorn å läser kommentarerna (fettfria såklart) *

 • Emelie
  24 september, 2015 at 18:53

  Håller helt med Felicia som kommenterade här ovan.

 • Anette
  24 september, 2015 at 20:09

  Om man läser kommentarerna på den här bloggen, så blir man inte ett dugg chockerad över allt detta hat som kräks ut här. ( Trolljägarna, nån? )
  Majoriteten stavar så uruselt att min gamla skolfröken skulle gråta! Ni avslöjar er själv därmed att vara exakt det som normalt funtade människor tycker : inavlade, obildade och bittra idioter. Överviktiga och arbetslösa ”hemmafruar” som har på tok för mycket fritid. Att kränka och hata någon är väl till att håna personen för dess utseende ( mår ni bättre om K opererar sin näsa? )
  samt att attackera barnen eller K´s moderskap?
  För övrigt, angående att tjäna pengar…vad i hela friden gör Viktväktarna, t.ex?!

 • Jenny
  24 september, 2015 at 20:09

  Övervikt kan liknas vid rökning? klart att många rökare också kan må bra, gilla sig själva och känna sig fantastiska på utsidan, men det är väl ändå ingenting man ska normalisera eller inte få kritisera?! Klart att övervikt inte heller ska uppmuntras, lika lite som cigaretter eller undervikt, och det oavsett vad som anses attraktivt eller inte. varför ska matproblem underskattas eller förminskas?

  Våga ta ansvar för Din kropp och vad du ”unnar” dig. Cigg, övervikt, alkohol eller vad som. Men uppmuntra det inte. Övervikt är inte ett ideal pga många orsaker.

 • isabell
  24 september, 2015 at 21:04

  PSYKOPAT !!!

 • Jag
  24 september, 2015 at 21:20

  Och så fyller vi på med mera skit.. Ni e faaaan heeelt otroliga.
  Jag dånar av hur mycket taskigaster det finns i våra hem.
  Där sitter ni och kräks ur er allt ni kan .
  Och K barn blir inblandade.
  Och Bingo fick en känga.
  Och K mamma också.
  Mamma Mia.
  Vad kommer härnäst?

 • Cattis
  24 september, 2015 at 21:51

  Vill bara säga Fan va bra du är!
  Tyvärr är det ju så i jante-landet att ingen få vara bättre, vackrare eller mer intellektuell än någon annan. Sånt som får oss att skämmas o må dåligt däremot, det premieras. ”Va stolt över din kropp, den visar ju att du fött ett underbart barn” säger man till den överviktiga medelålders kvinnan.
  Vi lever kanske bara en gång. Vårda kroppen o lev bra. Låt sen oss som är smala, normala o nöjda vara just det o glorifiera inte övervikt! Det är väl inga förebilder vi vill ge våra barn??? Kraaam!

 • all typ av mobbing är fel!
  24 september, 2015 at 23:11

  Eva Eriksson= Psykopat! Ja du verkar ju själv väldigt vacker inuti som mobbar någon så fruktansvärt!! Vad fan har hennes utseende med hennes uttalande att göra?!! Nu agerar du ju minst lika illa som du anklagar Katrin för att göra! Men det bekommer dig förstår inte och alla som läser här som kanske har just små ögon , större näsa osv – Dessa personer skiter du i alltså?!! Kom inte anklaga någon när ni själva gör exakt samma sak! All mobbing är fel! Ni är ju omgnare än en 3- åring här! Och sedan sådana grova anklagelser och gå på en person som ni gör är som att komma tillbaks till medeltiden lynchmobben – så primitivt! Ni är vuxna och ska vara förebilder för era barn då ska ni inte själva mobba andra vuxna!

 • Maud
  25 september, 2015 at 16:10

  Kul bild. Jesus saves i bakgrunden, men inte ens han kan hjälpa dig nu, du är så rökt

 • Smal och välmående
  25 september, 2015 at 17:52

  Åh, jävlar i min låda vad många feta människor det finns i USA!!! Där har du något att bita i, Katrin! Jobba, jobba, J O B B A ! Med tjockisarna!

 • Josephina K
  25 september, 2015 at 20:26

  Varför kan man inte angripa olika fenomen utan att gå till personangrepp? Det är så typiskt svenskt att bete sig på det sättet. Skriv om sakfrågan och inte om personen som ev. skrivit eller gjort något irriterande.

 • Sofie
  25 september, 2015 at 21:39

  Tänkte att du som säger att du säger som det är!! i så fall är det ju många som skrattar åt att en del människor har en lång mask i ansiktet ja eller dvs en näsa som ser väldigt rolig ut. Men så lågt ska vi väl inte sjunka eller??? Eller ska vi säga att du är Polska å hur lågt är inte det…..Nej låt oss inte ens gå i närheten av detta banala obildade snack
  , människor som pratar som du gör är mindre vetande dvs obildade. Tack för ordet

 • kaka får maka
  25 september, 2015 at 22:03

  där juden vandrar in vandrar pengarna ut

  say no more

 • Josephina K
  25 september, 2015 at 22:04

  Ta om det du skrev och på riktig svenska så att man förstår.