Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Okej så resan gick bra. Stewarden ville inte servera mig ett glas rött för han trodde inte att jag var 18 år. Det var så overkligt och genant vad är det för fel? Kan man verkligen tro att jag är 17 år?! Sjukt var det i alla fall. Mest pinsamt. Sen såg jag Wild som var bra. Sen pratade jag med en kompis och sen sov jag pyttelite. Sen såg jag Moulin Rouge och sen jobbade jag liten och sen landade vi. Sen fick jag stå i två timmar i kö till customs och sen kö till säkerhetskontrollen. Tur att jag har mina lurar så jag kan lyssna på bra musik och dansa lite med mig själv. Så kom jag ut! Mina snälla vänner har skickat en bil så nu sitter jag och pratar med en chaufför från Manilla, äter mango och dricker vatten. Känner mig ganska trött såklart men glad! #cleaneating

You Might Also Like

 • Mor
  23 september, 2015 at 06:21

  Ja du Katrin angående tjocka och fula kroppar. Glöm inte helheten. Att även huvudets framsida ingår i snyggheten och välmående. Där finns det mycket att undra om du är nöjd med ditt eller du kanske borde fråga dig är dina medmänniskor det?

 • Annie
  23 september, 2015 at 07:10

  Det där med åldern är väl ironiskt skrivet. Annars måste det vara helt fantastiskt att se 20 år yngre ut än vad man är. Kul.
  Viktfobi
  Åldersfobi
  Du verkar vilse i tillvaron. Något har tydligen gått snett under din uppväxt!!

 • Carina
  23 september, 2015 at 08:04

  Så ledsam attityd du har…bra förebild för dina barn?? Nja.. Va ska de få för värderingar om andra människor?? Tjockisarna alltså!! De som kanske är överviktiga pga sjukdom…?

 • Cissi
  23 september, 2015 at 08:27

  Läser i artikeln med Katrin i Expressen ….., jag har vigt mitt liv åt att hjälpa människor åt att bli av med övervikt. Ööööh….ska det inte stå…jag har vigt mitt liv till ATT TJÄNA PENGAR på folk med övervikt. Känns som att det ligger närmare sanningen.

 • Tord Johansson
  23 september, 2015 at 08:46

  Hej. Du jag råder dig att hålla dina kommentarer för dig skälv

 • ..
  23 september, 2015 at 09:11

  Inte en enda normal kommentar här hitintills. Sjukt att det finns så många människor med hat och avundsjuka som sitter här och skriver sin skit. Vad är det för fel på er? Sök hjälp istället mot er ilska så att ni kan hantera att människor har olika värderingar och så att ni lär er hur ni ska uppföra er mot varandra trots allas olika åsikter. Vet hut!

 • Piluttan
  23 september, 2015 at 09:19

  Rattatata Pang tugget från Katrin känns igen från tiden då hon var sambo med Hamstern och de körde mobbingblogg ,visst finns det lata frossande tjockisar som skulle behöva en generalmajor med piska, men det finns så oändligt många av andra orsaker för ofrivillig viktökning som vissa mediciner kan skapa och dolda rörelsehandikapp som inte gör sig på gym osv osv. Så det är ett enkelspårigt uttalande där Katrin själv framstår som att alla hästar inte är hemma i alla sammanhang, orden skenar då tanken är på rymmen. MEN, bortsett det skulle jag velat se minerna i TV studion på PK folket, haha och ”hur-ska-vi-nu-rädda-upp-vårt-PK-ansikte”
  Så oräddheten och va’fa’n hos Katrin är härligt för PK- maffians utbredning är nya tidens farosot lika smittsam som Kränkningsallergin FASS: feghetssyndrom
  Så rensa upp i stallet och kalla hem hästarna, Katrin, och fortsätt sen din galopp här och ut i världen, sådana tjejer som du behövs men med skallen ”hemma”, inte på rymmen.

 • Elna
  23 september, 2015 at 09:22

  Men bär man sig så vidrigt åt i TV får man skylla sig själv. Sådana uttalanden äcklar mig!

 • Anette
  23 september, 2015 at 09:55

  Mytoman
  Tragiskt…..

 • Davve
  23 september, 2015 at 09:59

  Jag tror folk reagerar på Katrins kommentar för att det är sanningen. Den hårda sanningen. Är man slö så går man upp i vikt. Vikt kan man i 99% av fallen gå ned om man inte lider av någon sjukdom som av någon anledning gör det svårt förstås. Och vad tror ni egentligen, att alla gym att alla kostrådgivare osv hjälper överviktiga utan betalning? Naivt .

 • L.J
  23 september, 2015 at 10:31

  Du blir så otroligt snygg på bild!! DRÖMKVINNA!

 • Och
  23 september, 2015 at 10:32

  Ja du ser yngre ut och förbannat vacker på den här bilden!

 • The attack of the living blobs
  23 september, 2015 at 10:32

  Tänk på att du befinner dig i fetmans moderland. Kanske något ”fat fuck” orkar använda sig av Google-translate och sen är det kört för din del. Då får du en fet drös av beväpnat fläsk som jagar dig med en 9:mm pustande och frustande med svett rinnande ned för de mordiska ansiktsvalkarna.

 • Anton
  23 september, 2015 at 10:39

  Katrin här kommer ett litet boktips: The Obesity Paradox: When Thinner Means Sicker and Heavier Means Healthier

 • Frida
  23 september, 2015 at 10:42

  Katrin! Vet inte om du ens läser men jag kände att jag måste bara säga några saker. Du vet säkert redan allt jag tänker skriva men jag vill bara visa att det finns folk med min åsikt också. Följde lite på avstånd den stora debatten som uppkom efter Malous program och jag höll med dig innan jag riktigt sett dem och var riktigt insatt, men sen kände jag att jag ville se båda programmen (det med dig och det dagen efter) innan jag hade en riktig åsikt. Efter att ha sett programmen så känner jag bara JÄKLAR vad du är proffsig! Du är så cool och avslappnad och dina argument är så bra, jag håller med dig ännu mer nu. Det enda du säger är ju att man ska äta lika mycket som man gör av med och vara normalviktig, och det är ju helt rimliga saker. Som du säger kan det ju inte finnas en överviktig människa med friskare insida än hos en normalviktig. Fattar inte att de på något sätt påstår att man blir lyckligare av att moffa och vara överdrivet fet. Man kan ju inte ha speciellt hög livskvalitet om man knappt kan röra sig i sin stora kropp. Såg bl.a. en bild på en av dina ”konkurrenters” instagram där hon knöt skorna och bara det såg otroligt omständigt och jobbigt ut, en normalviktig människa hade ju klarat det bättre.

  Jag tycker folk går på dig så jävla hårt när du inte hävdar andra saker än sånt som är normalt, jag tycker inte dina åsikter är alls extrema. KEEP UP THE GOOD WORK! Har sån jäkla respekt för dig! Ville bara säga det så du inte tror att alla är så otrevliga och korkade som personerna bakom många av kommentarerna du fått <3

 • M
  23 september, 2015 at 10:44

  Vad är det för fel att ta det lite lugnt ett tag och låta livet komma ikapp? Du jagar runt hela tiden för att synas. Verkar ha ett stort behov av att reta upp människor också?
  Du förstår väl att stewart skämtade med dig om din ålder ang. vinet för att vara artig?

 • Fab
  23 september, 2015 at 10:45

  Den kamera du använde nu gillar dig Katrin! Använd den i fortsättningen! Och du ser ut som en tonåring här det borde man väl ta som något positivt!

 • Ina
  23 september, 2015 at 10:51

  Jaa haha ”är man slö så går man upp i vikt”, så roligt skrivet, och obildat………….
  Detta ämne kan diskuteras in i evigheten, tjock=sjuk och ful, smal=frisk och vacker. Jag har en del arbetskamrater som är ganska runda men som rör sig mycket o s v och som har MYCKET bättre värden i blodfetter etc etc än några som är pinnsmala på jobbet. Mycket är gener, en del är en odisciplinerad livsstil, en del är att man skiter i skalet och koncentrerar sig på viktigare saker. Alla är olika. Det är fanimej dags att vi gillar det läget, och att det är upp till var och en hur man vill se ut, utan att någon mobb full av nervösa tandpetare ska hacka ihjäl sig om det. Jaja, det är väl ingen idé att skriva mer……..Föresten är jag normalviktig så ni vet.

 • lägg ned
  23 september, 2015 at 10:52

  @M, hahaha nej de gör knappast sådant för att vara artig! Tror du de gör det på systemet och krogen också? Kollar leg och vägrar servera för att vara artiga?! Nej har aldrig någonsin hört talas om detta, väldigt långsökt. Hon SER mycket yngre ut – vad är problemet??

 • Men för i helvete BANTA
  23 september, 2015 at 10:58

  Fattar inte vad alla bitchar om. Katrin sa att kraftig övervikt var fult och oattraktivt. Men det är ju sant. Det finns bara tre kategorier av människor som tycker att feta människor är vackra och attraktiva. 1. Feta människor som lever i en självförnekelse av sin egen motbjudande uppenbarelse. 2. Feta människors mödrar som säger vad som helst till sin egen lilla tjockis ”du är jättevacker, här ta en kaka till”. 3. Hjärndöda PK-människor som säger precis allting de blivit programmerade till. ”tjocka människor är både vackra och sexiga”, ”en miljon nya socialbidragstagare är bra för Sverige” eller ”nedmonteringen av äldrevården har ingenting med invandringens kostnader att göra” osv. men det kanske blir en för fet glidning från ämnet.

 • fiffi
  23 september, 2015 at 11:01

  Finns även smala människor som är ”fula” och ”oattraktiva”. Det skall du veta !!!

 • Linn
  23 september, 2015 at 11:10

  Jag är så otroligt glad över att synen på våra kroppar och det s k kroppsidealet som finns håller på att förändras, you GO girls som står upp för det! Vackra människor är vad ni är, inte bara på utsidan men också insidan. och vet du varför? Jo, för att ni är människor som vågar älska och låta alla vara just precis som ni vill. är det inte det som är det viktiga? men VEM är du lilla flicka som sitter där inför hela sverige och drar sån skam över det kvinnliga könet som du gör just nu? och inte minst dig själv, men det skiter jag i. Som sitter och påstår så mycket skit om andra människor som inte är eller ser ut som dig själv. Jag säger som dom flesta andra här; dina fula kommentarer är du mer än välkommen att hålla för dig själv. Sitt inte och där och påstå att människor ser ut eller är på ett visst sätt som du inte har en ANING om. Någon skrev om att vara förebild för sina barn, ja vad är du för någon som håller på som du gör? Att ha så vidriga åsikter om andra människor är bara stört. Absolut, du kan promota en viss livsstil och tycka att det är rätt, det kan man göra. Men sitt inte och rättfärdiga människor som inte lever den eller har den kroppen som du menar att man borde ha och sitt inte och i stort sett mena att dessa människor är mindre värda heller, för det har du inte ett skit med att göra eller ens rätt att säga. Det handlar inte om att man ska promota en ohälsosam livsstil, vad vet du om människor som är överviktiga? inte ett skit även om du menar att du själv vart det en gång. tror du att det ser likadant ut för alla då menar du?

  och alla dom som nu är överviktiga och mår dåligt över det mår förmodligen ännu sämre på grund av såna som dig. och alla andra som nu är större än dig, som mig t ex, Går jag någonsin förbi dig på stan så vet jag att du kommer tänka att ”fan va ful och tjock hon är”. Jag är dubbelt så stor som dig, älskar att träna, älskar att äta, har ett jobb där jag står och går varje dag, har en pojkvän som älskar min kropp och för att inte tala om mig själv så ser jag mig i spegeln varje dag och tänker det samma. och jag vet att det finns andra tjejer där ute som tycker det samma om dom ser på mig. Inte du förstås, men din åsikt är inte värd ett skit för mig. För kan man inte acceptera och se det fina i andra människor som ser annorlunda ut, då har man inte mycket att bidra med till världen. jag hoppas för guds skull att du växer upp en dag och lär dina barn att älska alla sorters människor för då kommer man långt. som sagt, om vi möts någon gång ska jag sträcka på mig och glänsa så mycket över dig och du kommer inte ha någonting att komma med.

  Eftersom du inte har så många kommentarer i dina fält, hinner du läsa igenom det här och det hoppas jag du gör. väx upp för fan och be the better person!

 • cleo
  23 september, 2015 at 11:12

  Undrar vad det är för process som pågår i din hjärna. Du verkar till att regrediera till barnstadiet!! Tjohoooo

 • Den feta sanningen
  23 september, 2015 at 11:24

  Glöm inte att i varje fet kvinna finns en smal, kåt och glad kvinna som vill ut och knulla runt. Tänk på det!

 • Öken namn
  23 september, 2015 at 11:28

  Så har man rätt att kalla smala och ofrivilligt underviktiga för dumma saker om man är ”normal” viktig?! Kan inte alla bara sluta lägga sig i vad andra väger och sluta kritisera och tracka andra för deras vikt! Detta är ett sådant sjukt destruktiv beteende, mobbing! Vi är ju alla skapta olika med olika förutsättningar! Och vad man väljer också att göra med sin kropp angår ingen annan! Undantag är sjukdomar som anorexia, en riktigt otäck livsfarlig sjukdom, där det verkligen behövs sättas in massiv hjälp! Är själv ofrivilligt underviktig och vill inget hellre än att gå upp i vikt, men kan ej pgr av sjukdom och förutsättningar förmodligen. Folk tror jag har anorexia, men det har jag verkligen inte. Jag VILL gå upp i vikt!! De som har anorexia däremot, behöver kanske få höra att de är för magra tex, eller?? Och såklart få professionell hjälp!! Förstår tyvärr inte ”smalhetsen” då dom allra flesta män tycks vilja ha en kvinna med hull, uoplever jag det som. Och jag är mer oroad att detta kan trigga tjejer att få anorexia, som en läkare här skrev tidigare? Jag skulle aldrig håna någon som är överviktig, men får stå ut med en del påhopp själv. Kan inte folk börja tänka lite mer och känna mer med hjärtat också innan man uttalar sig om någon annan?! Och varför ens uttala sig om någon annans utseende till att börja med? Så ytligt, knäppt och elakt!

 • Öken namn
  23 september, 2015 at 11:41

  Linn med flera här! Ni ska veta att jag är en sådan där som vissa här kallar ” tandpetare” och jag har ALDRIG tänkt ” fan vad äckligt tjock hon är osv” TVÄRTOM tycker jag det är vackert och jag blir faktiskt avundsjuk!Upplevde nyligen en tjej som verkade skämmas över sin kropp och tittade på mig som hon trodde att jag tänkte något om det( men kanske bara något jag fick för mig) Men om det var så känns der inte bra alls för som sagt blir jag avundsjuk på andra kvinnors former och hull och brukar också säga detta till kvinnor som väger mycket mer än mig, hur vackra dom är och att jag önskade själv jag såg ut så! Så tänk på detta nästa gång ni ser någon som mig, väldigt smal som mig kanske, att det är förmodligen så, och skulle aldrig håna någon! Alla är inte funtade på det viset! Alla ni unga tjejer och kvinnor sträck på er och var stolta över era kurvor och kroppar! Vilken vikt ni än må ha!

 • kim
  23 september, 2015 at 11:47

  Du är en riktig SAMHÄLLSFARA !!!

 • Öken namn
  23 september, 2015 at 11:55

  fiffi, är det mig du kanske syftar på med din kommentar? Jag har tex mycket större näsa än Katrin är mk fulare ansikte i övrigt, mager – så kom igen nu fortsätt mobba mig! Så modigt och starkt! Wow! Du kanske hatar invandrare också?! Here I am! Come and get me!

 • Tess
  23 september, 2015 at 12:27

  Konstruktiv kritik kan för de allra flesta leda till något positivt. Dvs vi tar åt oss och lär oss något nytt. Vi utvecklas och blir bättre. Dessvärre kommer katrin aldrig att erkänna för någon att intervjun inte var till hennes fördel. Hon framstod som korkad och lär förlora endel på detta. Hon är för angelägen att hon går i dumhet för att försvara sig på nåt märkligt sätt.

 • Piluttan
  23 september, 2015 at 12:51

  Haha…Vad har invandrare med det hela att göra nu?
  Fler som verkar ha skenande hästar i stallet. Bättre om det tränas med självförtroendet hos folk så att de bättre står pall för andras tyckanden i parti och minut.
  De som nu blir ledsen eller förbannad på Katrinz fetskräck och plumpa nedslag om det i TV, men på vilket sätt är ni bättre som själva använder nedsättande utseendekommentarer tillbaka till Katrin?
  Blir ju svårt att kritisera någons agerande och samtidigt göra likadant själv.

 • Medea
  23 september, 2015 at 14:01

  ”Du har ingen rätt att håna min kropp Katrin” skriver Linda-Marie Nilsson i dagens Expressen !!

 • Ewa
  23 september, 2015 at 14:08

  som 17? nej!! jag känner mig också sjukt nöjd och glad för min lilla raka näsa och mina stora blå ögon. Bara alla får vara nöjda med sig själva så är allt bra. Det är nyttigare med en självkritisk okularbesiktning än cleaneating, helt klart.

 • Hoppsan!
  23 september, 2015 at 14:22

  Ewa, eh ok? Så du tror det är det enda som behövs för att räknas som snygg? Att ha liten näsa och blå ögon?! Du har inte tänkt på att det andra i ansiktet och helheten spelar också en stor roll?! Och framförallt hur man för sig, utstrålning och personlighet är avgörande för hur man ser ut! Är man känslokall visar det sig ofta i ansiktet! Dessutom har alla olika preferenser alla vill inte ha en kvinna med liten näsa och blå ögon bara! – Deal with it! Du är inte jordens centrum för alla!

 • smala
  23 september, 2015 at 14:27

  Medea : – Och ni har ingen rätt att håna mig heller!!

 • davve
  23 september, 2015 at 14:29

  Att folk kan bli provocerade av det Katrin sa. Som faktiskt stämmer. Folk med övervikt gråter ut i diverse medier och hoppas på att få sympatier och uppskattning………

  Övervikt är farligt och vår tids största folksjukdom… som tydligen ska uppmuntras.

  Heja katrin.

 • browneyedgirls
  23 september, 2015 at 14:36

  Kära narcissusEwa. :Jag känner mig jätte nöjd med mina vackra varma guldbruna ögon och min näsa som ger karaktär, mitt mörkare exotiska utseende! Och mörkt tjockt hår! De tar mig för en fjortis också, ser så himla ungdomlig ut! Tackar mina gener! Alla får vara nöjda över sig själva också!

 • E
  23 september, 2015 at 14:42

  Att vara smal hjälpte tydligen inte dig att hålla samman ditt (ert) äktenskap, så uppenbarligen har du egenskaper som folk inte står ut med. Du kanske borde banta dessa egenskaper? Så folk gillar dig? Testa LCHF på dina motbjudande, hatiska åsikter så du slutar bidra till kropphets, ätstörningar och lidande. Det är väldigt uppenbart att du har noll koll på de bakomliggande orsakerna till övervikt, du har ingen som helst (gedigen) utbildning inom ämnet och bör därför inte uttala dig om det. Jag är underviktig pga fel i ämnesomsättningen, tror du på riktigt att det inte finns folk som har liknande fel som går UPP i vikt istället? Bara för att du frossade dagligen etc när du var ätstörd så betyder det inte att ALLA gör så. Så jävla svårt är det inte att förstå. Att du på riktigt tror att överviktiga sitter och mölar i sig chips konstant, eller att alla kan gå efter mallen ”rör på dig så du gör av med mer kalorier än du får i dig” får dig enbart att verka dum och oinformerad. Herregud människa, läs på lite i böcker om medicin innan du brölar ut skit.

 • Jonas Gris
  23 september, 2015 at 14:45

  Du var då en riktig fuling. Har du funderat på ansiktsoperation?

 • underviktig
  23 september, 2015 at 14:54

  Visst är det så! Vissa typer av psykofarmaka kan ge viktuppgång! Har sett sett flera som varit smala och underviktiga gå upp väldigt mycket under kort tid av vissa mediciner! Det finns sjukdomar, och mediciner som kan ge både viktuppgång eller viktnedgång.

 • davve
  23 september, 2015 at 14:55

  E och Jonas, har ni inget vettigt att komma med så kan ni ju lika gärna vara tysta.

 • hmmm
  23 september, 2015 at 15:00

  Jonas gris : Är det för att du tycker hon ska operera sig så hon ser ut mer som en gris?? Du finner det mer estetiskt tilltalande alltså?! 🙂 Katrin är väldigt snygg här ju, ge dig! Förvrängd Photo shoppad bild eller ej!

 • Ken
  23 september, 2015 at 15:06

  Tycker du har en jävla ful näsa!

 • platt näbb
  23 september, 2015 at 15:12

  Tycker Katrin har en liten pluttinäsa..

 • Jag
  23 september, 2015 at 15:16

  Nog för att du kanske ser ut som 17 (?! 😉 ), nejdå, bara skoja. Du ser väl okej ut. Men inte 17 ser du ut som 17 år.

 • Angie
  23 september, 2015 at 15:19

  Med tanke på att du beter dig som en efterbliven 17 åring så är det kanske inte så konstigt trots allt.. Vidriga människa

 • Sara
  23 september, 2015 at 15:23

  Hej Katrin!
  Jag undrar vad du använder för smink, för du har så otroligt vackra ögon!

 • Annika
  23 september, 2015 at 15:44

  Ser fräsch ut efter en så lång flight!

 • ledsamt
  23 september, 2015 at 15:47

  Ingen som fattat än att det är insidan som räknas?, Här bland många kommentarer som hakar upp sig så mycket på ytan och går till angrepp!

 • sofia
  23 september, 2015 at 15:52

  Jag tycker bara det är så jävla sorgligt att denna 37åring har barn. Barn ska inte ha en sån här mor som lär ut att vissa människor är mindre värda.. sorgligt är vad det är. En kvinna med noll kunskap.. det är miljoners människor som mår dåligt idag och äter antidepressiva mediciner och dessa mediciner kan ge viktuppgång. Tycker du då att dem hellre ska må dåligt och kanske ha självmordstankar än typ 10 kg för mycket på sina kroppar… du är en hemsk människa och du kommer få ångra dina ord i framtiden.. stackars dina barn.. stackars dina barn..oj oj

 • C
  23 september, 2015 at 16:01

  Hon är ju sjukt snygg här!!

 • Biggan
  23 september, 2015 at 16:12

  Smaken är som baken. Delad. Som tur är. Frågade kloka Moster 84 vad hon tyckte om Katrin. Hennes svar var: Citat ” Hon ser väl ut som många andra. Alltid älskas hon väl av någon men hon är lite mager stackarn. Har de ont om mat i Polen?” Slut på citat. Själv tycker jag inte så mycket mer än att det är så fruktansvärt ute att bedöma någon efter utseendet. Synd att vi inte kommit längre. Synd att ingen vågade ställa upp och debattera med Katrin i TV4. Men debatten fortskrider på ett vettigt sätt. Hur ska man uttrycka sig? Har man rätt att se ner på hur andra faktiskt väljer att leva? Vem har rätten till att tycka vad som är normalt hur man ska se ut. Vad är egentligen sjukt och vad är friskt vad det gäller vikt? Än så länge finns det ingen forskning som bevisar att smala människor lever längre. Det finns bara tre bevisade faktorer på att leva länge. Ha någon att tycka om. Ha bra gener. Inte röka.. Så länge inte någon kan bevisa något annat fortsätter jag att tycka att alla är vackra på sitt sätt. Skönheten sitter inuti. Men miljoner svälter ihjäl varje dag. Det finns så mycket att bråka om i världen och lägga pengar på så att det blir bättre. Vi behöver alla hjälpas åt i dessa tider. Dieter kommer och går och personer som Katrin fortsätter att bli miljonärer på lättlurade människor. Sätt krutet där det behövs. Lägg en hundring till de som svälter på riktigt. Vi andra vanliga smala, tjocka, långa eller korta. Vi får fortsätta kämpa på med att se oss i spegeln och lära våra barn att vi duger precis som vi är. Framtiden ligger för våra fötter men bara om vi hjälps åt och tar hand om varandra och slutar med att se ner på dem eller de som inte ser ut eller ”vi”.

 • Jag
  23 september, 2015 at 16:16

  Fattar inte hur alla orkar skriva allt detta och katrin läser det.. Fy fan hade gett upp! Ibland måste man vända blad. Verkar läge nu.

 • fass
  23 september, 2015 at 16:28

  Man kan även gå ned i vikt också tror jag, av vissa antidepressiva? alla reagerar olika, medan vissa mediciner ger oftare viktuppgång procentuellt. Och antipsykotiska läkemedel kan också ge viktuppgång, tror det är vanligt att det blir så med en viss typ av läkemedel. Men vissa av dessa mediciner är väldigt farliga på annat sätt då då dom kan ge hjärnskador. Psykiatrin är ett väl ett gigantiskt problem i sig, och man kan nästan påstå att den själv lider av psykisk sjukdom, ibland. Sektliknande och infekterad ibland kanske? Psykiatriker med kanske allt för stor makt och personal som kanske brister ibland i empatisk förmåga och sätter kanske för mycket tilltro till dessa mediciner?Det borde satsas på heeelt andra saker, själsligt vårdande, samtal och bra miljö, än denna empatilösa syn på människor där det mest handlar om att mata patienterna med dessa mediciner! Verkar som man skapar fler kroniker på nuvarande sätt med fel negativt utgångsläge och attityd gentemot de som mår dåligt? Det behövs mer kärlek, betryggande och empati inom vården och mindre psykofarmaka, hur flummigt det än låter! Samhället har kanske blivit för rått även inom vården?

 • Bianca
  23 september, 2015 at 16:35

  Det absolut viktigaste här i livet är att vara SMAL och VACKER. Sedan att man är empatistörd och helt dum i huvudet har ingen som helst betydelse. Att vara smal kommer t om före barnen !!

 • Ina
  23 september, 2015 at 16:40

  Davve i vilka medier har du sett tjocka sitta och gråta ut och försöka få empati och uppskattning som du säger ?? Har du, eller någon annan här, sett något sådan. Aldrig jag. Är bara intresserad av något konkret exempel så jag själv kan se det…………Var har du sett det ?? I vilka medier och när ? Ingen ska bli mobbad för sin vikt, vare sig man är för smal eller för tjock. Det är oerhört primitivt.

 • psykiatrin trauma
  23 september, 2015 at 16:53

  Ja, hur någon med psykiska problem / sjukdom ska kunna bli frisk av att vara i en sjuk, onaturligt miljö som kan upplevas väldigt hotfull, är verkligen en gåta! Där psykiatrikern och personal kan kanske komma med en spruta i högsta höjd och incijera denna mot patientens vilja som kan ge allvarliga plågsamma biverkningar! Eller tvingar patienten dessa mediciner med fruktansvärda biverkningar som kan ge allvarliga livslånga hjärnskador med tillhörande ytterst plågsamma fysiska problem! Är det verkligen någon som tänkt rätt här?!

 • tiggaren på gatan
  23 september, 2015 at 16:58

  Vart kan man vända sig då om man varit försöksdjur och är traumatiserad?

 • p. t
  23 september, 2015 at 17:03

  Man får väl dö på gatan efter de lekt färdigt med ens kropp och själ, lämnad till sitt öde, Herr Tiggare!

 • Jim
  23 september, 2015 at 17:06

  Nej du ser fan inte ut som varken 17 eller 18, det kan inte ens du tro. Annars hade bingo inte behövt trycka kuken i små tjejer vid sidan om dig eller hur?

 • Ebba
  23 september, 2015 at 17:07

  Hej katrin! Ville bara säg att du tycker ju att feta människor är fula och äckliga men jag tycker kvinnor med pyttesmå ögon som sitter extremt tätt och som har långa stora näsor som du själv har är skitfula och äckliga. Du har inte funderat på att plastikoperera dig???? Eller vill du fortsätta se ut som nån slags rovfågel i fejset??

 • E
  23 september, 2015 at 17:09

  Blir man elak av att var missnöjd med sig själv. Tror inte du är så nöjd med dig själv Katrin!!!

 • Ebba
  23 september, 2015 at 17:10

  Och skulle du se ut som 17??? Tack för dagens garv! Den var kul den. 😉 Puss på din stora näsa!

 • Ninni
  23 september, 2015 at 17:18

  Ebba: På DEN HÄR bilden har hon ju stora ögon! Och näsan ser fin ut också! Sen hur hon ser ut irl vet inte jag, har aldrig träffat henne! Men att påstå hon har små ögon utifrån denna bilden, då ljuger man!! Sedan kan man ju se väldigt annorlunda ut på foto, med en massa förvrängningar hit o dit. Tycker personligen Katrin ser väldigt bra ut!

 • Elisabeth
  23 september, 2015 at 17:23

  Läser era nedlåtande kommentarer och kan inte låta bli undar – Hur mår ni själva??? Nästan hela bunten har behov att ge tillbaka, sparka, spota och förklara varför de gör det. Är det vuxet? Är det frisk? Jag är 100% säker att ni sdjälva skulle må bra av besök hos någon kurator eller behaviorist… Spegel ,spegel på väggen … juste

 • tack
  23 september, 2015 at 17:27

  Ebba jaha ja! Då måste du tycka så om mig också då jag har större näsa och förmodligen mindre ögon än henne och fulare förövrigt- Tack för att du hånar mig och andra med dina kommentarer! Tänker inte sjunka lika lågt och angripa ditt utseende dock, som jag misstänker ändå ser ut på ett visst sätt eftersom du ger dig på hennes utseende!

 • Emi
  23 september, 2015 at 17:41

  Usch!!! vad ni är elaka!
  Det är självklart att Katrin ska propagera smala
  kroppar och LCHF, hon gör precis som dietister
  hon rekommenderar rätt kost och jag förstår inte varför ni gör så mycket oväsen runt detta.
  Dietister, PT, sjukgymnaster tjänar pengar på deras jobb. Varför får Katrin inte göra det??? Det är hennes jobb!!!Hon lurar inte någon..ni köper hennes produkter frivilligt.
  Så ge er, titta på hennes kropp och ansiktet! Hon ser bra ut, yngre, mycket yngre än 38.
  So go girl..go!

 • ?!
  23 september, 2015 at 17:42

  NI MOBBAR JU SÅ IN I HELVETE SJÄLVA HÄR BLAND KOMMENTARERNA!! – VARFÖR INTE BARA TILLRÄTTAVISA HENNE ISTÄLLET OCH TALA OM HUR FEL HON HAR, NÄR DET ÄR SÅ?! NI GER HENNE OCKSÅ MAKTEN PÅ DET HÄR SÄTTET OCH SJUNKER JÄVLIGT LÅGT!

 • Chanell
  23 september, 2015 at 17:49

  Jag hade inte köpt hennes produkter om hon kallat mig för tjock fet och äcklig!! Vilken märklig marknadsföring!!

 • Susanne
  23 september, 2015 at 17:58

  Heja Katrin,du är så härligt uppfriskande..du säger vad dom flesta tänker men är för fega för att stå för..BRAVO!!!

 • Mich
  23 september, 2015 at 18:01

  Snart kommer tiden ikapp dig. Vad skall du göra då? SPRINGA FÖR LIVET !!??!

 • ...
  23 september, 2015 at 18:04

  Du måste börja tänka mer på vad du säger i media, Katrin, hur det faktiskt kan påverkar framförallt unga tjejer!Detta gäller ju alla kändisar som uttalar sig i media!
  Läste nyss om denna unga tjej som kände sig hånad, jag blev ledsen och oroad! Vet själv hur väldigt unga tjejer, ja flickor som är barn pratar om sin vikt!! Detta är verkligen alarmerande! Är rädd att fler kommer insjukna i anorexia om inget drastiskt görs åt detta! Och då är jag själv ofrivilligt underviktig, och vill desperat gå upp i vikt!! Jag har även blivit retad för att vara för mager så vet hur det är också! Men nu behövs det verkligen ett kraftag för acceptansen för våra olikheter, att alla kroppsformer är ok! Och världen skulle vara väldigt trist om alla såg likadana ut, eller hur? Jag vet ej heller om du Katrin har någon form av ätstörning, tyckte det lilla jag såg ifrån Malou, att du var kanske nästan lika mager som mig, men kan ju ha sett fel. Du kanske är inom det normala. För övrigt tycker jag du ser bra ut oavsett vilken vikt du än har haft.
  Men du borde verkligen tänka på vad du säger, hur det kan påverkar andra i media,, och de är vi många som borde, ingen är perfekt! Inte heller jag, har också ångrat många ggr saker jag skrivit eller sagt! Man lär sig med livets gång förhoppningsvis..

 • Sharon
  23 september, 2015 at 18:05

  Ser ut som om du pimplat vin hela flygresan. Clean Eating??

 • Veronica
  23 september, 2015 at 18:16

  Förstår ni inte vad hon gör? Pr. Skaffar fler klick till sin blogg. Jag hade också tyckt hon borde förklara hur vin och clean eating går ihop. Men jag älskar Katrin. Om ni som kommenterar här tycker hon är galen, då verkar ju ni ännu mer knäppa med era kommentarer 🙂 å jo ja är smal så får väl skylla på det när ja inte hatar henne som alla andra 🙂

 • Mrslindblom
  23 september, 2015 at 18:21

  Haha nej du ser inte ut som 17, kanske trodde du var över förföriskad redan innan du beställde. Eller hade hen sett dig när du utan att skämmas attackerade och hånade människor pga deras vikt. Och tyckte att du är en person som inte är värd att serveras. För du anser inte att vissa människor pga vikt förtjänar respekt, hen tyckte väl att vissa människor (läs du), förtjänar att serveras alkohol. Kanske orolig att du blir ännu mer obehaglig med alkohol i kroppen.

 • lena
  23 september, 2015 at 18:36

  17år, dagens skämt, inte många som håller med dina åsikter i programmet med Malou (urusel programledare) så det är tur du är i USA och ska göra stor karriär och bli världsberömd,.

 • Celinda
  23 september, 2015 at 18:48

  Du är en förebild för alla tjocka och äckliga ungdomar.Bara de köper dina PRODUKTER så att du tjänar PENGAR så skiter du väl i dem. Snart har du kanske ett liv på ditt samvete !! Smaka på det!
  Från en tonårsmamma!

 • e-karina
  23 september, 2015 at 19:00

  Ang. din malou-medverkan, så visar det du inte fattar inte har respekt för andra människor.

 • Eline
  23 september, 2015 at 20:16

  Jag har alltid tyckt att du är rolig när du går på och kör din grej men nu tyckte jag att du gick ganska långt över gränsen. Jag har gillat dina produkter men kommer nu, tyvärr, sluta köpa dem av ren princip. Jag vet att du inte bryr dig och att du kommer klara dig alldeles utmärkt ändå, men jag ber dig ändå tänka på hur många du sårade häromdagen. Alla vill inte vara pinnsmala. Många mår jättebra med lite mer fett, och det är nödvändigtvis inte alls ohälsosamt. Se lite utanför din egen box. Det är dags att vi ifrågasätter smalnormen och börjar se att många olika kroppstyper kan vara bra.

 • Anna
  23 september, 2015 at 20:43

  I slutändan är det såna som du som är minst attraktiv, såna som är helt slöa i huvudet och njuter av att förminska andra människor, som ökar andras självhat, som får andra att känna sig mindre värd. Tycker det är patetiskt att en kvinna i din ålder bidrar till mobbning, bidrar till ohälsosam människosyn där människovärdet beror på vikt & utseende. Det är sjukligt beteende att medvetet skada andra.

 • sandi
  23 september, 2015 at 20:55

  Katrins affärsidé är att TJÄNA PENGAR. Just nu på folk med verklig eller inbillad övervikt. Inget annat.
  Förresten, när ska du redovisa insamlingspengarna?

 • Fetma
  23 september, 2015 at 21:04

  Ja men snälla pajjaser som skriver här!! Alla som kommer på en diet tex Viktväktarna , Lchf,
  Nutrilett osv. Alla dom tjänar pengar på feta människor! En tjock person som vill gå ner i vikt hugger på alla s.k.a dieter…och dom som har utformat maten och ersättningar tjänar storkovan!!
  Och vad är problemet tycker ni?är Cigaretttillverkarna tex bättre dom tjänar pengar på att vi får cancer och dör!! Dieter av alla de former kan ju om man ha tur förhindra dödsfall! Förmodar att dom flesta vet att fetma = hjärtinfarkt, kärlkramp, stroker, diabetes. Är det värt det att vara överviktig? Och ja jag vet att det finns människor som har fetma pga mediciner, sjukdom , men dom som enbart missköter sin kropp tycker jag är bedrövligt sjukvården behöver sina pengar till människor som är rädd om sin kropp … Den enda dom kommer att få.

 • Heater
  23 september, 2015 at 21:30

  Problemet heter Katrin Zytomierska. Denna elaka och räliga människa, som helt saknar känslor för andra människor. Hennes attityd är hemsk !!!

 • Pia
  23 september, 2015 at 21:33

  Hej Katrin. Jag har följt dig och din lchf klubb länge. Har gått ner i den vikt jag hade innan jag fick barn och du är en stor inspirationskälla. Jag älskar lchf och vet hur bra man mår av det och jag ser många som skulle behöva börja äta så, men självklart går jag inte på dessa människor och säger att de är äckliga. Jag vet vad sådana kommentarer leder till… Nämligen att helt normalviktiga flickor börjar ifrågasätta sin vikt. Min nio åriga dotter satt vid mig i soffan idag och sa plötsligt
  – mamma jag har aldrig tänkt på att min rumpa är så stor ( och hon är smaaal) Tänk om alla bara kunde sluta prata vikt och utseende. Sköt dig själv och skit i andra.

 • Tilda
  23 september, 2015 at 22:37

  Haha du har så rätt så Katrin. Är överviktig och …så jäkla lat och lycklig! Du verkar vara en rastlös olycklig själ med alldeles för tätt mellan ögonen… By the way, stewarden trodde nog du var 18 pga att han hörde dig prata på planet.

 • Davve
  24 september, 2015 at 00:19

  Folk blir helt galna när någon talar allvar i Sverige. Vart i sin kommemtar om tjocka har Katrin fel? Ingenstans. Är det brutalt ärligt, ja.

  Om folk tog hand om sina kroppar bättre i Sverige så skulle fetman inte vara vår största folksjukdom.

 • Lukina
  24 september, 2015 at 06:18

  Hej Katrin. Tack för att du vågade säga sanningen inför svenska folket. Jag har alltid varit smal i mitt liv men senaste året gått upp i vikt i och med en depression. Jag lever inte i förnekelse som många överviktiga gör utan jag kämpar nu med att gå ner i vikt så att jag kan må fysiskt och mentalt bättre. Jag saknar att kunna springa långa sträckor t.ex. Jag saknar att känna mig frisk. Många som har varit överviktiga i hela sitt liv vet inte om hur det känns att vara smal, de vet inte vad de går miste om och därmed argumenterar med att de visst mår bra. Du gav mig ytterligare en push med dina uttalanden och jag blev ännu mer motiverad att bli av med kilona. Fortsätt med det du gör, du peppar så många kvinnor i min situation att leva hälsosamt och göra något åt våran situation.

  Människor som ät lättkränkta är det ofta för att de är medvetna om att deras val i livet är fel. Dessa människor lever i förnekelse. De blundar för verkligheten och hittar på ursäkter för att vara lat med andra ord. Ja, det är vad man är som fet. Och jag kan även se att jag just nu är fet för att depressionen gjorde mig lat. Men man kan inte vara ett offer i hela livet.

 • Peter Lake
  24 september, 2015 at 14:32

  Du klagar på andra men när skall du fixa din enorma näsa??? Den är ju hur stor som helst. Finns många bra plastkirurger som fixar näsjobb. Den måste vara i vägen hela tiden. Men du snortat säker koks så du får plats mycket koks i denna enorma näsan. Man blir ju rädd när man ser din näsa det är som en fågelnäbb.

 • qwerty
  25 september, 2015 at 14:02

  Så du gör reklam för alkohol KZ?
  Du vet väl inte men ca 30% av alla sjukvårdskostnader beräknas att gå till alkoholens skadeverkningar. Antingen för den som dricker eller det den ställer till med för omgivningen.

  OM du nu ska jaga kostnader och hälsa så är det HÄR du ska starta!

 • vera
  26 september, 2015 at 15:53

  Kan man verkligen tro att jag är 17 år?! Sjukt var det i alla fall. Mest pinsamt. SEN såg jag Wild som var bra. SEN pratade jag med en kompis och SEN sov jag pyttelite. SEN såg jag Moulin Rouge och SEN jobbade jag liten och SEN landade vi. SEN fick jag stå i två timmar i kö till customs och SEN kö till säkerhetskontrollen. ….SEN suckade jag av att läsa vidare….

 • Elin
  26 september, 2015 at 19:47

  Hej.
  Min sambo lämnade hemmet för ungefär 1 1/2 år sedan, ”han orkade inte att stötta mig”.
  Jag kämpade med förlusten av min far, samt en diagnos, bipolär typ två.
  Blev ensam med mina två kids. Sköter mig, äter medicin, jobbar 75%, tar hand om kidsen.
  Men medicinen jag åter just nu, har gjort att jag har lagt på mig.
  Jag är inte lat! Jag kämpar varje dag! Du har ingen aning om vad jag går igenomvarje dag, för att mina kids ska kunna känna att de har ett normalt, säkert o tryggt hem!
  Snälla, tänk efter innan du pratar…..?
  Elin