Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ok America I'm coming to get you. A exakt skitball. Inte alls. Känner mig liten på jorden faktiskt. Men jag har rätt inställning och en bra känsla. Och så sitter jag på plats 1J på flyget så jag ligger raklång. Bra start ändå. Börjar det bra så flyter det oftast på sen… Och om vi kraschar så vågade jag i alla fall. Vågade leva fullt ut. #cleaneating

You Might Also Like

 • jag
  22 september, 2015 at 13:50

  Ja, eller hur: liten på jorden men stor i orden! Och det var inte i nån positiv bemärkelse, duh…

 • Sue
  22 september, 2015 at 14:02

  PENGARNA … du är ISKALL…man får kalla kårar. Huuuuu
  Är du en människa ?
  Utan känslor isåfall !!

 • Lotte
  22 september, 2015 at 14:05

  Vilken fin sminkning på ögonen 🙂
  http://lotte4.blogspot.se

 • Elin
  22 september, 2015 at 14:13

  Alltså på riktigt Katrin. Det där var pinsamt.. det är inte det att du egentligen förmedlar någon felaktig åsikt utan snarare din attityd. Jag har hyllat dig till skyarna innan och brukat vanligtvis avguda din inställning till livet men i detta sammanhanget kändes du tyvärr mer som en liten 20 åring med begränsad livserfarenhet och som när sig själv på att få andra att känna sig sämre eller de få klappar på axeln du får av den lilla klick i gänget som inte heller vuxit upp och tycker att din stil är häftig. Men så finns vi andra, 11 år yngre än dig som vill gömma oss bakom kudden. Vi som vaknade och kom på att hallllåååå du är 38 år nu Katrin, glöm inte det! Man får svårt att behålla någon typ av respekt för dig när du fortfarande inte skaffat dig någon vidare kvalité på hyffs & fason. Förmågan att kunna anpassa sig till målgruppen, kunna föra sig i olika sammanhang med mera den behöver du utveckla.

 • Madde
  22 september, 2015 at 14:14

  Vilken ELAK och beräknande blick. Man blir mörkrädd!!!

 • Jag
  22 september, 2015 at 14:17

  38 är väl ingen ålder ?!, o katrin teater gallfeber på er 76 som skrivit tidigare coolt tycker jag!… O hennes resa fortsätter… Hahaha!! Kul tycker jag. Finns mycket olika åsikter där ute, det märks. Resan fortsätter. Lycka till
  Kärringen på 52.. Haha!

 • Elin
  22 september, 2015 at 14:20

  Och JA jag trivs inte när jag ser mig själv i spegeln, sliter fortfarande med mina gravkilon och trots detta ligger jag inom ett normalt bmi om ÄN kring den övre gränsen. Jag håller med dig för jag vill vara smal, jag tror inte heller att de överviktiga faktiskt innerst inne hade valt det om de plötsligt stod framför en smal och en tjock kropp och skulle välja en att få bära. Men din attityd den tillhör en barnrumpa. En tonåring som vill försöka skrämma de andra i klassen till respekt genom att vara hård och ohövlig. Det är inte smakfullt till din årgång. Dessutom sitter jag INTE och trycker i mig MEN för att inte bara stå tvärställ på vågen och för att faktiskt gå ner i vikt så MÅSTE jag röra på mig. Rejält! Och då kvittar det om jag råkade smaka på sambons potatisklyfta på tallriken eller inte .. jag går ner ändå!

 • Diana
  22 september, 2015 at 14:21

  Vad härligt att du är ute och reser, undrade just vad som hänt med dig eftersom du inte bloggat på ett tag. Lycka till och trevlig resa, ska bli kul att få höra/se vad du har för dig därborta. 😀 Kör hårt bara.

 • Sandra
  22 september, 2015 at 14:26

  Varför skänka pengar till någon man inte litar på, snacks om puckon! Hon behöver inte bevisa ett skit här!! Klart hon gjort rätt för sig.

 • kajsa
  22 september, 2015 at 14:27

  Du ser helt rabiat ut. Kan skrämma slaget på vem somhelst. Har du självmedicinerat inför flygresan ?

 • nova
  22 september, 2015 at 14:39

  Du är fan större än Zlatan. Från en fjortonårig supporter!

 • M
  22 september, 2015 at 14:43

  Clean eating klarar man galant utan att Katrin ska ha en del av pengarna. Ingen konst alls ,så tänk er för innan ni köper hennes dyra produkter och därmed fyller på hennes bankkonto. Inte värt alls. Tacokryddan som ska vara så populär var ju ingen höjdare direkt.
  Angående Katrins podd Clean eating…. vilket gigantiskt självförtroende att lägga ut något som ett barn skulle gjort bättre i sitt innehåll. Kom igen när du har något nytt att leverera!

 • jag
  22 september, 2015 at 14:52

  Ja, man kan säga mycket om Katrin men hon bangar iaf. inte från att alla kommentarer visas här! Öppet, ärligt. Det kan man inre säga om ”Blondinbella# som nu stängt kommentarfält på samtliga inlägg, DET mina vänner är en äkta fegis! Så i den meningen är Katrin stark och står för vad hon säger.

 • Hej
  22 september, 2015 at 15:20

  Jag såg nyss på interviewen som du hade på TV4 med Maja engström. Och jag ska säga dig, jag skämdes över det du sa. Även att du avbröt. Jag menar du är vuxen, du låter inte andra prata om sina åsikter och allt dom säger är fel, medans du bara slänger ut massa kränkande ord som ” feta är äckliga och lata”. Jag menar det är ju mobbning och det borde du veta som är vuxen. Sen att du säger fast att sörre människor säger att dom är nöjda över sin kropp så är dom inte det enligt dig, att det är princip omöjligt är det löjligaste jag har hörd. Du vet väll inte hur dom dom? Och du bestämmer fan inte hur andra. Om dom är nöjd över sin kropp så är dom det. Sen bara för att man är större så behöver dom inte sitta och trycka i sig massa onyttigt. Dom kan äta nyttigt dom med. Men för vissa är det också svårare en för andra att gå ner. Ocj det verkar du inte fatta. Visst fattar jag att det är farligt att vara överviktigt och äta massa onyttigt men alla gör inte det. Så sluta att mobba folk och börja bli en riktig förbjöd i stället. För att du är allt annat än en förebild just nu.

 • Hej
  22 september, 2015 at 15:22

  Väx upp

 • Rambolina
  22 september, 2015 at 16:08

  jag:
  Det är som att jämföra äpplen med päron. Katrin är en flugskit bredvid Bella.
  Sedan har hon inte stängt av några kommentatatersfält !!!

 • jag
  22 september, 2015 at 16:41

  Rambolina: Nu har Isabella öppnat kommentarsfälten igen, men starkt modererade, inte allas synpunkter kommer fram, hmm!
  Katrin är väl inte alls en ”flugskit” i jämförelse med Bella? Samma skrot och korn skulle jag vilja påstå..fast Katrin är inte rädd för att visa upp vad alla skriver, det är skillnaden mellan de två. Bella är en som fegar när det blåser kallt…
  Det gör inte Katrin, heder åt henne för det iaf.!

 • P1
  22 september, 2015 at 16:53

  jag om du har den minsta koll så förstår du varför Bella stängt sitt kommentarsfält

 • Anton
  22 september, 2015 at 17:08

  Bella är vuxen. Katrin är fortfarande ett litet barn som behöver en massa uppmärksamhet både negativ och positiv.

 • Angelica
  22 september, 2015 at 17:13

  Om någon kan göra det så är det du! Go get them fat people!!! 😉
  För övrigt, ett oerhört varmt och stort tack – du är en sann inspiration för mig. Äntligen en kvinna med pondus, skinn på näsan, som förstår att det är genom att delegera man lyckas, att det är genom sanning man sätter sitt märke här på jorden, och att det är genom slit och engagemang man flyttar berg! Du är amazing! Ta hand om dig!

 • jag
  22 september, 2015 at 17:18

  Håller inte med alls, Katrin vågar skriva saker som hon vet kommer att ta hus i helvete och låter alla kommentarer flöda in, det skulle ALDRIG fega Bella våga.
  Jag tror att Katrin har ett temperament och livsåskådning som inte är compatibelt med vår svenska syn på hur saker och ting ska gå till, hrm, host, host!
  Jag ger henne iaf. cred. för det att hon vågar vara den hon är, det är modigt i detta tidevarv!

 • Ewa
  22 september, 2015 at 17:46

  Katrin kallar överviktiga fula. Vacker och ful sitter i ansiktsdragen, inte i vikten. Har du kollat spegeln på sistone? Rena vackra drag? Nä, skulle väl inte tro det.

 • Anton
  22 september, 2015 at 17:46

  Bella har modet att visa att hon kan bli sårad. Det modet finns inte hos Katrin.

 • Ellen
  22 september, 2015 at 17:56

  Jag tittade precis på intervjun du hade med Malou och jag blev riktigt chockad över hur du tänker kring överviktiga personer. Jag är själv 17 år och mitt uppe i den vikthets som pågår i samhället idag och att höra vad du hade och säga om personer med övervikt gjorde mig riktigt förbannad. Att du säger att överviktiga inte kan vara lyckliga låter helt orimligt i mina öron. Varför i hela friden skulle de inte kunna vara det? Varför måste man väga en speciell siffra eller se ut på ett visst sätt för att vara lycklig och älska sig själv? Ska alla som väger några kilo mer än normen säger vara olyckliga och hata sig själv endast för att samhället säger det? Du får människor att ses som svaga, osäkra själar som lever för att passa in i de sjuka ideal som finns idag. Ska man verkligen behöva få ångest över att ta den där extra kakan eller hoppa över gymmet en dag, bara för att man är överviktig? Ska man gå upp varje morgon, se sig i spegeln och tänka ”fan vad jag är ful” bara för att man har en lite rundare mage?

  Fattar du själv inte hur du själv låter? Jag väger själv några kilo mer än idealet men när jag hör dig kunde jag inte bry mig mindre. Människor med åsikter som dig ska inte dra ner mig och andra med övervikt. Jag kan inget annat än att skratta åt dig, tror du verkligen att vi ska lyssna och lära av någon som har så sjuka åsikter? Knappast. Du visar bara själv på hur osäker du är genom att trycka ner andra.

  Hejsvejs!

 • mani
  22 september, 2015 at 18:47

  herregud, ja folk säger ju en hel del saker, och fler kommer säga ännu mer. Förmodligen vet du själv att du klantade till det aningens hos Malou, eftersom du är en mamma och säkerligen uppfostrar dina barn från dag till dag (vad vet jag, jag är inte med i ditt liv).
  Och det är just den punkten du aldrig får glömma, är man inte insatt i en persons liv, är man inte delaktig i vardagen och ser hur/vad personen gör/säger/beter sig, så har man inte en jävla aning om något.
  Kommer folk till dig för att gå ner i vikt, ah men enkel slutsats: dom mår dåligt och vill gå ner i vikt. Spelar dom in en video när dom lagar mat och dansar: dom är som alla andra jävlar som vill visa röven på internet.
  Om du nu tror att man ser direkt hur personen mår, genom att kolla på den, så ska ialla fall du akta dig för att visa upp dig offentligt just nu, du är absolut inte redo. Det bara kommer ut en massa saker, som diarré i munnen. Hetsig, exploderande och nykommen från ett uppvaknande. – Och jag vet, det är ingen fråga om saken. Enkel KBT terapi och ett längre missbruk har gett mig insikten i hur man känner inför något ”infekterat”, efter att man kommer ifrån det.

  Så lugna dig och fuck you.

 • Linda
  22 september, 2015 at 18:56

  om du får tag på Oprah så glöm inte att påpeka hur fet, lat och äcklig hon är.

 • Mikael - Underläkare, näringsfysiologi, forskare
  22 september, 2015 at 19:45

  Som någon som har forskat kring övervikt och dagligen möter patienter som lider av allt ifrån obesitas, diabetes till malnutrition och anorexia så blir man minst sagt ledsen när det är sånt som du förespråkar som förmedlas till allmänheten.

  Övervikt orsakas varken av dålig självkontroll, lathet eller brist på karaktär. Det stämmer mycket väl att vissa patienter med (lättare) övervikt kan uppnå en normalvikt genom att lägga om sin livsstil. Dessa är dock i klar minoritet och det deras fetma har sällan samma genes eller orsak som den stora massan. Vi vet dock sedan länge att både kostförändringar och motion är ytterst ineffektivt för att behandla fetma. Däremot är dom ”råd” och det budskap som du förmedlar en ypperlig grogrund för psykisk ohälsa, ortorexi, anorexia och malnutrition. Den information du sprider är inte bara vilseledande och felaktig, den kan i vissa fall även vara direkt skadlig. Jag är mer än gärna villig att debattera dina åsikter om hälsa, övervikt och kost i något offentligt forum. Du skrev att ”en person vet att dom har rätt har inga problem att argumentera för sin sak”. Visa gärna detta genom att debattera med någon som har gedigen kunskap om nutrition, övervikt och medicin. Jag bidrar gärna till att göra svenska folket lite friskare genom att visa varför och hur du har fel.

  Mvh
  Mikael – Näringsfysiolog och underläkare

 • patrik
  22 september, 2015 at 20:26

  Fy vilken människa du e. Hur kan du leva med dig själv? Jag är överviktig och glad på in och utsidan . Jag tror du inte älskar dig själv.

 • Millan
  22 september, 2015 at 20:44

  Vi är många som håller tummarna – att planet kraschar..

 • Anton
  22 september, 2015 at 20:55

  Millan det gör vi INTE och du de andra passagerarna då? Vad vi kan hålla tummarna för är att Katrin en dag lär sig vad ödmjukhet innebär. Alla människors lika värde.

 • I see fat people
  22 september, 2015 at 20:55

  Fortsätt jaga alla feta människor med blåslampa. De behöver onekligen motionen.

 • Millan
  22 september, 2015 at 21:32

  Anton (eller ska vi säga Bingo?), du är tydligen dummare än tåget – har man inte lärt sig vad ödmjukhet innebär när man är drygt 40 år så är det garanterat för sent.

 • lilly
  22 september, 2015 at 22:05

  Såg dig på tv hos Malou. Du verkar till att vara en olycklig människa. Så skör på något vis. Du behver någon som älskar dig !!

 • Linnéa
  22 september, 2015 at 22:08

  Nu är det första gången jag någonsin kommenterar din blogg (dessutom första gången jag är inne på den).
  Det finns så mycket jag vill säga dig, men du är förlorad. En riktig jävla loser är du, vidriga människa.

 • Lise
  22 september, 2015 at 22:20

  Din jävla diet förstört varenda hjärncell i dig
  Kanske därför du är singel
  alla som är överviktiga idag äter inte tex tar mediciner som går upp i vikt
  Jag gått upp i vikt eftersom tar kortison eftersom hjärntumör så nu är man ful
  Måste ta mediciner trots inte har någon aptit så gör kortison sväller upp
  Men vet du vad jag var smal innan
  Trots rund men jag är hellre rund och frisk än smal och dö

 • JB
  22 september, 2015 at 23:11

  Av en händelse tittade jag på Malou efter tio och kände direkt när jag lyssnade på dig att hur i helvete korkad kan en människa bli. Det är inte ditt eget fel, vi är alla olika och en del föds begåvade och andra inte. I en del fall går det att utveckla sin intelligens över tid genom att aktivt träna den, det har du uppenbarligen inte gjort.

  Förmodligen visste inte tv4 vad dom gjorde eller så var det helt enkelt nån på tv4 som var skyldig dig en tjänst och motvilligt lät dig hållas.

  Inte ett krav, bara ett råd, ta professionell för att komma tillrätta med dina tillkortakomanden och ta tillvara på din uppenbara talang att synas och höras men i sammanhang där du kan göra skillnad.

  Många kramar från en orolig tvåbarnsfar.

 • gnutten
  22 september, 2015 at 23:33

  Byt ut ordet tjock, fet & ful till Muslim eller Invandrare. Så ska vi se vad som händer med debatten! Lilla gumman, din värld måste vara både trång och enkelriktad. Stackare!!!!

 • I see a lot of really fat people
  22 september, 2015 at 23:34

  Jag tycker inte Katrin bidrar till en vidrig människosyn då feta människor är en vidrig syn vilket betyder att Katrin har helt rätt. Sluta gnäll och banta istället era kreatur i människoform. Det är typ någon promille som är riktigt feta p.g.a. gener eller sjukdom och resten av er är lata frossare som sitter på arslet hela dagarna. Res er upp från datorn och backa bort från kakfatet/chipspåsen och allt annat ni frenetiskt trycker i er och ut och rör på fläsket.

 • Politiskfläskkotlett
  22 september, 2015 at 23:41

  Alla elefanter på två ben känner sig tydligen grovt förolämpade. Istället för att ändra på sig vill dessa vandrande fläskberg att hela världen ska anpassa sig till deras motbjudande daller. Gastric bypass my ass för det är väl bättre de syr igen käften på dem.

 • Åsa Johansson
  22 september, 2015 at 23:49

  Jag tror Bingo mår jävligt bra utan Katrin! Titta på kanal 4 när dom var men och rulla några chokladbollar med Krisitn Kaspersen. När dom satt vid bordet och diskutera så tog Katrin över samtalet hela tiden. Bingo fick inte en syl i vädret. Måste ha varit hemskt att levt i ett sånt förhållande med en sån dominant och ett sånt kontrollfreak som Katrin!

 • Lillan
  23 september, 2015 at 00:10

  Jag är ung vacker och SMAL, men ändå är jag djupt olycklig.Hur kan det komma sig Katrin? Du säger ju att smal = lycklig !!

 • Cry me a river of fat
  23 september, 2015 at 00:16

  Feta människor är ju både fula och oattraktiva. Katrin tycker det och jag tycker detsamma, precis som många andra människor med oss. Vi har faktiskt yttrandefrihet (om än något begränsad) och de flesta som använder sig utav det påhittade ordet ”fettfobi” är just feta människor.

 • Lick the Magic Stick
  23 september, 2015 at 00:18

  @Lillan

  Om du verkligen är ung vacker och SMAL kan jag göra dig lycklig även om jag är gammal ful och TJOCK så har jag även en stor KUK.

 • sebbe
  23 september, 2015 at 01:19

  Helvete va ful du är din häxa! Du behöver investera i en Ica kasse som du kan dra över nyllet

 • veronica
  23 september, 2015 at 01:57

  Hej Katrin!

  Jag MÅSTE fråga dig. Hur fan får man ditt starka psyke? Du struntar i största grad om vad folk tycker eller säger om dig, då du definierar dig själv. Och jag har lätt för att bli ledsen av vad folk tycker om mig, jag skulle ge mycket för att få ett sådant starkt psyke som du. Kram

 • Kristina
  23 september, 2015 at 07:09

  Vad som stör mej är att den här debatten handlar om att man ska få vara som man är/vill. Men Katrin får inte tycka som hon vill, för då skriker vissa så att det sprutar chips ur munnen på dom. Att det är ohälsosamt att vara fet håller varenda läkare i hela världen med om.

 • Camilla
  23 september, 2015 at 08:06

  Människors lika värde är väl ändå nåt som Katrin skiter fullständigt i. Och om nån tror hon är under 18 så har man inte kommit fram till det genom utseendet utan genom beteendet som är som en 12-åring. Undrar hur många unga tjejer som får ätstörningar av dina uttalanden?

 • Anton
  23 september, 2015 at 08:52

  Millan att önska att planet ska krascha det är att vara dummare än tåget och det visar även på att du har en fruktansvärt grym människosyn.

 • Davve
  23 september, 2015 at 10:01

  Feta är som invandrarna…. Vi alla andra ska anpassa oss efter er…….

 • Eva
  23 september, 2015 at 10:12

  Karma Katrin – karma. Hoppas jag är med när det slår tillbaka mot dig 😉

 • !!
  23 september, 2015 at 10:36

  Vad vackra ögon du har!

 • davve
  23 september, 2015 at 14:30

  Eva mår du bra?

 • Sara
  23 september, 2015 at 15:28

  You look like a DIVA! Så otroligt fina ögon! Vad har du haft för smink??

 • 123
  23 september, 2015 at 15:42

  @Davve: FEL! Alla måste anpassa sig efter rasister, nazister och nationalister nu för tiden! Det går inte att vara ute utan att bli uttittad och känna sig rädd som invandrare eller om man visar tydligt avstånd mot rasismen!!

 • Pauline
  23 september, 2015 at 20:27

  Tja.
  Funderade först på hur du vågade. Nu förstår jag ju. Du skulle åka utomlands 8 dagar. Då har ju stormen passerat. Bra tänkt.
  Men vet du vad? Du glömmer bort något. Du glömmer att livet har sina upp och nedgångar.

  Jag är tjock. Jag var atlet förut men idag är jag tjock. Jag blev väldigt sjuk. Och kroppen hängde inte med så jag blev tjock. Tyvärr kan jag inte träna hårt utan får vara väldigt försiktig för att inte gå sönder. Vissa dagar kan jag inte lämna mitt hem. Först blev jag ledsen. Jag kände mig ful. Men så en dag så vände det. Jag insåg att jag är inte alls ful! Jag äter nyttigt, har en vacker hy och mina ögon är to die för.
  Jag har en cool stil och när jag går ut raggar män på mig tidigt på kvällarna.
  Boostar helt klart självkänslan.

  Jag är en glad tjockis. 🙂

  Du verkar och framställer dig själv som en bitter smalis med Cash. Trist.
  Det är sällan man ser dig le på riktigt? Du kanske behöver en påse ostbågar och en pizza?

  Hade du kunnat vara ärlig och sagt att alla är olika, vissa vill gå ner i vikt och andra inte. Det viktiga är att man mår bra med sig själv. Då hade jag kunnat respektera dig men ditt sätt faller platt.

  Hoppas du har en bra resa!

  /Pauline

 • Lisen
  23 september, 2015 at 21:16

  Oj du ska nog stanna där

 • Helena
  24 september, 2015 at 21:56

  Oj Katrin! Har du någonsin hört uttrycket att ”Det är bättre att tiga och låta människor tro att man är ointelligent, än att öppna munnen och bevisa att de har rätt”? Det är något som du borde ta till dig och fundera över. Tråkigt nog så ser jag en del ogenomtänkta och ointelligenta kommentarer här som visar att du – tyvärr – inte är ensam i din okunnighet. Ärligt talat så är du och dina likar ömkansvärda. Överviktiga människor har åtminstone en chans att försöka förändra sin situation, men sorgligt nog finns det inte mycket man kan göra åt er vidriga trångsynthet, inskränkthet och skrämmande okunnighet…