Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Usch och fy att lämna barnen på dagis idag. Vemodigt. Har aldrig varit ifrån dem i åtta dagar det känns hemskt just nu. De kommer att ha det bra såklart men jag kan inte låta bli att tänka på om något skulle hända så sitter jag på andra sidan jordklotet. Inget kommer att hända. Världens bästa pappa @bingorimer och mormor och moster finns ju här. Mest jag som krisar. Nu måste jag andas lite. För snart drar jag. Så är det bara.

You Might Also Like

 • Anton
  22 september, 2015 at 11:32

  Du väljer själv att jämnt vara borta från dem. Det är ditt val så det är inte synd om dig.

 • Gloria
  22 september, 2015 at 11:40

  Skall du träffa tjockisen Ophra? Så spännande!!

 • A
  22 september, 2015 at 12:10

  Gloria släng ut en bild på dig så vi får se hur vältränad du är.

 • lina
  22 september, 2015 at 12:23

  Anton (fast jag är säker på att du är en tjej): sluta snacka skit. Kvinnor som har karriärer har väl rätt att jobba OCH sakna sina barn- de är faktiskt så de flesta har det även om Katrin har lite glammigare jobb så hon är borta längre i sträck. Tycker illa om Katrins nedlåtande attityd mot överviktiga men blanda inte ihop äpplen och päron- hennes moderskärlek behöver ju inte ifrågasättas bara för att hon hatar tjockisar… (Fast Ringo är rätt trind på ett bebisgulligt sätt så kanske det kan öppna Ks hjärta även för oss som har lite övervikt?)

 • Tor
  22 september, 2015 at 12:33

  YES the milf is back! hehe

 • G
  22 september, 2015 at 12:37

  Hennes söner är söta ja! Hon är ju själv väldigt snygg så inte konstigt att det blir resultatet!

 • Sara
  22 september, 2015 at 12:40

  Stackare är det till USA du ska åka till nu? Du verkar jämt resa.

 • ...
  22 september, 2015 at 12:47

  Den minsta kanske vill vara och behöver vara med sin mamma nu?Eller? Hur gammal är han Rambo? Ledsamt och se får faktiskt lite ångest när jag ser bilden. Detta samhälle går ut på att behaga och prioriterar arbetsgivare och arbete framför sina barn, verkar det som. Prio 1 ska ju vara barnens behov, inte samhällets behov av en som arbetsmaskin!

 • Lillie
  22 september, 2015 at 12:50

  Förstår dig Katrin, jag har själv eget och reser mycket (dock ej till US).
  SÅ jobbigt, vi får vara glada vi har barnens pappor och resten av familjerna med.
  Det går bra!!!
  ALL LYCKA TILL, hoppas du hittar en marknad för dina kanonprodukter.
  PS – kanske Bingo och era 3 barn kan komma över på lite semester om du är slutkörd. Det är jobbigt driva igång utomlands.

 • ...
  22 september, 2015 at 12:51

  .. Men å andra sidan kanske Katrin behöver detta, både ekonomiskt och känslomässigt, kanske tycker det är väldigt kul att resa också! En lycklig mamma ger mycket för ett barn! Hennes släktingar är säkert väldigt bra barnvakt! Tänk alla barn som är borta varannan vecka från sin mamma!:(

 • ...
  22 september, 2015 at 12:53

  Men det är ju med ett vemod och saknad när man måste åka ifrån sina barn. Verkligen inte lätt.

 • Anton
  22 september, 2015 at 12:58

  lina: Förlåt det var inte meningen att ge dig eller någon annan dåligt samvete. Jag märker att du fick det. Du och alla andra föräldrar väljer själva hur mycket ni ska vara borta från era barn.

 • Irene
  22 september, 2015 at 13:18

  Hur går det med nya lägenheten?

 • lina
  22 september, 2015 at 15:03

  Haha anton jag har varit och ar hemma med alla mina barn tills skolstart och det funkar bast for oss da pappan ar pa resande fot och jag redan innan jag fick barn alskade att ta hand om andras barn. M’en vi ar alla olika och jag kanner mammor som glatt lamnat bort sina 3-manaders bebisar for de kande sig kvavda. Barn behover karlek och omvardnad och kanner inte mamman att hon kan/orkar det pa heltid ar det val battre med dagis – pappa och slakt som tar vid. Jag ar egoist – jag njuter av att vara nara mina barn sa mycket som mojligt men respekterar att alla inte kanner sa och det borde du anton oxa gora istallet for att leka moralkarring.

 • Anton
  22 september, 2015 at 15:27

  lina hur mår du? Du verkar så ensam och bitter. Jag blir orolig för dig.

 • Mona
  22 september, 2015 at 15:36

  Hur behandlar du människor som har övervikt pga sjukdom.
  Det har jag. Min kosthållning skulle göra dig grön av avund.
  Kan helt enkelt inte äta vad som helst det pallar inte magen äter medicin för att maten inte bara ska rinna igenom.
  Vissa dagar äter jag inget alls bara vatten och kaffe
  mår för illa för att äta. Måste äta en mycket kontrollerad
  kost.Har en ämnesomsättningssjukdom,ärftlig sådan.
  Har stora doser kortison som på verkar vikten.Nej jag kan inte träna bort sjukdomen,eller äta hälsokost.Livet är så begränsat sedan jag blev sjuk.kan aldrig äta på restaurang då jag måste veta vad maten innehåller,även kryddorna.

 • laura
  22 september, 2015 at 19:36

  Hej Mona- nog ingen idé att förklara dig för Katrin för hon svarar aldrig och generaliserar utifrån hennes egen erfarenhet; alla måste vara lika… Och Anton– tycker inte Lina verkar bitter- tvärtom hävdar hon ju hur man bör respektera allas livsval utan att klanka ner på någon- det kan man ju knappast anklaga dig för att göra…

 • Anton
  22 september, 2015 at 21:05

  laura Ja lina vill framställa sig själv som perfekt det är oftast de som mår dåligast. Jag står fast vid att Katrin väljer själv att vara borta från sina barn så nej det är inte synd om henne.

 • davve
  23 september, 2015 at 14:31

  Mona, inte konstigt att du mår dåligt om du bara dricker vatten?. ska katrin tycka synd om dig eller?

 • Stackars barn
  24 september, 2015 at 01:06

  Stackars barn som växer upp med en mamma som hatar så många människor. Som kommer växa upp med en syn att vissa människor är mindre värda.

  Tänk om, gud förbjude, något av barnen någon gång skulle ha ett kilo för mycket på kroppen! Mamma kommer ju pissa på allt vad självkänsla heter och tala om för stackarn att ”nu är du ingenting värd för du är ett äckligt fetto! Hur blev du så äckligt, motbjudande fet?”

  Stackars små liv..

 • Juliette
  24 september, 2015 at 10:03

  Dina barn ser säkert framemot 8 dagar utan ditt sällskap!