Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag hatar att använda tandtråd. Varje gång jag är hos tandläkaren och han frågar om jag flossar varje gång flackar jag med blicken och mumlar ett svagt ”ja”. Hatar att stå där och lägga tid på att köra in den där jobbiga tråden som ändå bara fastnar och trasar sönder sig och sen går jag och pillar med fingrarna för att få ut tråden.. Hatar att flossa. Gör det ALDRIG. Jag erkänner det. Så fick jag möjligheten att få prova TePe easypick och den är som från en annan planet. Den är så skön den här lilla rackaren. Grym att ha och pilla med när man sitter vid datorn och jobbar. Prova den, ni kommer att fatta! Vill ni också vinna en massa easypick? Och ett presentkort på 1000 pix på Åhlens? Ta en bild med dig i en rolig situation och tagga #easypick och #tävlamedtepe så är du med i tävlingen! #easypick #tepe

You Might Also Like

 • Tanten
  16 september, 2015 at 11:57

  Asså sicken kul tävling !!!!!!

 • Tanten
  16 september, 2015 at 12:05

  Bättre att skänka dem till flyktingarna. De behöver också pilla tänderna !!

 • laura
  16 september, 2015 at 12:43

  Ja men självklart vill väl alla vinna tandpetare för de kostar ju så mycket att handla själv..eller? Nej men allvarligt Katrin jag tycker du ska berätta om hur mycket du fick in på din insamling och vad du gjorde för pengarna. Det handlar om respekt för de människor som velat hjälpa till. Skulle aldrig själv drömma om att starta en insamling till nödställda utan att redovisa vart pengarna gick så förstår de som känner sig lurade. Sluta peta tänderna och visa lite siffror så blir alla glada och nöjda.

 • Diana (La Madre)
  16 september, 2015 at 12:53

  Låter ju enkelt och bra!! Kommer dock inte att delta, orkar inte att hålla på att ta bilder och grejer men himla bra för jag orkar inte heller alltid flossa!

 • Anton
  16 september, 2015 at 13:43

  laura :Katrin köpte en jacka till Ringo för de insamlade pengarna.

 • åsa
  16 september, 2015 at 14:11

  Du måste vara i ett desperat behohov av pengar. Göra reklam för tandpetare!Men en seperation blir mycket dyrbar och tar lång tid utan samboavtal Få seperationer är lyckliga !!

 • åsa
  16 september, 2015 at 14:14

  behov*

 • Annica Lundgren
  19 september, 2015 at 09:42

  Hahahaha vad roligt detta blev. Inlägget om tandtråd kunde jag ha skrivit, såg bilden du hade med ”den lilla rackaren” i handen. Läste inlägget och kom på mig själv med att jag hade min lilla rackare också i handen och pillade mellan tänderna, den är bäst.. Och jag tycker att dina poddar är så bra, skulle vilja ha en i veckan istället, det är intressant och jag blir inspirerad. Bara en tanke…. kram och ha den bästa helgen

 • stora nasan
  21 september, 2015 at 12:08

  Din näsa är lika stor som en flaggstång, det är inte normalt med så stor näsa.