Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Det finns få så otroligt karismatiska människor som @elinryer. Grym tjej som driver sajten @used_a_porter där man kan köpa begagnade märkeskläder för barn. Köpte just en Terre de verre- jacka till Ringo för tusen pix. Så bra! Elin har även ställt upp med sitt lager på Lidingö för att hjälpa @vigorvadvikan som inte riktigt får ihop det. Elin är en eldsjäl. En jävligt snygg sådan! Heja heja #girlpower

You Might Also Like

 • null
  15 september, 2015 at 10:53

  Ja hon var jääävligt fin också! Men det är du också Kattan!

 • jane
  15 september, 2015 at 12:20

  Är det viktigt med märkeskläder till dina barn???

 • lina
  15 september, 2015 at 12:27

  1000 för begagnat hade jag inte betalat. Oavsett märke.

 • Ellen
  15 september, 2015 at 13:17

  Var det Viktigt att poängtera att ”Vigörvadvikan” inte får ihop det som du uttrycker det. Kan det ha att göra med att dom offentlugt gått ut och tagit avstånd från folk (Dig??!!) som engagerar sig i den humana katastrofen i deras namn. Och som sedan åker till Budapest och rapporterar att ”läget är svinbra”. Vad hände med pengarna du samlade in?? Just ja, Ringo fick en ny vinterjacka för 1000:-…

 • Janell
  15 september, 2015 at 13:30

  Ja privata insamlingar saknar insyn. De stjälper istället för hjälper. Själv satte jag in 1000 kronor . Så jag har kanske betalt Ringos jacka??!!?

 • Elisabeth
  15 september, 2015 at 13:41

  Ellen,Janell mm – man brukar se på andra efter egna förutsättningar men i det fallet så skulle jag ge tusen ggr mer för Katrin än för er. Lögner bruka ha korta ben … glöm inte det!

 • Lussan
  15 september, 2015 at 13:58

  Jag tycker att ni skall kontakta katrin privat och be om en redovisning, kommer det sedan ingen så kan ni faktiskt polisanmäla.

 • Pia
  15 september, 2015 at 14:24

  @Elisabeth, Varför det? Förklara så är du snäll.

 • Helena
  15 september, 2015 at 14:48

  Är ni helt från vettet eller? Tror ni att katrin måste samla in pengar från folk för och ha råd och köpa en begagnad jacka till sin son? Ni får det att låta som om det är dyrt med 1000 för en jacka. Är ni avundsjuka för att era barn inte har sånna kläder? För katrin så är en tusenlapp troligtvis fickebös.Så skärp er för helvete!

 • sofia
  15 september, 2015 at 15:04

  vad är ett rimligt pris för en jacka ?

 • petruska
  15 september, 2015 at 15:51

  Du vänder kappan mot vinden. ”vi gör vad vi kan” !!
  Men du skall så klart vara bäst !
  För egen vinnings skull !

 • Zoe
  15 september, 2015 at 15:57

  Helena; varför inte. Hon verkar inte så ärlig, när det kommer till pengar!

 • petruska
  15 september, 2015 at 16:06

  efter*

 • Jävla blattar.
  15 september, 2015 at 16:29

  KATRIN MINNS DU?

  https://gurgin.wordpress.com/2010/01/25/rasisten-katrin-zytomierska/

 • avhumanisering
  15 september, 2015 at 16:41

  Och tiggarna och deras barn tvingas fortsätta bo i bilar, under broar och på gatan… De får ingen hjälp med detta.

 • Jävla blattar.
  15 september, 2015 at 16:48

  Katrin kommer du ihåg?du sa att :ALLA SKA JOBBA OCH FÖRSÖRJA SIG SJÄLVA!undrar när ska ”blattar” börja jobba och försörja sig själva?måste alla leva på socialen?

 • ...
  15 september, 2015 at 21:36

  @”….. blattar” är du ironisk eller?! Annars är du extremt dum i huvudet, milt sagt! Vem har lättast att få jobb tror du? De finns många svenskar som går på bidrag och invandrare som också är sjuka eller arbetslösa, för de är människor oavsett ursprung, inte arbetsmaskiner av stål, som aldrig kan gå sönder.

 • ...
  15 september, 2015 at 21:38

  ..Och de flesta jobbar!

 • tess
  15 september, 2015 at 22:39

  Hej Katrin! Detta har inte med inlägget att göra. Jag vet inte om du har någon speciell mailadress man kan skriva till så att det är troligare att du läser, men provar här.

  Det här med LCHF.. jag tror nog att det är jättebra, för viktnedgång och allmän hälsa. Har läst på en del och det verkar så. Kan ju va fel dock, är inte nån professor i ämnet direkt. Iaf. Det jag ändå är rätt säker på är, att även om det är bra att äta mer fett och protein jämfört med en person som äter kolhydratrik kost, så kan du inte stoppa i dig vad som helst. Mättat fett, transfetter… animaliskt fett från kött och mejeriprodukter… Vad jag kan se är det mycket sånt du har ätit när du hållt dig till LCHF. Även bra grejer som avokado och nötter, men du har aldrig skrivit något om att det är viktigt att välja bra fetter. Visst går du ner i vikt ändå (men vad jag läst är att omättade fetter bränns snabbare och ger snabbare viktnedgång också) men det finns massor av andra problem med mättat fett. Det visar sig ofta inte på många år, till skillnad från hur det blir när du äter kolhydrater och blir tjock. Men du måste väl hålla med om att den långsiktiga hälsan också är viktig?
  Jag antar att du har lite koll på vad för fetter som är bra och i vilka råvaror du hittar dem. Men kanske inte helt och hållet… det är lätt att bli lurad av vinklade populärvetenskapliga artiklar, som påpekar de enstaka positiva effekterna av något, utan att nämna alla de dåliga. Ex kokosfett, som du verkar förespråka, framställs som nyttigt, men många forskare säger att vi inte ska luras av trenden utan att kokosfett/olja är dåligt. Vore kul om du satte dig in i sånt här och skrev lite mer om det…. du har ju så många följare och skulle kanske kunna göra en skillnad. Tycker inte man kan uppmuntra folk till LCHF och inte gå in djupare på det…

 • tess
  15 september, 2015 at 22:42

  kollade in cleaneating.se och ser att det bla står att din kokosolja innehåller ” viktiga fettsyran laurinsyra”.

  samtidigt läser jag ”Kokosolja innehåller de ”ilskna” fettsyrorna palmitinsyra och laurinsyra, som bland annat orsakar förhöjt kolesterol, ger inflammationer och underbygger bukfetma.” i en artikel.

  Kan du reda ut detta!?
  Förstår att du vill följa trenden och sälja sånt (på riktigt alltså, det är förståeligt). Men det finns säkert en massa annat nyttigt och bra du kan göra reklam för och få sålt 🙂

 • Malin
  15 september, 2015 at 23:22

  Alltså, välgörenhet och ”timetogetskinny”, eatclean, lchf etc i samma blogg och inlägg gör det svårt att ta på allvar. Utan att vara elak (med vilje) så skapar det dissonans och massor av obesvarade frågor. Har som tur är bidragit på mycket mer konkret sätt i att hjälpa flyktingar. Mixen av ”bli smal” och deras livsöden går inte ihop. Gör ont i hjärtat med dessa krockar och kontraster.

 • tess
  16 september, 2015 at 00:40

  Malin, jag antar att du skriver om min kommentar? Till att börja med handlar det ju inte om att ”bli smal”, utan om att folk inte äter sådant som är farligt och orsakar sjukdomar. bara för att det finns folk som lider runt om i världen betyder inte det att det finns andra mindre problem som vore bra att lösa. det ena utesluter ju inte det andra. alla kan inte lägga 100% av sin tankeverksamhet på krisen. det finns förövrigt ALLTID folk som lider i världen, ska man aldrig kunna skriva om något annat? kommentaren skrevs i en förhoppning att hjälpa folk. hennes inlägg handlade inte särskilt mycket om flyktingarna och jag valde att kommentera på hennes senaste inlägg för att det kändes som det troligaste sättet att hon skulle läsa. var inte så känslig. håll dig borta från bloggar om du tror att allt som skrivs kommer att handla om det du tycker är viktigt.

  undrar också vilka obesvarade frågor du pratar om. och varför det var nödvändigt att skryta om att du bidrar. det gör jag med. man kan göra flera saker samtidigt.

 • från irak
  16 september, 2015 at 01:44

  här är muslimer som dödar icke muslimer –

  http://orzelwkoronie.blog.pl/2015/09/15/ludobojstwo-chrzescijan-w-iraku-polnocnym-facebook-cenzuruje/

 • Elvy
  16 september, 2015 at 07:24

  Du vänder kappan mot vinden. ”vi gör vad vi kan” !!

  http://www.angelamall.se

 • Heater
  16 september, 2015 at 07:44

  Var glada för alla blattar, som gör alla SKITJOBB som inga svenskar vill ha!!!

 • thepig
  16 september, 2015 at 07:55

  Har du någon garanti för att de spanska grisarna, som du använder dig av till dina fläskchips,inte är fullproppade med antibiotika ??

 • Elisabeth
  16 september, 2015 at 09:44

  Tess – är du ute och cyklar??? Din kunskap om kokosolja är lika som noll. Varifrån fick du det?

  http://mittkok.expressen.se/lista/kokosolja-10-saker-du-inte-visste-om-den/

 • Elisabeth
  16 september, 2015 at 09:46

  Ni som undrade varför jag tror mer på Katrins ärlighet än på eran – kan jag bara säga att antingen är eran intelligensnivå som hos en 4 -årig eller så är ni bara så nertittande på andra efter egna principer. Katrin skulle aldrig använda insamlade pengar för sin egen bruk.

 • Alex
  16 september, 2015 at 10:24

  Men stjäla pengar från oss skattebetalare kunde hon. Vari ligger skillnaden Elisabeth. Hon är tydligen beredd på att göra vadsomhelst för PENGAR!! Money money money!!!

 • laura
  16 september, 2015 at 12:40

  Kära Elisabeth- lär dig behärska det svenska språket eller använd en google-översättning för den lär med all säkerhet bli bättre än din egen formulering.

 • pastor Jansson
  16 september, 2015 at 16:11

  Ett gott ssmvete är västa huvudkudden!

 • pastor Jansson
  16 september, 2015 at 16:11

  Ska va bästa! Inte västa el värsta…

 • Folke Foreskinn
  16 september, 2015 at 18:52

  Men Gud vad fina ni två är. Slickade ni fittan på varandra? Har ni bilder???

 • Pirjo
  24 september, 2015 at 14:15

  Varför mobbar du folk?