Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Joshua visar bilder på folk (främst barn) som vi och NI hjälpt och kramar oss och undrar vad vi är för små änglar. Jag frågar Joshua hur han anser atmosfären vara på stationen och han svarar "The atmosphere is wonderful. Thanks to all the people that are helping". Vi delar alltså åsikt om att det är fint det som sker. I misären naturligtvis. Som människa kan man alltid se på saker från två sidor. Från den bra och från den dåliga. Jag och Joshua ler, kramas och hjälper så gott vi kan. Kaveh och hans svenska team dramatiserar och förvärrar allt med att förmedla hemskheter på ett dåligt sätt. Självklart gör de en heroisk insats det gör alla som är här men de gör det med fel inställning enligt mig. Folk är hoppfulla, tacksamma och de ler. Mot mig i alla fall. De får mat, kläder, tält och de har hopp. Naturligtvis är de flyktingar utan ett hem och det är hemskt. Men man kämpar och ser ljust på framtiden. Man sitter fan inte och skickar sms till främmande människor för att kritisera dem. Den där Kaveh borde skämmas.

You Might Also Like

 • Linda
  13 september, 2015 at 07:10

  Tv4 utsända tyckte det var misär på natten, och att skenet bedrar på dagen.. Så det kanske stämmer?

 • Anette
  13 september, 2015 at 07:26

  När överdriver inte träsk Svensk TV och deras piss journalister?
  Alltid…..överdrivs och inte många ggr de har koll på sina fakta heller. Ibland förvrängs sanningen helt och hållet.

  Bra du skriver om det, fortsätt med det, behöver komma fram!

 • Lee
  13 september, 2015 at 07:48

  Hur mycket pengar kom in på kontot. Har du köpt kläderför alla pengarna. Eller tänker du skänka resten till någon hjälporganisation

 • Phil
  13 september, 2015 at 07:55

  Ja fy för alla svenska journalister, de bara ljuger och överdriver. Vilken tur att du pratar sanning, och vet hur verkligheten ser ut.Du hade blivit den perfekta JOURNALISTEN!!!

 • Frida
  13 september, 2015 at 08:16

  Ja det gäller bara att LE och vara glad, så ordnar det sig. Men det gjorde det inte för vissa trots att de LOG och vara glada. Tyvärr!!

 • Zoila
  13 september, 2015 at 08:32

  Har precis sett ett repotage i nyhetsmorgon som handlar om flyktingarnas fruktansvärda situation i Ungern. Rena misären. Men filmen var väl fejk. Och journalisterna ljuger. Jag såg inte en enda som LOG. De flest grät mammor med små barn

 • ängeln
  13 september, 2015 at 08:54

  Håller med dig. Det är inte alls så illa som de svenska journalisterna ger sken av.
  Du borde bli ambasadör för alla flyktingar. Du får dem att LE.!!

 • Instagraaaam
  13 september, 2015 at 09:08

  Fast tv vill bara ha något smaskigt att sända och den där Kaveh verkar bara vilja lyfta fram hur han som ÄR kordinator är jävligt skit viktig. Vissa måste liksom hävda hur duktiga dom är.
  Skönt med andra som ser annorlunda på en situation, det säger ganska mycket om sig själv.

 • Lillan
  13 september, 2015 at 09:13

  … som Katrin t ex Hon är ju BÄST !!

 • Veronica
  13 september, 2015 at 09:51

  Men ska folk verkligen kritisera Katrin för detta? De är väl bra att dom som är intresserade får se både misären samt glädjen i dom behövandes ögon när främlingar hjälper. Själv är ja less på att de här ska förvandlas till en tävling vem som är godast å ger mest. Jag har inte gett något alls då ja redan ger till bla hjärtforskning å känner att de är vad min ekonomi klarar av. Enligt merparten av kommentarerna måste jag vara ett monster

 • ..
  13 september, 2015 at 10:01

  Vem är den där typen Kaveh? Hur han har fått ditt telefonnummer?? Det säger du inget om och då är det svårt att kunna ta ställning för något.
  Är han journalist? Frilansande kanske? Sitter han isåfall och läser privata bloggar på en sådan resa? Märkligt. Saken är väl den att han blir förbannad för att du som driver en mycket populär blogg liksom tar över hans jobb, du vet journalister är liksom inget framtidsyrke längre, tidningar läggs ner pga fler och fler läser allt på internet, så det kan man ju räkna ut med lilltån att han isåfall blir sur för att du är inne på hans ”jobbområde som journalist”. Han retar sig väl på att det finns kända bloggare som kan och förmedlar nyheter ännu bättre än han själv och som kan göra det till ännu flera läsare än vad en tidning kan göra. De enda som kan påverka i samhället nu för tiden är inte längre journalister utan kända bloggare som är smarta i huvudet precis som du är Katrin, där har du nog orsaken till att han ringer upp och stör dig. Och förmodligen också för att du är en kvinna som vågar ta plats och som inte låter sig tryckas ner av detta manspatrikat som alltid ska sätta kvinnor på plats. Handen på hjärtat, ett sådant samtal du fick av honom, ett sådant samtal hade han aldrig stört en man med, men gott försök att trycka ner fel kvinna. Stå på dig. Vi bloggläsare tror mera på dig än på journalister som retar sig på kända bloggare för att du som bloggare är mera känd och tjänar mera pengar på din blogg än vad de kan tjäna på en tidning. Avundsjuka igen. Va faen kan inte människor istället säga till varandra, helvete vad duktigt av dig att komma hit på din semester, faen vad bra att du samlat in pengar och kläder och bryr dig. Hur många kändisar orkar lyfta på sitt arsel och verkligen göra något handgripligt som du har gjort, mer än att ställa upp på galor och få gratis pr till nya skivan, och sedan sitta och lipa i tv när kameror riktas mot dem, som alltid ska ha sin bild i media, och som säger vi hjälper, jaha med vad då? En kändis med miljoninkomster kan för faen skänka 100 000 kr på ett bräde, men ingen gör det, nej 100 kr ger de flesta, men göra något som svider i deras egna plånböcker det är det ingen som gör. Är så djävla trött på alla kändisar som ska visa sin nuna i media och spela martyrer för att få visa sig i media så att de kan tjäna ännu mera pengar, skänk då för faen 100 000 eller ännu mera när ni lever i överflöd. Den enda som gjort en ärlig och trovärdig insats här är Katrin. All heder till dig.

 • anonym
  13 september, 2015 at 10:29

  Varför är du inte ute på nätterna och ser med egna ögon, i stället för att fråga någon som uppenbarligen också bara hjälper till på dagtid när allt är lugnt . .

 • pingo
  13 september, 2015 at 10:36

  Ja Katrin är den enda som gör något åt situationen och AGERAR. Alla andra bara ljuger!!! Tack Katrin för att du gör världen lite bättre!!

 • Rädda Barnen!!
  13 september, 2015 at 10:38

  Bland det värsta jag sett kolla metro, En rasistisk journalist som filmar flyktingar sparkar på en liten flicka som försöker fly, och man får också se hur de jagar en kille som försöker rädda och fly med sin lilla bebis, hur de blir nedslagna, även bebisen!! Klarade inte se mera dä brast det! – Måste vara bland de värsta jag sett! Hur de försöket fly ifrån dessa vakter med gråtande små barn i sin famn – och den lilla flickan som som fick en spark av den rasisten!! Hur i helvete kan människor gör andra så illa?! Sådan ondska sådant lidande!!:(

 • Emi
  13 september, 2015 at 10:51

  Det bästa med Katrin är att hon GÖR! och inte läser
  elaka kommentarer!
  Hon går sin egen väg och lyssnar inte på skvaller.
  Och du gör det bra!!!
  Tex..vilken ensamstående Mamma med två små barn skulle vilja åka i det okända och farliga…men Katrin gör det..ELOGE för det! Det var inte första gången hon hjälpte barnen.

 • Kingo
  13 september, 2015 at 10:56

  Kaveh är läkare och en eldsjäl, som varit i Bukarest sedan den 3 september för att hjälpa!!

 • samariten
  13 september, 2015 at 11:00

  Just nu är 4000 flyktingar på väg mot Budapest. De går på spåret. Kommer du att stanna för att hjälpa dem???

 • Tabasha
  13 september, 2015 at 11:10

  Håller med Emi, Katrin är en riktig GUDINNA. Finns inte många som har ett så gott hjärta som hon och hjälper flyktingarna!!

 • ..
  13 september, 2015 at 13:07

  Kingo. Kaveh får vara läkare eller vad fasen som helst, men så dålig stil att ringa upp Katrin på hennes privata mobil??? På hennes semester??? Och ta sig rätten att visa upprördhet mot en kvinna?? Som Katrin? En man hade aldrig blivit uppringd på ett så kränkande sätt.

  Katrin är den enda kändisen som verkligen gör något, alla andra kändisar som bara sitter på sin röv och spelar martyrer och skänker 100 kr, när de borde kunna skänka miljoner många av dem. Men gör de det? Nej så klart inte. Men så fort en kamera är framme då lyfter de på arselet, gäller även politiker som vill blända sig i smattret av kameror och spela martyrer. Alla politiker som vill glänsa nu i media och uppför sig som om de sitter i en sandlåda och kastar skit på varandra, men skänk eran halva årslön istället till flyktingkatastrofen, en halv årslön är för faen ingenting för en kändis eller politiker som tjänar flera miljoner varje år!! De sitter dessutom i miljonkåkar och innerstadslägenheter och skänker småpengar bara, så ynkligt. Katrin, du är den bästa ambassadören vi har i denna flyktingkatastrof, tusen gånger bättre än alla kändisar och politiker som låtsasleker martyrer men gör inte ett skit. All heder åt dig!!!!!! Du är bäst!!!
  En ensamstående mor med två barn som åker på en länge väl planerad semester och istället ägnar sig åt välgörenhet på plats. Du är en hjälte Katrin. Tragiskt att inte flera har huvudet på skaft och fattar det!!

 • anonym
  13 september, 2015 at 21:39

  Kahve jobbar dygnet runt och ligger INTE på lyxhotell på nätterna eller träffar vänner på barer !!!!

 • ..
  14 september, 2015 at 08:19

  Anonym! Dygnet runt jobbar väl inte människan dummer. Ointressant var faen han bor o hur mycket han jobbar, det är ingen ursäkt för att ringa upp en bloggare som Katrin som är där på en privat resa o vara otrevlig mot en kvinna som han varken känner eller har något att göra. I grundlagen står det att vi alla har yttrandefrihet så han ska väl inte lägga sig i hennes blogg överhuvudtaget, synnerligen ointelligent gjort o väldigt korkat. Dumma karlar ska ge faen i att ta dig rätten att försöka tysta kvinnor o försöka trycka ner dem. Idioter är vad de är.

 • Emma
  20 september, 2015 at 22:51

  Trött på svensk media och regering’s gnällande om andra länders dåliga mottagning av flyktingar. Sluta gnälla!!! Om vi nu vill/väljer att öppna våra famnar så ska vi inte lägga oss i andra länders politik. Kliv ner på era höga hästar och respektera andra länders beslut. Vi här i Sverige kan fortsätta att vara öppna, välkomna och ta emot flyktingar och växa tillsammans till att bli stora förebilder. Vi är trots allt bara 9 miljoner på en enorm stor lands-yta. Antingen tar vi emot flyktingar/människor elr så låter vi bli, men sluta gnälla/kriga mot andra länder som inte tar emot för det känns lågt.