Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men godnatt då. Jag och pojkarna sover hos mamma inatt eftersom vi åker till Budapest imorgon bitti. Bad mamma om en tisha att sova i. Fick ett nattlinne som får mig att se ut som en oskuld. Undrar mest hur stilla jag måste ligga för att inte vira in mig i den här under natten… Måste bara säga en sak innan jag sover. Varje dag är det fina, skitcoola tjejer som kommer fram till mig och ger mig beröm för att jag inspirerar. Det är verkligen fantastiskt. Igår på Djurgårn sa en tjej att jag inspirera henne till att springa, på stan idag en annan om något annat, i humlan en tredje. Jag vill bara säga till er fina människor som ger mig komplimanger att det verkligen värmer. Väldigt mycket. Och det gör att jag känner mig stolt och inser att jag bidrar till GIRLPOWER! Godnatt. #girlpower

You Might Also Like

 • avis
  9 september, 2015 at 22:44

  Alltså hur lyckas du vara så söt snygg vacker och se ung ut – allt på samma gång! Vad är hemligheten?

 • Karin
  9 september, 2015 at 22:45

  Du är ju jätte söt i den!

 • lilly
  10 september, 2015 at 08:20

  Berätta mer om ditt springande!!!

 • Sara
  10 september, 2015 at 10:46

  Du är dum i huvudet som ser ner på folk som är tjocka enligt dig.
  Du är på riktigt skadad.
  Mobbare.

 • Bu
  10 september, 2015 at 11:38

  Jo, men det håller jag faktiskt med om att du gör. Du inspirerar och är stark och får saker gjorda – och fort! Det är imponerande.

 • Johanna
  22 september, 2015 at 21:06

  Bidrar till GIRLPOWER?! Ha! Det var det dummaste jag har hört. DU bidrar med sjuk människosyn och smittsamma vedervärdiga åsikter. Om du hade ett samvete så skulle du i alla fall hålla de värsta av dina ”sanningar” för dig själv istället för spy din galla att sparka på dem som redan ligger. Hur många brustna hjärtan och självmordstankar tror du att du har på ditt samvete efter din intervju hos Malou?