Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Finns det någon i Sverige som har en gladare chef? #cleaneating #gladchef #smygfilmad

You Might Also Like

 • Lingo
  9 september, 2015 at 14:36

  Glad gladare gladast. Nej ingen kan mäta sig med dig. Hahahaha

 • Linnéa
  9 september, 2015 at 15:34

  Du sitter som en man! Inte ergonomiskt riktigt. Fötterna ska vara stadiga på golvet. (kommer på mig själv med att bara ha tårna i golvet men jag arbetar inte sittande utan sitter bara korta stunder framför datorn. (nåja korta o korta. kollar facebook, aftonbladet, tusen miljarder bloggar=)

  Visste du att man gärna ska ha musen mitt på tangentbordet för då sitter man bättre än om man har den på sidan av!

  Viktigt att även tänka på detaljerna som chef!
  Du har prima kvalitet på dina råvaror o mysiga förpackningar-men prisret-det är det där med priset. Men samtidigt önskar jag inte att du ruckar på kvallen. Hoppas det går runt även om jag bara kan lyxa ibland. Vill inte att marknaden ska sakna dina produkter. Jag tycker du har fått ett riktigt produktnamn, när man ser det vet man-MUMMA!!!

  Måste bara skriva även detta, det känns gott i hjärtat att du engagerar dig på ditt sätt, som du kan i flyktingfrågor. Här snackas det inte, vi fyller bilen o drar o möter dem i behov-inte som politikerna vid tsunamikatastrofen som gick runt o höll för näsan o trippade på klackar. Tacka vet ja Lottie Knutsson. som spottade i nävarna, såg människors utsatthet-och agerade!!! Motsattsen mot kärlek är inte hat utan ignorans.