Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jeans och jeans-skjorta. @pimtegner du måste älska det!! Jag älskar det. Känner mig som pappa på 70-talet typ. Den största fördelen med mitt nya singelliv är att jag äntligen får jobba på riktigt. Satt till tio på kontoret igår kväll och är inne halv nio idag! Funderar på att skicka in en madrass här och sova här på mina barnfria dagar. Eftersom jag jobbar mot USA nu så blir allt lite senare med tids… a ni fattar. En fråga till er. Finns det någon person i Sverige som har en ingång på Oprah Winfrey? Det är inget skämt jag undrar på riktigt. Jag drar till LA den 22 sept och kommer satsa allt för att få distribution i USA. Det vore grymt om Oprah kunde testa mina produkter. Mejla mig om du har nån ingång och är en liten ängel som vill dela med sig! När jag sitter som gäst hos Oprah en dag kommer jag att säga att "It's all because of this person that gave me your adress Oprah!" Sen kommer jag skratta "Moa ha ha ha moa ha ha" och bada i pengar resten av mitt liv. Det är min plan vad tror ni? Du som ger mig kontakten till Oprah får en cut, deal?! Vore så jävla bra. Trevlig onsdag hörrni! Nu jobbar vi!! #bubbleroom @pimtegner visst fan är det @bubbleroom på skjortan finns inte en enda lapp någonstans. Älskar det i och för sig!

You Might Also Like

 • Anna
  9 september, 2015 at 09:47

  Gå in på http://www.oprah.com/own så hittar du info.
  Go, Katten, go!

 • thelady
  9 september, 2015 at 09:57

  Här är en som badar i pengar. Men tyvärr är jag inte lyckligare för det. OK det underlättar kanske lite!

 • fjortisen
  9 september, 2015 at 10:12

  Sååå cooolt med hörlurarna !!!

 • Linda
  9 september, 2015 at 10:26

  Nu tror jag ju att det är den som ger Dig ingång till Oprah, är den som ger Dig en cut, inte tvärtom;)

 • Misty
  9 september, 2015 at 10:32

  Du kan ju konsultera Isabella Löwengrip.Vid 24 års ålder säljs hennes proukter i olika länder!!

 • Elle
  9 september, 2015 at 10:51

  Oprah har väl lagt ner sin show?

 • kia
  9 september, 2015 at 10:56

  Sött 70- talet ja!

 • Lolan
  9 september, 2015 at 11:37

  Elle, fy fan vilken rolig kommentar. Ja, Oprah Winfrey lade ner sin show våren 2011.

 • Lina.k
  9 september, 2015 at 12:33

  Du är ju inte singel ni bor ju fortfarande i hop. Tycker mest det är Bingo som har barnen oavsett…

 • Jag
  9 september, 2015 at 13:17

  Programmet igår kväll om fett i våra kroppar var intressant, programmet började med att en läkare drack kaffe med 2 smörbitar o cocosmjölk fett…
  Och sen fortsatte det, intressant.. O mycket ditt tänk, se den om du inte gjort det…. SAS att socker omvandlades till fett, och fett oavsett nyttigt blandad med blodet, lax, avokado , testpiloten var medi programmet…sen vad som var det nyttigare… Bra info…

 • Anton
  9 september, 2015 at 13:28

  Alla barn borde få ha en sådan förälder som Bingo verkar vara: snäll,påhittig kärleksfull men sätter ändå gränser. Heja Bingo!

 • lena
  9 september, 2015 at 13:29

  Kom ner på jorden, Oprah har slutat med sin show, du kan ju försöka med dr Phil, haha.

 • Linda
  9 september, 2015 at 14:02

  Hej Katrin,

  Tycker fortsatt att du ar rolig, gillar din sjalvdistans men ocksa din ambition. Ett tips ang USA expansion, har bott bade i USA och England i manga ar och bara som ett litet tips sa kan det vara bra att dopa om din blogg och ta bort ”Fuck” ur titeln. Later kanske praktigt, men vi svenskar anvander det ordet valdigt frikostigt, kanske for att det later coolt etc. men i engelsksprokiga lander ar det inte accepterat pa samma satt. Du skulle antagligen inte heller andvanda den svenska motsvarigheten i ett seriost sammanhang har… Lycka Till!

 • Jag
  9 september, 2015 at 14:11

  Onödiga taskiga kommentarer här, dom tar aldrig slut… Är det skönt att spy ut saker.. ??Men katrin tar sig framåt ändå……. Negativa människor finns det jävligt gott om… Som tur är att dom goda finns också.. .. Heja Katrin!!…..

 • frysa ihjäl även i Sverige!
  9 september, 2015 at 14:16

  En del tiggare, svenska hemlösa och flyktingar här, kan ju behöva också filtar, täcken och kläder så om de blir över kan man ju avvara till dem!

 • Gina
  9 september, 2015 at 14:24

  Kan du inte kontakta Donald Trump. Han kan säkert ge dig många goda råd !!

 • laura
  9 september, 2015 at 14:26

  Till ”Jag” – kan du inte uttrycka dig lite tydligare, alla dina kommentarer innehåller bara massa osammanhängande svammel. Inte för att vara taskig men ingen förstår vad du säger när du skriver så där. Börja med punkt och stor bokstav är ett litet tips.

 • Jean
  9 september, 2015 at 14:29

  Ja Anton. Heja Bingo världens bästa pappa!!!

 • Katarina
  9 september, 2015 at 14:55

  (Om du vill sälja i USA – ta bort ordet ”fuck”)

 • Hej
  9 september, 2015 at 21:39

  Till ”jag”. Kan du sluta att våldta punkt. Varför måste du……….skriva…..!!!!så här….?????!!!!…. VARFÖR?
  Ser förjävligt ut!

 • Jag
  9 september, 2015 at 21:54

  Jasså era taskmörtar, nu ska ni gå på mig också, skaffa er förfan eget liv…………………,,,,,,,……,,,,,,,,,,,…….!!!!!!!!!!!!!!!!…… Ni ser nog vad som står, annars gå om skolan…

 • Nicky
  9 september, 2015 at 23:29

  Oprah har lagt ner sitt program ~ Ja! Men hon har ju en hel jävla kanal nu ~ OWN, The Oprah Winfrey Network där hon frekvent medverkar i sina egna program med ämnen som till exempel HÄLSA!!!

 • Donna Madach
  11 september, 2015 at 01:50

  Katrin kan man bestalla dina produkter har i USA? Jag bor i LA och har suktat efter att testa lange nu. Jag ska forresten till Sverige den 22 september vore skitcoolt om man kunde se dig pa LAX.

  Finns flera svenska sma butiker har som du skulle kunna fa in dina produkter pa, ar saker pa att det ar fler svenskar an mig som bor har som vill kunna kopa. Men pa riktigt. Det kryllar av svenskar i LA.

 • Elisabeth
  11 september, 2015 at 17:26

  Du är godhjärtat Katrin – men lik alla andra går du med strömmen. Varför? Ta reda på fakta, dom riktiga … pappa sörjer sitt barn som han själv orsakat dessutom döda andra barn på köpet. En smugglare – blev ett offer!
  http://www.smh.com.au/world/migrant-crisis/aylan-kurdis-father-is-a-people-smuggler-woman-claims-20150911-gjkt2m.html