Okategoriserade

Några saker att ta upp:

1. Var nere i Sturegallerian och skulle ta en kaffe med min vän. Slutade att vi tog den hos Isa på LCHFklubben för där har vi den bästa latten i stan. Nu ska vi ta in mandelmjölk och hasselnötsmjölk så där har ni oss i utvecklingen. Isa har börjat sälja småkakor i fina påsar till rabatterat pris också. Isa är kreativ och smart. Kul att se!

Katrins Snapshots

2. Vi söker en DJ till LCHF-loppet den 24 augusti. Är du nyetablerad och vill komma ut med ditt namn i en massa sociala medier? Har du egen utrustning? Mejla till [email protected]

3. Jag har hittat världens bästa produkt som ni bara måste införskaffa. I vår familj är det Bingo som står för elektronik och prylbiten. Varenda helg på landet är det en ny gadget som ska undersökas och utvärderas. Den här helgen var de min tur att överraska. ”Pappa känner du dig snopen när Katrin brädar dig i ditt område?”, undrade Nova och Bingo kunde inte låta bli att ge mig credd för min nya supersmarta pryl. Nä nu är ni så nyfikna, va?! En trådlös pytteliten skitsnygg högtalare med värsta ljudet. Ha ha ha, ja vet det är sant! Man går in på sin bluetooth på telefonen och klickar på högtalaren som visar sig på en gång. Sen sätter man bara på sin spellista på spotify och så har man musik över hela tomten eller bryggan eller parken eller rummet eller var man nu vill ha musiken! Jag mejlade MRgizmo för att berätta över min lycka och då sa han genast att han sänker priset på den så att ni ska få bra pris när jag berättar för er om den. Så här har ni den!

4. Idag ska vi göra KUBB-test. Så idag får ni veta om jag har en liten Jerry i magen eller inte.

5. Visst har jag väl nämnt att vi kör hasselnötsmjöl för halva priset, va? Annars gör jag det nu. De där kakorna som Isa säljer kan ni göra själva med hasselnötsmjöl. Receptet finns i min andra bok. Eller på vår klubb.

6. Jag kom att tänka på en sak som Özz sa i sin show. Att en tjej blir kallad för hora om hon ligger runt och en kille är ball när han gör samma sak. Det stämmer inte. Tjejer anses lika coola när de ligger runt nu för tiden. Och DÄR har Özz något till sitt ursprung att relatera till. Bara för att han är kurd så hänvisar han till tjejer som horor när de ligger runt men i Sverige 2013 är det inte alls så längre, ha ha ha. Det var kul tycker jag.

7. Är det dags för mig att sätta Ringo på fotbollsträning efter sommaren? Finns det något ställe i stan (Östermalm) som tränar pojkar födda -10? Eller väntar jag tills han är fyra? Han börjar på dans på base23 efter sommaren men fotbollskarriären vill jag inte missa för att jag är en slapp förälder. Upplys mig!

You Might Also Like

 • Camilla
  10 juni, 2013 at 15:34

  Jag säljer reductil sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Anna
  10 juni, 2013 at 15:36

  Men för gudars skull: inte ska han vara med i ngt fobolls lag el .dyl än. Det är lagomt när han är 6 år! Måste du absolut göra ngt så låt honom gå i simskola. Lite olika om de får börja när de är 4 el.5 beroende på var det är. Rek.en simklubb i så fall: de har oftast bäst undervisning i sina simskolar. Man börjar med lek o plask. Typ. Och du kan sätta honom i barn gympa: alltid bra att de får röra på sig. DEN motorik träningen har han igen när han sedan börjar med annat framöver. Mina ungar ha gått både simskola o barngympa o det är en bra grund med mkt lek som grund. Ingen fotboll än!

 • Lo
  10 juni, 2013 at 15:51

  Det heter KUB-test och det ger bara en siffra på sannolikheten att barnet ska ha ett kromosomfel. För att veta till hundra procent om barnet är en ”jerry” måste du göra fostervattenprov. Seriöst,har du inte mer koll än så?!

 • Caroline
  10 juni, 2013 at 16:13

  Hej
  Min son på 3 år har gått på barngymnastik varje sön, 7 ggr. Han har älskat det. Så han ska få köra i höst igen. Sök på babygruppen.se kram

 • Annie
  10 juni, 2013 at 16:13

  Öppna på söder Katrin !!! Längtar så tills vi också har en Lchf butik : ))) Fan vad du är bra , driftig som få ! Bäst ! Kram Annie

 • Ansco
  10 juni, 2013 at 17:35

  Tycker också du ska prioritera simningen. I hans ålder räcker det med att ni kickar boll hemma för att träna upp bollsinnet. Det är ändå bara vad man gör för knattar ändå. köp några koner och små mål till landet ist.

  Ni har en bra simskola alldeles i närheten som heter Trampoolin. Vill ni ändå sätta honom i fotbollsskola föreslår jag djurgården (fast jag tror faktiskt inte de har organiserad träning för så små knattar) alternativt stockholm sport academy på gih.

 • sofie
  10 juni, 2013 at 18:09

  Jag önskar att det vore så, att man som tjej inte kallas hora om man ligger runt, men tyvärr är vi inte riktigt där än. Jag har blivit ombedd att ”tänka på mitt rykte” flertal gånger och då har jag inte legat med ens hälften så många som de flesta av mina killkompisar har.

 • Malin
  10 juni, 2013 at 18:39

  Fotboll börjar man med när man är fem år. Alternativt vid 4 år, om ungen är vääääldigt sugen.

 • Jenny
  10 juni, 2013 at 20:37

  Simmskola är för tidigt när man är så liten, svårt att lära sig simma då rent motoriskt….Spela/leka lite boll och få samsas i lag och träffa kompisar tror vi mer på hemma hos oss. Samtidigt räcker det med en aktivitet vid hans ålder så han inte tröttnar…

 • Johanna
  10 juni, 2013 at 21:21

  Tror inte det ha rmed antalet att göra utan mer med hur man är och varför det blir en massa liggande. Jag har legat en hel del men inte fått något rykte.

  Vad jag vet iaf! 😉

 • ana
  10 juni, 2013 at 21:35

  NUPP och KUB test känner jag till men KUBB är ju för fan ett bakverk 🙂

 • fråga
  10 juni, 2013 at 22:24

  Varför skriva Jerry? För att avdramatisera, förminska, förlöjliga eller bara ignorant? Svara gärna, för just nu placerar du dig i samma fack som Lady Dahmer

 • Ann-Sofi
  10 juni, 2013 at 22:41

  Nej simskola är inte för tidigt att lära ut. Är siminstruktör och vi lär barn från tre månader att simma. Eller ja först lär vi dem vatten vana för att sedan lära dom att kråla, att lära barn innan 4-5år bröstsim är svårt då deras huvud är större än kroppen och precis som du skriver så är det motoriskt svårt att lära dom bröstsim, men att lära dom kråla är lättare. Vi är enda landet i världen som lär ut bröstsim som första simsätt, de andra länder lär ut krål. 🙂

 • mia
  10 juni, 2013 at 22:50

  ..för att hon vill?!

 • Felicia
  11 juni, 2013 at 07:36

  Fast det verkar ju inte spela någon roll för män; vem de är och varför de ligger så mycket. De är ändå inte horor, de borde inte tänka på sitt rykte och de får inte ”skylla sig själva” vid ett sexuellt övergrepp.

 • Shizaru - ett oanständigt sidoprojekt
  11 juni, 2013 at 09:04

  Jag håller inte alls med dig om att synen på tjejer med många sexpartners har förändrats. Det kanske är accepterat i din umgängeskrets (liksom min), men det innebär inte att samhället i övrigt är av samma åsikt.

 • Jeanette
  11 juni, 2013 at 09:40

  Fotboll börjar man oftast med vid 5 års ålder. Jag skulle inte börja tidigare än så då de använder samma bollar som för vuxna och det kan vara påfrestande för små barnknän.

 • fråga
  11 juni, 2013 at 13:30

  vilket superintelligent svar, verkligen..

 • Jenny
  11 juni, 2013 at 22:43

  Hur stor är högtalaren, hittar inga mått?

 • kerstin
  12 juni, 2013 at 07:41

  Usch vad ledsen i ögat jag blir när du skriver att tjejer som ligger runt inte alls kallas för horor i dag utan anses som coola. tyvärr har du fel det är samma som det alltid varit och det vet man om man har tonårsbarn eller vänner med tonårsföräldrar eller har med tonåringar att göra genom t.ex. jobbet. Den bistra sanningen är att de så kalla fina ställena som som Stureplan café opera etc har vissa tjejer stämplar på sig och jagas och diskuteras vilt av killarna. Nej det är inte så bland tjejerna. tro mig jag vet. Sen finns det säkert undantag som i allt. de som arbetar med kvinnoförtryck, utsatta kvinnor etc skulle få tårar i ögonen om de läste din text här. Det många kämpar för att få bort förlöjligar du genom att skylla på att så tycker enbart kurder. Ja det är faktiskt så du mer eller mindre skriver. Du ska bli två barnmor du närmar dig 40 och borde veta bättre än att slänga ur dig vad som helst utan den minsta sanning i det.