Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Absolut inte klokt. Vad är det med er?!! Om man kollar kommentarer på min blogg katrinz.se så tror man att ni hatar mig. Jag är en eko-brottsling (coolt om det vore så), jag ska dra med fläsksvålar till Syrien, jag lurar oskyldiga människor på pengar, det är den sjukaste blandningen av hysteriskt roliga åsikter ni har om mig men ändå bidrar ni till att jag gör succé på succé. I fucking love you!

You Might Also Like

 • ADMIN
  6 september, 2015 at 16:10

  Och så kommer STOOOORA ADMIN på avlopps- sajten ”flashback” och påstår att hönans undersåtar ( moderatorerna) INTE skulle ha en viss politisk inriktning- Vilket jävla skämt! De alltför ofta främlingsfientlig och moderar därefter!! Vissa bekänner detta också! Ingen är neutral! Så de kan kyssa sin påstådda jävla” Yttrandefrihet fur allle” i röven! Flashback – sajten ÄR inte för yttrandefrihet utan är detta enbart för väl utvalda av moderatorerna som delar deras perversa och rasistiska åsikter ä. Vet själv hur de synar och letar efter minsta påhittat regelbrott, om en kommentar har bra antirasistisk motargument, medans rasistiska glåpord tillåts rapas ut i varannan kommentar.

 • Hahaha!
  6 september, 2015 at 16:13

  Tack Tack Kattan! Kan man inte få lite i provision nu då?:)

 • Jepp
  6 september, 2015 at 16:28

  Ja Flashback är ju så hyvens bra där skriver tex en använder om hur han har sex med unga trafficking offer, fast han märker att de egentligen inte vill, och kallar dessa tjejer för ”undermänniskor” för att de är kanske romer, araber osv. Men aldrig reflekterar denna idiot över vad hans eget omoraliska onda agerande ger han själv för värde och etikett! Han sjunker själv lägre än den vidrigast reptilen! Detta blottlägger verkligen hur en rasistisk perverterad psykopat tänker! Helt jävla skruvat hur många som skriver där tänker! Och inte en tanke på att kanske hjälpa dessa tjejer heller!

 • Yttrandefrihet = Friheten att skada?
  6 september, 2015 at 16:36

  Och så har vi peddosidan på flashback, där pedofilerna får fritt utrymme att anonymt berätta om sina övergrepp gentemot barn, utan att någon verkar ingripa! Här kan man ju verkligen också undra vart samhället är på väg!

 • Mona
  6 september, 2015 at 17:13

  Var med och packade ned alla julgåvor så jag vet du presterar bra!!
  Hälsningar tullips

 • Bu
  6 september, 2015 at 17:14

  Men sånt är bara att skita i. Det är ju inte rättfärdig kritik utan bara en massa ångestfyllt dravel. Seriöst. De klagar för att det ger dem njutning – det handlar inte om dig. Det handlar om att de är så pass mentalt och känslomässigt outvecklade att de inte riktigt vet vad de ska göra av med sina negativa känslor och så behöver de få utlopp. Primitivt, ja. Men nån måste ju va dum, så att säga..

 • Kerstin
  6 september, 2015 at 17:28

  Du är grym! Lyssnade på din podd i fredags då jag vabbade och gjorde chiapudding igår, mycket gott! Tack för tipset! Handlade i din butik såklart!

 • helena
  6 september, 2015 at 17:53

  Men Katrin älskar ju ”idioterna” Det är de som bidrar till att hon gör succé på succé Vad vore hennes blogg utan dem. Väldigt tråkig tror jag!!

 • Nina
  6 september, 2015 at 19:50

  Vet inte om du brukar svara på frågor i kommentarerna men testar! Mitt son börjar förskolan imorgon och hemma äter vi lågkolhydratkost/glutenfritt och vill ju gärna att han ska göra det där också men då behövs det läkarintyg och sånt tjafs. Hur gör du med dina barn? Äter de ”vanlig” mat på föris eller får de specialkost?

 • laura
  6 september, 2015 at 21:08

  Men snälla Nina varför skulle den statligt finansierade- ok kommunalt finansierade förskolan bekosta dina preferenser för moderiktig kost. Är din son inte glutenallergiker finns det ingen anledning att personalen ska se till att han får äta glutenfritt och att du missunnar honom kolhydrater vilket hans hjärna behöver är ditt eget val. Men varför ska skattebetalarna finansiera dina nycker om vad din son ska äta? Herregud vad är det för fel på folk? Sätt honom i privat förskola där du kan betala och styra lite mer eller anställ en nanny som kan ta med honom till öppna förskolan och bara ge fläskvålar och grädde till lunch- men be inte oss att finansiera skiten!!!

 • Eko
  6 september, 2015 at 22:12

  Det borde åtminstone vara obligatoriskt ekologisk mat på alla skolor, och även bra alt vegetariskt de dagar barnen kanske vill ha det istället!

 • Eko
  6 september, 2015 at 22:16

  Samhället är vi, består av oss, så varför inte besluta gemensamt om bättre kost i skolan så våra barn mår bättre och håller sig friska! Det tjänar samhället på

 • Glynis
  7 september, 2015 at 05:48

  Det är på de imbecilla Katrin tjänar pengar. Tänk om de slutar att kommentera … mindre klirr i kassan !

 • ..
  7 september, 2015 at 07:33

  Bra skrivet Laura. O till dig Nina o Eka. Och här sitter ni o beklagar er över skit när vi har världens värsta flyktingkatastrof sedan andra världskriget!!! Ni borde skämmas, ni pratar att samhället är ”vi” att det är skolorna som ska se till att era ungar ska äta denna bantningskost?! Men var för faen glada o tacksamma att ni bor i Sverige har mat på bordet o tak över huvudet. Tror ni inte att samhället har begränsade möjliheter redan, en skolmåltid får inte kosta mer än ca 7 kr per dag. Börja tänk utanför er lilla sfär, vad tror ni flyktingbarnen får för mat? Vad tänker ni när de har varken tak över vuvudet eller mat på bordet??? Tänk efter alla med låg IQ innan ni öppnar er dumma trut o beklagar er över skitsaker!

 • b
  7 september, 2015 at 11:21

  Sluta läsa och kommentera så tjänar Katrin minder pengar

 • Mollie
  7 september, 2015 at 11:40

  Visst fungerar väl kaffe i cleaneating, eller? Katrin dricker väl massa kaffe? Nyfiken bara..

 • ??
  7 september, 2015 at 12:16

  Eh?? Vad har ekologisk mat med diet att göra?? Tror du inte man kan bry sig om både hälsa och flyktingar?! För detta går hand i hand! Det ena utesluter inte det andra! Man bryr sig väl oftast om både och om man är human och empatisk! finns annat onödigt vi kan spara in på istället, som både försämrar hälan och vår miljö! Finns massa skit som förstör dom vi betalar skatt för! Men rädda liv, hjälpa dessa flyktingar är viktigast!! Och om alla barn får så bra mat som möjligt, och detta gäller även flyktingar såklart som vi måste hjälpa nu!!, så leder detta till bättre hälsa och då blir färre sjuka = mindre vårdkostnader! Tänk lite längre nästa gång!

 • emi
  7 september, 2015 at 12:18

  Katrin, öppna samling via Röda Korset konto/som andra gör/
  så pengarna kommer direkt till dem och du sliper
  elaka kommentarer!..

 • Admin
  7 september, 2015 at 12:20

  Flashback = yttrandefrihet för rasister – munkavel på antirasister.

 • titti
  7 september, 2015 at 12:42

  Nina jag hoppas att du bara vill provocera…annars kan det ju vara en ide med matlåda…trist för din lilla son bara att inte få äta det dom andra äter…suck..

 • ..
  7 september, 2015 at 14:25

  Till ??
  Ekologisk kost har väl för faen med mat att göra! Uppenbart vet ni som gapar inte att ekologisk mat är skitdyrt jämfört med mat som inte är ekologisk. Om Sveriges alla kommuner hade råd så skulle självklart varenda skola i detta landet få äta ekologisk mat, gör de det? Nej för kommunerna saknar pengar till detta. Var istället tacksamma att ni bor i Sverige o tänk på dem som saknar mat att äta. Narcissistiskt att kräva ekologisk mat när hela världskartan står i gungning. Öppna era egna plånböcker o skänk pengar istället än att gaffla om att skolmaten inte är ekologisk. Bortskämda tokstollar.

 • tess
  7 september, 2015 at 15:26

  Maten i skolan utgör ju bara en tredjedel av det barnet äter typ, väl? Det kan väl inte va så farligt om de får i sig en potatis om dagen… säg åt era ungar att ta mer ur salladsbaren och så istället. Det är lite mycket begärt att det ska läggas så mycket pengar på något, som förmodligen långt ifrån alla föräldrar stöttar. Jag tror på lågkolhydratkost, men det är ju faktiskt inte så att det är 100% avgjort att det är det bästa för alla barn… angående ekologiskt.. det är klart det vore bra, men det är ju en prisfråga. det skulle ju alltså tas av skattepengar som annars går till undervisning, flyktingar, vägbygge osv och även onödiga saker och bidrag.

  Katrin, det är väl bara den procenten av läsarna som inte gillar dig som kommenterar. Resten av oss bara läser, håller med och håller tyst 😛 Kanske inte håller med om allt, men känner inte ett behov att påpeka varje gång du tycker annorlunda än en själv.

 • Linda
  8 september, 2015 at 12:21

  Jävla king katrin! Du är inspiration!