Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Efter en sjukt deppig dag med en astråkig mamma fick jag ta och kamma mig och sluta tänka på folk som flyr. Mejlen har ju öst på och de mest oanade personerna har hört av sig för att meddela att de för in pengar så vi kan ösa ut i Budapest. Men det har gjort att jag hängt över telefonen hela dagen så barnen har inte varit helt nöjda. Så nu satte jag på @ericsaadeofficial och så dansar vi. Det som ungarna älskar mest av allt! Jag provar nya träningskläder också från @bubbleroom. Sjyssta, va? Längre text och funderingar kring IS på katrinz.se #bubbleroom

You Might Also Like

 • Lussan
  5 september, 2015 at 21:32

  Lustigt du brukar ju namedroppa hej vilt… Så vilka har donerat pengar och nu pratar vi inte om du närmast kompisar….

 • Pia
  5 september, 2015 at 21:37

  Far din upp i dan!

 • Osse
  5 september, 2015 at 22:39

  Åhh detta har man väntat på o få se lite avklätt minsann!

 • mlf
  5 september, 2015 at 22:59

  Du ser inte klok ut. Är du full ??

 • null
  5 september, 2015 at 23:07

  rolig min men väldigt sexig kropp!