Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag blir lycklig av att komma till kontoret. Miljö och hälsa var här och sa att de kräver att vi kallar det för huvudkontor så lilla kontoret på 50 kvadrat är alltså numera ett huvudkontor. Jag ska göra en insamling och bidra. Jag ska bara fundera ut hur jag gör det bäst. Gillar ni mina nya skor? Jag älskar dem! Från Freelance. Blusen igår var från FRAME och kostade mig 2500 kr. Störigt, va? Men jag kommer att bidra till världens flyktingar i proportion så lägg ner bara.

You Might Also Like

 • ida
  4 september, 2015 at 10:12

  Tycker du kan skänka en hel del till flyktingar när du har råd att betala 2500 till en blur. Fattar inte hur du har mage att skriva om det när världen ser ut som den gör.

 • jagesmalast
  4 september, 2015 at 10:34

  Gomidda!
  Idag ser du betydligt bättre klädd ut!
  Aldrig med min fot att jag skulle gett 2500 pix för den blusen, tur att smaken är olika, men du passade verkligen inte i den.
  Ha en bra helg! med familjen?

 • Elle
  4 september, 2015 at 11:03

  Snygg! Ser pigg och fräsch ut!

  Angående att skänka, jag vet att du brukar bidra men samtidigt kan jag känna att folk kan inte komma att kräva att man måste skänka pengar till flyktingarna bara för att man spenderat pengar på något dyrt.
  Som att man är en sämre människa för att man köper en blus för 2500 kr.
  Du jobbar och sliter, betalar skatt och bidrar på en massa sätt. Och skänker ju till olika organisationer.
  Om du vill göra en insamling på eget bevåg så är det så klart fint, men folk i kommentarsfältet ska inte komma och kräva.

 • Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp"
  4 september, 2015 at 11:11

  Det var lite över min budget för en t-shirt 🙂

  http://chocochock.se
  ”Tjejmilen 2015”

 • Eva A.
  4 september, 2015 at 11:38

  Jag tycker det är än värre när man läser, att Perelli nästan skryter om, att bröllopet kostar upp mot 3 miljoner!!! Hon blir nog inte lyckligare för det ….

 • lisen
  4 september, 2015 at 12:16

  Du får väl spendera dina pengar hur du vill. Varför ska vi ha dåligt samvete när vi spenderar våra pengar vi har tjänat.
  Vi är lyckligt lottade som valt att bo i Sverige och har ingen som helst susning hur flyktingar mår och känner sig. Men ge mig inte dåligt samvete för det. Sverige som land skänker miljarder till bistånd varje år. Så av mina skattepengar så bidrar jag redan. Jättebra om folk vill bidra lite extra till organisationer som hjälper flyktingar. Men ge inte MIG dåligt samvete och i detta fall Katrin för att hon köper en blus (snygg) för sina egna intjänade pengar.

 • lisen
  4 september, 2015 at 12:17

  Eva A jo jag tror faktiskt Perrelli blir lyckligare. Hon har gett sina vänner en oförglömlig helg med mycket kärlek och värme. Det blir man lycklig av.

 • Steven
  4 september, 2015 at 12:38

  A Model on the catwalk!

 • Catrine
  4 september, 2015 at 12:40

  Härligt! köpa vad du vill och fortsätt njut av dina framgångar, Kram Catrine

 • anonym
  4 september, 2015 at 12:55

  Du verkar tro att god smak är när klädesplagg är dyra !! Sorry lilla vän men stilkänsla har inte med prislappen att göra!

 • laura
  4 september, 2015 at 13:19

  haha även om jag kunde skulle jag aldrig lägga så mycket pengar på en blus (som dessutom var ful) . Kanske ska be syrran vara smakråd på nästa shoppingrunda?

 • L.J
  4 september, 2015 at 14:30

  WOW Du ser verkligen ut som en modell! fast du är inte är så lång så så ser du längre ut här! Och VACKER!

 • Anton
  4 september, 2015 at 14:44

  2500 k för den blusen? Ja det var stöigt för det var en av de fulaste klädesplagg du någonsin haft på dig. Du är betydligt snyggare klädd idag. FRAME bättra er lura inte pengar från kändissar.

 • Osse
  4 september, 2015 at 16:59

  Ser hon ut så i verklighet eller retusch? Väldigt fin!

 • basic
  4 september, 2015 at 17:02

  Fattar inte hur så många orkar vara så ytliga och utseendefixerade?!! Hur kul är det egentligen o vara så begränsad och insnöad? Obehagligt med tanke på hur vår värld ser ut nu..

 • Camilla
  4 september, 2015 at 19:21

  Basic!! Världen ser ut som den gör ja.. Förjävligt rent ut sagt!! Men ska då jag tex gå runt här hemma och må dåligt av det? Inte göra saker jag tycker om och inte köpa mig något som jag vill ha? Ser världen bättre ut då och mår jag bättre då själv tror du? Vet du folk i dag oroas nog mycket med allt som sker i världen och även i trygga Sverige!!
  Mord gång bråk oroligheter i hela världen! Men låt folk leva som dom vill och efter det som gör dem glada! Då tror jag faktiskt att vi orkar med allt skit som händer!! Tänk om vi alla går runt hela tiden och mår dåligt av allt ont och begränsar oss till allt
  Blir världen bättre då ? Många hjälper till och bidrar till olika organisationer och det visar väl att vi bryr oss även om vi går samma dag och köper en dyr design blus!! Du måste ha det jobbigt i livet som måste bära hela världens bekymmer på dina axlar
  Det slutar nog med en rejäl dipp för dig till slut?
  Vill bara tillägga att Sveriges invånare har verkligen visat att dom bryr sig nu med alla insamlade pengar som landat till alla hjälp organisationer!

 • lk
  4 september, 2015 at 20:17

  Tröttsamt med att tjat från människor som ger bidrag. Varför babbla om det liksom? Varför visa upp en så grundläggande sak?

 • re
  4 september, 2015 at 22:47

  Problemet är väl att för många lägger mer tid och energi på ytliga saker som ändå i slutändan får människor att må sämre, pgr av att man strirrar sig blind på ytan och glömmer själen och det som verkligen betyder något, Det är för mycket yta och materialism som många tillslut far illa av, det är för mk sv detta, så nu finns ingen balans.. Och det är egentligen totalt meningslöst med alla grejer och allt man samlar på sig som bara förstör miljön och som kunde ha hjälpt människor att överleva istället.

 • Life style
  5 september, 2015 at 00:26

  (((Eva A. den 4 september, 2015 kl. 11:38 skrev:
  Jag tycker det är än värre när man läser, att Perelli nästan skryter om, att bröllopet kostar upp mot 3 miljoner!!! Hon blir nog inte lyckligare för det …)))
  Eva jag tror inte att Perreelli hostade upp 3 miljoner.HON SÅLDE BILDERNA TILL OLIKA TIDNINGAR!Hon skulle aldrig ge en krona till några muslimer!!

 • vem som reser
  5 september, 2015 at 00:30

  Varje land har rätt att kontrollera vem som reser ut och in från dess territorium samt bestämma vem som bosätter sig där. En stat får däremot inte hindra människor att ta sig till säkerhet och resa in i ett land för att söka asyl. Om man inte söker skydd, finns det dock ingen absolut rätt att få resa in i ett land.

 • alla ska jobba
  5 september, 2015 at 00:52

  Katrin du kan Ge dina barns Barnbidrag i typ 2 år till dessa fattiga människor utan inkomst och ingen förmögenhet!
  Rambos &Ringos barnbidrag kan du dela med dig, Du sätter inte dina barns Barnbidrag in på ett sparkonto?Eller?
  I Sverige finns också barnfamiljer som inte har det så fett.

 • Håller fullständigt med
  5 september, 2015 at 00:55

  Vår invandrarpolitik ÄR ett stort fiasko, tyvärr är SD det enda parti som har ryggrad nog att belysa detta.

 • Anton
  5 september, 2015 at 10:38

  Det är oljan som betalar vissa krig så börja cykla eller gå och för den late köp en elbil. ( Det finns elcyklar med) Ni spar pengar samtidigt som ni gör något för att få fred.