Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Jag tror att jag ska fråga @anitha_schulman om vi inte ska starta en egen hjälporganisation. Jag vill också göra något. Inte bara sitta och snyfta över barn som dör utan anledning på sociala medier. Kanske att jag ska dra igång en kändisorganisation. Många följare ger mer effekt så är det. FAN I HELVETE vad händer i världen och varför? All heder till Aylans pappa. Skriver vidare på katrinz.se och tills vidare hjälper vi @vigorvadvikan. Några människor som faktiskt gör och inte bara snackar och lipar i soffan. #vigorvadvikan @jangradvall

You Might Also Like

 • Carro
  3 september, 2015 at 21:38

  Kom igen!! Gör det!
  Vi har startat en insamling i Falun o det börjar sprida sig i Dalarna nu. Vi har fixat en lastbil o en släpvagn som kör ner till Sthlm nästa helg! #vigörvadvikan

 • Diana (La Madre)
  3 september, 2015 at 22:10

  Det skulle ju vara en grymt bra idé om ni gjorde, dra igång så hjälper jag gärna till så gott jag kan. Säg bara till ! Men nått måste vi göra..

 • Ledsen
  3 september, 2015 at 22:15

  Det är all jävla rasism också, som man har bidragit till, även när man passivt inte gör kraftig motstånd mot dess framfart i europa! Så fruktansvärt det här så saknar ord!! Men det är handling som gäller nu! – Går ej att vänta, det är akut!!

 • Sima
  4 september, 2015 at 10:36

  DO IT! Kanske en loppis där intäkterna går oavkortat till människorna i flykt? Jag har själv mycket fina saker jag skulle kunna donera. En iPhone eller en Kors-väska hjälper dem nog inte så mycket men pengarna! Så kan man sätta ett lite högre pris så pga ändamålet.