Okategoriserade

Pensionsmyndigheten

Katrins Snapshots

Jag har sagt det förr men jag säger det igen. Det är väldigt viktigt att man delar lika på ansvaret över sina barn. I min värld är det en självklarhet att jag och Bingo delar lika och lägger lika mycket tid på våra barn. Tyvärr verkar det inte vara så för alla men då ska man veta att man blir drabbad ekonomiskt för det i framtiden. Tillsammans med @pensionsmyndigheten vill jag upplysa om att kvinnor idag får mindre i pension än män. Visste ni det? En av anledningarna är t.ex att kvinnor oftare deltidsarbetar när barnen är små. Eftersom pensionen grundas på hela livets inkomst, påverkar det en del om man är hemma med barn. Tänk på att dela på föräldraledigheten och vård av barn. Läs mer hos Pensionsmyndigheten. #föräldraledig #jämställdpension @pensionsmyndigheten

You Might Also Like

 • Sandra
  3 september, 2015 at 13:24

  Självklart kommer jag se till att min man betalar mig då jag går ner i tid så vi båda förlorar lika mycket pengar, många kvinnor är inte så smarta och låter sig utnyttjas. Att vara hemma med sitt/sina barn är ett jobb med! Man måste tänka längre än näsan räcker och vara realistiskt att man förmodligen inte kommer hålla ihop resten av livet även om hoppas på det!

 • UlrikaZ
  3 september, 2015 at 13:28

  Om/när den ena deltidsarbetar ska självklart paret pensionsspara mer åt den som deltidsarbetar!

 • Lussan
  3 september, 2015 at 13:36

  Stating the obvious… jezus

 • E
  3 september, 2015 at 13:56

  Der är illa o helt sjukt att det är upplagt så! Men jag tycker personligen man borde prioritera tiden med sina barn! Finns det något bättre? Det är en rid som aldrig kommer igen, och man kan leva med fina minnen! Men detta borde verkligen ändras, att man går mindre pension för att man tillbringat tid och tagit hand om sina barn! Men om pappan inte vill, är det väl inget bra att tvinga, speciellt inte för barnen.

 • Jeppe
  3 september, 2015 at 14:00

  hehe rolig bild och så Kattan så vacker så ser man hennes härliga fossing!

 • jagesmalast
  3 september, 2015 at 14:21

  Bingo ser inte så nöjd ut, stackarn! som måste stå ut med dina ideer om att nu ska ni minsann DELA på vårdnaden, som i verkligheten betyder att han tar hela bördan och du är ute och förverkligar dig själv, tjoho! nu är livet en enda fest, dygnet runt!
  Det är den bilden man får: du visar partybilder nästan dagligen på dig själv med andra, medans Bingo visar familjebilder, vardagssituationer, där inte du ingår numera.

 • kajsa
  3 september, 2015 at 14:30

  Är du sponsrad av pensionärsmyndigheten. De har ju en kampanj nu. Har sett det hos andra bloggare också!!

 • Filippa
  3 september, 2015 at 14:36

  jagesmalast
  Mycket bra skrivet. Har själv reagerat på det !!

 • Anton
  3 september, 2015 at 14:49

  Du är betydligt snyggare på den här bilden än den förra. Kläder som passar dig och en blick som strålar.

 • Anton
  3 september, 2015 at 14:55

  Bingo är ett föredömme för andra föräldar.

 • Irene
  3 september, 2015 at 17:17

  Som deltidsarbetande kvinna utan barn kommer jag inte få mycket men friheten däremot!