Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ja men skitglad över vad livet ger mig! Tar vara på det. Skrivit en lång kul text på katrinz.se. Det händer inte ofta men när det händer så händer det. #plötsligthänderdet Kom gärna tillbaka hit och berätta för mig hur det kommer sig att folk klappar mig på huvudet och beklagar vår separation. Har så svårt att förstå det!

You Might Also Like

 • Elisabeth
  1 september, 2015 at 21:11

  Alltså jag älskar dig❤️Du e min idol. Så skön och underbar inställning. Och att du bloggar med dina följare…en del är fan inte snälla. Jag hade brutit ihop. Men det är också en av dina egenskaper..som jag önskar att jag hade. Hoppas jag stöter på dig nångång. Då ska Jah säga det till dig. Att du e fantastisk❤️Go girl!!!

 • Emma
  1 september, 2015 at 22:04

  Har lyssnat på din pod nu. Väldans bra! Sen måste jag bara tillägga att du har en sån behaglig radioröst!!!

 • Danne
  1 september, 2015 at 22:49

  Du är så jävla HET!!

 • lillan
  2 september, 2015 at 07:02

  Varför inte komma med något nytt. Clean Eating är ju gammalt. Lät som om du läste direkt från någon av de många böcker som finns i ämnet!
  Varför gjorde du aldrig någon pod om LCHF??

 • Peddo
  2 september, 2015 at 07:15

  Har du sett bilden som ditt ex har lagt ut på era barn! Rena PEDOFILBILDEN!!!

 • Ann
  2 september, 2015 at 08:00

  Jag tror folk beklagar för att oftast går man in i ett förhållande och skaffar barn med en tanke att det är en familj som ska vara för alltid.
  Och när den inte gör det så ses det som ett misslyckande.

 • nn
  2 september, 2015 at 08:53

  Radioröst!!!! Ja sannerligen, det har jag alltid tyckt sedan jag hörde Katrin i media. Ett härligt djup i rösten o talar lugnt till skillnad från många andra som är gapiga o pipiga i rösten. Katrin skulle självklart anlitats istället för Laila Bagges outhärdliga gapiga röst i radion. Folk lyssnar mera koncentrerat på de som verkligen har gåvan radioröst o som talar lugnt.
  Folk lyssnar inte på de som ska överrösta varandra o gapar samtidigt, till dem vill man bara skrika håll käften sedan byter man kanal. Men katrin är jättebra i radio.

 • skånskan
  2 september, 2015 at 09:07

  Ja men hennes dialekt är olidlig att lyssna på. Är set östermalmska??

 • nn
  2 september, 2015 at 10:26

  Hennes dialekt är perfekt för man förstår allt vad hon säger. Däremot de som pratar skånska, ja det låter för djävligt, man fattar inte ett skit av den djävla gröten, borde vara förbjudet med skånska o norska i radio. Om några är högljudda o gapiga så är det skåningar, vem orkar höra på gapiga självgoda skrikiga folk i radio. Enda receptet är att man byter kanal. Att lyssna på Katrins röst är som musik i öronen o framförallt hennes LUGN!

 • Jag
  2 september, 2015 at 13:58

  Har det gått så långt att man kallar bilder på småbarn.. Pedolfilbilder??..
  Isåfall, fruktansvärt… sjuk värld vi lever i…..