Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Ikväll såg jag det roligaste jag sett på länge på svenska Idol. Vill även säga att @lailabagge ser strålande ut. Mindre smink och mer naturlig look gör henne gott tycker jag. Hon ser lycklig och glad ut! Men asså den här tjejen som prompt hävdade att hon är bäst i VÄRLDEN på att sjunga. Och Celine Dion som bakgrundsmusik till det jag dog. Skrekskrattade och fick magknip. Idol påminner mig lite om när jag söker ny tjänst med alla sinnesjuka bidrag. Men när Laila börjar rabbla "Är du bättre än Beyonce, Michael Jackson, Aretha Franklin…", och tjejen upprörd med tårar i ögonen påstår att folk med koll sagt det till henne. Ni måste se klippet på TV4 play. Måste. #idol #åretsroligaste

You Might Also Like

 • bitte
  31 augusti, 2015 at 21:37

  Fy för sådana ELAKA människor som inbillar henne att hon kan sjunga. Som gör sig roliga på andras bekostnad. Rena rama mobbningen! Stackars tjej !!

 • Linnéa
  31 augusti, 2015 at 23:20

  Men bitte, det kan ju vara så att hon tolkat ett nja till ”Du är bäst på att sjunga” Vissa människor tror för lite om sig själva men det finns några få som gör det motsatta. Men förstår inte om hon tar åt sig av att en jury refuserar henne. Om nu Alla människor med kunskap godkänt henne som sångerska? Nu när många människor börjar kunna använda extensions, lösnaglar, lösögonfransar mm mm så hur ska man utmärka sig då? Jo man blir som de som ansågs tantiga förr var!

 • Onkel
  31 augusti, 2015 at 23:40

  Visst Laila är en milf som Katta!

 • thelady
  1 september, 2015 at 07:15

  Håller med. Det är så hääärligt befriande att kunna skratta åt dumma människor. Så måt man själv bättre!!!!

 • SKRIVDIVAN
  1 september, 2015 at 07:47

  Håller med! MIndre smink klär henne! Såg förtäskigt ut där ett tag ;P

 • ??
  1 september, 2015 at 08:45

  Snarare oempatiskt att människor blir sårade och förödmjukad inför så många tittare? Mobbingprogram?

 • girrl
  1 september, 2015 at 08:56

  Katrin passar verkligen i ljusa slingor vem är hennes frisör?

 • jenny
  4 september, 2015 at 13:39

  HAHAHAH Katrin inte nog med att tjejen verkligen trodde att hon var bäst, hon jobbade som LÄRARE och hade med sig ett block som hon sjöng ur hahahaha

 • Rina
  8 september, 2015 at 04:08

  tyckte tjejen sa att hon höll på att utbilda sig till lärare. Men med det usla omdömet är hon totalt olämplig för yrket och bör avskiljas från utbildningen.