Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Berniees!

You Might Also Like

 • Kim
  30 augusti, 2015 at 06:18

  Nattklubb. Ser ut som om du raggat upp en söööt pojle. Lycka till !!

 • Kim
  30 augusti, 2015 at 06:20

  Pojke*

 • Elin
  30 augusti, 2015 at 07:47

  Alltså Katrin, jag bara MÅSTE berätta för dig vilken idol du är!! Följer dig på instagram och bara älskar dina uppdateringar och din person. Du är så jäkla härlig, en sann inspiratör, lever livets goda dagar och tar verkligen för dig! Du säger som du tycker, gör vad du vill och är så härligt brutalt ärlig och humoristiskt självgod. Det gillar jag! Du sprider glädje och man känner ibland nästan små glädjehopp över någon uppdatering som jag verkligen inspireras av. Ett litet lyckorus av din livsstil. Så vill man ju ha det!

  Dessutom är då ju skitsnygg! Jag kämpar fortfarande med mina graviditetskilon och hoppas att jag blir lika drop dead skitgrym som dig framöver.

  Tack för världens bästa personlighet!

  /26 årig mellansverigemorsa.