Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

God morgon! Vi har mycket på agendan idag så grymt att jag kan jobba undan mejlkorgen på färjan in till stan. Vad jag ska göra idag? Välja köksluckor, mäta persienner, beställa ljudanläggning, välja tyg till sänggaveln. Sen ska jag köpa kräftor och åka ut till ön igen. Med pappa och @zytomierski. Längtar till det! Ps. Du kvinna som tog kontakt med mig i Sturegallerian ang material för renovering. Jag hittar inte ditt mejl kan du kontakta mig igen? Tack. #öliv

You Might Also Like

 • honey
  28 augusti, 2015 at 08:03

  Trist bild!

 • honey
  28 augusti, 2015 at 08:06

  Varför inte ta dig tid med barnen istället??

 • kelly
  28 augusti, 2015 at 08:11

  Dina barn kommer att bli riktiga nördar!

 • Jean
  28 augusti, 2015 at 08:12

  Läs en bok för dem istället!

 • P
  28 augusti, 2015 at 09:03

  Du (för du vet att det syns att det är samma person?)
  Tänkte bara tala om att det är just den sekunden som fotot tas som vi får se… vad dom gör alla andra sekunder minuter och timmar det vet varken du eller jag något om Det verkar som du inte förstår det

 • Diana (La Madre)
  28 augusti, 2015 at 09:29

  Hoppas du hinner göra allt du vill göra och att ni får en riktigt fin dag och helg. Stor kram till er alla och tur att du är så stark som du är, så att du kan ignorera alla negativa klagokommentarerna. Suck liksom.