Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Så blev man bjuden på tre rätters LCHF-middag hemma ho Olivia på Söder. Älggryta, ostkaka och chokladbollar. Jag kan inte minnas sista gången som någon lagade en utsökt middag åt mig. Kan verkligen inte minnas det… Det är väldigt trevligt.

You Might Also Like

 • Camilla
  10 februari, 2013 at 20:41

  Jag säljer sibutramin 15mg. 1månad för 690kr och 3mån. kur för 1750kr med frakt. Dessa underbara bantningspiller har underlättat min viktnedgång avsevärt. Vid seriöst intresse mejla till [email protected]

 • Moa
  10 februari, 2013 at 22:26

  Vad goda de ser ut 😀

 • Lena
  10 februari, 2013 at 22:34

  Det är för att det inte är Katrin som har gjot dem.

 • Howtocatchaguy
  11 februari, 2013 at 01:21

  Gud så gott det lät! Får nog bli både älg och chokladbollar i veckan!

  In och läs om vårt singelliv och jakten på kärleken förresten!
  http://howtocatchaguy.blogg.se

 • Carro - enjoy your coffee
  11 februari, 2013 at 11:59

  Men vad jävulskt nödvändig den kommentaren måste känts att skriva för dig. Kanske Lena skulle tagit sig en runda på löpbandet eller tagit tag i jobbsökandet på allvar. För är det personangrepp vi sysslar med, så antar jag att du både är fet och arbetslös.

  Vilka är ni människor bakom dessa namnen och skulle ni vänligen kunna förklara vafan ni får ut av att skriva en massa skit? Ta tag i er själv, det är där allt startar.

  I dagens samhälle, så skulle alla behöva ta sig tiden att stanna upp en stund och se saker med lite andra ögon och få lite nya perspektiv på saker och ting. Du skapar din egen verklighet och har du insett det så kommer det inte bara förändra ditt tankesätt utan hela ditt liv.
  Jag uppmanar er alla att ta ett kik på den här bloggen -> http://intox.blogg.se Hela bloggen i sin helhet bygger på grunden att ta kontroll över sitt eget liv och att lära sig vara i nuet.
  I övrigt en massa bilder, recept, inredning och inspiration i massor. Enjoy! : )

 • Elisabeth
  11 februari, 2013 at 13:04

  Hej! Jag undrar om LCHF är bra även med laktosfria produkter? jag har nämligen blivit både laktos och gluten allergiker..

 • Lotta
  11 februari, 2013 at 16:36

  Heja Carro!!! Så bra skrivit, du klädde mångas tankar i ord. Vi är många många som är fruktsnsvärt trötta på alla dessa elake människor.

 • Caroline
  11 februari, 2013 at 17:03

  Mm!Här blir det kyckling med hemmagjord het tomatsås och ris, ha en bra vecka!