Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Älskar mitt liv vill trycka på paus och alltid ha det så som jag har det nu. Allt är perfekt är jag helt överdriven? Jag är helt fylld av kärlek och positiv energi. Allt går min väg och dagen började med ett mejl som kan komma att avgöra hela min ekonomiska framtid. Jag undrar om jag gör rätt eller om jag är en lyckans ost som glider igenom livet på ett bananskal. Säg inte att jag ska njuta av nuet för det finns fan ingen människa i världen som njuter och unnar sig så mycket som jag gör. Jag skulle hålla kurser i hur man tänker rätt för att få som man vill. För allt handlar om att tänka på rätt sätt. Okej ska skriva hela dagen idag. Det är därför jag sitter som jag gör. Sajnat för roman äntligen. Så då var det sagt.

You Might Also Like

 • Lene
  27 augusti, 2015 at 12:23

  Spännande att du får skriva en roman, när du uttrycker dig så oerhört dåligt i skrift. Spökskrivare hoppas jag?

 • Linnéa
  27 augusti, 2015 at 12:24

  Kommer definitivt läsa-Läser inte mycket så den författare som får mig till läsare ska känna sig utvald=) Du lever inte i nuet;) Hahaha. Kul att provocera bara…

 • stalkingwarning
  27 augusti, 2015 at 12:28

  ”testocyp” som någon kallar sig på Flashback, som spammat ned en hel tråd med sina vedervärdiga påhopp gentemot en tjej, enbart för hon visade sina vackra smala ben, ( vilka hon fått mycket komplimanger för) Är förmodligen, i sjävla verket en extremt bitter kvinna med kraftigare ben, alternativ e rasistisk man med sadistiska tendenser och seriösa empatiproblem, som kanske har en fru med kraftiga ben, som han vill intala sig och andra är det bästa! Så jävla sjuuukt att gå in för att trakassera, någon så ihärdigt och fanatiskt! Fast de flesta i tråden i själva verket var positiva till smala ben, och hennes ben, fick denna ”testocyp” det att verka som det motsatta, då han stod för dom flesta negativa kommentarerna, som var många till antal! En väldigt manipulativ jävel, med andra ord! Ett exempel på många, man kan se på nätet, där det verkar va en kvinna som ger sig ut för att vara man, i syfte att eliminera sina kvinnliga rivaler!! Snacka om primitiv och lågt!

 • Khaddi
  27 augusti, 2015 at 12:42

  Skall du använda lika mycket slang och svordomar som du gör här på bloggen, blir det nog lit tjatig läsning. Men den riktar sig kanske till ungdomar?!!?

 • skapa komplex
  27 augusti, 2015 at 12:43

  Jag tycker verkligen synd om dagens unga tjejer som växer upp med internet, då det knappast är enbart positivt, utan massa idioter som gömmer sig bakom anonyma identiteter och som kan skapa väldigt mk komplex hos dessa tjejer! Aldrig att man förr i tiden tex brydde sig hur underlivet såg ut! Nu för tiden mäts och synas varenda skrymsle och vrå på kvinnors kroppar och jämförs! Men hur många tänker på att det förmodligen egentligen är en tjej eller kvinna som utger sig för att vara kille, som sitter och nedvärderar och mobbar sina medsystrar, rivaler?! Tänk på det nästa gång! De måste vara extremt få män som har synpunkter på hur ens snippa ser ur, så det är med största sannolikhet en tjej bakom dessa nedvärderande uttalande om andra kvinnors underliv, eller en ung kille som enbart vill vara elak! Sedan finns det ju pedofiler också tyvärr. När de hellre vill ha en sluten snippa utan något som sticker ut som kan egga eller trigga, kan man ju börja undra..:-(

 • linda
  27 augusti, 2015 at 12:58

  Älskar dina rena ytor! Undanplockat ska det va! Så vill du ha det och så får du det… Eller vänta, hur ser det ut?

 • Pelle23
  27 augusti, 2015 at 13:07

  fötter lite retsamt sådär aah

 • Kim
  27 augusti, 2015 at 13:08

  Gud vad sexigt med nakna fötter på bordet!

 • Ellinor
  27 augusti, 2015 at 13:11

  Linda så mitt i prick!! Hahahaha

 • fötter
  27 augusti, 2015 at 13:13

  Hon vet hur hon ska reta oss!!

 • Diana (La Madre)
  27 augusti, 2015 at 13:15

  Vad kul att du ska skriva roman, antar att skriften kommer att bli bättre än på bloggen? 😉 Menar det på ett charmigt sätt, då du ofta skriver knasigt här inne men antar att det är mobil och stress som gör det?

  Hur som helst, lycka till med allt och hoppas du får en produktiv dag.

 • Dingo
  27 augusti, 2015 at 13:31

  Vill slicka dina fötter !!!

 • lina
  27 augusti, 2015 at 13:46

  Äh kan Camilla Läckberg sälja böcker kan nog Katrin också göra det. Språket är ungefär på samma nivå även om Camillas grammatik och stavning är snäppet bättre. Men ändå lite sorgligt att du får ge ut en roman du inte ens skrivit än när många unga lovande författare som brinner för att skriva blir refuserade av förlag som inte vågar satsa på debutanter (och nej jag har inga skrivardrömmar så ingen ide att säga att jag är avundsjuk). Min kommentar är egentligen menad i största allmänhet mot alla kändisar som skriver och får ge ut skit (Gyning, Sjödin och nu Katrin) än mot Katrin i synnerhet- kul för henne men vilka puckon är det som vill köpa dessa böcker av någon som uppenbart inte har talang för att uttrycka sig i skrift?

 • Emma
  27 augusti, 2015 at 14:34

  Hur kan ni som kommenterar om texterna på Katrins blogg inte förstå skillnaden på att skriva i talspråk vs att skriva en jävla bok? Har ni inte gått i skolan och fått lära er detta? Herregud

 • Cecilia
  27 augusti, 2015 at 14:56

  Grattis va roligt!

 • Jag
  27 augusti, 2015 at 17:49

  Kul … Härligt att känna harmoni…

 • Titti
  28 augusti, 2015 at 09:26

  Diana du menar att du lägger en spydig kommentar lite charmigt????

 • Testocyp
  23 mars, 2019 at 20:00

  Lyssna här din jävla kuksugande hora, jag är inte en kvinna.
  En jävla man som sätter på hela din umgängeskrets. Vad mer vill du? Vill du vara med och bli påsatt? Jävla hora.