Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Bra tidpunkt att spana in vår fyndhörna @lchfklubben Nu! #lchfklubben #cleaneating #kzcleaneating

You Might Also Like

 • Lee
  25 augusti, 2015 at 17:39

  En äkta Östermalmsdam. WOW !!

 • Grinig
  25 augusti, 2015 at 21:00

  Var gömmer sig lilltrollet Davve nu då? Har illavarslande nyheter till honom, andra troll också. BEWARE, TROLLS:
  DN idag om lyckad jakt på nättroll:
  ” Forskarna hittade ett gemensamt drag som pekade ut nättrollen: De skrev inlägg med dålig läsbarhet och deras inlägg blev sämre ju längre tiden gick.”
  Jo det har man märkt.

 • lol
  25 augusti, 2015 at 22:01

  Misstänker att en sinnessjuka kärring mfl, trakasserar en tjej på flashback tex, pgr av hennes vackra slanka ben. Dessa överviktiga kärringar ger sig ut för att vara män, men avslöjar sig lätt! Då de uppenbarligen ej fattar att en man skulle inte så fanatiskt skriva inlägg efter inlägg, lägga sådan energi på att nedvärdera en tjej, enbart pgr av en bild på hennes slanka vackra ben! Det krävs kanske en kraftig bastant häxa för något så enträget och elakt! (ironisk) Vad i helvetet får alla att tro att det är fritt fram att börja mobba smala helt plötsligt?!
  – Skärp er för fan, bli vuxna nån gång och sluta mäta och bedömma varandras utseende!

 • lol
  25 augusti, 2015 at 22:13

  Felpost förra, skulle egentligen inte stått med ”överviktiga” då jag inte vill göra samma misstag att vara lika elak själv, som dessa idioter som mobbar smala! För det är ju såklart lika illa att mobba de som väger mer! Så ber om ursäkt för detta, om någon tog illa vid sig! Blir bara så arg på alla dessa som mobbar, oavsett!! Tyvärr resulterade det i ett inlägg som aldrig borde skrivits här:(

 • Linnéa
  26 augusti, 2015 at 05:13

  Hallå!! Ta illa vid sig-Det beror ju på hur man värderar det med vikt-du verkar tycka att det är fel att vara överviktig-får gå för dig. (Eftersom du ursäktar dig för att ha använt ordet ”överviktiga”) Jag har varit deprimerad o gått upp till 95 kg-innan jul, detta år-min läkare bytte ut en medicin o nu väger jag 77. Ska ner till 65. Min normalvikt. är 165 cm. Min KK tycker att det är alldeles för lite när han hörde min målvikt. och aldrig att han sa att jag vägde för mycket även om jag var uppe i 95…Han kramade o smekte o tände på alla cylindrar ändå. Alla gillar olika. Det får man väl? Men man behöver inte bete sig som ett barn och säga saker till folk, det är lite viktigpetter, besserwisser om en vuxen gör det.

  Nu skriver jag inte ut mitt efternamn p.g.a att mina föräldrar kan se det och för att de av kulturella själ inte gillar fenomenet ”KK:s”

 • lol
  26 augusti, 2015 at 07:38

  Nej, det är just det! Har aldrig haft problem med om någon väger mer! Jag ser en människa inte någons vikt! Tyvärr sjönk jag på samma nivå med min tidigare kommentar här, som de som mobbar, för jag blev så arg på dessa mobbare. Och nu upplever jag att det verkar ha blivit legitimt att mobba smala, underviktiga – vilket absolut inte är ok! För det kan självklart vara lika sårande för någon smalare som för någon som väger mer, att bli mobbad för dess vikt. En sak om man tex vet att någon lider av anorexia, då kanske man kan behöva säga att det ser inte ok ut och personen behöver äta mer osv, Men många är smala av naturen, med hög förbränning, eller ofrivilligt underviktiga pgr av annan sjukdom än anorexia.

 • Mitt liv 2.0 "Ett experiment på min kropp"
  26 augusti, 2015 at 09:17

  Säljer ni ut Celsius?
  Jag har alltid kylen full med NOCCO och Celsius.
  Dricker inte kaffe men får min energi innan träning genom att dricka dessa goda drycker.
  Min räddning!

  http://chocochock.se
  ”Koffeinkick”

 • Davve
  26 augusti, 2015 at 09:41

  Är du grinig Anton? Lol. 😀 Ja ditt sätt och din grammatik stödjer verkligen dessa studier.

  Så nu har du fått höra från mig. Kul va. Så slipper du skriva inlägg i mitt namn och låtsas att det är jag som skriver 😀

 • Jag
  26 augusti, 2015 at 09:54

  Lite kul läsning från dig 6 jan 2014..
  Jag får inte ens skita i fred.. Hahaha!!! Det var kul…
  Men Nu får du det!! Tiden går och vi med den…

 • ???
  26 augusti, 2015 at 11:48

  Vet ej vad du Linnéa, syftar på? Menar du att mobbingen mot de som är underviktiga och smala på tex nätet, likställer du med ”viktigpetter”? Tycker inte du det är att förminska detta något då? Kallar du mobbing mot överviktiga samma sak, eller? Du frågar ”Alla gillar olika. Det får man väl?” Ja det är väl självklart!, Därför borde man ej heller reta och tracka andra! Och då säger jag till dig, att om vissa män föredrar smalare kvinnor,- Det får man väl? Alla gillar ju olika.

 • Amore
  26 augusti, 2015 at 12:16

  Man måste ha munkavel nu för tiden och hålla det för sig själv att man föredrar smala tjejer. Annars blir man anklagad för att hetsa fram ätstörningar och överviktiga blir sårad! Detta har lett till en väldigt ojämnt lopp på nätet nu för tiden, där överviktiga höjs till skyarna och smala, eller väldigt smala blir kritiserade och hånade osv. Denna utveckling är inte heller bra! Man ska varken mobba smala eller överviktiga- lika fel! Folket måste börja inse att sluta kritisera och döma andra pgr av utseendet Vare sig man är smal eller kraftig, lång eller kort, mörk eller ljus or what ever, När ska mänskligheten börja mogna någon gång? Det verkar vara många killar eller män som har problem med oliktänkande, har jag uppmärksammar på nätet, Att det man själv tycker, ens smak är det enda rätta och man strider och argumentera för detta till leda! Varför? Är detta ett flockbeteende? Svårt att acceptera att någon annan inte föredrar det man själv gillar, och då går man bananas, och försöker hjärntvätta andra! Det är ju väldigt bra upplagt att man tycker olika! Men väldigt ytligt och själlöst att man fixerar sig så mycket vid det yttre skalet.

 • Pelle23
  27 augusti, 2015 at 11:38

  fan vad jeansen smiter åt sexigt o vilka meloner vill se mer