Okategoriserade

Katrins Snapshots

Katrins Snapshots

Vilken härlig tjej @anna_untz jag stendiggar henne hon är fett najs. Idag frågade en av mina tjejer på kontoret om jag håller på att hamna i en 40-årskris och en halvtimme senare skriver jag den här meningen i min insta. Fast det var skoj. Satt bredvid några unga tjejer i Kungsan och käkade korv här om dagen och de sa fett najs hela tiden. Gillar fett najs är det okej när jag är 37 eller är det start på 40-årskris? I så fall älskar jag min kris. Den är väldigt kul! Har ni koll på @anna_untz? Annars spana in henne hon har en grym låt. Ede fest får man komma?! Snart ser ni vår intervju jag säger till det vet ni. #kändistv

You Might Also Like

 • Lee
  20 augusti, 2015 at 17:09

  Hon är snygg. men hennes låt är ett stort SKÄMT !!!

 • boo
  20 augusti, 2015 at 17:40

  Sicka härliga kurvor hon har!

 • Louise
  20 augusti, 2015 at 18:24

  ”Fett najs” är absolut inte ok. Enbart dåligt ordförråd.

 • ulrikaZ
  20 augusti, 2015 at 19:30

  Härlig och kul låt 🙂 Lite distans får man väl ha, hon hanterar ju det. Cool woman!

 • Diana (La Madre)
  20 augusti, 2015 at 19:46

  ha ha tycker det känns lite lågt med ”fett najs” men alla pratar ju olika och kommer från olika ställen, så varför inte. Finns väl ingen ålder på hur man får prata men däremot kan jag tycka att det finns ”klasser” på hur man pratar. Ingen i högklassen eller med FETA akademiska utbildningar tror jag pratar så.. men jag kan ha fel!? Vem bryr sig, prata som du vill. Jag föredrar renare svenska, ett rent språk oavsett om det är svenska eller spanska.. eller engelska.

 • denise
  20 augusti, 2015 at 19:54

  När kommer poddavsnitt ut??

 • O
  20 augusti, 2015 at 22:38

  Vad vacker du är Katrin – du är ju bildskön, tamejfan!